- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.481
günaydın kızlar
bana gün hiç aymadı
gece 3 ten beri ayaktayım zaten 1 de yatmıştım
defne çok ateşli
4 saat arayla calpol vermeme rağmen ateşi 38 den aşağıya düşmedi
sinirimden çatlayacağım
pazartesiden beri kv ye defneyi dr a götür diyorum bişeyi yok diye beni başından savıyordu
dün bi geldim ki çocuk ateşler içinde.nöbetçi dr yokmuş
birazdan dr a görünecekler
yazık yavrum 4 gündür sürünüyormuş resmen
ya dün gezmeye yarım saat geç gitseydi de çocuğumu dr a götürseydi ölür müydü?
zaten arabayı onlara bırakmıştım.hastane de yürüyerek bile 10 dakika arabayla 1 dakikada hastanedesin
çıldırdım sabah kadar
yavrum ateşler içinde ne uyuyabildi ne durabildi
ya bu benim çocuğuma müstehak mı?
ya cnm imkanı olmasa,söylemesem neyse ama ısrarla dr a gidin dememe karşın yok düzeldi,ateşi kalmadı diye resmen beni başından savdıAh cnM nasil uzuldim bu nasik rahatlik insalla guzek hbr ler alirsin
sağol cnm inşallah kötü bişey yokturFunda gecmıs olsun canım üzüldüm onlara göre zaten hıcbıseylerı olmaz onların
canım ben de defnenin hazır olmadığını düşünüyorum.o yüzden de ben de herhangi bir girişimim yokHaha sen ve ben tembel anneler ne ana sutu ne bez giririsimi yoj bizin evlatlar kendi hallerinde birakcak
bilmiyorum cnmGünaydın herkesrre nasılsnz.
Funda gecmis oksun cnm umarm ciddi bişey yoktur.
Mdrcn sanirim duzeldnz sevindim:))
Bende bugun eşime kizdim sabah uyanamamisim servisin kalkmadina 10dk vardı uyandigimda giyinsem bile servise kadar 5 dk yürüyüş nesafem var.nasilsa yetişemem mesaiye dw var dolmuşla giderm dedim bi kızdı bi soylendi neymiş efendm cok rahatmisim boyle olmazmis vs vs sabah sabah canımı sıktı ortada hicbisey yokken....gorusrz deyip ciktim evden su saat oldu arayip sormuyo bi msj atardi hergun busaate kadar ama off canm sıkıldi yani...
oof canım çok üzüldüm umarım önemli bir durum yoktur kzuuzmun kıyamam ya nedir bu babanennin derdigünaydın kızlar
bana gün hiç aymadı
gece 3 ten beri ayaktayım zaten 1 de yatmıştım
defne çok ateşli
4 saat arayla calpol vermeme rağmen ateşi 38 den aşağıya düşmedi
sinirimden çatlayacağım
pazartesiden beri kv ye defneyi dr a götür diyorum bişeyi yok diye beni başından savıyordu
dün bi geldim ki çocuk ateşler içinde.nöbetçi dr yokmuş
birazdan dr a görünecekler
yazık yavrum 4 gündür sürünüyormuş resmen
ya dün gezmeye yarım saat geç gitseydi de çocuğumu dr a götürseydi ölür müydü?
zaten arabayı onlara bırakmıştım.hastane de yürüyerek bile 10 dakika arabayla 1 dakikada hastanedesin
çıldırdım sabah kadar
yavrum ateşler içinde ne uyuyabildi ne durabildi
ya bu benim çocuğuma müstehak mı?
iyi sonuçlar çıkar inşallah fundam haberdar et ne olurya cnm imkanı olmasa,söylemesem neyse ama ısrarla dr a gidin dememe karşın yok düzeldi,ateşi kalmadı diye resmen beni başından savdı
zaten hep böyle oluyor
ben çocuk hasta olacak galiba ateşi var diyorum o bana sen çok evhamlısın bişeyi yok diyor
şimdi hastanedeler.biraz önce tekrar aradım
ateş 40 a çıkmış
dr kan ve idrar tahlili istemiş.sonuçlar çıkmadan bişey diyemem demiş
hemşireler şurup vermiş
hastane yakınında,altında araba ama sanki çok zor bi işmiş gibi hiç aldırmıyor
şimdi ben kızacağım diye de çok üzgünüm,aman hasta olmasın,yavruma kıyamam vs bahane uyduruyor
aklım defnede işyerinde çalışamıyorum
zaten uyumamışım onun da yorgunluğu var
inşallah kötü bişeyi yoktur
dr idrar ve kan istediğine göre mikrobik bişeyden şüpheleniyordur
allahım sen beterinden koru
oof canım çok üzüldüm umarım önemli bir durum yoktur kzuuzmun kıyamam ya nedir bu babanennin derdi
iyi sonuçlar çıkar inşallah fundam haberdar et ne olur
sağol cnmSelam kızlar nasılsınız
Fundacim cok gecmis olsun canim ya cok üzüldüm.
Betül sevindim canim iyi olmaniza
Haklısın valla songül biz tembel anne
Dün de esim beni sinir etti ama ben cok takmiyorum artik sanırım 10 dk sonra unutmus oluyorum malesef. Esime gore ben dunyanin en kötü annesiyim. Berraya yemek yedirmiyorum ilgilenmiyorum surekli internetteyim. Gel de laf anlat
Valla poff diyorum sadece...cok rahatmisim aluskanlik haline gelirse kotuymus mis mis.....aksam hersey ne kadar guzeldi oysa:)neyse bende artik fazla takmiyirm katrecm.simdiye kadar cok alttan aldim cok taviz verdim hala da tam umursamaz degilim aslinda ala eskisi kadarda degilim ve o da bunun farkinda..artik eskusi gibi sevmiyosn beni cok degiston diyo.brbde srvgide degisiklik yok ama haklisin degistim degusiyorm diyorm
Cok geclid olsun cnm insalla idrarda temiz cikarkızlar defnenin boğazı şişmiş
kan değerlerinde çok şükür bişey çıkmamış
ama idrarını vermemiş
akşam ben gidince alıp tahlile götüreceğim
antibiyotik ve 2 tane ateş düşürücü şurup ile eve dönmüşler
Canim seni kizdirmak icindiuordur eminim ole disunmiyordurSelam kızlar nasılsınız
Fundacim cok gecmis olsun canim ya cok üzüldüm.
Betül sevindim canim iyi olmaniza
Haklısın valla songül biz tembel anne
Dün de esim beni sinir etti ama ben cok takmiyorum artik sanırım 10 dk sonra unutmus oluyorum malesef. Esime gore ben dunyanin en kötü annesiyim. Berraya yemek yedirmiyorum ilgilenmiyorum surekli internetteyim. Gel de laf anlat
sağol cnmCok geclid olsun cnm insalla idrarda temiz cikar
Cnm kresin ilk yili cok hasta oluyorlar hi hasta olmayan yaren com hasta olmusti
bence dr unla grip asi sini bir konus derim
sağol cnmFundacim geçmiş olsun çok şükür mikrobik bosey yokmuş Allah şifa versin kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?