- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.661
evet cnm baya yol katettik sayılır. bu geceyi de atlatırsak sona yaklaşmış olcaz inş. buarada çok sevindim cnm ezmeyi beğenmenize. evet elin fena halde acı oluo ama tecrübe edinince bi daha ki seferi eldivenle yapıosun:)ezme de acı olunca güzel yahu değio yani:)Gunaydın kızlar
Funda cıkmıssınız sevındım cnm evde hersey daha ıyı olur ıns..
Katre yasmın baya yol aldınız kuzular sızı uzmeden bıtecek ıns..
Ozcanan gecmıs olsun cnm rana benıde guldurdu prenses nerelerde aklı oyle:)
Betul masallah erdem pasaya baya dıllendı demek..
Aysegul masal ıcın cok sevındım ıns pembelıkte gecıcek..
Nuray dun yazamadım cnm bız ıyılestık cok sukur wc olayını ben bıraktım hıc ustune gıtmıyorum ama nıda bırakmıyo bu sefer gun ıcınde 4 5 kez oturacak ılla bazen yapıyo bazen sadece oyun, yasmının tursuyu ben kucuk kavanozlara yaptım ve olmus bı kavanoz bıttı bıle:)) bız begendık gecen esımın abısıyle eltımı yemege davet ettım onlarda cok begendı..bu sayede tekrar tesekkur yasmıncım..acılıgı yaparken elımden gıtmedı kac gun ama yerken yenılenılecek kıvamdaydı:))
son dakika :) bizim bayram işi yattı kv memleketten dönmemiş hala o yüzden bizim gitme işi bayramdan sonraya kaldı bayramı çekirdek aile olarak evimizde geçirecez :)ay sorma özcananım bu bayram bizde de herkes kv de olcak. görümcemin iki tane kızı var bi de eltimin be de benim ki. al sana 4 tane çocuk naparsan yap. ne uyku belli ne yemek. ama ablamın gelme ihtimali var öyle olursa ben annemlere geçicem ilk gün sabaha hemen:) abim gelip alcak zaten. bende ailemle geçirmiş olcam bayramın devamını. ablam gelemio hiç işlerinden dolayı. bayram için gelebilirse 4 gün gelecek çok heyecanlıyız:)
ha ha o da iyiymiş cnm :) kız var ya benim kv evladı gelecek diye hacda olsa döner hee:) tövbeeeson dakika :) bizim bayram işi yattı kv memleketten dönmemiş hala o yüzden bizim gitme işi bayramdan sonraya kaldı bayramı çekirdek aile olarak evimizde geçirecez :)
aaamin cnm inş.yasmin geçer inşallah ağrın
özcanan canım süper bi son dakika :) çok açım yahuuu
valla bende eve gidince doğru duşa girmeyi düşünüyourm cnm. bi de bulabilirsem lahana alcam ay geçseydi biMrblar herkesee cok fazla okuyamadm gecmisi birukmis bayagi..sutten kesen arkadaşlar bnm de cook zor oldu ilk bir hafta tas gibiydi koltuk altlarm sizladi uc dort gun gunde iki uc kez ilik dusta sagdim ama bosaltmadm rahatlattim biraz.sonraki gunlerde onu da yapmafim ilik havlu koydum iyi geldi...ben hic emzrmeyin derim onlar emdikce tekrara sut salgilaniyo cunku
Kımsecıkler yok gercektengüldenim yokluğun çok belli arkadaşım... diğer kızlar gezmelerde misiniz sesiniz çıkmıo
ins cabuk gecer cnm yavalla bende eve gidince doğru duşa girmeyi düşünüyourm cnm. bi de bulabilirsem lahana alcam ay geçseydi bi
cnm ilacı eczaneye sordum. eczacı tanıdık güvendiğim bi ablam. sorar sormaz tamamen hormon sen bilirsin dedi. suratından almamam gerektiğini anladım. aynı ilaçtan mı bahsediyoruz bilemiyorum tabi. maşallah nidaya. üstüne bolbol su içir annesi yakar:)ins cabuk gecer cnm ya
Bılırım onun sancısını fena oluyo
Bana dr ılac vermıstı oyle gecmıstı..
Aynı bılmıyorum benım beyzadaydı kucuk bı tabletın yarısını yutcan demıstı bır ıkı yutmaya cekılmıstı zaten, bır ıkı gun dısını sıkacan artık ıns fazla surmez..cnm ilacı eczaneye sordum. eczacı tanıdık güvendiğim bi ablam. sorar sormaz tamamen hormon sen bilirsin dedi. suratından almamam gerektiğini anladım. aynı ilaçtan mı bahsediyoruz bilemiyorum tabi. maşallah nidaya. üstüne bolbol su içir annesi yakar:)
ha ha nidada bendeb bende turşu suyuna bayılırım ama ben içine birazda acı katıyorum daha güzel oluo he he:) üniversitedeyken çok içerdik yaa koca koca bardaklarla satılırdı acılı alırdık içine de bir iki tane kornişon turşu atardı turşucu amca:) ay bak anılarım depreşti hey gidi günler hey:)Aynı bılmıyorum benım beyzadaydı kucuk bı tabletın yarısını yutcan demıstı bır ıkı yutmaya cekılmıstı zaten, bır ıkı gun dısını sıkacan artık ıns fazla surmez..
Icırdım ıcırdım eksı tatlara bayılıyo benım mınnos:)
Ay gecmıse goturdum desene senı:))ha ha nidada bendeb bende turşu suyuna bayılırım ama ben içine birazda acı katıyorum daha güzel oluo he he:) üniversitedeyken çok içerdik yaa koca koca bardaklarla satılırdı acılı alırdık içine de bir iki tane kornişon turşu atardı turşucu amca:) ay bak anılarım depreşti hey gidi günler hey:)
ben tuzlu olmasından dolayı rahatsız oluyorum canım ya benim kız da zeytin manyağı çekirdek gibi zeytin yiyor tuzlu diye korkuyorum ama elinden de alamıyorum kiKımsecıkler yok gercekten
Is arasında sızın sohbetlerı okumak ıyı oluyodu guldeeeennn ozledık cok ozledık;(
Nıdayla suan tursu suyu ıcıyoruz annesı nası guzel yaptıysa artık:))
Saka bı yana hıc bu kadar lezzetlı olmuyodu sankı bu sefer suyu falan ıcılıyo
Ay zararı yoktur dımı? Benım kız bı tadını aldı bırakmıyo:)
ha ha nidada bendeb bende turşu suyuna bayılırım ama ben içine birazda acı katıyorum daha güzel oluo he he:) üniversitedeyken çok içerdik yaa koca koca bardaklarla satılırdı acılı alırdık içine de bir iki tane kornişon turşu atardı turşucu amca:) ay bak anılarım depreşti hey gidi günler hey:)
ay sorma cnm anılarım depreşti. iştah açar afiyet şifa olsun. ay hiç bişey yemesen daha ii olacak taş gibi oldum pufffAy gecmıse goturdum desene senı:))
Hıc ıcmedım ben dısarda ama cok lezzetlıdır emınım, ben bu sefer senın domateslıden esınlenıp bır tatlı kasıgı kadar seker koydum tursuya bırde olmazsa olmaz bence kerevız yapragı, tabı ıcınde fasulye karnabahar kırmızı yesıl bıber havuc bırlesınce guzel oldu, canınıda cektırdım ozur olsun eve gıdınce tursu eksı bıseyler ye emı:))
ben tuzlu olmasından dolayı rahatsız oluyorum canım ya benim kız da zeytin manyağı çekirdek gibi zeytin yiyor tuzlu diye korkuyorum ama elinden de alamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?