- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.601
Bizde zaten eren gunduz sadece uyaninca emiyodu ben emzirmezdim erende istemezdi geceye birikiyodu ama dunden beri gelip gelip tisortumu acmaya calisiyo meme diyo anlamadim koltukta otururken yanima geliyo kucagima aliyorum tisortumu kaldiriyo bende aciyorum oturdugu yerden emiyo sipa cok komik oluyobenim gozumde biraktirmak isin en kolayi canim annemin geliside denk gdi sadece eren icin iyi olur diye seviniyorum daha az uzulur annemde yardim eder geceleri sallar falan ben gecenlerde bi gun gunduz uyaninca denedim yarabandi yapistirip uf oldu dedim durup durup acip bakmak istedi yarabandini gorunce vazgecti hatta ilk gosterdigimde kucagima aldim uf olmus annecim ama istersen em dedim yarabandi agzina degince tiksinir gibi oldu geri cekildi sonra tv izlerken durup durup acip bakmak istedi.ayy kiyamadim ama ozaman emzirmedim sizde neguzel atlatmissiniz canim insan tabi duygusal olarak cok kotu oluyo benimde tek dusundugum isin o kismi bizde kolayca atlatiriz ins.
Gecmis olsun canim tabi vaktinde gidersen hemen hemen tum hastaliklarin tedavisi oluyo Allah dermansiz dert vermesin ihmal etme sende off benimde bilegimde sislik vardi birdi iki oldu sinav zamani ihmal ettim bide hapi kullanmamistim.emziriyorum diye ama simdi tekrar basladim jelide kullanicam gecmesse gidicem bende hastaneye.
Masalla uyumak cok guzel olmustur dimi bi baska oluyo kokulari bizimde aayrilma zamanimiz geldi bakalim ins.odasinda ayri yatmayada kolay alisir cunku emzirmeyi biraktirirken odayida ayiricam bakalim nolucak.
Kizlarrrr uzun aradan sonra Merhaba herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim canim simdi koltuk degnegi ile yuruyor bir ay sonra alci cikacak doktor umdugumdan iyi gecti dedi ameliyati esimde cok iyi sukur
Tesekkur ederim canim allah razi olsun
Canim suan koltuk dernegi ile yuruyor cok sukur esim iradeli cikti kolay atlatti
Sagol canim bugun evimize geldik evimiz daha iyi tabi ama hastane yataklari daha rahat esim diyor bir tane eve alalim diye hehe evdeki yataklar kalkip inmiyor
Guzel bir tatil gecirirsiniz babayla simdi sizin icinde iyii olur canim dis gercekten cocuklari mahvediyor
Masallah nili me kocaman kiz olmus
Tesekkur ederim canim benim allah razi olsun
Aynen cnm hersey onlar icin.Ama hala acaba yanlis mi yaptm diye sorguluyorum kendimi
hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım?
nm sağol
evinize gelmenize çok sevindim insanın evi gibisi yok
ins biran önce toparlayacak eşin cnm:
cnm suçlu hissetme sen doğru olanı yaptın sonuçta 1 buçuk yaşına kadar emdi asa
bundan sonrası yine onun iyiliği için düzene girmesi için..
Pisik olmus simdi de nasil gecer ki bilgin var mi.Krem suruyorum ama gecmedi agliyor yok idrarini yaparken
cnm sakın ıslak mendil kullanma
herdefasında yıka kırem sür evet.
sık sık deyiştir..
cnm sakın ıslak mendil kullanma
herdefasında yıka kırem sür evet.
sık sık deyiştir..
Aynen cnm hatta hanalar sıcak normal suda ola bilir ama pişik dimi kesim başka bişey değil örlse kendi drnize danışa bilirsin cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Once emmeden ayiricam canim bende yaninda olucam hep tabi beraber yaticaz eger sabaha kadar guzel uyursa falan duruma gore ozaman odayi ayiricam ins.umdugum gibi olur zaten annem bir hafta kalicak ben diger odaya gidersem annem olucak erenin odasinda sonrada duruma gore bakicam yani erenin tepkisine gore.ha ha ha
ben odayı ayırdım ama kendimi ayıramadım he he he:
cnm istersen önce memeden ayır alışsın yanından sonra ayır
yada önce odayı ayır memeden sonra ayır
bunalıma girmesin çocuk
yani bi anda yapma bence tabi bu benim fikrim en iyisini sen bilirsin..
alıcıcak cnm zamanla emin ol
uykusuda girecek düzene merak etme..
Merhaba canim nasilsin meryem nasil kv.de esin falan iyimi aran onlarla.Kizlarrrr uzun aradan sonra Merhaba herkese
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim canim simdi koltuk degnegi ile yuruyor bir ay sonra alci cikacak doktor umdugumdan iyi gecti dedi ameliyati esimde cok iyi sukur
Tesekkur ederim canim allah razi olsun
Canim suan koltuk dernegi ile yuruyor cok sukur esim iradeli cikti kolay atlatti
Sagol canim bugun evimize geldik evimiz daha iyi tabi ama hastane yataklari daha rahat esim diyor bir tane eve alalim diye hehe evdeki yataklar kalkip inmiyor
Guzel bir tatil gecirirsiniz babayla simdi sizin icinde iyii olur canim dis gercekten cocuklari mahvediyor
Masallah nili me kocaman kiz olmus
Tesekkur ederim canim benim allah razi olsun
Kızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım
Öğlen esım aradı ceyda kaka yapmıs tahlıle götürmüş kakası da gizli kan ve amip cıkmıs. Hemen cocuk doktorunu aradık beklemeden cocuk cerahına gıdın dedı. Hersey olabılır dedı dunya basıma yıkıldı resmen öyle kendımden gecmısım kı okuldab bıle ızın almadan cıktım yolda müdür yardımcısına haber verdım.
Cocuk cerrahı tahlıle baktı röntgen istedı röntgende ortaya cıktı bersey amıp keseleri vArmıs bagırsakta onlar kanama yapıyomus10 gün sürecek bı tedavı verdı. Eger ceyda fenalaSırsa kusmaya baslarsa keseler patlAmıs demekmıs hemen müdahale edılmesı gerekıyo hemen gelın dedı dıkkat edıcez ceydaya .
Neden oldugunu sordum herseyden olur dedı özellikle sudan ve yerden bıseyı agzına alıyosa ondan gecıyomus ceyda da sureklı bıldıgunu agzına koyuyo ve elazıgın suları hep pıs galıba banyo suyundan kaptı.
10 gun tedavı sonra kontrol var. Ceyda ıyı a101 salıncak gelmıstı babası onu almıs eve tavana monte ettık sallak aallak dıyıp duruyo :) bı gülüşü dünyaya bedel.
Allah herkesın yavrusunu kendıne bagıslasın
Bu arada parmagım iyi parca tuttu ama hala u parmak ucunu hıssetmıyorum
Kuzum herşeye değersin 💝
Aynen cnm hersey onlar icin.Ama hala acaba yanlis mi yaptm diye sorguluyorum kendimi
Once emmeden ayiricam canim bende yaninda olucam hep tabi beraber yaticaz eger sabaha kadar guzel uyursa falan duruma gore ozaman odayi ayiricam ins.umdugum gibi olur zaten annem bir hafta kalicak ben diger odaya gidersem annem olucak erenin odasinda sonrada duruma gore bakicam yani erenin tepkisine gore.
Merhaba canim nasilsin meryem nasil kv.de esin falan iyimi aran onlarla.
İns.kisa zamanda duzelir esin canim daha once 6ayda falan tam olarak iyilrsicek demistin diymi simdide oylemi canim nadil durumu.
Kızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım
Öğlen esım aradı ceyda kaka yapmıs tahlıle götürmüş kakası da gizli kan ve amip cıkmıs. Hemen cocuk doktorunu aradık beklemeden cocuk cerahına gıdın dedı. Hersey olabılır dedı dunya basıma yıkıldı resmen öyle kendımden gecmısım kı okuldab bıle ızın almadan cıktım yolda müdür yardımcısına haber verdım.
Cocuk cerrahı tahlıle baktı röntgen istedı röntgende ortaya cıktı bersey amıp keseleri vArmıs bagırsakta onlar kanama yapıyomus10 gün sürecek bı tedavı verdı. Eger ceyda fenalaSırsa kusmaya baslarsa keseler patlAmıs demekmıs hemen müdahale edılmesı gerekıyo hemen gelın dedı dıkkat edıcez ceydaya .
Neden oldugunu sordum herseyden olur dedı özellikle sudan ve yerden bıseyı agzına alıyosa ondan gecıyomus ceyda da sureklı bıldıgunu agzına koyuyo ve elazıgın suları hep pıs galıba banyo suyundan kaptı.
10 gun tedavı sonra kontrol var. Ceyda ıyı a101 salıncak gelmıstı babası onu almıs eve tavana monte ettık sallak aallak dıyıp duruyo :) bı gülüşü dünyaya bedel.
Kuzum herşeye değersin 💝
Baya macerali olmuşKızlar nasılsınız ay ben yazamadım uzun zamandır anlatayım olanları
Doktora gıttık doktor bagırsaklarımız dısında her bıseye baktı bız derdımızı soylemeden bı suru ılac yazdı :) sonra derdımızı soyledık tahlıl ıstedı 2 saat bekledık ceyda ne kaka ne ıdrar yapmadı. Eve geldık sonuc elde bısey yok ceyda hala ıshal. 1. Doktor maceramız bıtttı.
Dun kakasını yaptıgemen bezı aldım devlet hastanesınde labaratuara verelım dedık gıttın labaratuardakı labarant kaka tahlılıne bakmayı bılmıyomusbu sınırle hastaneyı bırbırıne kattım bı de sağlık bakanlığına sıkayet ettım hastaneyı :) yan ılçeye gıdesıye kadar yarım saat oldu kakanın suresı gectı. Sonuc kaka var suresı doldu. Ceyda hala ıshal 2. Doktor maceramızda boyle bıttı.
Bugun 3. Gün bakalım ceyda yaparsa kaka jet hızıyla alıp yan ılçeye gıdıcem ceyda hala ıshalbısey yemıyo sadece meyve ve patates yıyo
Kuzum herşeye değersin 💝
Ben o dudaklarını yerim onun. Maşallah kuzuyaBu da benim minik kelebeğim :)
Kuzum herşeye değersin 💝
Cnm güven hastanesinde Zehra can emre var. Çok iyi bir dr. Ayrıca çok da ilgili. Sadece muayene etmiyor gelişimini, nasıl davranması gerektiğini, neler yapacağını anlatıyor.cnm ankarda guvendgin dokt kim defne için
bi sorun olursa bende giderim masal için aklımda bulunsin ismi
ben gataya gidiyorumcok.memnunum ama yinede özel bir doktorumuz olsun gerkirse
sevindim defnenin iyi çıkmasına masallh onaperma çoktandır bende istiyoum ama hep erteliyorum
bakalım rsim isterizzzz
beni cnm yogunluk başlıyor desene yolcilukda ins kolay gecer güzel bir eğlence olur özellikle beyza ve nidaya
mudrcann ceydaya geçmiş olsun ins tahlili verebilirsin hemncik cahresine bakilir ins
gülden ben bi nilin saclarina bayildimmmm yaaa çok şeker masallhh
yasemin ins balbocegim atlator kabizligi güzel.bir tayil olur ins
fatma aynn diğer aşılar ateş yapmadı ama bu 1saat de olsa yaptı yani şükür hemn geçti
yagmurcandan sizde suumlar nedir elif nasıl
Sağol cnm. Bakalım ne yapacağımDefnenin iyi olmasina sevindim canim kilosu boyuda iyi masallah.Saclarinida gule gule kullan canim merak ettim bende resim koyarsin artik.(eve donuste lutfen kv.ne laf soyletme kesin biseyler cikaricak seni gorunce kiskanc kadin.
Cok yogun gunler seni bekliyo demekki canim kolay gelsin sana.kremde iyi gelir ins.bizimde 14disimiz cikmak ezere bugun yarin cikar ins.inciler tamamlaniyo.tatiliniz guzel gecer ins.eglenmene bak canim.
Ayy masallah canim ya ozluyoruz kucuk hanimi arada resim koy canim cok tatli masallah.
Sağol cnm benimgulden canım masallah nıle kocaman kız olmus saclarıda kıvırcık cok tatlı
benı cok yoğunsun canım ve yoğun gunler seı beklıyo anlattğına gore ınsallah guzel gunler gecırısın esınle kuzularınla
tasınma ısı suan bıraz askıda canım esım ıs gorusmesıne gıdecek baska bı ıle orası olursa dıye suanlık burdan ev bakmıyoruz
gecmıs olsun beyzaya bı kullan bakalım gecer belkı canım
mdrcnn canım gecmıs olsun ceydaya ınsallah atlatr kuzum ıy yapmıssın sıkayet etmekle hem tahlıl ıstyo hem bakan yok o nasıl bı ıs oyle
ceydamada masallah
funda masallah defneme cok ıyı
saclarınıda gule gule kullan bı gorseydık ıyıydı:)
aysegul masalcıkta az bı atesle atlatmıs sukur atesı ınsallah bıdaha cıkmaz
boyu kılosu nasıl pekı maslaın
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah. Çok üzgünümKızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım
Kuzum herşeye değersin 💝
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?