- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.441
evet cnm annen için dua etmiştim.şimdi nasıl oldu annen?Malesef canım esım bakıcıya bıle vermıyo ceydayı. Bayramdan sonra annem gelecek tek tesellım o ama bı de annem ve babamın yanında böyle davranmaya devam ederse onlarda çok üzülürler ki annem yenı cıddı bı hastalık atlattı bu yüzden tekrar rahatsızlanmasını ıstemıyorum
sağol cnm evet kavuşacağım kuzumaGunaydiinnnn .....nasilsinz fundam gozun aydin kavusuyorsn bugun defneye...
Mdrcan takilmamaya calis cnm zaman zaman hepimizn yaşadığı seyler...ama cocuklar için katlaniliyo malesef. ..zaten calusiyorsun evdede birsuru is var.acaba hangi ara cilve yapcakmissin bi de evde kv varken nasil olcakmis....anlamak zor ama dedigim gibi erkekler malesef genelde sadece kendilerni dusunuyolar
yok cnm dönmeyeceğimSibelcim geçmiş olsun canım ins Meryem e geçmez ama sn şimdiden onun için takviye yap bol bol meyve falan yedirwcek büyük ihtimal ona da geçecek
mdrcnn uzun Esinle tartismaniza kv hazır çocuğa bakarken ikinizinde musait olduğu bi zaman beraber dışarı ciksa niz biraz baş başa vakit gecirseniz biraz konuşmanız ikiniz içinde iyi olur bence bi sıcaklık olur ikinizde yumusarsiniz sabırlı ol düzelir ins
fundacim hadi gözün aydin kavuşuyor sun defneye gene geri donecekmisin oraya
evet cnm annen için dua etmiştim.şimdi nasıl oldu annen?
anladım cnm yapacak bişey yok o zaman.eşini karşına alıp ciddi bir şekilde konuşacaksın
Sibelcim geçmiş olsun canım ins Meryem e geçmez ama sn şimdiden onun için takviye yap bol bol meyve falan yedirwcek büyük ihtimal ona da geçecek
mdrcnn uzun Esinle tartismaniza kv hazır çocuğa bakarken ikinizinde musait olduğu bi zaman beraber dışarı ciksa niz biraz baş başa vakit gecirseniz biraz konuşmanız ikiniz içinde iyi olur bence bi sıcaklık olur ikinizde yumusarsiniz sabırlı ol düzelir ins
fundacim hadi gözün aydin kavuşuyor sun defneye gene geri donecekmisin oraya
Canim esin ikna olsada keske krese falan verebilsen cok aoe geecekten bir arada oturmak resmen aylarca ayni evde yasiyorsinuz ve esin degisime ugramis bir vaziyetteCanım allah herkesten razı olsun tedavısı bıttı kontrollerı temız çıktı.
Annesı olunca artıstlığı tutuyo. Bızımkıler olunca yapmaz dıye dusunuyorum cunku kendı aılesı ıle dıyalogu boyle
Vanim geldimi ayakkabilar.Evet canım ketenlerden aldim bugün gelir heralde. Sporlarinizi kiskandim bak
Geldi canim. Berra da birini çıkarıyor birini giyiyor. Artik iyi biliyorlar yeni seyleri hoslarina gidiyo. Güle güle kullansin kuzular. Bu arada sana da tesekkur ederiz Böyle kampanyalardan senin haberin oluyo maşallah bizi de haberdar et her zamanVanim geldimi ayakkabilar.
Ben arasin rafiji altlara koydum yeni 3 ayakkabu olunca bir bir digerinu alip duruyor gidiuor cikarinca yerune koyuyor
Sukur sandaletkwre verdigi tepkiyi vermedi
Beraacikta gule guke kullansin canimGeldi canim. Berra da birini çıkarıyor birini giyiyor. Artik iyi biliyorlar yeni seyleri hoslarina gidiyo. Güle güle kullansin kuzular. Bu arada sana da tesekkur ederiz Böyle kampanyalardan senin haberin oluyo maşallah bizi de haberdar et her zaman
Şükür canim iyiyiz. Bugün yagmurluydu parka da cikamadik. Kapiya dayandi durdu atta atta diye en son aglayinca artik komsuyu aradim evdeysen geliyoruz diye. Gittik de cocuklarla oynayinca rahatladi kucuk hanim:) Öyle vakit geçirmeye çalışıyoruz iste.Beraacikta gule guke kullansin canim
Haha haberdar ederim cnm tabikide
ee nasiloz bakalim keyufler nsil
Ooo gozunuz aydin cnm benimBu arada esimin sinav sonucu açıklanmış simdilik yetecek bi puan almış. Yüksek bi puan alsaydi ilerde tekrar girmesine gerek kalmayacakti. Ama buna bile cok sevindik çünkü zor bi sinav ve cok uzun süre calisamadi. Artik doktoraya basvuracak inşallah.
Oh me guzel arasimda bu ara babasini cok iatiyor adamcagiz aslimda hep oynuyor ama ise gitmesi lazim yasamimizi surduemek oicin:)Şükür canim iyiyiz. Bugün yagmurluydu parka da cikamadik. Kapiya dayandi durdu atta atta diye en son aglayinca artik komsuyu aradim evdeysen geliyoruz diye. Gittik de cocuklarla oynayinca rahatladi kucuk hanim:) Öyle vakit geçirmeye çalışıyoruz iste.
Sen nasilsin karar verdin mi emzirme konusunda
Tesekkur ederim canim esim Universitede Öğr gorevlisi. Yaklastin yaniOoo gozunuz aydin cnm benim
Rabbkm gonlunuzdekkni versin
esin ogretmenmiydi yoksa iyimi attom
Masallah erken uyumuslar berra daha yeni uyuyacak emziriyorum su anIkidide bu akdam 21.30 da yatti cok slklldim
Hehe aynen canimTesekkur ederim canim esim Universitede Öğr gorevlisi. Yaklastin yani
Sorma cnm cok slklldim emzir doya doya ay buarada yaren sabahci 21.3o dedkmmi yatakta arasi zor ayirsaktaMasallah erken uyumuslar berra daha yeni uyuyacak emziriyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?