2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gecmis olsun canim kotu bi sene olmus sizin icin Allahim saglik sihhat versin ins.oglunun ayagida iyilesmistir umarim masallah pasaninda boyu cok uzunmus ya babaya falanmi cekti.

Bu arada benim oglum erende cok hareketli sorma yataga cikiyo zipliyo ikinci ziplayista ayaklar havadayken kendini geri atiyo yataga cok hosuna gidiyo ama dusucek diye cok korkuyorum bazen ayni seyi koltuklardada yapiyo ve ozellikle aksamlari cok enerjik oluyo cok zipir oldular cook.

Fundacim annen gelmis iyi olmus canim ama kv.hala sinir bozucu ve ogluda hala onu savunuyo ama olan defneye oluyo ne demek cocuk bu hasta olur falan diyip basite indirgemek olayi yaa onlari kapi disari ativericen kas kafalilar resmen ya lafta kar etmez onlara bide ogunun havale gecirdiginide sakliyo bukadar bakabiliyo iste cocuklara.ins.defne iyilesicek canim dualarimiz sizinle.

Aysegulcum sizede gecmis olsun noldu masalin yuzune ya anlamadim ama bi kaza gecirmis heralde neyseki iyilesiyomus iyi tatiller sizede.

Songuul masallah senin kuzular cok tatli ya ikiside birbirinden sik olmus.arasin kontrolleride guzel gecmis sevindim canim.

Katreinurcum annenlere gitmissin iyi tatiller sizede canim ins.sorunsuz atlatirsin emzirmeyi biraktirmayida.Bayramdan acilmis konu hep kriz konusu su bayramda sen simdi bayramda kadar annenlerde kalip sabahtan kv.yemi gidiceksiniz canim normal sartlarda oglen falan gitseniz ailenlede bayramlasip hadi yine normal olur cunku iki hafta kalicaksin zaten ama normalde hic annenlerde bayram gecirmiyosan ozaman sorun var demektir.kurban ikinci gunde kesiliyo bunu kimse bahane etmesin bak bizde ins.nasip olursa bu bayram kurban kesmek istiyoruz ve benim annemlerin koyunde kesicez ama yine herzamanki gibi arefe aksamindan kv.ye gideriz bayramin 1.gunu ikindi aksam ustu gibi gideriz bizim koye kurbanida gidince keseriz.senin yerinde olsam sabahin korunde kv.ye gitmem annenlerde kaliyosun ama zaten esin yok hemde bayram ayri bisey yani ailenlede biraz vakit gecirmelisin.

Büyük geçmiş olsn. Allahım en kısa sürede refaha çıkarsın inş. bebeğinize de geçmiş olsn. iyileşmişştir inşallah..

Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun. Allah oğluna da şifa versin

Cnm Sağol dua edin kuzuma. Kv yi allah ıslah etsin. Kuzum iyi olsun başka bişey istemiyorum. Pazartesi günü nörolog bakacak defneye inşallah iyi haberler veririm size

saolun,nolur ogluna dikkat et canim benimkide ziplarken dustu anlik bisey,kaza geliyorum demiyor cok dikkat et kimsenin basina vermesin allah cok zor

Merhaba ayse akif zorlu zamanlar gecirmissjnjzrabbim bwterinden korusun insalla kontrolunuzse guzel gecer

Cnm Sağol dua edin kuzuma. Kv yi allah ıslah etsin. Kuzum iyi olsun başka bişey istemiyorum. Pazartesi günü nörolog bakacak defneye inşallah iyi haberler veririm size
Insalla cnm benum iyi olcak
Kv zaten ayri birvaka luzumu gunlerce hastaneye gotirmedi nasil kizginim zaten
bu arada norolog nasim muayne edicekki egg icim on dakikayi gecmesi gerekyormus cekilceksede havalefen ikihafta sonra olmaliymis

Ah bizimmjde ayni modda yatagimin kenarinda komidinler var hemen yastim koyuyorum sivri yerlerjne Allab korusun

Merak etmstk canim seni cok cok gecmis olsun uzucu olaylar yasamissin
Yanlis hatrlamyosam esin bel fitgndan ameliyat olacakti
Insallah esin ve oglusun iyi olur
Masallah gelisimide gayet iyi biz daha 90 cm olamadik
Arada gel yine habersiz birakma bizi

Senıbn esınde kv de aynı benımkıler ama allahtan sızde bı doğruyu soyleyen var kp bızde o da yanar doner kv ne derse onu yapar. Doğru eger defneyı sen hasta etseydın dılınden kurtulamazdın ama annesı olunca söz konusu seslerı cıkmaz. Allah hepsını ıslah etsın ne denır ve bızlere de peygamber sabrı versın kı bunlarla basa cıkalım

Defnem ıyı olacak annesı. Kötülüklere karsı da annesının yanında olacak ınsallah

Insalla cnm benum iyi olcak
Kv zaten ayri birvaka luzumu gunlerce hastaneye gotirmedi nasil kizginim zaten
bu arada norolog nasim muayne edicekki egg icim on dakikayi gecmesi gerekyormus cekilceksede havalefen ikihafta sonra olmaliymis
Canim bilmiyorum ki. Dün dr öyle dedi. Perşembe akşamı müdahale eden dr egg yapılmayacak dedi ama defnenin dr u nörolog görecek dedi. Kv ye ben de çok kizginim. Kadın hiç akillanmayacak.
Ya defne hastanede kadın gezme derdinde

herkese günaydın kızlar . uzun bi aradan sonra döndüm. bizde herşey yolunda çok şükür annemi hastaneden çıkardık. şimdilik ii şükürler olsun böyle devam eder inş.
geçmişten çok haberim yok akıcam en kısa zamanda. defneme çok geçmiş olsun görüştük fundayla daha iyiymiş çok şükür.
ayşegül cnm sizede çok geçmiş olsun yüzü yanmış sanırım masalın. çok üzüldüm yaa iz kalmaz inş. cnm merak etme . çok zor olmuştur eminim. allahım tüm kuzuları korusun. ayşe aktif zor bir yıl olmuş cnm çok geçmiş olsun kuzuya. oğluşuna da maşallah biz de daha 90 olmadık sanırım he he:) biraz geçmiş yapıp döneyim kızlar görüşürüz. güldenim de yok sanırım bayrama kadar. kimler var bakalım bi

Merak etmstk canim seni cok cok gecmis olsun uzucu olaylar yasamissin
Yanlis hatrlamyosam esin bel fitgndan ameliyat olacakti
Insallah esin ve oglusun iyi olur
Masallah gelisimide gayet iyi biz daha 90 cm olamadik
Arada gel yine habersiz birakma bizi
merak edilmek nekadar guzel bisey sag olun hepiniz,mutlu oldum evet canim esim bel fitiginda amelyat olucakti ama sadece hastanede tedavi gordu bir sure sonrada mide amelyati oldu simdi iyi sukur allah basimizdan eksik etmesin,oglum dun bide bu gun alcinin icinde parmaklarini cok oynatiyor agrisi olsa yapamaz dimi hafifce dokundugumdada tepki vermiyor guluyor gidiklaniyorda,insallah cikarirlar alcisini bu cuma randevumuz var ama o zamana kadarda perdim cikar hep kucagimda,bu arada herkeze gunaydinlar iyi bir hafta olsun bizim icin hasta cocuklarimiza sifa ver guzel allahim

ay kızlar merak ettim boyları kaç kuzularınızın. benim ki sanırım 86 87 cm filan. buarada benim boyum 170 eşim 176. ne çok uzun ne de çok kısayız yani.

Günaydın kızlar

Fundacim defne nasil oldu daha iyidir inşallah

Ayse akif gecmis olsun canim. Nasil zordur senin icinde oglun icinde.

Yasemin hoşgeldin canim özledik seni. Annen nasil oldu. Berranin boyu 79 cm bu arada. benim boyum kısa onunda cok uzun olmasini beklemiyorum ama uzun olsa da fena olmazdi yani:)

Kızlar dün basladik biz emzirme biraktirmaya. Cok şükür bekledigim kadar zor geçmedi. Istedikce oyaladik. Uyumadan öncede yara bandi yapistirip gösterdim. Acimis dedim istemedi kuzum. Bekledigimden olgun karsiladi maşallah. Gece dalgin uykusunda bi birini bi birini emzirdim ben de rahatlamis oldum. Ilk günümüz böyle gecti kolaylikla atlatiriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…