2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese hayirli gunler kizlar
Bız daha ıyıyız cok sukur gecelerı benı tıkayan oksuruk dısında...birazda nida da var daha..
Funda cok gecmıs olsun cnm kv pısman olmustur senı dınlemedıgıne, ins cabucak ıyılesır defnecık..
Sıbel sızde rahatsızdınız bıraz yanlıs hatırlamıyorsam gecmıs olsun cnm, meryem ne zaman baslıyo krese?
Kızlar erkeklerı fazla takmamak gerek gercekten bıze sorun olan onlara gore hıc onemlı olmuyo taktıgımızla kalıyoruz maalesef aksam bızde de vardı kucuk caplı krız amac bugun aradı hıcbırsey olmamis sanki ne olmustu kı dıyo:))
Katreınur esının gercekten oyle dusundugunu sanmıyorum cnm sınır anında soylenmıs bos soz bence cocugunu anneden cok kım dusunebılırkı...
Berra ve aras gule gule gıysınler ayakkabılarını bugun bende bakındım ama bulamadım uygun bıseyler beyzaya aldım oda kucuk geldı...
Kızlar fatmadan haberı olan varmı gırmıyo coktandır en son eren hasta demıstı
Aysegul masal basıl oldu sende yazmamıssın cnm
Yasmın de yok ne yaptı annesı nasıl tasınıyolar mı haberı olan yazsın lutfen

Kizlqr az evvel fundam ile gorustum defnemiz malesef havale gecirmis caanim arkadasim cok uzgundu hepimiz dua edelim diye yazmak istedm
hastanede yatiyorlar

ooof bu nasıl bi haber sabah sabah çok üzüldüm ya ne oluyo kuzulara böyle defnem toparlasın inşallah bir an önce Allah o kv de akıl fikir versin defnecim dualarımız seninle fundacım Allah yardımcınız olsun

Kizlqr az evvel fundam ile gorustum defnemiz malesef havale gecirmis caanim arkadasim cok uzgundu hepimiz dua edelim diye yazmak istedm
hastanede yatiyorlar

Offff sabah sabah nasıl üzüldüm anlatamam kv de kına yaksın poposuna Allahım yarabbim. Cocugun gunahı neydı kı sımdı. Allah vıcdan merhamet versın ne denırkı

Funda cok cok gecmıs olsun cnm ya
Kac gun kv nın gozu onunde atesler ıcınde yandı cocuk nıye goturmemekte dırendı anlamıs degılım
Rabbım sıfasını verır mınık kuzuya tez zamanda ıns..
Cok uzuldum........

günaydın kızlar;

bizimki memeyi kendi bıraktı artık istemiyor bende vermiyor yeter artık zaten 2 yaşına geldi bırakmak istemese çok üzülürdüm. kendi istediği için benim içinde iyi oldu duygusal bir yıkım yaşamadım. zaten son zaanlarda sadece sabah uyanınca emiyordu.
tuvalaet için banada daha ahzır değil gibi geliyor bahara alıştırmayı düşünüyorum acelesi yok zaten.

fundacım çok geçmiş olsun defneye çok üzüldüm nasıl havale mi gecirmiş anlamamışlarmı ?
katreniur takma cnm boşver benim kocam içinde öyle yap yap yaranamıyosun ,banada telefon elinde düşmüyor diyo. bişey oluncada koz olarak kullanıyo sen zaten hep telefondasın diye.

kızlar funda ile konuştum şimdi defne hala yatıyormuş hastanede yükselmiş ateşi gece sonrasında havale geçirmiş kuzum akciğer filmi falan çektiler dedi serum takmışlar antibiyotiği serumla veriyorlarmış selam söyledi hepinize dua edelim kızlar

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün akşam işten erken çıkıp kv ye gittim. Defne hiç bir surubu icmemis hiç bir şey yememis. Ateşi vardı. Ateş düşürücü icirdim kustu sonra 7de bir daha icirdim. Biraz yemek yedirdim. Antibiyotik icirdim çıkardı. Kv ye bu böyle olmaz Dr a gidelim iğne yazsın onu çıkarmaz dedim. Gündüz de kv ye iğne yazdır şurup icmiyor dedim ama soylemrmis. Neyse acilde Dr tamam iğne yazıyorum hastalık ilerlemesin dedi. Kv önce karşı çıktı ama ben Hayır deyince boyun eğdi.
Nöbetçi eczane buldum ilaçlar aldım. Defne arabada uyudu.
Kv ye gittik. Ben onları bıraktım. Eve kıyafet almaya gidecekti m aşağı indim. Kv yukardan defne titriyor koş diye seslendi. Hemen kostum. Bir baktım havale geçiriyor. Gözleri kaymis, bilinci kapalı. Kaptigim gibi hastaneye. Hemen müdahale etti dr. Ateşli havale. Testler yapıldı. Hala hastanede tedavi altına yiz. Ne kadar kalacağım belli değil. Ateş düştü ama boğazı daha kötü olmuş. Ben işi aradım izin aldım. Röntgen çekildi. Serum bağlanacak. Bizde durum bu

Canim artik memeyi pek aramiyosa en iyisni yapmissin buyuduler artik zaten
Tuvalet konusnda bizde hazir degiliz gibi daha dogrusu bende hazir degilim

Reactions: cvr

Fundam cok cok gecmis olsun canim inan cok uzuldum defnede iyilesecek allahin izniyle
Keske defne surup icmedgi zaman fitilverseydin ben oyle yapiyorum gecmise donulmez ama
Dikkat edin kendinize arada haberdar et bizi meraktayz

Hayirli gunler kizlar giremedim bi suredir eren cok sukur iyi giremedigim ilk gun esimle bende hasta olduk oyuzden giremedim sonrada erenin odasi hakkinda esimle tarrtistik biraz inanin okul kayitlari falan olmasa koye gidicektim kafam cok bozulmustu simdi aramiz iyi ama sorun daha cozulmus degil neyse hallederiz bi sekilde ins.Bide yatak odasinda yatagin yerini falan degistirdik simdi istedigim gibi oldu kisliklarida cikardim evde ufak duzenlemeler yaptim falan iste.

Benicim bizi sormussun sagol canim iyiyiz cok sukur sizde hastaymissiniz galiba gecmis olsun sizede.

Ayy defne havalemi gecirmis yaa cok uzuldum babanne yine yapmis biseyler heralde ama ne yapti anlamadim Allahim acil sifalar versin ins.

Canim artik memeyi pek aramiyosa en iyisni yapmissin buyuduler artik zaten
Tuvalet konusnda bizde hazir degiliz gibi daha dogrusu bende hazir degilim
aynen cnm bende hiç hazır değilim oda. sen nasılsın geçen okudum alp tuğrada sanırım konuşmada tembel . bizimkide öyle cnm 5-6 kelime bazende mesela ilk söylediği kelimeyi hadi bir daha söyle oğlum diyorum söylemiyor.
birde bir şeyi anlatmaya çalışınca kazara anlamazsak sinirleri bozuluyo cok kızıyo :))

of fundacım çok üzüldüm ya tüyleirm ürperdi okurken kıyamam ben ona.ateş düşmüyorsa ılık duş, veya hafif nemli bir battaniyeye çıplak vucut sarılmalı ne bileyim kv birşeler yapabilirdi.kadıncagızda üzülmüştür ama işte ...
malesef boğaz enfeksiyonu 40 lara kadar çıkıyor asla düşürmüyor ilaçlar bizimde olmuştu 40 l ahastaneye gittik ancak iğne düşürdü cnm.

Fundacim sana alinti yapip biseyler yaziyim dedim tel.takildi harf harf tiklayip bekliyorum bu ne yaa firlatip aticam simdi tel.i zaten ugrasip yazdiklarimda silindi gitti ins.defne daha iyidir simdi haber verirsin canim gecmis olsun.

Canım cok cok gecmıs olsun ınsallah defnecık bunu da atlatacak Allahım yardım edecek o küçücük bedene.

Hosgeldin canim gecms olsun bizde hastaydik alp tugrayla suan daha iyiyiz
Ay bu ara eslere noluyo yahu
Derslerin nezaman basliyo
Senin intrnt paketin nekadrdi canim benim 1gb yetmiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…