- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.681
yok yapmıyo galiba ya sıkıntı olmadı yeşil zeytini seviyo siyah o kadar yemiyo..kabız yapmıosa sıkıntı yok cnm bence.:) zeytin bende kabızlık yapıo:)
ağzının tadını bilio rana bende bayıırım yeşil zeytine:) siyah sorun yapıo cnm zaten bendeyok yapmıyo galiba ya sıkıntı olmadı yeşil zeytini seviyo siyah o kadar yemiyo..
Sureklı yemedıgı surece bısey olmaz ınsben tuzlu olmasından dolayı rahatsız oluyorum canım ya benim kız da zeytin manyağı çekirdek gibi zeytin yiyor tuzlu diye korkuyorum ama elinden de alamıyorum ki
aynen cnm hayranım valla öyle çocuklara. ben kırk taklayla yediriyorum. buara niloya ya taktı onsuz yemek yemiyoruz. onunla yerken bile binbir naz yapıo. ama çikolatayı ver nasıl götürüo sıpa:)Sureklı yemedıgı surece bısey olmaz ıns
Beyzada cok sever yesılı nıda eh ıste
Su ne versen yıyen cocuklar oluyoya masallah onlara bız hep ıttırmeyle yedırıyoruz maalesef
Bızde bu aralar nıloya hastasıyız:) bız yemek yerken tv kapatıyoruz ama nıda kendısıyken acıyorum oyle yedırıyorum cogu zamanaynen cnm hayranım valla öyle çocuklara. ben kırk taklayla yediriyorum. buara niloya ya taktı onsuz yemek yemiyoruz. onunla yerken bile binbir naz yapıo. ama çikolatayı ver nasıl götürüo sıpa:)
ay gözümün önüne geldi yaa çok şekerler... allah aırmasın cnm. ben mecbur açıyorum valla yoksa yiyeceği yok. biliyorum ii değilmiş ama hiç yememesinden iyiydirBızde bu aralar nıloya hastasıyız:) bız yemek yerken tv kapatıyoruz ama nıda kendısıyken acıyorum oyle yedırıyorum cogu zamancuko yu dolaptan alıp acmayı cok sevıyo canı ısterse yarısını yıyo cok arası yok yanı
Sımdı beyzayı aldık gelırken cuko almaya gıttık markette kucuk alısverıs arabaları varya ıkısının elınde onlardan goren gulerek bakıyo bızımkıler pek mutlu Allahtan sadece ıvır zıvır almaya gıttık yoksa ıkısıyle alısverıs zor:)) bırı bısey alır atar arabasına dıgerı baska bısey bende peslerınde:))
ay biz de bıraktık pepee yi niloyaya bakıyoruz ama sıkıntı ne biliyo musun niloya top sektiriyo ya bizimki de top sektirmeye çalışıyo olmayınca çok ağlıyo ben de uyuz oluyorum niloyayaaynen cnm hayranım valla öyle çocuklara. ben kırk taklayla yediriyorum. buara niloya ya taktı onsuz yemek yemiyoruz. onunla yerken bile binbir naz yapıo. ama çikolatayı ver nasıl götürüo sıpa:)
ya bence tv aşırıya kaçmamak şartıyla çok da kötü değil rana sayıları renkleri şekilleri hep pepee sayesinde öğrendi niloyayı da kendisine benzetiyo galiba onun gibi davranıyo bazen :)ay gözümün önüne geldi yaa çok şekerler... allah aırmasın cnm. ben mecbur açıyorum valla yoksa yiyeceği yok. biliyorum ii değilmiş ama hiç yememesinden iyiydir
sende de var herhalde kabızlık sıkıntısı zeytin yapıyo dedin ya acaba sana mı çekti ya babam benim rahatsız bu konuda kız kardeşim de ona çekmiş bu bile ırsi yahu :)yemeyince de kabız oluo çocuk. kar zarar meselesi. allah kimseye kabızlık yaşatmasın bu şekilde...
yok cnm yaazeynebi görünce ben hiç kabız olmamışım dedim. eskiden var derdim şimdi yok diyorum.:)sende de var herhalde kabızlık sıkıntısı zeytin yapıyo dedin ya acaba sana mı çekti ya babam benim rahatsız bu konuda kız kardeşim de ona çekmiş bu bile ırsi yahu :)
ben açtığım zaman yanında oturacam birlikte izleyecez ben çıkıp gitsem tv yi kapatıp arkamdan geliyo bu huyunu seviyorum:)yok cnm yaazeynebi görünce ben hiç kabız olmamışım dedim. eskiden var derdim şimdi yok diyorum.:)
niloya top 1 bizim evde sonra can sonra canım kardeşim. hep açsam hep izliycek. anane açıo tabi yapacak bişey yok
akıllı kuzum benim aferin ona birlikte vakit geçirmek istio annesi ranacık:)ben açtığım zaman yanında oturacam birlikte izleyecez ben çıkıp gitsem tv yi kapatıp arkamdan geliyo bu huyunu seviyorum:)
Evet canım annem bende. Ben izin aldım bu haftacanıım hoşgeldin ayy hayırlı olsun zeynebim umarım alışır off bak benide dert aldı çok düştü geceleri memeye erdem yapışıyo her kalktığında yarım saat emiyo sütte yok artık eskisi gibi nasıl bırakıcaz hiç bilmiyorum
fundam şükür eve çıkmışsınız annen sendemi hala umarım öyledir sen işe başladınmı bugün defnem nasıl oldu
Evet canım annem bende. Ben izin aldım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?