2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah canim brnum inan aklim hep sende annecuhinjn gelmesi iyi olmus hem sana destek verir
Ya de larin en basta sordugu anne baba ilede varmi beden boyke birseyi sakluyorki neyin davasinda hala
insalla defnemiz gun guj iyi olucak hepimizin dualarnda evladim

Hasbin allah. Bu kadın ne böyle ya senınkıyle benımkı aynı kafadan bır aysklarının ustune kırk yalan cevırıyolar. Canım annenın gelmesıne sevındım saba moral ve destek olur. Defnem bunu da atlatacak ınsallah. Merak ettıgım esın annesıne ne soyledı hıc tepkı vermedı mı???
Canım cok cok gecmıs olsun defnecık ıyı olacak Allahın ıznıyle

Günaydın kızlar

Fundacım rabbim şifa versin inşallah canım. Kv deye de akil fikir versin baska diyecek bisey bulamıyorum. Annenin gelmesi iyi olmus canim sana destek olur.

Kizlar biz yoldayiz 7 de ciktik berra uyuyor bakalim. 2 3 gibi variriz inşallah. Esimlede bi daha acmadik o konuyu. Duzeldik simdi bi sorun yok. Ilk gun mecbur gidilmesi gerekiyor kurban kesilecegi icin o yüzden onunda yapacagi bisey yok. Esim o konuda anlayislidir zaten elinden geldigince ayarlama yapar ama ben daha cok kv ye kizdim erken gelseydiniz falan diyince.

Günaydın kızlar. Allah hepinizden razı olsun
Gece defnenin ateşi yükseldi. Fitil verdiler. Soğuk duş aldirdim. Sabah ateş düştü. Ama şimdi yine çıktı. Şurup verdik. Serum bağlandı.
Sabah dr geldi muayene etti. Röntgen de branşlarda belirgin olduğu söylendi. Ama boğazı nedeniyle normal dedi dr.
Pazartesi günü ne kadar hastanedeyiz

Canan eşim annesine bişey demiyor çocuk bu hastalanacak normal diyor. Ama benim yanımda hasta olsaydı böyle demezdi. Kv ye KP kızıyor çocuğu hasta ettin diye

Ah cnm ya Allah senınde yardımcın olsun perısan olmussundur evladın ıcın Rabbım sıfa versın iyılessın bıran once defnemız...kp bıseylerın farkında demekkı kv kızıyor, dıyecek soz senın kv Allah akıl fıkır versın, suan oda anlamıstır ıns artık daha dıkkatlı olur..
Annenın gelmesı cok ıyı olmus destek olur sana
Bızımde dualarımızdasınız ıns cabuk toparlıycak defne
Habersız bırakmadıgın ıcınde cok sagol merak edıyoruz sızı..

Iyı hafta sonları kızlar
Katreınur hayırlı yolculuklar cnm vardınızmı kı kac saattı yolculuk? Esınle ıyı olmanıza sevındım zaten ayrı kalcaksınız kus ayrı olmak hıc ıyı olmazdı:) ıyı tatıller sıze ...

Sağol canim benim. 7 saatten fazla sürüyor mola verdigimiz için. 2 saat kadar var daha.

Fundacim antibiyotik etkisini gosterince cikmaz inşallah atesi. Kiyamam kuzuma ya kimbilir neler çekiyor. Duruyor mu peki canim berra cok zorlamisti beni sürekli dolasmak istiyordu serumu cikarmaya çalışıyordu. Allah kolaylik versin inşallah canim

slm kizkar masali bugun de goturduk doktora artik 15gun sinra gelin iz gecirmek icin tedaviye baslayalim dedi yarasi kapandi suan sadece pembe yeni deri geldi pembeligin gecmesi normal tenine kavusmasi icin 15gun ara verdi bizde koye gidiyoruz bayramdan sonra gelicez doktora gidicez bugun10.gunumuz sukur atlattik allhim kimseye yasatmasin cok korktum yuzunde burusuk katmanli bir deri kalcak omur boyu o izi tasicak sandim cok agladim cok dua ettim dogru bir doktor cikardi rabbim karsimiza hic iz kalmadan atlicaz xgataya gidioduk ilk gatada kontrole gelenleri gorduk hep iz kalmis allhim cok korkmustuk baska doktora gittik allh razi olsun doktorumuzdan bizden haberler boyle koye gidiyoruz simdi yola ciktik masal koltugunda birazdan uyur aksamuzeri ineriz allhin izniyle optum hepinizi

Cok sevindim canin iyilesmesine inşallah hic iz kalmaz. Hayirli yolculuklar size de. Ayni yollardayiz su an sanırım:) yeni mi çıktınız

Cok sevindim canin iyilesmesine inşallah hic iz kalmaz. Hayirli yolculuklar size de. Ayni yollardayiz su an sanırım:) yeni mi çıktınız
biz yarim saat oldu henuz ankara icindtiz canim masalin uyku saatine getirelim dedik enazindan 2-3saati uyur oyle gecer doye
siz nerde oturuodunuz sabium afyona gidiodunz sizde dimi k bkma cnm kafam cok dalgin buara

biz yarim saat oldu henuz ankara icindtiz canim masalin uyku saatine getirelim dedik enazindan 2-3saati uyur oyle gecer doye
siz nerde oturuodunuz sabium afyona gidiodunz sizde dimi k bkma cnm kafam cok dalgin buara
Yozgattan afyona gidiyoruz biz canim. 100 km kaldı. Bizde oyle sabah erken çıkıyoruz berra uyur diye iyi oluyor. Siz afyondan mi gidiyorsunuz

biz ankaradan dazkiriya gidiyorux afyonun icinden geciyoruz denizliye daha yakiniz biz afyondan sonra 2saat suruyor varmmaiz sizin azkalmis bizde simdi cis molasi verdik masal cis var dedi :)

İyi yolculuklar Katreinur ve aysegul sağ sağlım varirsiniz ins
Benimde bu aksam annemler Yolcu Çok alismistik onlara ne yapıcaz bilmem bizde bayramdan once cikacagiz yola
Funda annenin gelmesi ne kadar iyi olmuş sana destek olur üzüntüyü hafifletir defne de inşallah çabucak toparlanir
beni nasıl oldunuz gitti mi öksürük tamamen

Funda insallah defne dahada iyi olacak canim dualarmz sizinle annenin gelmeside cok iyi olmus destek olur sana

Aysegul hayirli yilculuklar canim masalinda yuzu tamamen gececek insallah

Nur sizede hayirli yilculuklar canim belki varmissnzdr ama
Kurban keseceksenz ilk gun gitmenz normal kv nede taklma bosver esin dengeyi kurabiliyosa ne guzel

Allah kavustursin canim ama bayramda yine goruseceksnz sanirim

Teşekkürler kızlar dua edin.
Bugün akşam 5 te kv geldi. Çay içti. 7de de
Gitti. Defne biraz daha iyi. Pazartesi norolog görecek. Muhtemelen pazartesi çıkarız .

mrb arkadaslar cok cok uzun zamandir takipte deilim bu 2014 bana hic hayirli gelmedi allahim beterinden saklasin,ilk once bankada yuklu miktarda paramiza el konudu o bankada olan herkezin yani sonra esim mide amelyati oldu oglumu yataktan dustu gecen sabah ayagi alcida daha neler neler sukur allahima genede hakkimizda hayirlisini eyle allahim,oglum cok hiperaktif 13 kilo oldu boyu 99 cm gelisimi guzel cok sukur,ogluma dua edin 1 hafta sonra kontrolumuz var iylesmistir ayaga optum hepinizi ozlemisin burda yazismayi hepinizin cocuklarini cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…