2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin kizlar masalcik uyandi babannesi aldi ben yatak keyfi yapiodum bi sizlere bakayim dedim biz iyiyiz yaramiz kapandi iylesti pembelik var sadece oda bayramdan sonra ilac kullncz gecicek ins
sprint sormustun sanirim iz kalmamasi icin hangi ilac diye countractubeks diye bir ilac ama plastik cerrah yaziyor sadexe recetesiz100tl

yasemin ilk geceniz hayirli olsun sukur korktugun gbi olmamis egitim senin isine yaramis neyseki ins kolay olur devami
annenede cok gecmis olsun cnm

Günaydın kızlar

Yasemin hadi atlatmissiniz canim gerisi daha kolay olur inşallah. Canim ben anannemin tavsiyesiyle 3 gece dalgin uyurken emzircem 2 gecesini atlattik bakalim. Ama emdigini farketmiyo. Istediginde vermiyorum iyice dalinca veriyorum. Yani amac annenin rahatlamasi. Benim de cok fena olmustu. Birini gece 1.30 da digerini de 5 de emzirdim rahatladım. Gece bi kac kez uyanip su icip uyudu meme istemedi maşallah alıştı sanırım berra. Ama tamamen kesince açlıktan uyanir mi bilmiyorum süt falan da icmiyo o kadar uğraşıyoruz ama yok.

Özcanan geçmiş olsun canım

Funda sevindim canım bisey cikmamasina. Hastaneden de cikmissiniz inşallah hersey daha iyi olur artik

Ayşegül demek sen dazkirili misin canim. Oraya mi yoksa köyüne mi gidiyorsunuz. Esimin kardesi de orada çalışıyor. Ben sizi denizliye gidiyirsunuz saniyordum

Yaseminim aciyo diyorum berraya kuzum gelip gelip öpüyor. Kizlar sizinkilerde bu kadar dokunsal mi berra opmekten sarilmaktan dokunmaktan cok hoslaniyor

cnm bende ilk üç gün sadece gece uyurken emzirdim. başka vermedim. ama tamamen vermemk başka bişey. blildiğin uyanıo çocuk hemde ağlaya ağlaya. kuzum kıyamam çok yıprandı bu geece. ama rabbime şükürler olsun korktuğum kadar olmadı. çünkü zeynep acaip düşkünde gündüz en az beş kez emiodu evde olmadığım zamandakileri sayamıyorum bile. gece de en az dört kez uyanıodu. yeni bebek sanki deyip duruyordu annem. çok şükür rabbime. şu bir iki günü de atlatırsak tamamdır. inş. sende kolayca atlatırsınn cnm

Yaseminim aciyo diyorum berraya kuzum gelip gelip öpüyor. Kizlar sizinkilerde bu kadar dokunsal mi berra opmekten sarilmaktan dokunmaktan cok hoslaniyor

aynen cnm gece boyu sarıldık bizde. sürekli o öptü ben öptüm. daha çok yakınlık kurmak gerekmilş bu dönemde zaten cnm.

erdem paşa bu sıralar ben büyüdüm ben abi oldum diye geziniyo hastaydık atlattık şükür bakalım kabızlık arada tutuyor dün 4 günün sonunda yapmış şükür öyle böyle sürükleniyoruz işte

Berra da aynen dedigin gibiydi canim emme sayisi coktu hic saymadim ama belki fazla bile olabilir gündüz evdeyim bi de cani sıkıldıkça emmek istiyordu belki 10 kereden fazla emdigi oluyordu.
Ay atlatiriz inşallah canim ya. Ben bu kadar olduğuna bile cok şaşırıyorum cok stres yapmıştım. Cok şükür yavas yavas yaklaşıyoruz sona.

Nuray lahanayi nasil sarcaz canim cig olarak mi

cnm çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık. sabah yine hapşuruyodu zeynep. inş. tekrar hortlamaz. sizde çabucak atlatırsınız

haydi bismilllah dediniz he ilk gece biraz zorlasada geçti işte canım benim
rana hanım memeyi görünce geliyo memeeem diyo emermiş gibi dilini gezdiyor bitti diyo asıl amaç sütyen onu takacakmış :)

Cok gecmus olsun cnm
Ama bu ranaya yapilmis bir adeletsizlik
Arasindaki iki gun burnu akti hafif okdurdu
hemen sogan suyu
bal ile limon
zeytunyagu usutup pekmez simdi birseyi kalmadi:)
soğan ona iyi geldi sümük akmıyo bile ama ben dün gece ölüyorum sandım nefes almanın imkanı yok.. o hastalıkta yemek yaptım ve bi kere de yardım almadım.. normal zamanda yardım eden adam tınlamadı ben de surat yaptım yemek yemedim ilaç içmedim ve konuşmuyorum kendileriyle zor günde yanımda yoktu ya tamam grip olsam da gündüz işte akşam evde bi de hasta halimde çok kötüydüm bi süre daha konuşmayacam

ha ha severim o büyüyen paşayı. cnm ben hsonundan beri memeyi bariz azaltmıştım gündüz veriyordum nurayın filan haberi var hatta. sana şu kadarını söyleyeyim bizim kabızlıkta bu durum işe yaradı gibi gözüküo cnm çok şükür . maşallah. diyim buraya ne zaman yazsam tersi oluo

haydi bismilllah dediniz he ilk gece biraz zorlasada geçti işte canım benim
rana hanım memeyi görünce geliyo memeeem diyo emermiş gibi dilini gezdiyor bitti diyo asıl amaç sütyen onu takacakmış :)
ha ha ranaya bak sen yaaa demek sütyen takacakmış hee güldürdün beni sabah sabah.:) atlatıyoruz cnm sanırım meme olayını

bu erkeklerin insafı bazen nereye gidiyor çok merak ediyorum. bi de hastasın yani konuşma cnm haketmiş valla kusura bakmasın hıh

ama özcananaım yemeyip içmeyince olan sana oluo daha çok yıpranıosun duymayan adam yine duymaz yani. boşver inadına ii bak kendine sen ranaya lazımsın en başta annesi

ama özcananaım yemeyip içmeyince olan sana oluo daha çok yıpranıosun duymayan adam yine duymaz yani. boşver inadına ii bak kendine sen ranaya lazımsın en başta annesi
gece midem ağrıdı zaten açlıktan biraz ekmek yedim sonra yine yattım zaten yediğimden de bişey anlamıyorum
sabah kalktık kahvaltı hazırlamadım rana bakıcısında daha güzel yiyo o konuda içim rahat ranayı bıraktık sonra bi börekçide durduk ben normalde su böreği severim o başka tür börek adını bilmiyoru sevmediğim için kendine o börekten almış bana da bi tane poça
çok düşünceli değilmi sonra kantinde bana börekten yermisin dedi yüzüne bile bakmadım
uyuz oluyorum bu adama ve haftaya cuma kv lere gidiyoruz

ha ha acaba seni kv stresi sarmış olabilir mi arkadaşım:) gcıklık yapsaydın onun böreğini alıp ona poğaçayı verseydin. o da sevdiğini yiyemeseydi ay çok kötü gördüm kendimi:)

ha ha acaba seni kv stresi sarmış olabilir mi arkadaşım:) gcıklık yapsaydın onun böreğini alıp ona poğaçayı verseydin. o da sevdiğini yiyemeseydi ay çok kötü gördüm kendimi:)
kötü olmak lazım gerçekten ama yapmadım valla ona cevap vermeye bile halim yok inan
kv stresi aldı başını gidiyo hiç sorma görümcemlerde gelecektir eminim tıklım tıklım kalırız iki tane cadı kızı var benim cadı ile 3 olur peşlerinde koşturup duracam

ay sorma özcananım bu bayram bizde de herkes kv de olcak. görümcemin iki tane kızı var bi de eltimin be de benim ki. al sana 4 tane çocuk naparsan yap. ne uyku belli ne yemek. ama ablamın gelme ihtimali var öyle olursa ben annemlere geçicem ilk gün sabaha hemen:) abim gelip alcak zaten. bende ailemle geçirmiş olcam bayramın devamını. ablam gelemio hiç işlerinden dolayı. bayram için gelebilirse 4 gün gelecek çok heyecanlıyız:)

Gunaydın kızlar
Funda cıkmıssınız sevındım cnm evde hersey daha ıyı olur ıns..
Katre yasmın baya yol aldınız kuzular sızı uzmeden bıtecek ıns..
Ozcanan gecmıs olsun cnm rana benıde guldurdu prenses nerelerde aklı oyle:)
Betul masallah erdem pasaya baya dıllendı demek..
Aysegul masal ıcın cok sevındım ıns pembelıkte gecıcek..
Nuray dun yazamadım cnm bız ıyılestık cok sukur wc olayını ben bıraktım hıc ustune gıtmıyorum ama nıda bırakmıyo bu sefer gun ıcınde 4 5 kez oturacak ılla bazen yapıyo bazen sadece oyun, yasmının tursuyu ben kucuk kavanozlara yaptım ve olmus bı kavanoz bıttı bıle:)) bız begendık gecen esımın abısıyle eltımı yemege davet ettım onlarda cok begendı..bu sayede tekrar tesekkur yasmıncım..acılıgı yaparken elımden gıtmedı kac gun ama yerken yenılenılecek kıvamdaydı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…