- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.601
Gunaydın cnmGünaydın kızlar
Fundacim defne nasil oldu daha iyidir inşallah
Ayse akif gecmis olsun canim. Nasil zordur senin icinde oglun icinde.
Yasemin hoşgeldin canim özledik seni. Annen nasil oldu. Berranin boyu 79 cm bu arada. benim boyum kısa onunda cok uzun olmasini beklemiyorum ama uzun olsa da fena olmazdi yani:)
Kızlar dün basladik biz emzirme biraktirmaya. Cok şükür bekledigim kadar zor geçmedi. Istedikce oyaladik. Uyumadan öncede yara bandi yapistirip gösterdim. Acimis dedim istemedi kuzum. Bekledigimden olgun karsiladi maşallah. Gece dalgin uykusunda bi birini bi birini emzirdim ben de rahatlamis oldum. Ilk günümüz böyle gecti kolaylikla atlatiriz inşallah
Bence de canim babaya ceksin bizimkilerGunaydın cnm
Hadı ıns sıkıntısız atlatırsınız aferın berraya
Bızde de ben kısayım baba 1.80 bıraz ona cekseler ıyı olur
Ayy siz de basladiniz demek canim rabbim kolaylik versin ikimize degünaydın katre cim . ay bende haftasonu gündüz vermedim. daha doğrusu ctesi 9 sat emmeden durdu. dün tüm gün vermedim. yatarkende emmeden uyudu. yarım bardaktan falza ballı süy içti yattı kuzum. gündüz zorlamadı çok şükür. ama gece emzirdim. 4 kez. benim de işime geldi çünkü çok fena acıodu. bi ara yok dedim ortalığı yıktı sakinleştiremedim. kucağıma bile gelmio sırtını dönüo elleriyle yüzünü kapatıp ağlıom dio başlıo ağlamaya sıpa. benimki yarabandını çıkar diye tutturu canm. salça filan sürmeyi düşünüyorum bu gece ki tadını beğenmeyiip bıraksın. puffff
aynen cnm ilk günden taş gibi oldu çok sık emiordu çünkü yaşına göre. gündüz iyi de gece nasıl başetcem bilmiyorum. benim ki biraz zorunlu oldu cnm cuma ctesi amasyada eğitimim var. eşim gelemiycek. ben de zeynebi götürmiycemAyy siz de basladiniz demek canim rabbim kolaylik versin ikimize de
Ben de berra acmak ister diye düşünmüştüm ama cok şükür olmadi öyle bişey. Bi de salca dene bakalim ise yarar inşallah. Gece emzirmek benimde cok isime geldi ya napcaz bilmiyom cok acıyr emzirmeyince
herkese günaydın kızlar . uzun bi aradan sonra döndüm. bizde herşey yolunda çok şükür annemi hastaneden çıkardık. şimdilik ii şükürler olsun böyle devam eder inş.
geçmişten çok haberim yok akıcam en kısa zamanda. defneme çok geçmiş olsun görüştük fundayla daha iyiymiş çok şükür.
ayşegül cnm sizede çok geçmiş olsun yüzü yanmış sanırım masalın. çok üzüldüm yaa iz kalmaz inş. cnm merak etme . çok zor olmuştur eminim. allahım tüm kuzuları korusun. ayşe aktif zor bir yıl olmuş cnm çok geçmiş olsun kuzuya. oğluşuna da maşallah biz de daha 90 olmadık sanırım he he:) biraz geçmiş yapıp döneyim kızlar görüşürüz. güldenim de yok sanırım bayrama kadar. kimler var bakalım bi
merak edilmek nekadar guzel bisey sag olun hepiniz,mutlu oldum evet canim esim bel fitiginda amelyat olucakti ama sadece hastanede tedavi gordu bir sure sonrada mide amelyati oldu simdi iyi sukur allah basimizdan eksik etmesin,oglum dun bide bu gun alcinin icinde parmaklarini cok oynatiyor agrisi olsa yapamaz dimi hafifce dokundugumdada tepki vermiyor guluyor gidiklaniyorda,insallah cikarirlar alcisini bu cuma randevumuz var ama o zamana kadarda perdim cikar hep kucagimda,bu arada herkeze gunaydinlar iyi bir hafta olsun bizim icin hasta cocuklarimiza sifa ver guzel allahim
evet cnm annem bakıo. bizde grip olduk ailecek neyse ki atlattık. ne güzel cnm senin kuzu seni üzmeden bıraktı. bakalım biz napıcaz. gündüz sorun olmıycağa banzioda gece napıcaz bilmem. bi atlatsaydık hayırlısıyla. rabbim yardımcımız olsun inş.Hosgeldin canim sevindim annen iyiymis sizde hasta olmussunz sanirim
Kuzum nasil annen bakiyo dimi yine
genelde bu boylarda sanırım kuzular cnm. ne bileyim bi an kısa mı ki diye düşünmedim değil:)Yasmin sen diince olctum bende 87 cm boyu benimde 155 ya var ya yok esimnde 183 kime cekecek bakalim
evet cnm annem bakıo. bizde grip olduk ailecek neyse ki atlattık. ne güzel cnm senin kuzu seni üzmeden bıraktı. bakalım biz napıcaz. gündüz sorun olmıycağa banzioda gece napıcaz bilmem. bi atlatsaydık hayırlısıyla. rabbim yardımcımız olsun inş.
evet cnm perşembe akşamı yada cuma sabahı gitcem eğitim yerine. o zamana kadar alışması lazım. sanırım bu gece artık vermiycem.allah yardımcımız olsun.gecmis olsun canim
Insallah gecede biraktrmak kolay olur canim cumaya kadar biraktrman gerekiyo dimi
sende hoşgeldin o zaman cnm. erene de maşallah. bizde o civarlardayızsır diye düşünüyorum. kilomuz aylardır 12 zaten. bu ara sanki biraz daha toparladı gibi ama bakalım memeyi bırakma evresinde nasıl olcak. inş. hasta olmaz bayram öncesi.Gunaydin kizlaar nasilsiniz bakalim yasemin hosgeldin canim gerci bende yeni yeni girmeye basladim pek biseyden haberim yok annen hastamiydi sanirim hastanede yatmis gecmis olsun simdi iyiymis heralde.
Bizde gecenlerde saglik ocagindan aradilar kontrole gittik 12kilo olmus boyuda 87 cikti ama boyunu ayaktayken ben olctum bide uyurkenmi olcsem diyorum.
Bende dun okula gittim sabah 8:30 demislerdi uzulmustum cunku kisin erenle zor oluyo sogukta ama gittim ilk dersler Kurani Kerim'mis 10:40ta Arapca dersi basliyo bende bu sene sadece Arapcaya gidicem oda 2saat falan Kurani Kerim dersinede hocanin verdigi ezberleri yapip onlari vericem not alicam sadece derslere gitme zorunlulugum yok bu senem ins.kolay gecicek Allahin izniyle mezun olucam.
Allah kolaylik versin canim ins.cok zorlanmadan atlatirsiniz emzirme isini boyle mecburi olmasi belki iyi olmustur cunku anne yuregi sana kalsa daha zor karar verip biraktirirdin.evet cnm annem bakıo. bizde grip olduk ailecek neyse ki atlattık. ne güzel cnm senin kuzu seni üzmeden bıraktı. bakalım biz napıcaz. gündüz sorun olmıycağa banzioda gece napıcaz bilmem. bi atlatsaydık hayırlısıyla. rabbim yardımcımız olsun inş.
aynen cnm bana kalsa kesmeyi düşünmüyordum belki de kışı atlatabilirdim yanim o derece:) ama bi taraftanda artık büyüdü erkeklerin yanında filan meme demesi zor oluordu. nasip bakalım nasıl olacak. sütten kesen arkadaşlar sütünüzün gerilemesi için neler yaptınız. nasıl rahatlattınız yardımcı olursanız sevinirimAllah kolaylik versin canim ins.cok zorlanmadan atlatirsiniz emzirme isini boyle mecburi olmasi belki iyi olmustur cunku anne yuregi sana kalsa daha zor karar verip biraktirirdin.
Gecmis olsun hepinizede hasta olmussunuz bizde kucuk olarak atlattik hastaligi bu havalar biraz tehlikeli herkes hasta dikkat etmek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?