- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.541
Cnm onun stresı basmıstır tabıSelam kızlar giremedim bugun kosturup duruyorum
Fundam cok gecmis olsun canim ya cok üzüldüm. Rabbim bi daha yasatmasin acil sifalar versin inşallah
Kızlar biz yarin annemlere gidiyoruz. Onun hazırlığı var ben de. Ama bu sefer cok farkli hic gidesim yok sanki ilk defa böyle oluyor. Berraya emzirmeyi biraktircam ya onun stresinden mi bilmiyorum. Kaç gündür adapte olup hazırlık yapamadım. Bi de kararsizlik vardı tabi. Neyse inşallah dogru bi karar olur ve inşallah berra hasta olmadan gidip geliriz. Dua edin bize bu süreci kolay atlatalim.
Evet canim cok üzülüyorum ya dokunsan agliycam o dereceAh cbm benim muhtemelen onun huznu coktuhaberdiz birakma canim bizleri
Cnm bayram 4 gun en azindan bir gun annenun orasa gecirebikirsin buyikleeinle bayramlasabilirsun bunu esinin degil kv nin dusunmesi lazim bu kizubda ailesi var diyrKızlar gecen esimle olanlari takmamistim ama dunden beri biraz limoniyiz. Konuda esim bayramdan bi gun once gelecek ve biz ya o gün ya da bayram sabahi namazdan sonra kv lere gidecez. Hep böyle oluyor bayrami ya evde ya da kv lerde geciriyoruz ve ben bayramlardan hic bisey anlamiyorum. Ama bunj hic sorun etmedin şimdiye kadar. Gecen esim kv ye sabah 9 gibi orada oluruz bayram günü dedi o da önce gelseydiniz su bu dedi o kadar sinir oldum ki hic anlayış yok mecburen oyle olacak izin alanadigi icin ama ne bileyim insan dusunmez mi bu kiz ailesiyle bayramlassin falan diye. Neyse aksam konusu açıldı ben de soyledim eşime bisey anlamiyorum bayramlarfan ben de annemlerle gecirmek istiyorum ama bisey demiyorum falan dedim bu sefer esim zaten bunu düşünüyormus ama elinden bisey gelmiyormus iznini ayarlayamadigi icin. Ufak bi tartışma çıktı onu sucladigimi dusundu vs. Ama ben sonradan kendimi suclu hissettim bu konuda durup dururken sorun mu çıkarmış oldum şimdi
Iyıyız songulcum sızlerde ıyısınız ıns (mektup gıbı oldu)Merhaba canim siz nasil oldunz
Aras ta o skeilde oldukca az konusuyor ama kendini cok gudel ifade ediyor bende rahatim bu konuda
Evet canım ben de aynen böyle düşünüyorum tmm gidince geri donemeyiz bayram icerisinde ama ne bileyim bayramin ilk günü gec gitmemizi anlayisla karsilayip hak vermeleri gerekiyor. Ben bu konulari takan büyüten sorun yapan biri değilim. Ama bu sekilde bi anlayissizlik görünce sorun yapmaya yöneltti bu beni. Cok sinir oldumCnm bayram 4 gun en azindan bir gun annenun orasa gecirebikirsin buyikleeinle bayramlasabilirsun bunu esinin degil kv nin dusunmesi lazim bu kizubda ailesi var diyr
Canim o semilde sorun yapmadigun icin o tavrina alisnis esin ondan dokayu farkli teoki gorunce tavir yaomusEvet canım ben de aynen böyle düşünüyorum tmm gidince geri donemeyiz bayram icerisinde ama ne bileyim bayramin ilk günü gec gitmemizi anlayisla karsilayip hak vermeleri gerekiyor. Ben bu konulari takan büyüten sorun yapan biri değilim. Ama bu sekilde bi anlayissizlik görünce sorun yapmaya yöneltti bu beni. Cok sinir oldum
Biraz ole oldu sanki:)Iyıyız songulcum sızlerde ıyısınız ıns (mektup gıbı oldu)
Atlattık sayılır hafıf kırıntılar var gıtmıyo bı turlu..
Bızde de bu hafta haftaya esımın akrabasında dugunler var gıdılmesı gereken bı kıyafet telası basladı gıtmesen olmıycak hıcte gıdesım yok esımde yalnız gıtmez oyle durumlar yanı..
Bencede haklısın cnm gerı annenlere donme ımkanınız yok hıc olmazsa ıkıncı gun gıdebılırdınız kv bıraz anlayıs olması gerek ama bu genelde boyle cok azdır anlayıslı olan kvEvet canım ben de aynen böyle düşünüyorum tmm gidince geri donemeyiz bayram icerisinde ama ne bileyim bayramin ilk günü gec gitmemizi anlayisla karsilayip hak vermeleri gerekiyor. Ben bu konulari takan büyüten sorun yapan biri değilim. Ama bu sekilde bi anlayissizlik görünce sorun yapmaya yöneltti bu beni. Cok sinir oldum
Sorma ya gercekten oyle kendını dusun kızları dusun poffBiraz ole oldu sanki:)
Ah 3 bayan dusunemiyorim kiyafet telasini gecen bizumde dugun vardi aras pasa gravatvtakti yarende elbise giyidi ne aradim belli degol
Olmazmi:)Sorma ya gercekten oyle kendını dusun kızları dusun poff
Ay arasta ne yakısıklı olmustur he gravatla:)
Canim tam bir bucuk yasinda olmusti ameluyat istersen nick vereyim bu surec halkinda bilgi al bebegu de aralik yada kasim dogumlu bizimkilerle ayni sayilir
Ay Allahım bu ne guzellık
Chnb cabim googleden aratirsan profiline ulasabikirsinbu sureci yasayan biryle konusmak iyi olur canim
Chnb cabim googleden aratirsan profiline ulasabikirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?