2012 kasım bebekleri büyüyor..

gümaydın şekerim ne haber bakalım?

günaydın cnm geçmiş olsun ama şurup vermeye iyi yapmışsın nilve berra ateş konusunda çok hassaslar çünkü bizdede ateş olmadı umarım sizdede olmaz sorunsuz atlatırsınız cnm ama bende aşından gelince bikere carpol verdirmiştimç..

günaydın kızlar
mdrcnn geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda sen ne kadar korurssn koru engel olamıyorsun iste olacak olan oluyor
katreinir size de geçmiş olsun elifte ateslenmedi ins berra da ateslenmez kuzumu bu aralar hastalik çok yıprattı bunu es.geçsin inşallah sana da kolay gelsin hem drs hem dugun bence de en zoru kiyafet
funda masallah size ana kız çok guxelsiniz
guldencim nil odasına mi alışamadı acaba niye uyumadi
songül hnm nasılsınız

Tunaydin kizlaar nasilsiniz bakalim annem geldi kahvalti falan ancak girebildim eren mutlu oldu tabi ananeyi gorunce gidip gidip kucagina oturuyo konusmak istiyo biseyler anlatiyo yarin okula son kez gidicem sinavlarin sonuclarini ogrenicem bakalim pazar gunude esimin koyunde koy gunu var oraya gidicez donustede teyzeme ugriycaz ayy kocisimlede sinemaya gitmek icin sabirsizlaniyorum annem burdayken bi aksam gidicez nasipse.

günaydın kızlar;

mdrcn çok geçmiş olsun canım.

biberon gözünaydın canm annen gelmiş sonunda ,

katrenur aşı olmuşsunuz inşallah ateş yapmaz ama neyse bu aşı yapıyor iyi yapmışsın ilaç vermekle.ateş olmasada rahatlatır çocuğu

ya bu topiğimizin kızları ne güzel maşallah hangisini oğluma istesem acaba karar veremiyorum :)) hepsine maşallah.

bizim emride de hastalıktan sonra huysuzluk hat safhada . yavrum tamda düzelemedi hiç bir şey yemek istemiyor.

Sagol canım allah yavrularımızı korusun. Keske hıc hasta olmasalar ama ne kadar korusakta engel olamıyoruz

Kuzum herşeye değersin 💝

Sağol canım

Kuzum herşeye değersin 💝

cnm günaydın hoşgeldin
yok ben yanındaydım odayla ilgili değil ama bilemiorumki..

cnmm günaydın ohh gözünüz aydın
.

hala iyileşemediniz yani ondandır cnm ..
cnm bana rica etsem bidaha çağrı yaparmısın malum telimgeldiya
sana dün watsaptan yazacaktımda..
telefon deyişince numaran yok gerçi diğer telde var ama
..

günaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.

çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarını

bilmiorumki cnm ama 3 gecedir böyle
2 gece keçi sütü içmişti hadi ondan dedim ama akşam normal süt içti pöf
artık sersem gibiyim..

günaydın canm elif nasıl?
Aynnen öyle yemekte yedıremıyoruz sadece sevdığı seylerı yıyo o da meyve ve oatates kızartması

Kuzum herşeye değersin 💝
bizimde öyle canım sadece sevdiği şeyler keçi boynuzu özü veriyormuusn , ilaç ne kullanıyorsunuz

günaydın canım sne ve beni bu ara çok yoğunusunuz güner yetmiyor yaz da geldi ya ondandır gecede sanırım fırsatın olmuyor bir kaç gece baktım kimsecikler yoktu (

artık sersem gibiyim..
inek sütümü canım devam sütümü . ben emire inek sütü verdiğim zaman kıvranıyor gazdan . o yüzden sadece devam sütü veriyrum

artık sersem gibiyim..
canım ben.bi.ara keci sütünden yoğurt yapıp yrdiriyordum elife çok huzursuz uyuyordu agirmi geliyordu bilmiyorum sen verme bi kaç gün daha bi dene bakalım belki de o rahatsız ettti çocuğu
günaydın canım iyiyiz çok şükür uyuyor elif aslında benimde işlerim var ama buraya takılıyorum iste
sen nasılsın emir nasıl
iştahı biraz düzeldi mu

günaydın cnm nedenki acaba gün içeriisndeki yedikleri etkili olabişiyoır bak arada emirde öyle olunca hemen yediklerine bağlıyorum.

çok hoş olmuş canım iyi günlerde kullan saçlarını

inek sütümü canım devam sütümü . ben emire inek sütü verdiğim zaman kıvranıyor gazdan . o yüzden sadece devam sütü veriyrum

cnm inek sütü ama bugüne kadar pek yapmıyodu anlamadımmm..

gemcı olsun canım ıyı yapmıssın surup vermekle
coğumuzda ates yaptı zaten ates yapmasa bıle huzursuzluk yapar rahat etsın berram

gozunaydın canım erenı annene bırakıp kacamak yapın esınle ıyı gelır

canım sen ve defne cok tatlısınz
saclarında hos olmus
sımdıye kadar senı kackere gordum bılmyorum ama hepsınde cok değısıksın valla yolda gorsem tanıyamıcam:))

gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)

mdrcnn çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm dikkat etsen de etmesen de olacak olan oluyo rabbim dermansız dert vermesin inşallah

saçlar süper olmuş çok beğendim ama bişi sölim mi defnenin bakışlarını daha çok beğendim yaaa çok güzel bakmış yerim ben onu
canım sen ve defne cok tatlısınz
saclarında hos olmus
sımdıye kadar senı kackere gordum bılmyorum ama hepsınde cok değısıksın valla yolda gorsem tanıyamıcam:))

gulden canım aynı bende sersem gıbıyım alp tuğrada bıkac gecedır huzursuz sureklı uyanıyo yanımıza alıyorum donup duruyo ve bu sabahta 7 de kalktı
ranayı ornek aldı sanırım:)

bizden sana geçti desene wavss biz gece çok kalkmıyoruz çok şükür ama sabah erkenden kalkıyo ya yarın cumartesi ve ben erken kalkmak istemiyorum arkadaş

artık ben de telefonu bozulanlar grubuna dahil edilebilirim :) dün gece bozuldu telefonum milattan önce kullandığım telefonumu aldım ve android özelliği olmadığı için forumu takip edemiyorum sinir oldum ama yapacak bişi yok, garantiye gönderdik 20 iş günü yazıyodu virüs bulaştırdım galiba iş arkadaşım o kadar kurcalarsan kaldırmaz o telefonu bak dediğim gibi oldu dedi bi de laf yedim:)

Rananın bakıcısıyla iki gün önce ufak bi sorun yaşadık ama sonra gönlünü aldım eşim benim haklı olduğumu söylese de ...
bakıcı ve eltisi yan yana oturuyorlar kızının 6 ay kınası varmış öğlen saat 1 buçukta mevlid-i şerif vardı neyse ben ranayı bıraktım gündüz 1 saat uyuttum dedi iyi dedim saat 3 ten sonra bi daha yatar.. normalde tek uykuya döndük aslında ama o gün uyumuş işte .. neyse saat 5 oldu gittim almaya ev kalabalık rana huysuz ne bana gelmek istiyo ne orda kalmak istiyo.. aldım eve gittik ve eve girmemizle birlikte hiç susmadı sürekli bi ağlama modu sürekli bişiler isteme.. vermeyince ısırma bacağıma kan oturtturdu.. eşim de bi ton laf söyledi uyutmamış doğru düzgün bakıcı madem bakamayacak başkasını bulalım vs.. tam sütünü içirecem yatıracam ama her zaman bayıla bayıla sütünü içen cadı istemiyo.. o sıra bakıcı aradı.. ben de o sinirle dedim bundan sonra sana misafir gelecekse ben işten izin alır ranayı alırım, çocuğun huyu değişmiş hiç susmuyo falan dedim.. işte ben çok üzüldüm siz gittikten sonra aklımdan çıkmadı rana dedi.. ben de çok mızırdanıyo zeynep abla sonra konuşuruz dedim tamam dedi kapattık.. biraz sert oldu yani soğuk konuştum hep
neyse bu sefer de içime sıkıntı oldu dedim kadının kalbini kırdım, eşim de inadına sen haklısın bakmak zorunda falan diyo hala ( takmadım bu ara yine kulaklar tıkandı duymuyorum) ranayı uyuttum güç bela aradım tekrar, gerçekten üzüldüm dedi. ben de senin kötü niyetli olmadığnıı biliyorum ama işte kusura bakma falan dedim kapattık ama hala içim sıkıntılı, ertesi akşam eşimi de aldım çaya gittik hiç konuşmadık o da ben de o konuyu gayet güleryüzlü karşıladı birlikte oturduk sohbet ettik saat 9 buçukta eve döndük ve içimi rahatlattım:)

Ah canim banada ne dert olur ole seyler coxuk aslinda ruh hali oni gostermis inan bu tepkileri aras durduk yere bizede verebiliyot hemde cok amlamsoz zamanda sebepsiz
o yuzden kadinin cok ta sucli olduguni disunmuyorum

bak bakicinizin kiymetuni bilin neler duyuyoruz kirmayin teyzenizi

Ay tele uzuldum cnm benim.ki.ilk is gini yapilsi insalla seninkide hallolur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…