- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.401
sağol tatlım inşallah düşer ateşigünaydın
beni canım çok geçmiş olsun umarım toparlarlar
funda geçmiş olsun sizede canım benim umarım bugün düşer ateşi
biz dün gece lavman yapmak zorunda kaldık yine kuzuma ama rahatladı sonunda güzel uyuudu yavrum
yok cnm henüz konuşamadım en son dün gece konuştumFundacim atlamisim canim kusura bakma defne de ateslendi demistin di mi cok gecmis olsun canim. Bugun nasilmis peki konustun mu
Iy iy farkli birbdurum bendede var bir arkadasim otuz aya kadar emzirebilceginiz soyledi arastormalardayim acaba bu kisidami atlatsam diyrGünaydın kızlar
Benicim cok gecmis olsun canim benim hemen atlatirsiniz inşallah. Berra iyi canim. Sinav sonucunun da aciklanmasini bekliyoruz heycanla bakalım.
Kızlar ben cok kararsizim bi akil verir misiniz. Ben berrayi bayramda memeden ayirmayi düşünüyordum. Esim izin alamayacak sadece bayramda gidebilecez son duruma göre. Esim de sizi bu hafta sonu gotureyim ben de bayramda geleyim demişti. Ben de artik kendimi ona göre hazirliyordum gidince biraktiririm diye. Ama dun esim kafami karıştırdı. Evden ayrilinca çocuğun duzeni bozuluyor iyice zayifliyor hasta oluyor. Hem daha erken bayramda gidip gelelim kasimda ayiririz falan diyo. Ne yapsam sizce? Orada kalabalıkta daha kolay olur diye düşünüyordum annem destek olur falan diye biraz rahattim. Evde kendi başıma yapabilir miyim. Kasım bi de iyice havalar soguyacak parka falan da cikaramam. Cok kararsiz kaldım
evet cnm ingilizce dersleri de varFunda burdym canim
Defne iyiyms sevndm inglzce dersleridemi var guzelmis
Betul kuzular bi duzelemdi yaa
Buarada oncekigun lahmacun yaptim guzel oldu sagol canim paylastgin icin benim firindan kaynakli sanrim gec pisirdi 15 dk da falan pisti hamurunuda ince yapamadm heralde ama guzeldi
evet cnm ingilizce dersleri de var
sen ve alp nasıl oldunuz?
30 ay da cok degilmi ki canim ayy bilemedim ne zor bi konu buIy iy farkli birbdurum bendede var bir arkadasim otuz aya kadar emzirebilceginiz soyledi arastormalardayim acaba bu kisidami atlatsam diyr
Ben de degerlendirmek istiyorum ama kararsizim da zaten anne icin de zor bi durum psikolojik olarak. Bi de esim kafama karıştırdı.Beni cok gecms olsun canim kizlara gecmesi kotu olmus insallah hemencik iyulesrsnz burda havalar cok soguk degil
Nur canim nedesem bilemedim annenle birlikte olman daha iyi olur aslinda daha kolay halledersin ama gidince hasta olursa berra oda kotu olur
Evde olsanda olacagi varsa olur hasta
Kendi basinada esinin destegiyle kesebilrsin memeden mecbur kalinca ama boyle bi firsat varken degerlendrmkte iyi olur
Allah kolaylik versin canim bir an önce iyilesirsiniz inş. Bence beyzaya secenek sunmalisin canım hem karar vermeyi ogrenir hem de ozguveni gelişir. Mesela iki kiyafet koyup birini secmesini isteyebilirsin. Hem boylece kendi secmis olurHerkese hayırlı gunler kızlar
Funda betul katreınur wavs cok sagolun kızlar ay sıkıldım ınanın kısır dongu sankı once cocuklar sonra ben sımdı yıne onlarsabah bırde beyzanın kıyafet krızı vardı sormayın ben kendı sectıgımı gıydırıyorum hanfendı begenmıyo gıymıycekmıs ama sonunda annenın dedıgı oluyo ama fazlasıyla bunalmıs oluyorum herseyı kendı ıstegıne bırakırsam ılerde daha cok sorun yasarız dıye boyle yapıyorum bılmıyorum yanlısmıyım..
canım sen de 2-3 kıyafet seçeneği sun.aralarında seçimi o yapsın.yani aslında sen yönlendirmiş olacaksın ama o kendi karar verdiğini sanacakHerkese hayırlı gunler kızlar
Funda betul katreınur wavs cok sagolun kızlar ay sıkıldım ınanın kısır dongu sankı once cocuklar sonra ben sımdı yıne onlarsabah bırde beyzanın kıyafet krızı vardı sormayın ben kendı sectıgımı gıydırıyorum hanfendı begenmıyo gıymıycekmıs ama sonunda annenın dedıgı oluyo ama fazlasıyla bunalmıs oluyorum herseyı kendı ıstegıne bırakırsam ılerde daha cok sorun yasarız dıye boyle yapıyorum bılmıyorum yanlısmıyım..
inşallah cnmFunda defnenin iyi olmasina sevindim canim krese de zamanla daha cok alışır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?