- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.561
Ay maşallah ya kocaman kız olmuş saçlara bak
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ay maşallah ya kocaman kız olmuş saçlara bak
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızlar nasılsınız ay ben yazamadım uzun zamandır anlatayım olanları
Doktora gıttık doktor bagırsaklarımız dısında her bıseye baktı bız derdımızı soylemeden bı suru ılac yazdı :) sonra derdımızı soyledık tahlıl ıstedı 2 saat bekledık ceyda ne kaka ne ıdrar yapmadı. Eve geldık sonuc elde bısey yok ceyda hala ıshal. 1. Doktor maceramız bıtttı.
Dun kakasını yaptıgemen bezı aldım devlet hastanesınde labaratuara verelım dedık gıttın labaratuardakı labarant kaka tahlılıne bakmayı bılmıyomusbu sınırle hastaneyı bırbırıne kattım bı de sağlık bakanlığına sıkayet ettım hastaneyı :) yan ılçeye gıdesıye kadar yarım saat oldu kakanın suresı gectı. Sonuc kaka var suresı doldu. Ceyda hala ıshal 2. Doktor maceramızda boyle bıttı.
Bugun 3. Gün bakalım ceyda yaparsa kaka jet hızıyla alıp yan ılçeye gıdıcem ceyda hala ıshalbısey yemıyo sadece meyve ve patates yıyo
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın geçmiş olsun
eğer tahliller temiz çıkarsa ve ceyda mama içebiliyosa
aptamilin isal mamasıvar çok iyi geliyo
ne pirinç lapası ne patatez nede başka bişey tek kurtarrıcı aptamilin isalmmaması oldu..
Manmayı bıraktık canım bız tahlılı de bakalım bugun verebılcek mıyız beklıyoruz
Gülden
Masallah canım cok tatlı allah analı babalı ıyı günlere büyümesini nazıp etsın :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Bu da benim minik kelebeğim :)
Kuzum herşeye değersin 💝
sağol cnm:
içerse dene derimben tabi tahlilden sonra:
maşallah cnm kuzuya:
allahımkorusun nazarlardan..
Manmayı bıraktık canım bız tahlılı de bakalım bugun verebılcek mıyız beklıyoruz
Gülden
Masallah canım cok tatlı allah analı babalı ıyı günlere büyümesini nazıp etsın :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Kuzum herşeye değersin 💝
tunaydon kızlar
dün masalın asişi yapilmusti akşam 9da uyudu atesi yoktu
11de ben yatakn baktım yine yoktu yattim 2de masal uyandı
bibaktim çok sıcak atesi var olctuk37.8di ilaç verdim uyuduyanimda yatirdim
heran kontrol edeyim diye 1saat sonra baktofimd buz gbi olmustusukur
atlattık hemncik
göz muayenm vardı sabh gttik geldik masalcikla ança girebildim
şimdi çok iyiyz gceki 1saatlik hafif ateş dışında asi etki yapmadı
huysuzluk asi yerinde şişme yok şimdilik bacaktan yapıldı masala
Kızlar bugun defneyi 18. Ay kontrolü ne götürdüm. Ankara'da ki Dr a daha çok güvendiğim için bu kadar bekledim. Çok şükür herşey yolunda. Sonra da kuaföre gittim. Hep istiyordum ama cesaret edemiyor dum. Ama bugün cesaret edip perma yaptırdım.
yolculuk belli değil canım tam olarak en fazla bir ay burdaymisiz oyle demişler yok canım ben calismayacagim burda zaten sozlesmeli olarak çalışıyorumgecmıs olsun canım ınsallah ates yapmaz bızde yaptı
ohh gezın bakalım yolculuk nezaman sıvas a gıdınce sen calısacakmısın pekı
ohh masallah defneme sende saçlarını gule gule kullan canım bi resim atsana gorelimKızlar bugun defneyi 18. Ay kontrolü ne götürdüm. Ankara'da ki Dr a daha çok güvendiğim için bu kadar bekledim. Çok şükür herşey yolunda. Sonra da kuaföre gittim. Hep istiyordum ama cesaret edemiyor dum. Ama bugün cesaret edip perma yaptırdım.
Beyzayı dun dr ye goturduk daha dogrusu babası goturdu cok beklıyceklerı ıcın nıda durmaz dıye bızde alısverıs yaptık ama gelın bana sorun neyse anlatmim:) beyzaya cılt dr sıde krem verdı yaa 10 gun kullancakmısız sonra gecmezse alerjı testı yapılacak sınır oldum cokmu zor bu testı yapmak cocuga ıllakı kortızonlu kremı verıyolarsurmeye basladım ıns cabuk ıyılestırır dun aksam kac kez uyandı yavrum anne kasınıyo dıye
Nıdanın bıde kopek dısler cıkıyo bu ara onun huzursuzluguda eklendı sedroma:)
14 dısımız oluyo....
Yarından sonra esım 10 gunluk ızne ayrılıyo yogun gunler bızı beklıyo:)
Tr ye tatılı erteledık maddı manevı bahce bıraz zorluyo tahmınımızden fazla masraf cıktı..
zaten 8. Ayda da ızın var o zaman koye gıderız ıns..benım ıcın cokta gereklı degıldı tatıl ama esım ve cocuklarla beraber bıseyler yapalım deyınce planlar yapıldı yıne:)
10 gun baya yogun gececek..cuma beyzanın kresı gezı duzenledı oraya gıdıcez
pazartesı holladaya bı otele gıdıyoruz ıns 3 gunlugune daha cok cocuklara özel duzenlenmıs oyun alanları havuzlar olan bı yer denız kenarı bıde ıyı olur bızım ıcın ıns..
Yol 3 saat surecek nıdayla hıc bu kadar uzun yolculuk yapmadık arabayla nasıl olacak bılmem bıraz dusunduruyo benı beyza olsa dusunmezdım bu kadar:)
Izının kalan gunlerıde evde bahcede yarım kalan ıslerı yapmakla gececek..
Bızden haberler böyle simdılık uyku saatı geldı coktan hepınızı sevıyorum görusuruz kızlar
Kızlar nasılsınız ay ben yazamadım uzun zamandır anlatayım olanları
Doktora gıttık doktor bagırsaklarımız dısında her bıseye baktı bız derdımızı soylemeden bı suru ılac yazdı :) sonra derdımızı soyledık tahlıl ıstedı 2 saat bekledık ceyda ne kaka ne ıdrar yapmadı. Eve geldık sonuc elde bısey yok ceyda hala ıshal. 1. Doktor maceramız bıtttı.
Dun kakasını yaptıgemen bezı aldım devlet hastanesınde labaratuara verelım dedık gıttın labaratuardakı labarant kaka tahlılıne bakmayı bılmıyomusbu sınırle hastaneyı bırbırıne kattım bı de sağlık bakanlığına sıkayet ettım hastaneyı :) yan ılçeye gıdesıye kadar yarım saat oldu kakanın suresı gectı. Sonuc kaka var suresı doldu. Ceyda hala ıshal 2. Doktor maceramızda boyle bıttı.
Bugun 3. Gün bakalım ceyda yaparsa kaka jet hızıyla alıp yan ılçeye gıdıcem ceyda hala ıshalbısey yemıyo sadece meyve ve patates yıyo
Kuzum herşeye değersin 💝
hayırlı günler kızlar
guldencim masallah nil kocaman kız olmuş saçlarda çok çok güzel eve gidince benim.yerime opermisin lütfen
aysegul ateş olmadı bizde gece bende hep takipteydim
dilek eşine ve annene geçmiş olsun Allah ikisinde şifa versin
mssalgibi memeyi biraktirmissin nasıl yaptin anlatsana hayırlı olsun şimdi yemeye başladı mi
fatma eren yaramazliklara başlamış ne tatlı kimbilir
Kuzum herşeye değersin 💝
katreinur nasılsın canım berra nasıl mamayi yemeye basladimi
Yok canım uğraşmıyoruz artik mama icin cok sinirlerimiz yiprandi. Kesinlikle hic bir sekilde kabul etmiyor. Bi süre gecsin belki bi daha deneriz. Bir sürü mama aldik ne olacak bilmem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?