2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben tuzlu olmasından dolayı rahatsız oluyorum canım ya benim kız da zeytin manyağı çekirdek gibi zeytin yiyor tuzlu diye korkuyorum ama elinden de alamıyorum ki
Sureklı yemedıgı surece bısey olmaz ıns
Beyzada cok sever yesılı nıda eh ıste
Su ne versen yıyen cocuklar oluyoya masallah onlara bız hep ıttırmeyle yedırıyoruz maalesef

Sureklı yemedıgı surece bısey olmaz ıns
Beyzada cok sever yesılı nıda eh ıste
Su ne versen yıyen cocuklar oluyoya masallah onlara bız hep ıttırmeyle yedırıyoruz maalesef
aynen cnm hayranım valla öyle çocuklara. ben kırk taklayla yediriyorum. buara niloya ya taktı onsuz yemek yemiyoruz. onunla yerken bile binbir naz yapıo. ama çikolatayı ver nasıl götürüo sıpa:)

aynen cnm hayranım valla öyle çocuklara. ben kırk taklayla yediriyorum. buara niloya ya taktı onsuz yemek yemiyoruz. onunla yerken bile binbir naz yapıo. ama çikolatayı ver nasıl götürüo sıpa:)
Bızde bu aralar nıloya hastasıyız:) bız yemek yerken tv kapatıyoruz ama nıda kendısıyken acıyorum oyle yedırıyorum cogu zaman cuko yu dolaptan alıp acmayı cok sevıyo canı ısterse yarısını yıyo cok arası yok yanı
Sımdı beyzayı aldık gelırken cuko almaya gıttık markette kucuk alısverıs arabaları varya ıkısının elınde onlardan goren gulerek bakıyo bızımkıler pek mutlu Allahtan sadece ıvır zıvır almaya gıttık yoksa ıkısıyle alısverıs zor:)) bırı bısey alır atar arabasına dıgerı baska bısey bende peslerınde:))

ay gözümün önüne geldi yaa çok şekerler... allah aırmasın cnm. ben mecbur açıyorum valla yoksa yiyeceği yok. biliyorum ii değilmiş ama hiç yememesinden iyiydir

yemeyince de kabız oluo çocuk. kar zarar meselesi. allah kimseye kabızlık yaşatmasın bu şekilde...

ay biz de bıraktık pepee yi niloyaya bakıyoruz ama sıkıntı ne biliyo musun niloya top sektiriyo ya bizimki de top sektirmeye çalışıyo olmayınca çok ağlıyo ben de uyuz oluyorum niloyaya
bi de can var ben can bu benim sevimli anneem:) şarkıyı da ezberlemiş yarım yamalak komedi ya bu çocuklar gerçekten:)
çikolata konusunda da aynıyız hep alsak isteyecek çiki miki bişiler diyo ben de kalmamış diyorum Allahtan susuyo :)

ay gözümün önüne geldi yaa çok şekerler... allah aırmasın cnm. ben mecbur açıyorum valla yoksa yiyeceği yok. biliyorum ii değilmiş ama hiç yememesinden iyiydir
ya bence tv aşırıya kaçmamak şartıyla çok da kötü değil rana sayıları renkleri şekilleri hep pepee sayesinde öğrendi niloyayı da kendisine benzetiyo galiba onun gibi davranıyo bazen :)

yemeyince de kabız oluo çocuk. kar zarar meselesi. allah kimseye kabızlık yaşatmasın bu şekilde...
sende de var herhalde kabızlık sıkıntısı zeytin yapıyo dedin ya acaba sana mı çekti ya babam benim rahatsız bu konuda kız kardeşim de ona çekmiş bu bile ırsi yahu :)

sende de var herhalde kabızlık sıkıntısı zeytin yapıyo dedin ya acaba sana mı çekti ya babam benim rahatsız bu konuda kız kardeşim de ona çekmiş bu bile ırsi yahu :)
yok cnm yaazeynebi görünce ben hiç kabız olmamışım dedim. eskiden var derdim şimdi yok diyorum.:)
niloya top 1 bizim evde sonra can sonra canım kardeşim. hep açsam hep izliycek. anane açıo tabi yapacak bişey yok

ben açtığım zaman yanında oturacam birlikte izleyecez ben çıkıp gitsem tv yi kapatıp arkamdan geliyo bu huyunu seviyorum:)

Evet canım annem bende. Ben izin aldım bu hafta

Iyi gecrler...fundam cok gecmis olsun cnm.. insallh bisey ciknaz muayenesinde. ..

Bu arada niloya ne kim ben hiç bilmiyorum yaaa:)))
Bide size soylemeye fırsatım olmadi Meryemi memlekete gonderdk bayrama kadar. Babannesnin gitmesi gerekti bizde krese baslamadn gitsin gelsin deduk ama cok özlüyorum yaaaa

Iyi geceler kizlar

Kizlar cok ilginc ama benim bugün goguslerim cok agrimiyor. Sutum cekildi mi acaba. Iki gündür cok zor dayaniyordum. Berra uyusa da emzirsem diye o ssatleri iple cekiyordum. Dokunamiyordum bile cok agriyordu. Ama bugün hafif sizlamalar haricinde bisey yok. Bu gece son bi kez daha emzireyim diyordum ama bu sekildeyken emzirnesem daha iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…