2012 kasım bebekleri büyüyor..

ohhh annekız maşallah size süpersiniz allahım korusun nazarlardan.

Songul nerelerde kızlar haberiniz var mı

cnm dün perşembe olduğu için gelmemiştir songül ama bu ara çok yoğunum diyo bana 24 saat yetmiyo diyosu bugün..

Saol cnm korkudan az az yapiyor. icim parcalaniyor aglamasina

kıyamam cnm yine takipte ol çok kötü olursa götür dr mutlaka ..

aynen cnm:

kıyamam ya umarım sorunsuz atlatırsınız cnm nasıl bişeymişki bu
yani belirtisi sadece isalmiydi
yoksa kanlı isalmiydi cnm.
bu arada salıncağınızı güle güle kullanın..

ohhhhh süperrrr:
şekerimmmmmm:

ay canım cok gecmıs olsun nasıl bı suyu var oranın ya kuzuma ıyı gelmemıs
ınsallah hemencık atlatır ceydam
salıncağınızıda gule gule kullanın

Insqllah canım cok sağol suları cok mıkroplu hazır su içirmeme rağmen banyoda yutuyu ıster ıstemez

Kuzum herşeye değersin 💝

Tesekkurler canım suan salıncagı var ve pek mutlu ınsallah cabukcakta atlatacak :)

Kuzum herşeye değersin 💝

Canım ılk ateslEndı sonra ıshal oldu kakasında sumuksu seyler vardı ve kakası cok agır kokuyodu. Kan gızlı kan bı goremedık mıkroskopta cıktı

Kuzum herşeye değersin 💝

Son düzenleme:
Gunaydin kizlat nasilsiniz farkindayim bu aralar sizi cok ihmal ettik ama inanin gunler yetmiyor
sabah kalkiyoruz jahvalti hazirliyorum yareni hazirlayip okula gonderiyorim
esim ordan salona gdiyor o gelene kadar islerimi toparliyorum esim geliyor sonfa aras uyuyot
uyanimca okula gisiyoruz yareni aliyoruz yemek yiyoruz ders vb derken ancak gece firsatil oluyor
yani gun bana yetmuyor ama aklom hep sizlerde

Mdrcnn cnm gecmus olsub insalla tedavuniz uyu gelir
bu sumukumsu kaka alerjidede oluyor tehluller tekrarlandimi bir sene de tekrar edilmdsi gerekiyot

Mdrcnn cok gecmis olsun canım cok üzüldüm ya Rabbim şifa versin en kisa zamanda inşallah.

Funda maşallah size çok tatlisiniz:)

Kızlar biz aşımızi iğnemizi vurulduk geldik. Cok agladi kuzum. Eve gelince ne olur olmaz diye surup verdim. Inşallah yükselmez ateşi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmus olsun tatlim nasil sagliginiz

Biliyorum canım ceydanın alerjısı oldugu zamanda kakası sumuksu oluyodu ama bu sefer ıshalle bırlıkte sumuksu kKa ve cok agır kokuyodu.

Kuzum herşeye değersin 💝

Amij cnm benim
bak arasa olmadi fistik ta olmaz belki

Ben iyuyim cnm gunlee yetmez oldu bana
sen nasilsin
dugunede az kaldi

Sağol canım benım

Kuzum herşeye değersin 💝

Amij cnm benim
bak arasa olmadi fistik ta olmaz belki

Ben iyuyim cnm gunlee yetmez oldu bana
sen nasilsin
dugunede az kaldi

Bizde de yapmaz inşallah canim yaa.
Ben de iyiyim gitmeden biraz dersleri halletmeye çalışıyorum. Dugunden bi hafta once sinav var. Evet canım az kaldi. Burada bisey yok da oraya gidince basliycak yoğunluk. daha kiyafet isleri var:) en zor kısım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…