- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.561
Ah canim brnum inan aklim hep sende annecuhinjn gelmesi iyi olmus hem sana destek verirIyi geceler herkese. Kızlar Defne iyi sayılır. Biz hala hastanedeyiz. Bugün röntgen çektirdi k cigerlerden. Çünkü dün sabah kan değerindeki enfeksiyon akşam baya yüksek çıktı. Fitil şurup iğne ve serumla devam ediyor. Ateşi 37lerde. Yavrum su bile icemiyor. Boğazı yara. Annem geldi. Kv eve gitti. Kv beni cildirtmaya çalışıyor. Havale geçiren çocuğa kışlık uzun gecelik giydirme çabasında. Eşim çocuk iken havale geçirmiş. Dün Dr ısrarla sordu kv yok dedi. Bugün de eşimin havale geçirdi bana söylüyor
Iyi geceler herkese. Kızlar Defne iyi sayılır. Biz hala hastanedeyiz. Bugün röntgen çektirdi k cigerlerden. Çünkü dün sabah kan değerindeki enfeksiyon akşam baya yüksek çıktı. Fitil şurup iğne ve serumla devam ediyor. Ateşi 37lerde. Yavrum su bile icemiyor. Boğazı yara. Annem geldi. Kv eve gitti. Kv beni cildirtmaya çalışıyor. Havale geçiren çocuğa kışlık uzun gecelik giydirme çabasında. Eşim çocuk iken havale geçirmiş. Dün Dr ısrarla sordu kv yok dedi. Bugün de eşimin havale geçirdi bana söylüyor
Ah cnm ya Allah senınde yardımcın olsun perısan olmussundur evladın ıcın Rabbım sıfa versın iyılessın bıran once defnemız...kp bıseylerın farkında demekkı kv kızıyor, dıyecek soz senın kv Allah akıl fıkır versın, suan oda anlamıstır ıns artık daha dıkkatlı olur..Günaydın kızlar. Allah hepinizden razı olsun
Gece defnenin ateşi yükseldi. Fitil verdiler. Soğuk duş aldirdim. Sabah ateş düştü. Ama şimdi yine çıktı. Şurup verdik. Serum bağlandı.
Sabah dr geldi muayene etti. Röntgen de branşlarda belirgin olduğu söylendi. Ama boğazı nedeniyle normal dedi dr.
Pazartesi günü ne kadar hastanedeyiz
Canan eşim annesine bişey demiyor çocuk bu hastalanacak normal diyor. Ama benim yanımda hasta olsaydı böyle demezdi. Kv ye KP kızıyor çocuğu hasta ettin diye
Sağol canim benim. 7 saatten fazla sürüyor mola verdigimiz için. 2 saat kadar var daha.Iyı hafta sonları kızlar
Katreınur hayırlı yolculuklar cnm vardınızmı kı kac saattı yolculuk? Esınle ıyı olmanıza sevındım zaten ayrı kalcaksınız kus ayrı olmak hıc ıyı olmazdı:) ıyı tatıller sıze ...
Cok sevindim canin iyilesmesine inşallah hic iz kalmaz. Hayirli yolculuklar size de. Ayni yollardayiz su an sanırım:) yeni mi çıktınızslm kizkar masali bugun de goturduk doktora artik 15gun sinra gelin iz gecirmek icin tedaviye baslayalim dedi yarasi kapandi suan sadece pembe yeni deri geldi pembeligin gecmesi normal tenine kavusmasi icin 15gun ara verdi bizde koye gidiyoruz bayramdan sonra gelicez doktora gidicez bugun10.gunumuz sukur atlattik allhim kimseye yasatmasin cok korktum yuzunde burusuk katmanli bir deri kalcak omur boyu o izi tasicak sandim cok agladim cok dua ettim dogru bir doktor cikardi rabbim karsimiza hic iz kalmadan atlicaz xgataya gidioduk ilk gatada kontrole gelenleri gorduk hep iz kalmis allhim cok korkmustuk baska doktora gittik allh razi olsun doktorumuzdan bizden haberler boyle koye gidiyoruz simdi yola ciktik masal koltugunda birazdan uyur aksamuzeri ineriz allhin izniyle optum hepinizi
biz yarim saat oldu henuz ankara icindtiz canim masalin uyku saatine getirelim dedik enazindan 2-3saati uyur oyle gecer doyeCok sevindim canin iyilesmesine inşallah hic iz kalmaz. Hayirli yolculuklar size de. Ayni yollardayiz su an sanırım:) yeni mi çıktınız
Yozgattan afyona gidiyoruz biz canim. 100 km kaldı. Bizde oyle sabah erken çıkıyoruz berra uyur diye iyi oluyor. Siz afyondan mi gidiyorsunuzbiz yarim saat oldu henuz ankara icindtiz canim masalin uyku saatine getirelim dedik enazindan 2-3saati uyur oyle gecer doye
siz nerde oturuodunuz sabium afyona gidiodunz sizde dimi k bkma cnm kafam cok dalgin buara
Funda insallah defne dahada iyi olacak canim dualarmz sizinle annenin gelmeside cok iyi olmus destek olur sana
Aysegul hayirli yilculuklar canim masalinda yuzu tamamen gececek insallah
Nur sizede hayirli yilculuklar canim belki varmissnzdr ama
Kurban keseceksenz ilk gun gitmenz normal kv nede taklma bosver esin dengeyi kurabiliyosa ne guzel
Teşekkürler kızlar dua edin.
Bugün akşam 5 te kv geldi. Çay içti. 7de de
Gitti. Defne biraz daha iyi. Pazartesi norolog görecek. Muhtemelen pazartesi çıkarız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?