- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.641
Gunaydin kizlat nasilsiniz farkindayim bu aralar sizi cok ihmal ettik ama inanin gunler yetmiyor
sabah kalkiyoruz jahvalti hazirliyorum yareni hazirlayip okula gonderiyorim
esim ordan salona gdiyor o gelene kadar islerimi toparliyorum esim geliyor sonfa aras uyuyot
uyanimca okula gisiyoruz yareni aliyoruz yemek yiyoruz ders vb derken ancak gece firsatil oluyor
yani gun bana yetmuyor ama aklom hep sizlerde
Mdrcnn cnm gecmus olsub insalla tedavuniz uyu gelir
bu sumukumsu kaka alerjidede oluyor tehluller tekrarlandimi bir sene de tekrar edilmdsi gerekiyot
Mdrcnn cok gecmis olsun canım cok üzüldüm ya Rabbim şifa versin en kisa zamanda inşallah.
Funda maşallah size çok tatlisiniz:)
Kızlar biz aşımızi iğnemizi vurulduk geldik. Cok agladi kuzum. Eve gelince ne olur olmaz diye surup verdim. Inşallah yükselmez ateşi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar;
mdrcn çok geçmiş olsun canım.
biberon gözünaydın canm annen gelmiş sonunda ,
katrenur aşı olmuşsunuz inşallah ateş yapmaz ama neyse bu aşı yapıyor iyi yapmışsın ilaç vermekle.ateş olmasada rahatlatır çocuğu
ya bu topiğimizin kızları ne güzel maşallah hangisini oğluma istesem acaba karar veremiyorum :)) hepsine maşallah.
bizim emride de hastalıktan sonra huysuzluk hat safhada . yavrum tamda düzelemedi hiç bir şey yemek istemiyor.
günaydın kızlar
mdrcnn geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda sen ne kadar korurssn koru engel olamıyorsun iste olacak olan oluyor
katreinir size de geçmiş olsun elifte ateslenmedi ins berra da ateslenmez kuzumu bu aralar hastalik çok yıprattı bunu es.geçsin inşallah sana da kolay gelsin hem drs hem dugun bence de en zoru kiyafet
funda masallah size ana kız çok guxelsiniz
guldencim nil odasına mi alışamadı acaba niye uyumadi
songül hnm nasılsınız
günaydın kızlar
mdrcnn geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda sen ne kadar korurssn koru engel olamıyorsun iste olacak olan oluyor
katreinir size de geçmiş olsun elifte ateslenmedi ins berra da ateslenmez kuzumu bu aralar hastalik çok yıprattı bunu es.geçsin inşallah sana da kolay gelsin hem drs hem dugun bence de en zoru kiyafet
songül hnm nasılsınız
Tunaydin kizlaar nasilsiniz bakalim annem geldi kahvalti falan ancak girebildim eren mutlu oldu tabi ananeyi gorunce gidip gidip kucagina oturuyo konusmak istiyo biseyler anlatiyoyarin okula son kez gidicem sinavlarin sonuclarini ogrenicem bakalim pazar gunude esimin koyunde koy gunu var oraya gidicez donustede teyzeme ugriycaz ayy kocisimlede sinemaya gitmek icin sabirsizlaniyorum annem burdayken bi aksam gidicez nasipse.
günaydın kızlar;
mdrcn çok geçmiş olsun canım.
biberon gözünaydın canm annen gelmiş sonunda ,
katrenur aşı olmuşsunuz inşallah ateş yapmaz ama neyse bu aşı yapıyor iyi yapmışsın ilaç vermekle.ateş olmasada rahatlatır çocuğu
ya bu topiğimizin kızları ne güzel maşallah hangisini oğluma istesem acaba karar veremiyorum :)) hepsine maşallah.
bizim emride de hastalıktan sonra huysuzluk hat safhada . yavrum tamda düzelemedi hiç bir şey yemek istemiyor.
günaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.herkese günaydın kızlar:
nil akşam yine huzursuzdu şöyle derin derin uyumuyo
bakalım haftaya dr gidince onuda sorucam..
çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarınıIyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1125926
günaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.
çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarını
günaydın canm elif nasıl?günaydın kızlar
songül hnm nasılsınız
bizimde öyle canım sadece sevdiği şeyler keçi boynuzu özü veriyormuusn , ilaç ne kullanıyorsunuzAynnen öyle yemekte yedıremıyoruz sadece sevdığı seylerı yıyo o da meyve ve oatates kızartması
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın canım sne ve beni bu ara çok yoğunusunuz güner yetmiyor yaz da geldi ya ondandır gecede sanırım fırsatın olmuyor bir kaç gece baktım kimsecikler yoktuGunaydin kizlat nasilsiniz farkindayim bu aralar sizi cok ihmal ettik ama inanin gunler yetmiyor
sabah kalkiyoruz jahvalti hazirliyorum yareni hazirlayip okula gonderiyorim
esim ordan salona gdiyor o gelene kadar islerimi toparliyorum esim geliyor sonfa aras uyuyot
uyanimca okula gisiyoruz yareni aliyoruz yemek yiyoruz ders vb derken ancak gece firsatil oluyor
yani gun bana yetmuyor ama aklom hep sizlerde
Mdrcnn cnm gecmus olsub insalla tedavuniz uyu gelir
bu sumukumsu kaka alerjidede oluyor tehluller tekrarlandimi bir sene de tekrar edilmdsi gerekiyot
inek sütümü canım devam sütümü . ben emire inek sütü verdiğim zaman kıvranıyor gazdan . o yüzden sadece devam sütü veriyrumbilmiorumki cnm ama 3 gecedir böyle
2 gece keçi sütü içmişti hadi ondan dedim ama akşam normal süt içti pöf
artık sersem gibiyim..
canım ben.bi.ara keci sütünden yoğurt yapıp yrdiriyordum elife çok huzursuz uyuyordu agirmi geliyordu bilmiyorum sen verme bi kaç gün daha bi dene bakalım belki de o rahatsız ettti çocuğubilmiorumki cnm ama 3 gecedir böyle
2 gece keçi sütü içmişti hadi ondan dedim ama akşam normal süt içti pöf
artık sersem gibiyim..
günaydın canım iyiyiz çok şükür uyuyor elif aslında benimde işlerim var ama buraya takılıyorum istegünaydın canm elif nasıl?
bizimde öyle canım sadece sevdiği şeyler keçi boynuzu özü veriyormuusn , ilaç ne kullanıyorsunuz
günaydın canım sne ve beni bu ara çok yoğunusunuz güner yetmiyor yaz da geldi ya ondandır gecede sanırım fırsatın olmuyor bir kaç gece baktım kimsecikler yoktu(
günaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.
çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarını
inek sütümü canım devam sütümü . ben emire inek sütü verdiğim zaman kıvranıyor gazdan . o yüzden sadece devam sütü veriyrum
Mdrcnn cok gecmis olsun canım cok üzüldüm ya Rabbim şifa versin en kisa zamanda inşallah.
Funda maşallah size çok tatlisiniz:)
Kızlar biz aşımızi iğnemizi vurulduk geldik. Cok agladi kuzum. Eve gelince ne olur olmaz diye surup verdim. Inşallah yükselmez ateşi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tunaydin kizlaar nasilsiniz bakalim annem geldi kahvalti falan ancak girebildim eren mutlu oldu tabi ananeyi gorunce gidip gidip kucagina oturuyo konusmak istiyo biseyler anlatiyoyarin okula son kez gidicem sinavlarin sonuclarini ogrenicem bakalim pazar gunude esimin koyunde koy gunu var oraya gidicez donustede teyzeme ugriycaz ayy kocisimlede sinemaya gitmek icin sabirsizlaniyorum annem burdayken bi aksam gidicez nasipse.
Kızlar selam bugun cok yogun ve streslı bı gun gecırdım
Öğlen esım aradı ceyda kaka yapmıs tahlıle götürmüş kakası da gizli kan ve amip cıkmıs. Hemen cocuk doktorunu aradık beklemeden cocuk cerahına gıdın dedı. Hersey olabılır dedı dunya basıma yıkıldı resmen öyle kendımden gecmısım kı okuldab bıle ızın almadan cıktım yolda müdür yardımcısına haber verdım.
Cocuk cerrahı tahlıle baktı röntgen istedı röntgende ortaya cıktı bersey amıp keseleri vArmıs bagırsakta onlar kanama yapıyomus10 gün sürecek bı tedavı verdı. Eger ceyda fenalaSırsa kusmaya baslarsa keseler patlAmıs demekmıs hemen müdahale edılmesı gerekıyo hemen gelın dedı dıkkat edıcez ceydaya .
Neden oldugunu sordum herseyden olur dedı özellikle sudan ve yerden bıseyı agzına alıyosa ondan gecıyomus ceyda da sureklı bıldıgunu agzına koyuyo ve elazıgın suları hep pıs galıba banyo suyundan kaptı.
10 gun tedavı sonra kontrol var. Ceyda ıyı a101 salıncak gelmıstı babası onu almıs eve tavana monte ettık sallak aallak dıyıp duruyo :) bı gülüşü dünyaya bedel.
Allah herkesın yavrusunu kendıne bagıslasın
Bu arada parmagım iyi parca tuttu ama hala u parmak ucunu hıssetmıyorum
Kuzum herşeye değersin 💝
Iyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 1125926
canım sen ve defne cok tatlısınz
saclarında hos olmus
sımdıye kadar senı kackere gordum bılmyorum ama hepsınde cok değısıksın valla yolda gorsem tanıyamıcam:))
gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)
artık ben de telefonu bozulanlar grubuna dahil edilebilirim :) dün gece bozuldu telefonum milattan önce kullandığım telefonumu aldım ve android özelliği olmadığı için forumu takip edemiyorum sinir oldum ama yapacak bişi yok, garantiye gönderdik 20 iş günü yazıyodu virüs bulaştırdım galiba iş arkadaşım o kadar kurcalarsan kaldırmaz o telefonu bak dediğim gibi oldu dedi bi de laf yedim:)
Rananın bakıcısıyla iki gün önce ufak bi sorun yaşadık ama sonra gönlünü aldım eşim benim haklı olduğumu söylese de ...
bakıcı ve eltisi yan yana oturuyorlar kızının 6 ay kınası varmış öğlen saat 1 buçukta mevlid-i şerif vardı neyse ben ranayı bıraktım gündüz 1 saat uyuttum dedi iyi dedim saat 3 ten sonra bi daha yatar.. normalde tek uykuya döndük aslında ama o gün uyumuş işte .. neyse saat 5 oldu gittim almaya ev kalabalık rana huysuz ne bana gelmek istiyo ne orda kalmak istiyo.. aldım eve gittik ve eve girmemizle birlikte hiç susmadı sürekli bi ağlama modu sürekli bişiler isteme.. vermeyince ısırma bacağıma kan oturtturdu.. eşim de bi ton laf söyledi uyutmamış doğru düzgün bakıcı madem bakamayacak başkasını bulalım vs.. tam sütünü içirecem yatıracam ama her zaman bayıla bayıla sütünü içen cadı istemiyo.. o sıra bakıcı aradı.. ben de o sinirle dedim bundan sonra sana misafir gelecekse ben işten izin alır ranayı alırım, çocuğun huyu değişmiş hiç susmuyo falan dedim.. işte ben çok üzüldüm siz gittikten sonra aklımdan çıkmadı rana dedi.. ben de çok mızırdanıyo zeynep abla sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattık.. biraz sert oldu yani soğuk konuştum hep
neyse bu sefer de içime sıkıntı oldu dedim kadının kalbini kırdım, eşim de inadına sen haklısın bakmak zorunda falan diyo hala ( takmadım bu ara yine kulaklar tıkandı duymuyorum) ranayı uyuttum güç bela aradım tekrar, gerçekten üzüldüm dedi. ben de senin kötü niyetli olmadığnıı biliyorum ama işte kusura bakma falan dedim kapattık ama hala içim sıkıntılı, ertesi akşam eşimi de aldım çaya gittik hiç konuşmadık o da ben de o konuyu gayet güleryüzlü karşıladı birlikte oturduk sohbet ettik saat 9 buçukta eve döndük ve içimi rahatlattım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?