- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.621
Songul nerelerde kızlar haberiniz var mı
Saol cnm korkudan az az yapiyor. icim parcalaniyor aglamasina
Once emmeden ayiricam canim bende yaninda olucam hep tabi beraber yaticaz eger sabaha kadar guzel uyursa falan duruma gore ozaman odayi ayiricam ins.umdugum gibi olur zaten annem bir hafta kalicak ben diger odaya gidersem annem olucak erenin odasinda sonrada duruma gore bakicam yani erenin tepkisine gore.
Merhaba canim nasilsin meryem nasil kv.de esin falan iyimi aran onlarla.
İns.kisa zamanda duzelir esin canim daha once 6ayda falan tam olarak iyilrsicek demistin diymi simdide oylemi canim nadil durumu.
Kızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım
Öğlen esım aradı ceyda kaka yapmıs tahlıle götürmüş kakası da gizli kan ve amip cıkmıs. Hemen cocuk doktorunu aradık beklemeden cocuk cerahına gıdın dedı. Hersey olabılır dedı dunya basıma yıkıldı resmen öyle kendımden gecmısım kı okuldab bıle ızın almadan cıktım yolda müdür yardımcısına haber verdım.
Cocuk cerrahı tahlıle baktı röntgen istedı röntgende ortaya cıktı bersey amıp keseleri vArmıs bagırsakta onlar kanama yapıyomus10 gün sürecek bı tedavı verdı. Eger ceyda fenalaSırsa kusmaya baslarsa keseler patlAmıs demekmıs hemen müdahale edılmesı gerekıyo hemen gelın dedı dıkkat edıcez ceydaya .
Neden oldugunu sordum herseyden olur dedı özellikle sudan ve yerden bıseyı agzına alıyosa ondan gecıyomus ceyda da sureklı bıldıgunu agzına koyuyo ve elazıgın suları hep pıs galıba banyo suyundan kaptı.
10 gun tedavı sonra kontrol var. Ceyda ıyı a101 salıncak gelmıstı babası onu almıs eve tavana monte ettık sallak aallak dıyıp duruyo :) bı gülüşü dünyaya bedel.
Allah herkesın yavrusunu kendıne bagıslasın
Bu arada parmagım iyi parca tuttu ama hala u parmak ucunu hıssetmıyorum
Kuzum herşeye değersin 💝
Iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1125926
ay canım cok gecmıs olsun nasıl bı suyu var oranın ya kuzuma ıyı gelmemıs
ınsallah hemencık atlatır ceydam
salıncağınızıda gule gule kullanın
Baya macerali olmuş
Ben o dudaklarını yerim onun. Maşallah kuzuya
Cnm güven hastanesinde Zehra can emre var. Çok iyi bir dr. Ayrıca çok da ilgili. Sadece muayene etmiyor gelişimini, nasıl davranması gerektiğini, neler yapacağını anlatıyor.
Sağol cnm. Bakalım ne yapacağım
Sağol cnm benim
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah. Çok üzgünüm
Gecmis olsun canim..
ohhh annekız maşallah size süpersiniz allahım korusun nazarlardan.
cnm dün perşembe olduğu için gelmemiştir songül ama bu ara çok yoğunum diyo bana 24 saat yetmiyo diyosu bugün..
kıyamam cnm yine takipte ol çok kötü olursa götür dr mutlaka ..
aynen cnm:
kıyamam ya umarım sorunsuz atlatırsınız cnm nasıl bişeymişki bu
yani belirtisi sadece isalmiydi
yoksa kanlı isalmiydi cnm.
bu arada salıncağınızı güle güle kullanın..
ohhhhh süperrrr:
şekerimmmmmm:
Canım ılk ateslEndı sonra ıshal oldu kakasında sumuksu seyler vardı ve kakası cok agır kokuyodu. Kan gızlı kan bı goremedık mıkroskopta cıktı
Kuzum herşeye değersin 💝
Mdrcnn cok gecmis olsun canım cok üzüldüm ya Rabbim şifa versin en kisa zamanda inşallah.
Funda maşallah size çok tatlisiniz:)
Kızlar biz aşımızi iğnemizi vurulduk geldik. Cok agladi kuzum. Eve gelince ne olur olmaz diye surup verdim. Inşallah yükselmez ateşi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmus olsun tatlim nasil sagliginiz
Gunaydin kizlat nasilsiniz farkindayim bu aralar sizi cok ihmal ettik ama inanin gunler yetmiyor
sabah kalkiyoruz jahvalti hazirliyorum yareni hazirlayip okula gonderiyorim
esim ordan salona gdiyor o gelene kadar islerimi toparliyorum esim geliyor sonfa aras uyuyot
uyanimca okula gisiyoruz yareni aliyoruz yemek yiyoruz ders vb derken ancak gece firsatil oluyor
yani gun bana yetmuyor ama aklom hep sizlerde
Mdrcnn cnm gecmus olsub insalla tedavuniz uyu gelir
bu sumukumsu kaka alerjidede oluyor tehluller tekrarlandimi bir sene de tekrar edilmdsi gerekiyot
Cok şükür canım iyiyiz. Rabbim bütün yavrularimiza saglik sihhat versin. Su aşı atesini de atlatsaydik bi hayirlisiyla.
Sen nasilsin ozlettin kendini
Biliyorum canım ceydanın alerjısı oldugu zamanda kakası sumuksu oluyodu ama bu sefer ıshalle bırlıkte sumuksu kKa ve cok agır kokuyodu.
Kuzum herşeye değersin 💝
Biliyorum canım ceydanın alerjısı oldugu zamanda kakası sumuksu oluyodu ama bu sefer ıshalle bırlıkte sumuksu kKa ve cok agır kokuyodu.
Kuzum herşeye değersin 💝
Mdrcnn cok gecmis olsun canım cok üzüldüm ya Rabbim şifa versin en kisa zamanda inşallah.
Funda maşallah size çok tatlisiniz:)
Kızlar biz aşımızi iğnemizi vurulduk geldik. Cok agladi kuzum. Eve gelince ne olur olmaz diye surup verdim. Inşallah yükselmez ateşi
Buradada salgin var canim
insalla toparlanir kuzum hemen
yemekte yemek iatemez simdi dimi
Amij cnm benim
bak arasa olmadi fistik ta olmaz belki
Ben iyuyim cnm gunlee yetmez oldu bana
sen nasilsin
dugunede az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?