2012 kasım bebekleri büyüyor..

Defnenin iyi olmasina sevindim canim kilosu boyuda iyi masallah.Saclarinida gule gule kullan canim merak ettim bende resim koyarsin artik. (eve donuste lutfen kv.ne laf soyletme kesin biseyler cikaricak seni gorunce kiskanc kadin.
Cok yogun gunler seni bekliyo demekki canim kolay gelsin sana.kremde iyi gelir ins.bizimde 14disimiz cikmak ezere bugun yarin cikar ins.inciler tamamlaniyo.tatiliniz guzel gecer ins.eglenmene bak canim.
SüprizEki Görüntüle 1124601

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy masallah canim ya ozluyoruz kucuk hanimi arada resim koy canim cok tatli masallah.

Mdrcnn gecmis olsun canim aksiliklere bak sen ya ins. ceydanin ishali duzelir hayirlisiyla bi tahlil yaptirabilseniz.resmi ben goremedim ama eminim cok tatlidir.
Sen gecen hafta parmagini kesmissin sanirim gecmis olsun canim simdi nasil duzeliyomu.

Aysegul atesi kolay atlatmissiniz gecmis olsun canim goz muayenende varmis bas agrinin sebebi neki gozlukleri kullan sen yine gozlerin ilerlemesin.

Gulden nilin disindeki curuk degilmis neyseki sevindim canim bende artik erenin dislerini fircalamak istiyorum macunsuz olarak artik kocaman oldu disleri.

Benicim nida yine yapmis yapicani demek havuza giriyo hemen ayy sana is cikarmis bide iki kere kiyafetleriyle islanmistir.Artik denize gidince bol bol girer sizinle.Havalar isinsin biraz daha bizde alicaz nasipse havuz.

Nuraycim sende tasinmadan gez doya doya oh tadini cikar bidaha tasinma isleri olucak nasilsa.

ayy sukur atlattık hmn ama nasıl yanıodu sarıldık uyuduk üçümüz
babamız surup içrdi bızımle yatsın dedı gece 2den sonra bızımleydı
nasıl guzel kokuyordu bıde zıbınla yatordım ısırasım geldı kollarını:)
ayy neguzel cnm ılkkez bır ası ates yaptı yanı ama kolay gectı sukur
sızınde olmamıs sevındım cnm
sızın nerden yapıldı bızım bacaktı hıc sıslık falan olmadı sukur
cnm zorlama bıraz ara ver
masalında tek ısteemdgı sey kecıboynızu özüydu
asla ıcmıyordu yazmıstım burayada hatta
naparsam yapayım ıstemıyordu zaten ıhtıyacıda yok dedım kaldırdım hıc vermıodum
3gun once denedım 3gundur ıcıyor saskınım:)
kuslara gtcez hadı süt vercem hadı falan dıorum acıo agzını hemen
belkı ara vermek sızdede ıse yarar

Canim once 1 hafta kadar gunduzleri vermedim geceleri verdim.Yara bandi yapistirdim.Tiksindirmedim ben acimis uf olmus dedim.Her meme deyisince asya artik abla oldu ondan meme emmiyor dedim.Sutum fazla oldugu icin arada rahatlamak icin sagdim ama fazla degil az sagcaksn.Kararli olmak onemli cnm ben tek basima cabaladim.Sonra gecede kestim.Asya emerek uyuyordu.Salincagnda sallayarak uyuttum.Suan hala sut geliyor ama azaliyor artik farkindaym 4 gundur falan emzirmiyorum hic.Vicdan azabi cekip onunla Agladigimda oldu.3 gun fln fazla yemek yemedi ustelemedm bol bol sut verdim.Sana da kolay gelsin simdiden :) azaltarak ayirmak en guzeli unutma birden kesme.Cok beklemis sutude emzirme tabi

bas agrımın sebebı gozden olabılr dıye ayrıca baska cıhazla
göz arkası muayenesı yaptı
göz ve gözlukle alakalı degıl
nörolojıye gt göz arkasına bakıldıgının temız cıktıgını belırt dedı
haftayada noroljıye gtcem
ya1.5aydır nerdeyse hergun basım agrıyor
bıarada olmustu boyle o doktor gozden demıstı sımdı temız cıktı bakalım allh daha buyuk dert vermesın
bunlar halledılır seyler allhın ıznıyle

ayyy yınede cok zorlu olmamıs sukur atlatmıssın tek basına
ıns yakında duzene gırer asyada
cok zor olmustur emınım
masal6ay emdı sonra kendı bıraktı 1ay ugrastım ama yok emmedı
o reddedınce oyle duygulandmkı o bag oyle guzel bırseymıskı meger
anlıyorum senı bıraktırtmak dah zordur tabıkı ama hersey onlar ıcın uzulme

Aynen canim inan yemek yeseydi ve 2 dr da ayir demeseydi 2 yasina kadar emzircektim.Simdi gunduz uykularimi duzene girdi ama gece uykumuz daha kotu oldu malesef 4 de kalkiyor sabaha kdr sallattiriyor kendini salincakta.Sanki beni eskisi kadar sevmicek gibi hissettim garip oldum.Cektigim agrilari yazmiyorum bile.Ama yemesi duzene giriyor sukur

bnm göz kontrolm vardı cnm
astigmt var bnde gozluk kullaniodm ama masal olunca cikario diye takmadim
buarda basım agrior sürekli gözden mi diye gttim cnm gözlüğü kullan ama baş agrin ondan değildir dedi

cnm benimde b
aşım inanılmaz ağrıyo bu ar sanki böyle duvarlara vursam kenidime gelecekmişim gibi hisssediorum..
bende gidicem herhalde bi doktora..

sağol teyzesi
evet değ

ha ha ha
ay bu kuşşlard

nm garip olma sen onun için yapıyorsun
peki gündüz kaç saat uyuyor
bu alışkanlıklarındada zamanla vaz geçecektir merak etme..

Bizde zaten eren gunduz sadece uyaninca emiyodu ben emzirmezdim erende istemezdi geceye birikiyodu ama dunden beri gelip gelip tisortumu acmaya calisiyo meme diyo anlamadim koltukta otururken yanima geliyo kucagima aliyorum tisortumu kaldiriyo bende aciyorum oturdugu yerden emiyo sipa cok komik oluyo benim gozumde biraktirmak isin en kolayi canim annemin geliside denk gdi sadece eren icin iyi olur diye seviniyorum daha az uzulur annemde yardim eder geceleri sallar falan ben gecenlerde bi gun gunduz uyaninca denedim yarabandi yapistirip uf oldu dedim durup durup acip bakmak istedi yarabandini gorunce vazgecti hatta ilk gosterdigimde kucagima aldim uf olmus annecim ama istersen em dedim yarabandi agzina degince tiksinir gibi oldu geri cekildi sonra tv izlerken durup durup acip bakmak istedi.ayy kiyamadim ama ozaman emzirmedim sizde neguzel atlatmissiniz canim insan tabi duygusal olarak cok kotu oluyo benimde tek dusundugum isin o kismi bizde kolayca atlatiriz ins.

Gecmis olsun canim tabi vaktinde gidersen hemen hemen tum hastaliklarin tedavisi oluyo Allah dermansiz dert vermesin ihmal etme sende off benimde bilegimde sislik vardi birdi iki oldu sinav zamani ihmal ettim bide hapi kullanmamistim.emziriyorum diye ama simdi tekrar basladim jelide kullanicam gecmesse gidicem bende hastaneye.
Masalla uyumak cok guzel olmustur dimi bi baska oluyo kokulari bizimde aayrilma zamanimiz geldi bakalim ins.odasinda ayri yatmayada kolay alisir cunku emzirmeyi biraktirirken odayida ayiricam bakalim nolucak.

Hic oyle dusunme canim sen onun annesisin sadece emdigi biri degilsinki zamanla hepsi yoluna giricek uzulme asyada durumu kabullendiginde hersey degisicek sen once gunduz emzirmeyi biraktirdin bak oda once gunduz uyumaya baslamis yakinda geceleride uyur ins. bidaha rahat edersiniz.

ha ha ha
ben odayı ayırdım ama kendimi ayıramadım he he he:

cnm istersen önce memeden ayır alışsın yanından sonra ayır
yada önce odayı ayır memeden sonra ayır
bunalıma girmesin çocuk
yani bi anda yapma bence tabi bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin..

Cnm gunduz 45 dk uyurdu.Simdi 2.5 saat fln uyuyoe toplam.Gecede duzelse super olucak ins :)

alıcıcak cnm zamanla emin ol
uykusuda girecek düzene merak etme..

gulden canım masallah nıle kocaman kız olmus saclarıda kıvırcık cok tatlı

benı cok yoğunsun canım ve yoğun gunler seı beklıyo anlattğına gore ınsallah guzel gunler gecırısın esınle kuzularınla
tasınma ısı suan bıraz askıda canım esım ıs gorusmesıne gıdecek baska bı ıle orası olursa dıye suanlık burdan ev bakmıyoruz
gecmıs olsun beyzaya bı kullan bakalım gecer belkı canım

mdrcnn canım gecmıs olsun ceydaya ınsallah atlatr kuzum ıy yapmıssın sıkayet etmekle hem tahlıl ıstyo hem bakan yok o nasıl bı ıs oyle
ceydamada masallah

funda masallah defneme cok ıyı
saclarınıda gule gule kullan bı gorseydık ıyıydı:)

aysegul masalcıkta az bı atesle atlatmıs sukur atesı ınsallah bıdaha cıkmaz
boyu kılosu nasıl pekı maslaın

kolay olmasada atlatmıssın canım ınsan kotu oluyo anlıyorum
alp tupra benı bıraktğında cok uzulmstum emınım sende cok uzulmusundur bıraktırıyorum dıye ama hersey onlar ıcın
ınsallah gece uykularıd duzene gırer

Cnm gunduz 45 dk uyurdu.Simdi 2.5 saat fln uyuyoe toplam.Gecede duzelse super olucak ins :)

sağol wavsum
büyüdüler vallaha cnm ya
zaman çok çabuk geçiyo..

Kizlarrrr uzun aradan sonra Merhaba herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim canim simdi koltuk degnegi ile yuruyor bir ay sonra alci cikacak doktor umdugumdan iyi gecti dedi ameliyati esimde cok iyi sukur
Tesekkur ederim canim allah razi olsun
ayaklanması nekadar surermıs canım dr lar ne dıyo
dualarımz senınle canım
Canim suan koltuk dernegi ile yuruyor cok sukur esim iradeli cikti kolay atlatti

Sagol canim bugun evimize geldik evimiz daha iyi tabi ama hastane yataklari daha rahat esim diyor bir tane eve alalim diye hehe evdeki yataklar kalkip inmiyor

Guzel bir tatil gecirirsiniz babayla simdi sizin icinde iyii olur canim dis gercekten cocuklari mahvediyor

SüprizEki Görüntüle 1124601

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah nili me kocaman kiz olmus

Tesekkur ederim canim benim allah razi olsun

Tesekkur ederim canim allah razi olsu evet ust uste geldi ama sukur suan hersey yolunda

Aynen cnm hersey onlar icin.Ama hala acaba yanlis mi yaptm diye sorguluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…