2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydın herkese arkadaslar
Yasmın hosgeldın cnm ozledık yoklugun cok bellıydı guldenınde oyle
Hersey yolundaymıs sevındım daha tasınma yok galıba sen uzun sure gırmeyınce herhalde tasınıyosunuz dıye dusundum bı ara..
Bızım boyumuzda 86 87 olcebıldıgım kadar sen deyınce baktım sımdı:) bence normal ama bılmıyorum net olcumler gelen ay ıkı yas kontrolunde:))
Ayse akıf sende tekrardan hosgeldın cnm uzucu seyler yasamıssın gecmıs olsun Allah tekrarını yasatmasın ıns..oglunun alcısı ıns cıkar cuma gunu , cok zor gecıyordur Allah yardımcın olsun neysekı keyfı yerındeymıs pasanın...
Aysegul sanada ıyı tatıller cnm hersey yolundadır ıns..
Funda defneden yenı haber varmı cnm kontroller nasıl gectı hersey yolundadır ıns.. Kv de gezme derdındeymıs ya pes dogrusu..

Gunaydın cnm
Hadı ıns sıkıntısız atlatırsınız aferın berraya
Bızde de ben kısayım baba 1.80 bıraz ona cekseler ıyı olur

günaydın katre cim . ay bende haftasonu gündüz vermedim. daha doğrusu ctesi 9 sat emmeden durdu. dün tüm gün vermedim. yatarkende emmeden uyudu. yarım bardaktan falza ballı süy içti yattı kuzum. gündüz zorlamadı çok şükür. ama gece emzirdim. 4 kez. benim de işime geldi çünkü çok fena acıodu. bi ara yok dedim ortalığı yıktı sakinleştiremedim. kucağıma bile gelmio sırtını dönüo elleriyle yüzünü kapatıp ağlıom dio başlıo ağlamaya sıpa. benimki yarabandını çıkar diye tutturu canm. salça filan sürmeyi düşünüyorum bu gece ki tadını beğenmeyiip bıraksın. puffff

beni cnm sağolasın bende sizleri özledim çok. nida da zeynep kadar sanırım maşallah kuzulara. bende götüreyim 2 yaşta bakalım kaç çıkacak.

Ayy siz de basladiniz demek canim rabbim kolaylik versin ikimize de
Ben de berra acmak ister diye düşünmüştüm ama cok şükür olmadi öyle bişey. Bi de salca dene bakalim ise yarar inşallah. Gece emzirmek benimde cok isime geldi ya napcaz bilmiyom cok acıyr emzirmeyince

aynen cnm ilk günden taş gibi oldu çok sık emiordu çünkü yaşına göre. gündüz iyi de gece nasıl başetcem bilmiyorum. benim ki biraz zorunlu oldu cnm cuma ctesi amasyada eğitimim var. eşim gelemiycek. ben de zeynebi götürmiycem gitmedem biraz alıştırmam lazım. nasıl ayrı kalcam hiç bilmiyorum iki gün ama ben daha 5 saatten fazla ayrı kalmadım desem yalan olmaz. bugün öğlen eve gitmiyorum ilk kez akşama kadar ayrı kalcam. hayırlısı zor olcak ama eninde sonunda olacak bişey. benim kuzum çok az su içiyor memeye güveniyor. belki artar su tüketimi bu sayede. allah yardımcımız olsun cnm

Hosgeldin canim sevindim annen iyiymis sizde hasta olmussunz sanirim
Kuzum nasil annen bakiyo dimi yine

Acisa oynatamaz heralde canim kucaktada zor oluyodur tasimak ama iyi olsunda artik
Cuna gunu insallah alcisi cikar canim

Nur yasmin allahim kolaylik versin sizlere insallah zor olmaz sizin icin

Alp tugra emzigide birakti dilinde yara vardi emmek istemedi bende kaldrdim vermyorum artik oda istemyo zaten yarin 1 hafta olacak .nasil biraktrcam diye dusunyodum kuzum bunuda kendi birakti

Beni nasil oldun canim kuzular nasil

Fundadan haber yok defne daha iyidr insallah

Betul yok bugun

Guldenim yoklugun hissedliyo

Hosgeldin canim sevindim annen iyiymis sizde hasta olmussunz sanirim
Kuzum nasil annen bakiyo dimi yine
evet cnm annem bakıo. bizde grip olduk ailecek neyse ki atlattık. ne güzel cnm senin kuzu seni üzmeden bıraktı. bakalım biz napıcaz. gündüz sorun olmıycağa banzioda gece napıcaz bilmem. bi atlatsaydık hayırlısıyla. rabbim yardımcımız olsun inş.

gecmis olsun canim
Insallah gecede biraktrmak kolay olur canim cumaya kadar biraktrman gerekiyo dimi

Gunaydin kizlaar nasilsiniz bakalim yasemin hosgeldin canim gerci bende yeni yeni girmeye basladim pek biseyden haberim yok annen hastamiydi sanirim hastanede yatmis gecmis olsun simdi iyiymis heralde.

Bizde gecenlerde saglik ocagindan aradilar kontrole gittik 12kilo olmus boyuda 87 cikti ama boyunu ayaktayken ben olctum bide uyurkenmi olcsem diyorum.

Bende dun okula gittim sabah 8:30 demislerdi uzulmustum cunku kisin erenle zor oluyo sogukta ama gittim ilk dersler Kurani Kerim'mis 10:40ta Arapca dersi basliyo bende bu sene sadece Arapcaya gidicem oda 2saat falan Kurani Kerim dersinede hocanin verdigi ezberleri yapip onlari vericem not alicam sadece derslere gitme zorunlulugum yok bu senem ins.kolay gecicek Allahin izniyle mezun olucam.

sende hoşgeldin o zaman cnm. erene de maşallah. bizde o civarlardayızsır diye düşünüyorum. kilomuz aylardır 12 zaten. bu ara sanki biraz daha toparladı gibi ama bakalım memeyi bırakma evresinde nasıl olcak. inş. hasta olmaz bayram öncesi.

Allah kolaylik versin canim ins.cok zorlanmadan atlatirsiniz emzirme isini boyle mecburi olmasi belki iyi olmustur cunku anne yuregi sana kalsa daha zor karar verip biraktirirdin.
Gecmis olsun hepinizede hasta olmussunuz bizde kucuk olarak atlattik hastaligi bu havalar biraz tehlikeli herkes hasta dikkat etmek lazim.

aynen cnm bana kalsa kesmeyi düşünmüyordum belki de kışı atlatabilirdim yanim o derece:) ama bi taraftanda artık büyüdü erkeklerin yanında filan meme demesi zor oluordu. nasip bakalım nasıl olacak. sütten kesen arkadaşlar sütünüzün gerilemesi için neler yaptınız. nasıl rahatlattınız yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…