2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol tatlım inşallah düşer ateşi
sana da günaydın
hadi ya lavman mı yaptınız?ne zaman tam olarak düzene girecek acaba? en azından rahatlayıp uyumuş

Fundacim atlamisim canim kusura bakma defne de ateslendi demistin di mi cok gecmis olsun canim. Bugun nasilmis peki konustun mu

Fundacim atlamisim canim kusura bakma defne de ateslendi demistin di mi cok gecmis olsun canim. Bugun nasilmis peki konustun mu
yok cnm henüz konuşamadım en son dün gece konuştum
aslında birazdan aramayı düşünüyorum

defnenin ateşi yokmuş kızlar ama sabah yine anne krizi tutmuş

kızlar biraz önce kv aradı
kv de defne ile derse giriyordu.şimdi ingilizce dersine girerken öğretmeni kv ye siz çıkın demiş
defne kvnin arkasından biraz huysuzlanmış ama sonra susmuş
öğretmeni kv ye fotoğrafını atmış.sakinleşti diye msj atmış

Iy iy farkli birbdurum bendede var bir arkadasim otuz aya kadar emzirebilceginiz soyledi arastormalardayim acaba bu kisidami atlatsam diyr

KIZLARnerelerdesiniz?
niye kimse msj yazmıyor
aşağıda wavvs,nur ve nuray var görünüyorsunuz ama msj yazmıyorsunuz.
kendimi çok yalnız hissediyorum

Beni cok gecms olsun canim kizlara gecmesi kotu olmus insallah hemencik iyulesrsnz burda havalar cok soguk degil

Nur canim nedesem bilemedim annenle birlikte olman daha iyi olur aslinda daha kolay halledersin ama gidince hasta olursa berra oda kotu olur
Evde olsanda olacagi varsa olur hasta
Kendi basinada esinin destegiyle kesebilrsin memeden mecbur kalinca ama boyle bi firsat varken degerlendrmkte iyi olur

Funda burdym canim
Defne iyiyms sevndm inglzce dersleridemi var guzelmis

Betul kuzular bi duzelemdi yaa
Buarada oncekigun lahmacun yaptim guzel oldu sagol canim paylastgin icin benim firindan kaynakli sanrim gec pisirdi 15 dk da falan pisti hamurunuda ince yapamadm heralde ama guzeldi

evet cnm ingilizce dersleri de var

sen ve alp nasıl oldunuz?

Ben de degerlendirmek istiyorum ama kararsizim da zaten anne icin de zor bi durum psikolojik olarak. Bi de esim kafama karıştırdı.

Herkese hayırlı gunler kızlar
Funda betul katreınur wavs cok sagolun kızlar ay sıkıldım ınanın kısır dongu sankı once cocuklar sonra ben sımdı yıne onlar sabah bırde beyzanın kıyafet krızı vardı sormayın ben kendı sectıgımı gıydırıyorum hanfendı begenmıyo gıymıycekmıs ama sonunda annenın dedıgı oluyo ama fazlasıyla bunalmıs oluyorum herseyı kendı ıstegıne bırakırsam ılerde daha cok sorun yasarız dıye boyle yapıyorum bılmıyorum yanlısmıyım..

Allah kolaylik versin canim bir an önce iyilesirsiniz inş. Bence beyzaya secenek sunmalisin canım hem karar vermeyi ogrenir hem de ozguveni gelişir. Mesela iki kiyafet koyup birini secmesini isteyebilirsin. Hem boylece kendi secmis olur

Songül arasin keten ayakkabilari mi geldi begendin mi canim. Bizimkilerde kargoya verilmiş. Sen ayri ayri mi almistin

canım sen de 2-3 kıyafet seçeneği sun.aralarında seçimi o yapsın.yani aslında sen yönlendirmiş olacaksın ama o kendi karar verdiğini sanacak

Funda defnenin iyi olmasina sevindim canim krese de zamanla daha cok alışır inşallah
inşallah cnm
cnm sana meme bıraktırma konusunda tavsiye veremiyorum çünkü defne kendiliğinden bıraktı.ama ben olsam ben nasıl rahat edeceksem öyle bıraktırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…