2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyiyim canim evet tembel biraz
Daha yeni yeni iki kelimeyi birlestryo anne gel.anne bak gibi bazi soyledklerini sadece biz anliyoruz
Size hic bahsetmedm ama zongldkta dr a gitmstk bigun dr alp tugrada dil alti bagi var dedi bende boyle biseyi ilk defa duydum konusmasni etkilermis cocuk cerrahina gotrmek gerekiyo tasnma falan derken gidemedk enkisa zamnda gidicez bakalim
Alp tugrda buara cok sinrli ve hircin acaba konusamadgi icnmi bilmyorum

Geçmiş olsun defneme Allah şifa versin inş
wavs cerrahi bi müdahele mi olacak acaba Alp Tuğra için elifte çok konuşmuyor aslında herseyi anlatmaya çalışıyor ama çoğu anlamlı değil ins zamanla daha çok artacaktır takılmanak lazım bence

Cnm mutlaka operasyonu yaptirin esimin kuzeninin kizinin vardi yaptirmadilar dimdi 8 yasibda dediklerini anlamak cok zor
birda kk dan bir arkadas ta yaptirmisti

selam kızlar nasılsınız giremedim kusura bakmayın ay zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum niloşla şimdi uyududa girdim bende biraz temizlik biraz kışlık ee tabi birde nillle zaman defneme tekrar çok geçmiş olsun konuştum fundamla düşmüş ateş şimdilik ama gözetim altındayımış kıyamam ya wavsum o operasyonu bizim bi arkadaşta yapyıtrdı cnm sorun olmuyo korkma ama yapılması gerekio..

nurayım annenlerle eylenipo dimi elif,
benicim çok geçmiş olsun hepinize cnm inş daha iyisinizdir ,
katrem fazla geçmiş yapamadım ama anladığım kadarıyla eşinle tartıştın onlar sinirliyken ağzlarından çıkanı kulakları duymuyo takılma cnm..
özcenanım senve rana nasılsınız?,
ayşegül masalın yara küçülüyomuş inş çabucak geçer cnm..
wavsum çocuk cerahını ihmal etme cnm.
betülüm erdem paşam nasıl cnm:
yaseminim sendemi yoksun şekerim arada yazışıyoruz yolundaydı herşey sağolsun defnemi yaseminim haber verdi bana.
fatmacım ahhh bu eşler takmıyorum ben artık kendi kendine söyleniyo.
songülüm okullar açıldı yarenim ve aras paşam nasıl sizin yeğen nasıl oldu cnm hastanedeydi onlarda ateş ten bu ara salgın varmış bende çok korkuyorum ..
ay kızlar unuttuğum varsa af ola umarım herkes iyidir biz dediğim gibi niloşla zaman geçirioruz: öpüorum herkesi..defnemdende güzel haberler alıcaz inş aynı nil gibi kısa süreli havale geçirmiş ve birdaha tekrarlamamış..

Hosgeldin canim gecms olsun bizde hastaydik alp tugrayla suan daha iyiyiz
Ay bu ara eslere noluyo yahu
Derslerin nezaman basliyo
Senin intrnt paketin nekadrdi canim benim 1gb yetmiyo ya
Gecmis olsun sizede canim bu ara hastalik zamani tam.suan zor yaziyorum nedense bu siteye girince cok yavasliyo ya kisa tutucam oyuzden.derslerim pazar gunu basliyo canim ins.son senem.
benimde 1gb canim ama bana yetiyo senin tel.ekran olarak buyukse daha cok mb gider canim.

Eger oyle bisey varsa ameliyat gerekiyomus canim netten atastrmstm biraz
Ama egerki dogdugunda farkedlseydi hic anestezi falan gerekmedn hallediyolarms ama suan anestezi ile olack olursa sayet

Evdede yogunsun bayag bi canim ama nil senin yorgunlgunu aliyodur anne kiz eglenin bakalim
Senin tandgin kac yasinda oldu canim
Acikcasi korkuyotum

Insallah busene kolaylkla gecer canim
Samsung s3 canim ekranla alakalimi bunu ilk duydum valla
Ama apartmandan bikackisi birlikte alicaz internet sinrsz o iyi olacak

Selam kızlar giremedim bugun kosturup duruyorum

Fundam cok gecmis olsun canim ya cok üzüldüm. Rabbim bi daha yasatmasin acil sifalar versin inşallah

Kızlar biz yarin annemlere gidiyoruz. Onun hazırlığı var ben de. Ama bu sefer cok farkli hic gidesim yok sanki ilk defa böyle oluyor. Berraya emzirmeyi biraktircam ya onun stresinden mi bilmiyorum. Kaç gündür adapte olup hazırlık yapamadım. Bi de kararsizlik vardı tabi. Neyse inşallah dogru bi karar olur ve inşallah berra hasta olmadan gidip geliriz. Dua edin bize bu süreci kolay atlatalim.

Peki suan ameliyat olmuyomymus
Hicbikelimesmi anlaslmiyo
Alp in yine anlamli kelimeleri var
Kk dan olanin bebegi kac yasinda oldu ameliyat
Canim tam bir bucuk yasinda olmusti ameluyat istersen nick vereyim bu surec halkinda bilgi al bebegu de aralik yada kasim dogumlu bizimkilerle ayni sayilir

Canum bebnim yoklygun cok anlasiliyor cok cok ozlendin kuzunla bol bol zaman ecir

Ah cbm benim muhtemelen onun huznu coktuhaberdiz birakma canim bizleri

Fundacım Allah bı daha yasatmasın cnm ıyıkı sen uzakta degıldın, acıl sıfalar defnemıze...
Gulden hosgeldın cnm ana kız keyıflı zamanlar sıze kıslıklar ıcınde kolay gelsın hamarat hatun:)
Fatma hersey yoluna gırer ıns cnm erkekleri anlamak mumkun degıl bazen, onlar bızım ıcın oyle deselerde....yenı ders yılında basarılar...
Wavs cnm herkes yaptırıyo gerekırse oyle bı operasyon demekkı, korkulacak bısey yoktur ıcını ferah tut cnm..
Cvr hayırlısıyla atlatmıssın cnm meme olayını uzmemıs senı pasa, darısı songule katreye yasmıne betule ıns...
Nıdanın da kelımeler sınırlı ama daha zamanı var bence beyza gec konusmustu onun ıcın daha telas yapmıyorum ben...

Merhaba cnm benim ozlendin sukur ki iyimissinus
Pasa nasollar bakim okul maratonuda basliyordesene

Kizlqr bu arada arasin dun kbb kontrilu vardi masalla kulaklari piril piril herseyolundaymis
bogaz burun muayneside oldu hersey yoounda kuzumun burnu akiyor biraz onuda alerjik dedi benumde tahlim ettigim gibu hersey yolunda anlicaginiz

Merhaba canim siz nasil oldunz
Aras ta o skeilde oldukca az konusuyor ama kendini cok gudel ifade ediyor bende rahatim bu konuda

Kızlar gecen esimle olanlari takmamistim ama dunden beri biraz limoniyiz. Konuda esim bayramdan bi gun once gelecek ve biz ya o gün ya da bayram sabahi namazdan sonra kv lere gidecez. Hep böyle oluyor bayrami ya evde ya da kv lerde geciriyoruz ve ben bayramlardan hic bisey anlamiyorum. Ama bunj hic sorun etmedin şimdiye kadar. Gecen esim kv ye sabah 9 gibi orada oluruz bayram günü dedi o da önce gelseydiniz su bu dedi o kadar sinir oldum ki hic anlayış yok mecburen oyle olacak izin alanadigi icin ama ne bileyim insan dusunmez mi bu kiz ailesiyle bayramlassin falan diye. Neyse aksam konusu açıldı ben de soyledim eşime bisey anlamiyorum bayramlarfan ben de annemlerle gecirmek istiyorum ama bisey demiyorum falan dedim bu sefer esim zaten bunu düşünüyormus ama elinden bisey gelmiyormus iznini ayarlayamadigi icin. Ufak bi tartışma çıktı onu sucladigimi dusundu vs. Ama ben sonradan kendimi suclu hissettim bu konuda durup dururken sorun mu çıkarmış oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…