- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.641
koyumuze geldik cnm esim yillik izindeydi olayin oldgunda doktorumz cmrtsi gunu izne cikabilirsiz yara kapandi deyince ogun yola ciktikMizlar bu arada aysegil nereye gitti
cnm bende ilk üç gün sadece gece uyurken emzirdim. başka vermedim. ama tamamen vermemk başka bişey. blildiğin uyanıo çocuk hemde ağlaya ağlaya. kuzum kıyamam çok yıprandı bu geece. ama rabbime şükürler olsun korktuğum kadar olmadı. çünkü zeynep acaip düşkünde gündüz en az beş kez emiodu evde olmadığım zamandakileri sayamıyorum bile. gece de en az dört kez uyanıodu. yeni bebek sanki deyip duruyordu annem. çok şükür rabbime. şu bir iki günü de atlatırsak tamamdır. inş. sende kolayca atlatırsınn cnmGünaydın kızlar
Yasemin hadi atlatmissiniz canim gerisi daha kolay olur inşallah. Canim ben anannemin tavsiyesiyle 3 gece dalgin uyurken emzircem 2 gecesini atlattik bakalim. Ama emdigini farketmiyo. Istediginde vermiyorum iyice dalinca veriyorum. Yani amac annenin rahatlamasi. Benim de cok fena olmustu. Birini gece 1.30 da digerini de 5 de emzirdim rahatladım. Gece bi kac kez uyanip su icip uyudu meme istemedi maşallah alıştı sanırım berra. Ama tamamen kesince açlıktan uyanir mi bilmiyorumsüt falan da icmiyo o kadar uğraşıyoruz ama yok.
Özcanan geçmiş olsun canım
Funda sevindim canım bisey cikmamasina. Hastaneden de cikmissiniz inşallah hersey daha iyi olur artik
Yaseminim aciyo diyorum berraya kuzum gelip gelip öpüyor. Kizlar sizinkilerde bu kadar dokunsal mi berra opmekten sarilmaktan dokunmaktan cok hoslaniyor
erdem paşa bu sıralar ben büyüdüm ben abi oldum diye geziniyo hastaydık atlattık şükür bakalım kabızlık arada tutuyor dün 4 günün sonunda yapmış şükür öyle böyle sürükleniyoruz iştecnm zeynep de iyice düşkünleşmişti. bende nurayıma deyip duruyordum nasıl olcak diye. uf oldu annem acıo filan deyince aç emiom deyip emiodu sıpam. baktım öyle olmıycak dün salça sürdüm . iç çamaşırımla arayada peçete koymuştum ona da bulaşmış görünce iyice geri çekti kendini. emiom dio görünce geri çekilip sarılıo kuzum. yapacak bişey yok cnm eni sonu kesilecekti. zamanı dolmuş demekki. bana kalsa ben kışı da talatırdım he he:) ama eğitim vesile oldu işte. hem belki daha çok su içmeye başlar böylece. çünkü suluk niyetine kullanıodu beni:) erdem paşa nasıl bakalım
cnm bende ilk üç gün sadece gece uyurken emzirdim. başka vermedim. ama tamamen vermemk başka bişey. blildiğin uyanıo çocuk hemde ağlaya ağlaya. kuzum kıyamam çok yıprandı bu geece. ama rabbime şükürler olsun korktuğum kadar olmadı. çünkü zeynep acaip düşkünde gündüz en az beş kez emiodu evde olmadığım zamandakileri sayamıyorum bile. gece de en az dört kez uyanıodu. yeni bebek sanki deyip duruyordu annem. çok şükür rabbime. şu bir iki günü de atlatırsak tamamdır. inş. sende kolayca atlatırsınn cnm
herkese günaydın kızlar... bana pek aydı sayılmaz gerrçi. zeynebi memeden kestik. aslında beklediğimden kolay oldu. en azından çığlık çığlığa ağlamadı sabaha kadar. önceki gün sadece gece vermiştim sonra hiç vermedim. dün eve gider gitmez meme diye sarıldı kuzum. bende salça sürdüm uçlarına. gösterdim uf oldu diye. kendini geri çekti. sonra avm ye filann gittik. oyalandı . 10 dada bi bardak süt içti ilk kez maşallah. uyuttum. sonra gece sürekli huzursuzdu ama meme dedikçe ben uf oldu dedim. o da anne kucak dedi aldım sarıldım bolbol. sabaha kadar ayağımda salladım desem yalan olmaz sanırım.biz ilk geceyi atlattık çok şükür. katre sen ne yaptın cnm. buarada ben fenayım felaket şişti. ve zeynep hiç yakamı bırakmadığğı için sıcak duş filan alamadım. her zaman ki gibi anneler ikinci planda
cnm çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık. sabah yine hapşuruyodu zeynep. inş. tekrar hortlamaz. sizde çabucak atlatırsınız
soğan ona iyi geldi sümük akmıyo bile ama ben dün gece ölüyorum sandım nefes almanın imkanı yok.. o hastalıkta yemek yaptım ve bi kere de yardım almadım.. normal zamanda yardım eden adam tınlamadı ben de surat yaptım yemek yemedim ilaç içmedim ve konuşmuyorum kendileriyle zor günde yanımda yoktu ya tamam grip olsam da gündüz işte akşam evde bi de hasta halimde çok kötüydüm bi süre daha konuşmayacamCok gecmus olsun cnm
Ama bu ranaya yapilmis bir adeletsizlik
Arasindaki iki gun burnu akti hafif okdurdu
hemen sogan suyu
bal ile limon
zeytunyagu usutup pekmez simdi birseyi kalmadi:)
ha ha severim o büyüyen paşayı. cnm ben hsonundan beri memeyi bariz azaltmıştım gündüz veriyordum nurayın filan haberi var hatta. sana şu kadarını söyleyeyim bizim kabızlıkta bu durum işe yaradı gibi gözüküo cnm çok şükür . maşallah. diyim buraya ne zaman yazsam tersi oluoerdem paşa bu sıralar ben büyüdüm ben abi oldum diye geziniyo hastaydık atlattık şükür bakalım kabızlık arada tutuyor dün 4 günün sonunda yapmış şükür öyle böyle sürükleniyoruz işte
ha ha ranaya bak sen yaaa demek sütyen takacakmış hee güldürdün beni sabah sabah.:) atlatıyoruz cnm sanırım meme olayınıhaydi bismilllah dediniz he ilk gece biraz zorlasada geçti işte canım benim
rana hanım memeyi görünce geliyo memeeem diyo emermiş gibi dilini gezdiyor bitti diyo asıl amaç sütyen onu takacakmış :)
bu erkeklerin insafı bazen nereye gidiyor çok merak ediyorum. bi de hastasın yani konuşma cnm haketmiş valla kusura bakmasın hıhsoğan ona iyi geldi sümük akmıyo bile ama ben dün gece ölüyorum sandım nefes almanın imkanı yok.. o hastalıkta yemek yaptım ve bi kere de yardım almadım.. normal zamanda yardım eden adam tınlamadı ben de surat yaptım yemek yemedim ilaç içmedim ve konuşmuyorum kendileriyle zor günde yanımda yoktu ya tamam grip olsam da gündüz işte akşam evde bi de hasta halimde çok kötüydüm bi süre daha konuşmayacam
gece midem ağrıdı zaten açlıktan biraz ekmek yedim sonra yine yattım zaten yediğimden de bişey anlamıyorumama özcananaım yemeyip içmeyince olan sana oluo daha çok yıpranıosun duymayan adam yine duymaz yani. boşver inadına ii bak kendine sen ranaya lazımsın en başta annesi
ha ha acaba seni kv stresi sarmış olabilir mi arkadaşım:) gcıklık yapsaydın onun böreğini alıp ona poğaçayı verseydin. o da sevdiğini yiyemeseydi ay çok kötü gördüm kendimi:)gece midem ağrıdı zaten açlıktan biraz ekmek yedim sonra yine yattım zaten yediğimden de bişey anlamıyorum
sabah kalktık kahvaltı hazırlamadım rana bakıcısında daha güzel yiyo o konuda içim rahat ranayı bıraktık sonra bi börekçide durduk ben normalde su böreği severim o başka tür börek adını bilmiyoru sevmediğim için kendine o börekten almış bana da bi tane poça
çok düşünceli değilmi sonra kantinde bana börekten yermisin dedi yüzüne bile bakmadım
uyuz oluyorum bu adama ve haftaya cuma kv lere gidiyoruz
kötü olmak lazım gerçekten ama yapmadım valla ona cevap vermeye bile halim yok inanha ha acaba seni kv stresi sarmış olabilir mi arkadaşım:) gcıklık yapsaydın onun böreğini alıp ona poğaçayı verseydin. o da sevdiğini yiyemeseydi ay çok kötü gördüm kendimi:)
ay sorma özcananım bu bayram bizde de herkes kv de olcak. görümcemin iki tane kızı var bi de eltimin be de benim ki. al sana 4 tane çocuk naparsan yap. ne uyku belli ne yemek. ama ablamın gelme ihtimali var öyle olursa ben annemlere geçicem ilk gün sabaha hemen:) abim gelip alcak zaten. bende ailemle geçirmiş olcam bayramın devamını. ablam gelemio hiç işlerinden dolayı. bayram için gelebilirse 4 gün gelecek çok heyecanlıyız:)kötü olmak lazım gerçekten ama yapmadım valla ona cevap vermeye bile halim yok inan
kv stresi aldı başını gidiyo hiç sorma görümcemlerde gelecektir eminim tıklım tıklım kalırız iki tane cadı kızı var benim cadı ile 3 olur peşlerinde koşturup duracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?