- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.521
aynen cnm bende hiç hazır değilim oda. sen nasılsın geçen okudum alp tuğrada sanırım konuşmada tembel . bizimkide öyle cnm 5-6 kelime bazende mesela ilk söylediği kelimeyi hadi bir daha söyle oğlum diyorum söylemiyor.
birde bir şeyi anlatmaya çalışınca kazara anlamazsak sinirleri bozuluyo cok kızıyo :))
Cnm mutlaka operasyonu yaptirin esimin kuzeninin kizinin vardi yaptirmadilar dimdi 8 yasibda dediklerini anlamak cok zorIyiyim canim evet tembel biraz
Daha yeni yeni iki kelimeyi birlestryo anne gel.anne bak gibi bazi soyledklerini sadece biz anliyoruz
Size hic bahsetmedm ama zongldkta dr a gitmstk bigun dr alp tugrada dil alti bagi var dedi bende boyle biseyi ilk defa duydum konusmasni etkilermis cocuk cerrahina gotrmek gerekiyo tasnma falan derken gidemedk enkisa zamnda gidicez bakalim
Alp tugrda buara cok sinrli ve hircin acaba konusamadgi icnmi bilmyorum
Gecmis olsun sizede canim bu ara hastalik zamani tam.suan zor yaziyorum nedense bu siteye girince cok yavasliyo ya kisa tutucam oyuzden.derslerim pazar gunu basliyo canim ins.son senem.Hosgeldin canim gecms olsun bizde hastaydik alp tugrayla suan daha iyiyiz
Ay bu ara eslere noluyo yahu
Derslerin nezaman basliyo
Senin intrnt paketin nekadrdi canim benim 1gb yetmiyo ya
Geçmiş olsun defneme Allah şifa versin inş
wavs cerrahi bi müdahele mi olacak acaba Alp Tuğra için elifte çok konuşmuyor aslında herseyi anlatmaya çalışıyor ama çoğu anlamlı değil ins zamanla daha çok artacaktır takılmanak lazım bence
Cnm mutlaka operasyonu yaptirin esimin kuzeninin kizinin vardi yaptirmadilar dimdi 8 yasibda dediklerini anlamak cok zor
birda kk dan bir arkadas ta yaptirmisti
selam kızlar nasılsınız giremedim kusura bakmayın ay zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum niloşla şimdi uyududa girdim bende biraz temizlik biraz kışlık ee tabi birde nillle zaman defneme tekrar çok geçmiş olsun konuştum fundamla düşmüş ateş şimdilik ama gözetim altındayımış kıyamam ya wavsum o operasyonu bizim bi arkadaşta yapyıtrdı cnm sorun olmuyo korkma ama yapılması gerekio..
Gecmis olsun sizede canim bu ara hastalik zamani tam.suan zor yaziyorum nedense bu siteye girince cok yavasliyo ya kisa tutucam oyuzden.derslerim pazar gunu basliyo canim ins.son senem.
benimde 1gb canim ama bana yetiyo senin tel.ekran olarak buyukse daha cok mb gider canim.
Canim tam bir bucuk yasinda olmusti ameluyat istersen nick vereyim bu surec halkinda bilgi al bebegu de aralik yada kasim dogumlu bizimkilerle ayni sayilirPeki suan ameliyat olmuyomymus
Hicbikelimesmi anlaslmiyo
Alp in yine anlamli kelimeleri var
Kk dan olanin bebegi kac yasinda oldu ameliyat
Canum bebnim yoklygun cok anlasiliyor cok cok ozlendin kuzunla bol bol zaman ecirselam kızlar nasılsınız giremedim kusura bakmayın ay zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum niloşla şimdi uyududa girdim bende biraz temizlik biraz kışlık ee tabi birde nillle zaman defneme tekrar çok geçmiş olsun konuştum fundamla düşmüş ateş şimdilik ama gözetim altındayımış kıyamam ya wavsum o operasyonu bizim bi arkadaşta yapyıtrdı cnm sorun olmuyo korkma ama yapılması gerekio..
Ah cbm benim muhtemelen onun huznu coktuhaberdiz birakma canim bizleriSelam kızlar giremedim bugun kosturup duruyorum
Fundam cok gecmis olsun canim ya cok üzüldüm. Rabbim bi daha yasatmasin acil sifalar versin inşallah
Kızlar biz yarin annemlere gidiyoruz. Onun hazırlığı var ben de. Ama bu sefer cok farkli hic gidesim yok sanki ilk defa böyle oluyor. Berraya emzirmeyi biraktircam ya onun stresinden mi bilmiyorum. Kaç gündür adapte olup hazırlık yapamadım. Bi de kararsizlik vardı tabi. Neyse inşallah dogru bi karar olur ve inşallah berra hasta olmadan gidip geliriz. Dua edin bize bu süreci kolay atlatalim.
Merhaba cnm benim ozlendin sukur ki iyimissinusGecmis olsun sizede canim bu ara hastalik zamani tam.suan zor yaziyorum nedense bu siteye girince cok yavasliyo ya kisa tutucam oyuzden.derslerim pazar gunu basliyo canim ins.son senem.
benimde 1gb canim ama bana yetiyo senin tel.ekran olarak buyukse daha cok mb gider canim.
Merhaba canim siz nasil oldunzFundacım Allah bı daha yasatmasın cnm ıyıkı sen uzakta degıldın, acıl sıfalar defnemıze...
Gulden hosgeldın cnm ana kız keyıflı zamanlar sıze kıslıklar ıcınde kolay gelsın hamarat hatun:)
Fatma hersey yoluna gırer ıns cnm erkekleri anlamak mumkun degıl bazen, onlar bızım ıcın oyle deselerde....yenı ders yılında basarılar...
Wavs cnm herkes yaptırıyo gerekırse oyle bı operasyon demekkı, korkulacak bısey yoktur ıcını ferah tut cnm..
Cvr hayırlısıyla atlatmıssın cnm meme olayını uzmemıs senı pasa, darısı songule katreye yasmıne betule ıns...
Nıdanın da kelımeler sınırlı ama daha zamanı var bence beyza gec konusmustu onun ıcın daha telas yapmıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?