2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sizin bu uykucu arkadasuniz saat 7 de kalkiyir yarebub kahvaltisi hazirligi vb derken okuldan gelmem 8 oluyor ve ben yeniden yatip uyuyorum varmi acaba benim gibisi
Ben de tam onu sormuştum:) maşallah gerçekten ben de esime kahvalti haxirlamak icin kalkiyorum bi daha uyuyamiyorum sonra gun boyunca cok yorgun düşüyorum kalkamiycam artik heralde

Ben de tam onu sormuştum:) maşallah gerçekten ben de esime kahvalti haxirlamak icin kalkiyorum bi daha uyuyamiyorum sonra gun boyunca cok yorgun düşüyorum kalkamiycam artik heralde
Ya ciddimisin peki esin uzulurmu acaba kahvalti hazirlamassan
Ya ben birde okula gidip geliyirum yine uyuyorum ay birde gomuluyorum ki yataga sorma

Öyle mi sabah erkenden nasil uyaniyorsun bakiyim sen:)
Berra da babasiyla oynamaya bayiliyor ya cok eğleniyor
Oh ne gusel
Yayareni gorince oglen aras cok mutku oluyor fakat babasi yareni opuyor kucagina oturtuyor okuldan gelince aras cildiriyor bugun yarenimim orgusunden bir tutti zor ayirdik ablasini cok sevouor ama benden ve babsindan cok kisknaiyor dusun bu canavarin bir kardesi oldugunu

Bu arada guldrnin cok selami var
cok huzel zaamn geciriyormus nil ile yarin aksama misafirleri varmiis isyerinden
birde nil tuvalet egitinize hazir degilmis anlamis

Ya ciddimisin peki esin uzulurmu acaba kahvalti hazirlamassan
Ya ben birde okula gidip geliyirum yine uyuyorum ay birde gomuluyorum ki yataga sorma
Yok canim o istemiyor da ben kiyamiyordum ac ac gitmesine. Bakalim emzirmeyi birakinca uykularimiz duzene girerse belki kalkabilirim. Ben de uyuyabilmek istiyorum yaa gomuluyorum diyince canim cekti he:)

Ay berra da beni ve babasini yanyana görmeye tahammül edemiyir kesinlikle. Cildiriyor cocuk. Boyle bi kıskançlık olur mu bilmiyorum. Kardese eminim dayanamazdi

Bu arada guldrnin cok selami var
cok huzel zaamn geciriyormus nil ile yarin aksama misafirleri varmiis isyerinden
birde nil tuvalet egitinize hazir degilmis anlamis
As ne güzel cok sevindim guzel vakit gecirmelerine.

Sanırım berra kendi kendine ogrencek. Annesi tembellik ediyo bakalim simdilik:) bu ara kabiz gibi kaka kaka diyor gidip oturuyoruz lazimliga. Azicik yapip kalkiyo. Bezzine yapincada söylüyor. Ama cis de bi gelisme yok şimdilik.

günaydın kızlar
nasılsınız biz iyiyiz şükür erdemim daha iyi Allaha şükür buraalar ne kadar sessiz kalmış böyle biz hala erdemin odasını dizayn etmeye çalışıyoruz ikeada beğenemedik yatak dün koçtaşta bi tane karyola beğendim erdemin boyuna çok uygun yüksekliği 30 cm falan hemde çok uygun fiyatıda sanırım onu alıcam dolabı zaten almıştık yatak halı ve tül kalıcak onları alınca bakalım onlarla uğraşıyoruz işte ali eren yanı abimin oğlu kreşe başladı bu hafta dün onu kutlamak için ikisini avm deki oyuncaklara götürdük çok eğlendiler beraber :) bizden haberler böyle kuzular öpüldünüz

Günaydın hanımlar bugun okulda ilköğretim haftası kutlaması var kaymakam gelecek olunca gıydık takımları esım sabah işten geldı benı öyle gorunce dıbı düştü gelmiş gunaydın hayatım dıyo densız :) bu erkekler ne bıcım varlıklar ya azıcık boyan kınan hemen yelkenler suya. O kadar söykedıgı laf nerde kaldı sımdı ???? Pis ne olacak.

Bu arada bende ceydayı tuvalete bı turlu alıştıramadım. 21 aylık oldu. Tuvalete gıdıyoruz bos bos oturuyo kalkıyoruz odanın ortasına yapıyo ne yapmalıyım ayrıca lazımlıga hıc oturmuyo oturdukca kalkıp kacıyo

ay mdrcnn doğru diyosun erkeklerin yelkenler fora olmak için hazır azcık süslenmeye bakıyo :)

günaydın cnm erdemin iyi olmasına çok sevindim
yeğenine de hayırlı olsun şimdiden

cnm günaydın
sende eşini süründürmek istiyorsan giyin süslen ama yüz verme
konuş
bence küslüğü uzatma derim
güzel dille anlat
bak öbür türlü kv ni sevindirirsin

günaydın kızlar
bana gün hiç aymadı
gece 3 ten beri ayaktayım zaten 1 de yatmıştım
defne çok ateşli
4 saat arayla calpol vermeme rağmen ateşi 38 den aşağıya düşmedi
sinirimden çatlayacağım
pazartesiden beri kv ye defneyi dr a götür diyorum bişeyi yok diye beni başından savıyordu
dün bi geldim ki çocuk ateşler içinde.nöbetçi dr yokmuş
birazdan dr a görünecekler
yazık yavrum 4 gündür sürünüyormuş resmen
ya dün gezmeye yarım saat geç gitseydi de çocuğumu dr a götürseydi ölür müydü?
zaten arabayı onlara bırakmıştım.hastane de yürüyerek bile 10 dakika arabayla 1 dakikada hastanedesin
çıldırdım sabah kadar
yavrum ateşler içinde ne uyuyabildi ne durabildi
ya bu benim çocuğuma müstehak mı?

Oh cok sevindim vnm iyi olmasina demek aksam eglendilerne guzek.
ay oda hazirlanak coj keyifli

Ah cnM nasil uzuldim bu nasik rahatlik insalla guzek hbr ler alirsin

Bizim dana 23 aylik oldu bizdede tik uok
Vnm esine gelince erkejler heo boyle ben kus olunca bir bakimli olurum ki sorma hehe

Haha sen ve ben tembel anneler ne ana sutu ne bez giririsimi yoj bizin evlatlar kendi hallerinde birakcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…