2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm onun stresı basmıstır tabı
Hayırlısıyla hasta olmadan gıdıp gelırsınız ıns
Berra da ıns annesını uzmeden bırakır memeyı hersey yolunda donersınız evınıze..
Hayırlı yolculuklar sımdıden..

Cnm bayram 4 gun en azindan bir gun annenun orasa gecirebikirsin buyikleeinle bayramlasabilirsun bunu esinin degil kv nin dusunmesi lazim bu kizubda ailesi var diyr

Merhaba canim siz nasil oldunz
Aras ta o skeilde oldukca az konusuyor ama kendini cok gudel ifade ediyor bende rahatim bu konuda
Iyıyız songulcum sızlerde ıyısınız ıns (mektup gıbı oldu)
Atlattık sayılır hafıf kırıntılar var gıtmıyo bı turlu..
Bızde de bu hafta haftaya esımın akrabasında dugunler var gıdılmesı gereken bı kıyafet telası basladı gıtmesen olmıycak hıcte gıdesım yok esımde yalnız gıtmez oyle durumlar yanı..

Cnm bayram 4 gun en azindan bir gun annenun orasa gecirebikirsin buyikleeinle bayramlasabilirsun bunu esinin degil kv nin dusunmesi lazim bu kizubda ailesi var diyr
Evet canım ben de aynen böyle düşünüyorum tmm gidince geri donemeyiz bayram icerisinde ama ne bileyim bayramin ilk günü gec gitmemizi anlayisla karsilayip hak vermeleri gerekiyor. Ben bu konulari takan büyüten sorun yapan biri değilim. Ama bu sekilde bi anlayissizlik görünce sorun yapmaya yöneltti bu beni. Cok sinir oldum

Canim o semilde sorun yapmadigun icin o tavrina alisnis esin ondan dokayu farkli teoki gorunce tavir yaomus
Mutlakq bu aksam problemi guzellikle halledein derim huzursuz olursun yoksa annende

Biraz ole oldu sanki:)
Ah 3 bayan dusunemiyorim kiyafet telasini gecen bizumde dugun vardi aras pasa gravatvtakti yarende elbise giyidi ne aradim belli degol

Bencede haklısın cnm gerı annenlere donme ımkanınız yok hıc olmazsa ıkıncı gun gıdebılırdınız kv bıraz anlayıs olması gerek ama bu genelde boyle cok azdır anlayıslı olan kv

Songul kuzularin herzamnki gibi cok tatlilar masallah pasa buyumste kravat takmis

Nur gercekten can sikci bi durum songulun dedgi gibi sen hic ses cikarmdgin icin esin sasrmstr
Peku tum bayramlardami boyle oluyo srn hic bi bayrami ailenle gecirmiyomsun
Bence suc kv d degil esinde anne biz aksam veya 2gun gelicez demesi lazim sonucta seninkide anne
Bir erkek evlada sahibim ama hicbirzamn istememki sureklu beninle olsunlar herkesin ailesi var

Herkrsr iyi gecelerrr cok fazla okuyamadm ama defnmi okudum allahm sifa versin biran once

Songul abla harika kuzularinnnn bayildim resmennnn......bnm kizimda boyke guzel olsun insallh

Katrecm dediğin gibi ilk gun ogledeb sonra falan gitsenz keske bir kiz anasi olarak cok uzuldm yani....insallh duzelirsibz guzellikle...

Guldebmn iyi eeglncelerrr

Fatma esler de hep bisry var bu aralar Hayrolsunnn

Iyi geceler herkese. Kızlar Defne iyi sayılır. Biz hala hastanedeyiz. Bugün röntgen çektirdi k cigerlerden. Çünkü dün sabah kan değerindeki enfeksiyon akşam baya yüksek çıktı. Fitil şurup iğne ve serumla devam ediyor. Ateşi 37lerde. Yavrum su bile icemiyor. Boğazı yara. Annem geldi. Kv eve gitti. Kv beni cildirtmaya çalışıyor. Havale geçiren çocuğa kışlık uzun gecelik giydirme çabasında. Eşim çocuk iken havale geçirmiş. Dün Dr ısrarla sordu kv yok dedi. Bugün de eşimin havale geçirdi bana söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…