2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah kolaylik versin canim bir an önce iyilesirsiniz inş. Bence beyzaya secenek sunmalisin canım hem karar vermeyi ogrenir hem de ozguveni gelişir. Mesela iki kiyafet koyup birini secmesini isteyebilirsin. Hem boylece kendi secmis olur
Aslında haklısın genelde sevdıgı seylerı gıydırıyorum ama ınatlasınca kendı ıstedıgını yaptırmayı ogrenmesın dıye boyle davranıyodum dedıgın gıbı daha mantıklı sanırım sagol cnm, bazen gercekten cok bunalıyorum zor cocuk buyutmek...
Memeden ayırmada ıns kolaylıkla olur berra ıcın, zor karar ama annenın yanı daha ıyı olur sankı oyalama acısından ama duzen degısıyo ıste bu seferde ıns sıze en hayırlı kararı verırsınız...

canım sen de 2-3 kıyafet seçeneği sun.aralarında seçimi o yapsın.yani aslında sen yönlendirmiş olacaksın ama o kendi karar verdiğini sanacak
Oyle yapmalıyım sanırım sagol cnm
Ay sabah sabah cocugu uzdugumede uzuluyorum ama bu krız son zamanlarda fazla tekrar etmeye basladı ıns duzelırız...

Oyle yapmalıyım sanırım sagol cnm
Ay sabah sabah cocugu uzdugumede uzuluyorum ama bu krız son zamanlarda fazla tekrar etmeye basladı ıns duzelırız...
cnm yaşı nedeniyle böyle sorunlar yaşamanız normal
3 yaşından itibaren çocuk kendisinin ayrı bir benlik taşıdığını anlarmış ve kendi kararlarına saygı duyulmasını beklermiş

sağol tatlım inşallah düşer ateşi
sana da günaydın
hadi ya lavman mı yaptınız?ne zaman tam olarak düzene girecek acaba? en azından rahatlayıp uyumuş
evet canım rahatladı şükür

defnenin ateşi yokmuş kızlar ama sabah yine anne krizi tutmuş
kıyamam ya ama ateşinin olmamasına sevindim

oo süper afiyet olsun canım düzelemedi valla napcaz bilmiyorum

kızlar arşivde çalışıyorum yazamadım size güldenimin selamı var size nille eğleniyorlarmış bende bugün oğluşuma ayakkabı aldım spor hemde 10 tl ye:) anatomik taban tek kalanlar ve sezon sonu diye sepete atmışlar aldım bi tane

güle güle giysin erdem ayakkabılarını

Kızlar merhabalar
annemler burada cumadan beri beninin dediği gibi günler su gibi akıp gidiyor elif teyze ve dedesinin peşinden hiç ayrılıyor beni özledim zaman geliyor yanıma çok mutluyuz
geçmiş olsun hasta bebislerimize ve annelerine Allahım şifa versin inş
Beysal Güle güle giysin paşa ayakkabisini elifinde vicco dan aldığım ayakkabılar geldi evde hiç ayağından çıkarmıyor altlarında ışık yaniyor bide çok sevdi kuzum
katreinur bence annelerin yanına gidince kes onların yardımı çok olur kalabalık oldugunuz için bunalmazsin oylamak daha kolay olur
fundacim defnem krese başlamış hayırlı olsun canım en iyisi olmuş Defne için kv de dinlenir biraz seni bunaltmaz
arada girip okuyorum ama yazmaya çok fırsatım olmuyor kızlar hepinizi öpüyorum

gözün aydın cnm
anne babanın yanında zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan
sağol cnm evet böylesi daha iyi olur inşallah
herkesin kafası daha rahat olacak

Katreinur cnm ayakkabilarim hepsi geldi sukur hepsinin numara istedigim gibi
ayakkabilarda tam sutedigim gibu hele yarenin ayakkabu vr arasin sporlari cok mutku etgu beni
sen ketenlwrden mi siparis ettin

Hrkese iyigecelerrrr bugun izinliydim....ama daha cok yoruldk kp dra goturdum..dunden beri de cok hastayim hele bugun daha kötüyüm umarum Meryeme gecmez...hepinizi öpüyorum

Katreinur cnm ayakkabilarim hepsi geldi sukur hepsinin numara istedigim gibi
ayakkabilarda tam sutedigim gibu hele yarenin ayakkabu vr arasin sporlari cok mutku etgu beni
sen ketenlwrden mi siparis ettin
Evet canım ketenlerden aldim bugün gelir heralde. Sporlarinizi kiskandim bak

Günaydın kızlar

Sibelcim gecmis olsun canim benim

Nuraycim gözün aydın canım.

Biz zor bi gece gecirdik. Sanırım biraktirma konusunda tereddüt etmeme gerek yok. Berra bütün gece emmek istedi en son sabaha dogru artık dayanamadim vermedim. Kuzum aglaya aglaya babasina sarılıp uyudu. Ve 3 4 saat uyanmadi bi daha. En iyisi gidip biraktirmak

Hrkese iyigecelerrrr bugun izinliydim....ama daha cok yoruldk kp dra goturdum..dunden beri de cok hastayim hele bugun daha kötüyüm umarum Meryeme gecmez...hepinizi öpüyorum
geçmiş olsun cnm benim
inşallah meryeme geçmez

günaydın kızlaaaarrr nasılsınız?
ben bugün kuzuma kavuşacağım inşallah
bugün kv foçaya ablasının yanına gideceği için defneyi kreşe göndermedi

Günaydın hanımlar nasılsınız.

Benım moralım bozuk. Nasıl anlatılır bılmem esımle tartıstık konu neymıs brn ona eskısı gıbı ılgılı değilmişim sankı kendı bana ılgılı de yıne annesı ceydaya bakmaya geldı adam resmen canavar oluyo onları görunce. Kızlar bı tatlı dıl yok sevgı hareketı yok herseye bagırıyıp cağırıyo saygıyı ıyıce yıtırdı. Bende evde essek gıbı calısıyorum aksamda yattıgım yerde uyukluyorum neymıs hemen uyuyomusum hıc renklı değilmişim cilveli değilmişim annesı gıbı hemen uyuyomusum da mıs mıs da mıs mıs yanı.

Bende kendının odun gıbı oldugunu soyledım. Hıc sevgısının saygısını kalmadıgı soyledım. Popomuzu donduk yattık. Sabahta zaten uyuyodu hıc öpmeden fılan geldın okula

günaydın cnm üzüldüm
keşke eşine daha yumuşak bir dille evde annesi varken işve cilve yapamayacağını,bütün gün yorulduğun için akşam da yorgunluktan sızıp kaldığını anlatsaydın
inşallah akşama barışırsınız
erkeklerin genelinde sanırım ailesi yanında başka birine dönme huyu var.sanırım böyle yaparak evde kendi sözünün geçtiğini göstermeye çalışıyorlar

bence senin de imkanın varsa sen de ceydayı kreşe ver.böylelikle kv size gelip uzunsüre kalmaz ve eşinle aranız da daha iyi olur.

Malesef canım esım bakıcıya bıle vermıyo ceydayı. Bayramdan sonra annem gelecek tek tesellım o ama bı de annem ve babamın yanında böyle davranmaya devam ederse onlarda çok üzülürler ki annem yenı cıddı bı hastalık atlattı bu yüzden tekrar rahatsızlanmasını ıstemıyorum

Gunaydiinnnn .....nasilsinz fundam gozun aydin kavusuyorsn bugun defneye...

Mdrcan takilmamaya calis cnm zaman zaman hepimizn yaşadığı seyler...ama cocuklar için katlaniliyo malesef. ..zaten calusiyorsun evdede birsuru is var.acaba hangi ara cilve yapcakmissin bi de evde kv varken nasil olcakmis....anlamak zor ama dedigim gibi erkekler malesef genelde sadece kendilerni dusunuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…