2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm baya yol katettik sayılır. bu geceyi de atlatırsak sona yaklaşmış olcaz inş. buarada çok sevindim cnm ezmeyi beğenmenize. evet elin fena halde acı oluo ama tecrübe edinince bi daha ki seferi eldivenle yapıosun:)ezme de acı olunca güzel yahu değio yani:)

Mrblar herkesee cok fazla okuyamadm gecmisi birukmis bayagi..sutten kesen arkadaşlar bnm de cook zor oldu ilk bir hafta tas gibiydi koltuk altlarm sizladi uc dort gun gunde iki uc kez ilik dusta sagdim ama bosaltmadm rahatlattim biraz.sonraki gunlerde onu da yapmafim ilik havlu koydum iyi geldi...ben hic emzrmeyin derim onlar emdikce tekrara sut salgilaniyo cunku

son dakika :) bizim bayram işi yattı kv memleketten dönmemiş hala o yüzden bizim gitme işi bayramdan sonraya kaldı bayramı çekirdek aile olarak evimizde geçirecez :)

valla bende eve gidince doğru duşa girmeyi düşünüyourm cnm. bi de bulabilirsem lahana alcam ay geçseydi bi

güldenim yokluğun çok belli arkadaşım... diğer kızlar gezmelerde misiniz sesiniz çıkmıo
Kımsecıkler yok gercekten
Is arasında sızın sohbetlerı okumak ıyı oluyodu guldeeeennn ozledık cok ozledık;(
Nıdayla suan tursu suyu ıcıyoruz annesı nası guzel yaptıysa artık:))
Saka bı yana hıc bu kadar lezzetlı olmuyodu sankı bu sefer suyu falan ıcılıyo
Ay zararı yoktur dımı? Benım kız bı tadını aldı bırakmıyo:)

ins cabuk gecer cnm ya
Bılırım onun sancısını fena oluyo
Bana dr ılac vermıstı oyle gecmıstı..
cnm ilacı eczaneye sordum. eczacı tanıdık güvendiğim bi ablam. sorar sormaz tamamen hormon sen bilirsin dedi. suratından almamam gerektiğini anladım. aynı ilaçtan mı bahsediyoruz bilemiyorum tabi. maşallah nidaya. üstüne bolbol su içir annesi yakar:)

Aynı bılmıyorum benım beyzadaydı kucuk bı tabletın yarısını yutcan demıstı bır ıkı yutmaya cekılmıstı zaten, bır ıkı gun dısını sıkacan artık ıns fazla surmez..
Icırdım ıcırdım eksı tatlara bayılıyo benım mınnos:)

ha ha nidada bendeb bende turşu suyuna bayılırım ama ben içine birazda acı katıyorum daha güzel oluo he he:) üniversitedeyken çok içerdik yaa koca koca bardaklarla satılırdı acılı alırdık içine de bir iki tane kornişon turşu atardı turşucu amca:) ay bak anılarım depreşti hey gidi günler hey:)

Ay gecmıse goturdum desene senı:))
Hıc ıcmedım ben dısarda ama cok lezzetlıdır emınım, ben bu sefer senın domateslıden esınlenıp bır tatlı kasıgı kadar seker koydum tursuya bırde olmazsa olmaz bence kerevız yapragı, tabı ıcınde fasulye karnabahar kırmızı yesıl bıber havuc bırlesınce guzel oldu, canınıda cektırdım ozur olsun eve gıdınce tursu eksı bıseyler ye emı:))

ben tuzlu olmasından dolayı rahatsız oluyorum canım ya benim kız da zeytin manyağı çekirdek gibi zeytin yiyor tuzlu diye korkuyorum ama elinden de alamıyorum ki

ay sorma cnm anılarım depreşti. iştah açar afiyet şifa olsun. ay hiç bişey yemesen daha ii olacak taş gibi oldum pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…