2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba kızlar
yasemin ve Katreinur hadi kolay gelsin ins sıkıntısı çabucak atlatirsiniz sütten kesme olayını bi songul mu kalıyor geriye
Lahana yaprağı saracakmissiniz kızlar netten okumuştum ben acıyı azaltiyormis bilginiz olsun şimdi tam mevsimi
Ayşe Akif hosgeldin tekrar aramıza ayrıca geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
beni nasıl oldunuz Iyilestin iz mi bide cise alıştırma çalışmaları tamamen sonlandı mi bosey daha soracaktım ha aklıma geldi yaseminin açılı ezmesini sende yapmistin hiç tadına baktın mi olmuş mu senin ki

Fatmacim kolay gelsin okul başlıyor demek ama almış Bu sene fazla zorlanmadan biter ins
wavscim bu Alp paşa hiç üzmedi annesini ne güzel Emzigi de kendi bıraktı demek masallah pasama

Nasil sansli bir hatunsun sen ole masalla alp annesini cok dusunuyor

Ay bur benmi kaliyorum yani ay nasil bsti simdi
Bu gidusle biz kisida cikarcaz sanirim

Iyi geceler herkese
Biz bu akşam hastaneden çıktık. Çok şükür defne iyi şimdilik.
Antibiyotik tedavisi devam ediyor.
Perşembe kontrolü var. Bugün nörolog muayene etti. Çok şükür sorun yok. Icim rahatladı. Rabbim kimseye yasatmasin.

Meme bıraktıran kızlar kolay gelsin.

Yasemin defnenin boyu da 87 cm

herkese günaydın kızlar... bana pek aydı sayılmaz gerrçi. zeynebi memeden kestik. aslında beklediğimden kolay oldu. en azından çığlık çığlığa ağlamadı sabaha kadar. önceki gün sadece gece vermiştim sonra hiç vermedim. dün eve gider gitmez meme diye sarıldı kuzum. bende salça sürdüm uçlarına. gösterdim uf oldu diye. kendini geri çekti. sonra avm ye filann gittik. oyalandı . 10 dada bi bardak süt içti ilk kez maşallah. uyuttum. sonra gece sürekli huzursuzdu ama meme dedikçe ben uf oldu dedim. o da anne kucak dedi aldım sarıldım bolbol. sabaha kadar ayağımda salladım desem yalan olmaz sanırım.biz ilk geceyi atlattık çok şükür. katre sen ne yaptın cnm. buarada ben fenayım felaket şişti. ve zeynep hiç yakamı bırakmadığğı için sıcak duş filan alamadım. her zaman ki gibi anneler ikinci planda

cnm ççok sevindim evinize geçmenize. herşey daha kolay olur artık. daha çabuk toparlar. hastane ortamı sağlam insanı bile hasta edio. rabbim eksikliğini göstermesin muhtaçta etmesin kimseyi inş.

Ay bur benmi kaliyorum yani ay nasil bsti simdi
Bu gidusle biz kisida cikarcaz sanirim
cnm bu kesme olaylarını araştırıken bi yede gözüme takıldı. erkek anneleri 2 yıl 4 ay 4 günde memeyi keserlerse çok kolay olurmuş. dinen böyle diye yazmıştı cnm yazan kişi. bi araştır istersen.

sağol nurayım. bi alamadım yahu ahanayı. dün çok özlemiştim kuzumu iş çıkışı evde aldım nefesi. kendimi unutmuşum:) elifim napıo nasıl

canıım hoşgeldin ayy hayırlı olsun zeynebim umarım alışır off bak benide dert aldı çok düştü geceleri memeye erdem yapışıyo her kalktığında yarım saat emiyo sütte yok artık eskisi gibi nasıl bırakıcaz hiç bilmiyorum
fundam şükür eve çıkmışsınız annen sendemi hala umarım öyledir sen işe başladınmı bugün defnem nasıl oldu

cnm zeynep de iyice düşkünleşmişti. bende nurayıma deyip duruyordum nasıl olcak diye. uf oldu annem acıo filan deyince aç emiom deyip emiodu sıpam. baktım öyle olmıycak dün salça sürdüm . iç çamaşırımla arayada peçete koymuştum ona da bulaşmış görünce iyice geri çekti kendini. emiom dio görünce geri çekilip sarılıo kuzum. yapacak bişey yok cnm eni sonu kesilecekti. zamanı dolmuş demekki. bana kalsa ben kışı da talatırdım he he:) ama eğitim vesile oldu işte. hem belki daha çok su içmeye başlar böylece. çünkü suluk niyetine kullanıodu beni:) erdem paşa nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…