- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.501
Kizlqr az evvel fundam ile gorustum defnemiz malesef havale gecirmis caanim arkadasim cok uzgundu hepimiz dua edelim diye yazmak istedm
hastanede yatiyorlar
Funda cok cok gecmıs olsun cnm ya
Kac gun kv nın gozu onunde atesler ıcınde yandı cocuk nıye goturmemekte dırendı anlamıs degılım
Rabbım sıfasını verır mınık kuzuya tez zamanda ıns..
Cok uzuldum........
günaydın kızlar;
bizimki memeyi kendi bıraktı artık istemiyor bende vermiyor yeter artık zaten 2 yaşına geldi bırakmak istemese çok üzülürdüm. kendi istediği için benim içinde iyi oldu duygusal bir yıkım yaşamadım. zaten son zaanlarda sadece sabah uyanınca emiyordu.
tuvalaet için banada daha ahzır değil gibi geliyor bahara alıştırmayı düşünüyorum acelesi yok zaten.
fundacım çok geçmiş olsun defneye çok üzüldüm nasıl havale mi gecirmiş anlamamışlarmı ?
katreniur takma cnm boşver benim kocam içinde öyle yap yap yaranamıyosun ,banada telefon elinde düşmüyor diyo. bişey oluncada koz olarak kullanıyo sen zaten hep telefondasın diye.
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün akşam işten erken çıkıp kv ye gittim. Defne hiç bir surubu icmemis hiç bir şey yememis. Ateşi vardı. Ateş düşürücü icirdim kustu sonra 7de bir daha icirdim. Biraz yemek yedirdim. Antibiyotik icirdim çıkardı. Kv ye bu böyle olmaz Dr a gidelim iğne yazsın onu çıkarmaz dedim. Gündüz de kv ye iğne yazdır şurup icmiyor dedim ama soylemrmis. Neyse acilde Dr tamam iğne yazıyorum hastalık ilerlemesin dedi. Kv önce karşı çıktı ama ben Hayır deyince boyun eğdi.
Nöbetçi eczane buldum ilaçlar aldım. Defne arabada uyudu.
Kv ye gittik. Ben onları bıraktım. Eve kıyafet almaya gidecekti m aşağı indim. Kv yukardan defne titriyor koş diye seslendi. Hemen kostum. Bir baktım havale geçiriyor. Gözleri kaymis, bilinci kapalı. Kaptigim gibi hastaneye. Hemen müdahale etti dr. Ateşli havale. Testler yapıldı. Hala hastanede tedavi altına yiz. Ne kadar kalacağım belli değil. Ateş düştü ama boğazı daha kötü olmuş. Ben işi aradım izin aldım. Röntgen çekildi. Serum bağlanacak. Bizde durum bu
aynen cnm bende hiç hazır değilim oda. sen nasılsın geçen okudum alp tuğrada sanırım konuşmada tembel . bizimkide öyle cnm 5-6 kelime bazende mesela ilk söylediği kelimeyi hadi bir daha söyle oğlum diyorum söylemiyor.Canim artik memeyi pek aramiyosa en iyisni yapmissin buyuduler artik zaten
Tuvalet konusnda bizde hazir degiliz gibi daha dogrusu bende hazir degilim
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün akşam işten erken çıkıp kv ye gittim. Defne hiç bir surubu icmemis hiç bir şey yememis. Ateşi vardı. Ateş düşürücü icirdim kustu sonra 7de bir daha icirdim. Biraz yemek yedirdim. Antibiyotik icirdim çıkardı. Kv ye bu böyle olmaz Dr a gidelim iğne yazsın onu çıkarmaz dedim. Gündüz de kv ye iğne yazdır şurup icmiyor dedim ama soylemrmis. Neyse acilde Dr tamam iğne yazıyorum hastalık ilerlemesin dedi. Kv önce karşı çıktı ama ben Hayır deyince boyun eğdi.
Kv ye gittik. Ben onları bıraktım. Eve kıyafet almaya gidecekti m aşağı indim. Kv yukardan defne titriyor koş diye seslendi. Hemen kostum. Bir baktım havale geçiriyor. Gözleri kaymis, bilinci kapalı. Kaptigim gibi hastaneye. Hemen müdahale etti dr. Ateşli havale. Testler yapıldı. Hala hastanede tedavi altına yiz. Ne kadar kalacağım belli değil. Ateş düştü ama boğazı daha kötü olmuş. Ben işi aradım izin aldım. Röntgen çekildi. Serum bağlanacak. Bizde durum bu
Hayirli gunler kizlar giremedim bi suredir eren cok sukur iyi giremedigim ilk gun esimle bende hasta olduk oyuzden giremedim sonrada erenin odasi hakkinda esimle tarrtistik biraz inanin okul kayitlari falan olmasa koye gidicektim kafam cok bozulmustu simdi aramiz iyi ama sorun daha cozulmus degil neyse hallederiz bi sekilde ins.Bide yatak odasinda yatagin yerini falan degistirdik simdi istedigim gibi oldu kisliklarida cikardim evde ufak duzenlemeler yaptim falan iste.
Benicim bizi sormussun sagol canim iyiyiz cok sukur sizde hastaymissiniz galiba gecmis olsun sizede.
Ayy defne havalemi gecirmis yaa cok uzuldum babanne yine yapmis biseyler heralde ama ne yapti anlamadim Allahim acil sifalar versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?