2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim azaltarak emzirirsen sutunde azalir daha kolay ayrlir.Ben asyayi surekli emzirdigim icin sutum cok fazlaydi dr bile inanamadi

Kizlarrrr uzun aradan sonra Merhaba herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım?

nm sağol
evinize gelmenize çok sevindim insanın evi gibisi yok
ins biran önce toparlayacak eşin cnm:

Aynen cnm hersey onlar icin.Ama hala acaba yanlis mi yaptm diye sorguluyorum kendimi

cnm suçlu hissetme sen doğru olanı yaptın sonuçta 1 buçuk yaşına kadar emdi asa
bundan sonrası yine onun iyiliği için düzene girmesi için..

Pisik olmus simdi de nasil gecer ki bilgin var mi.Krem suruyorum ama gecmedi agliyor yok idrarini yaparken

Aynen cnm hatta hanalar sıcak normal suda ola bilir ama pişik dimi kesim başka bişey değil örlse kendi drnize danışa bilirsin cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Once emmeden ayiricam canim bende yaninda olucam hep tabi beraber yaticaz eger sabaha kadar guzel uyursa falan duruma gore ozaman odayi ayiricam ins.umdugum gibi olur zaten annem bir hafta kalicak ben diger odaya gidersem annem olucak erenin odasinda sonrada duruma gore bakicam yani erenin tepkisine gore.
Kizlarrrr uzun aradan sonra Merhaba herkese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canim nasilsin meryem nasil kv.de esin falan iyimi aran onlarla.

İns.kisa zamanda duzelir esin canim daha once 6ayda falan tam olarak iyilrsicek demistin diymi simdide oylemi canim nadil durumu.

Kızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım

Öğlen esım aradı ceyda kaka yapmıs tahlıle götürmüş kakası da gizli kan ve amip cıkmıs. Hemen cocuk doktorunu aradık beklemeden cocuk cerahına gıdın dedı. Hersey olabılır dedı dunya basıma yıkıldı resmen öyle kendımden gecmısım kı okuldab bıle ızın almadan cıktım yolda müdür yardımcısına haber verdım.
Cocuk cerrahı tahlıle baktı röntgen istedı röntgende ortaya cıktı bersey amıp keseleri vArmıs bagırsakta onlar kanama yapıyomus 10 gün sürecek bı tedavı verdı. Eger ceyda fenalaSırsa kusmaya baslarsa keseler patlAmıs demekmıs hemen müdahale edılmesı gerekıyo hemen gelın dedı dıkkat edıcez ceydaya .

Neden oldugunu sordum herseyden olur dedı özellikle sudan ve yerden bıseyı agzına alıyosa ondan gecıyomus ceyda da sureklı bıldıgunu agzına koyuyo ve elazıgın suları hep pıs galıba banyo suyundan kaptı.

10 gun tedavı sonra kontrol var. Ceyda ıyı a101 salıncak gelmıstı babası onu almıs eve tavana monte ettık sallak aallak dıyıp duruyo :) bı gülüşü dünyaya bedel.

Allah herkesın yavrusunu kendıne bagıslasın

Bu arada parmagım iyi parca tuttu ama hala u parmak ucunu hıssetmıyorum

Kuzum herşeye değersin 💝

Son düzenleme:

ay canım cok gecmıs olsun nasıl bı suyu var oranın ya kuzuma ıyı gelmemıs
ınsallah hemencık atlatır ceydam
salıncağınızıda gule gule kullanın

Aynen cnm hersey onlar icin.Ama hala acaba yanlis mi yaptm diye sorguluyorum kendimi

canım sakın kendını suclu hıssetme
bıldğım kadaryla asya pek bısey yemıyo dımı kılosuda az eğerkı sutun ona yetseydı benım fıkrım bu bıraktırmanı ıstemezdım
memeye guvenıp bısey yemedıklerı ıcın sen en doğrusunu yaptıun canım sonucta 18 aylık oldular artık zaten 2 yasa kadar emzırıdın en fazla
ınsallah bundan sonra hersey daha ıyı olacak canım

Ins canim bir bir bucuk aya alci cikacak sonrada terapiye baslayacak basabilecekmi diye sonucta ayaginda vida var bir suru demir zaman alir tam yurumesi

Gecmis olsun canim..

Baya macerali olmuş

Bu da benim minik kelebeğim :)

Kuzum herşeye değersin 💝
Ben o dudaklarını yerim onun. Maşallah kuzuya

Cnm güven hastanesinde Zehra can emre var. Çok iyi bir dr. Ayrıca çok da ilgili. Sadece muayene etmiyor gelişimini, nasıl davranması gerektiğini, neler yapacağını anlatıyor.
Sağol cnm. Bakalım ne yapacağım
Sağol cnm benim

Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah. Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…