2012 kasım bebekleri büyüyor..

Funda gecmıs olsun canım üzüldüm onlara göre zaten hıcbıseylerı olmaz onların

Ah cnM nasil uzuldim bu nasik rahatlik insalla guzek hbr ler alirsin
ya cnm imkanı olmasa,söylemesem neyse ama ısrarla dr a gidin dememe karşın yok düzeldi,ateşi kalmadı diye resmen beni başından savdı
zaten hep böyle oluyor
ben çocuk hasta olacak galiba ateşi var diyorum o bana sen çok evhamlısın bişeyi yok diyor
şimdi hastanedeler.biraz önce tekrar aradım
ateş 40 a çıkmış
dr kan ve idrar tahlili istemiş.sonuçlar çıkmadan bişey diyemem demiş
hemşireler şurup vermiş
hastane yakınında,altında araba ama sanki çok zor bi işmiş gibi hiç aldırmıyor
şimdi ben kızacağım diye de çok üzgünüm,aman hasta olmasın,yavruma kıyamam vs bahane uyduruyor
aklım defnede işyerinde çalışamıyorum
zaten uyumamışım onun da yorgunluğu var
inşallah kötü bişeyi yoktur
dr idrar ve kan istediğine göre mikrobik bişeyden şüpheleniyordur
allahım sen beterinden koru

Funda gecmıs olsun canım üzüldüm onlara göre zaten hıcbıseylerı olmaz onların
sağol cnm inşallah kötü bişey yoktur
lafa gelince ben evhamlıyım
ama ben çocuğumu biliyorum.dr a gitsin diyorsam var bi bildiğim

Günaydın herkesrre nasılsnz.
Funda gecmis oksun cnm umarm ciddi bişey yoktur.

Mdrcn sanirim duzeldnz sevindim:))

Bende bugun eşime kizdim sabah uyanamamisim servisin kalkmadina 10dk vardı uyandigimda giyinsem bile servise kadar 5 dk yürüyüş nesafem var.nasilsa yetişemem mesaiye dw var dolmuşla giderm dedim bi kızdı bi soylendi neymiş efendm cok rahatmisim boyle olmazmis vs vs sabah sabah canımı sıktı ortada hicbisey yokken....gorusrz deyip ciktim evden su saat oldu arayip sormuyo bi msj atardi hergun busaate kadar ama off canm sıkıldi yani...

bilmiyorum cnm
birazdan arayacağım çıktı mı sonuçlar diye

ne oluyor buara bu erkeklere?ne olmuş yani servise yetieşemed,ysen?insanlık hali ya.vücut toparlayamamıştır kendini.olamaz mı?makinamıyız biz?

oof canım çok üzüldüm umarım önemli bir durum yoktur kzuuzmun kıyamam ya nedir bu babanennin derdi

iyi sonuçlar çıkar inşallah fundam haberdar et ne olur

oof canım çok üzüldüm umarım önemli bir durum yoktur kzuuzmun kıyamam ya nedir bu babanennin derdi

iyi sonuçlar çıkar inşallah fundam haberdar et ne olur

ben de aradım ama şimdilik beklemedeyiz. idrar tahlili vermesini bekliyoruz.dr boğazı çok kötü durumda demiş

Selam kızlar nasılsınız

Fundacim cok gecmis olsun canim ya cok üzüldüm.

Betül sevindim canim iyi olmaniza

Haklısın valla songül biz tembel anne

Dün de esim beni sinir etti ama ben cok takmiyorum artik sanırım 10 dk sonra unutmus oluyorum malesef. Esime gore ben dunyanin en kötü annesiyim. Berraya yemek yedirmiyorum ilgilenmiyorum surekli internetteyim. Gel de laf anlat

Valla poff diyorum sadece...cok rahatmisim aluskanlik haline gelirse kotuymus mis mis.....aksam hersey ne kadar guzeldi oysa:)neyse bende artik fazla takmiyirm katrecm.simdiye kadar cok alttan aldim cok taviz verdim hala da tam umursamaz degilim aslinda ala eskisi kadarda degilim ve o da bunun farkinda..artik eskusi gibi sevmiyosn beni cok degiston diyo.brbde srvgide degisiklik yok ama haklisin degistim degusiyorm diyorm

sağol cnm
takma zaten erkekler hep öyle

kızlar defnenin boğazı şişmiş
kan değerlerinde çok şükür bişey çıkmamış
ama idrarını vermemiş
akşam ben gidince alıp tahlile götüreceğim
antibiyotik ve 2 tane ateş düşürücü şurup ile eve dönmüşler

Cok geclid olsun cnm insalla idrarda temiz cikar
Cnm kresin ilk yili cok hasta oluyorlar hi hasta olmayan yaren com hasta olmusti
bence dr unla grip asi sini bir konus derim

Canim seni kizdirmak icindiuordur eminim ole disunmiyordur
Erkek milleti iste ne olcak

songülüm bizim dr kesinlikle önermiyorum dedi bizimkiler için grip aşısını

Fundacım cok cok gecmıs olsun ınsallah ıdrarda da sıkıntı cıkmaz.
Erkeklerın ayarı bozuldu desem ayarları bıle yok kı. Bı oyleler bı boyle. Valla takmamak lazım aslında olan bıze oluyo heppp.

Cok geclid olsun cnm insalla idrarda temiz cikar
Cnm kresin ilk yili cok hasta oluyorlar hi hasta olmayan yaren com hasta olmusti
bence dr unla grip asi sini bir konus derim
sağol cnm
kreşe başlayacağı gün vardı ateşi yani aslında hastalık kreşle ilgili değil ama yine de dr ile grip aşısını görüşeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…