2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi geceler kizlar dun en son yaseminle konusurken bidaha giremedim k.bakma yasemincim esimle tel.de msjlasiyoduk daha dogrusu tartistik bayabi zaten aramiz iyi degildi iyice gerildik cok moralim bozuktu simdi neyseki iyi sayiliriz tartismalar biraz ise yaradi erene bugun dolap bakmaya gittik kac yere baktik sadece bi yerde iki tane arasinda kararsiz kaldim ama eminde degilim ilerde erende begenmesse baska isterse diye dusundum nedense ama normal bi dolap alip ilerde yeni alma sansim yok dolabi koymaya yerim yok zaten ancak bi dolap alabilirim resimleri koyucam sizde fikirlerinizi soylermisiniz kafam acayip karisik.

Eklentiler

• 2014-09-23 19.59.05.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 58

Denizcili olan 1.100tl fiyati diger mavi olan dolapta 650 tl ve aynali kismi beyaz kapak yapabilirlermis ona karar verirsem ayna istemiyorum cunku ama kafam cok karisik ya lutfen bi fikir verin kiz cocuk olsa hic zorlanmam heryerde bulurum dolap ama erkege zor bulunuyo.

Resimleri yuklerken karisiklik olmus kizlar siz mavi dolabada tiklayarak bakarsiniz olurmu duzeltemedim.erenede bugun en son lcw.den kaban ve aski papyon takim aldik daha once pantolon ve gomlek almistik bayram icin simdi gomlegi pantolonun icine sokup ustune pantolon askisini takicam ve papyonunu tabiki.
Ee sizler neler aldiniz bakalim kuzucuklara.

Katreinurcum benimde cok zor olmustu goguslerim acayip sizliyodu annem vardi tulbenti sariyodu sikica oyle biraz hafifliyodu ama neyseki geciyo seninde gecmis sevindim artik rahatlamissindir canim bidaha yavas yavas cekilir ama benim tamamen sutun cekilmesi 1ayi gecmisti ama kisa surede baya azaliyo zaten.berrada geceleri ins.duruyodur sut falan iciyomuydu sut icerse daha iyi olurdu senin icin.

Fatmacim denizci olan bence daha güzel canım ama sanki biraz pahali mi

Bizde gecen lcw ya gittik ama cok hosuma giden bisey olmadi. Bi tek sisme yelek deniliyor sanırım onlara gorur gormez vuruldum:) toz pembe bisey onu aldim. Bakalim bi de civile bakarim bayramlik ama cok hosuma giden bisey olmazsa almiycam çünkü hic ama hic giymedigi bir sürü elbisesi kiyafeti var. Ama gitmeden kislik biseyler alip giderim heralde.

Yok canım ya icmiyor malesef denemedigimiz yöntem kalmiyor icirmek icin ama başarılı olamiyoruz. Bakalim simdi uyudu birazdan uykusunda deniycem tekrar. Bu gecemiz nasıl gececek cok merak ediyorum.

Yok canım ya icmiyor malesef denemedigimiz yöntem kalmiyor icirmek icin ama başarılı olamiyoruz. Bakalim simdi uyudu birazdan uykusunda deniycem tekrar. Bu gecemiz nasıl gececek cok merak ediyorum.
ins.kolay gecer geceniz canim ama hepsi geciyo inan duzene girer sizinde erende geceri zirt pirt emerdi ama simdi skntisi yoksa 1kere sute uyaniyo okadar arada ona bile uyanmiyo artik berrada emmeyince sute alisir ins.Allah kolaylik versin.Bu arada yeleginizide gule gule kullanin canim erenin giymedigi cok bisey yoktu tek tuk var yani oyuzden biz normal esofman uzun kollu zibin falanda almistik ara ara gittikce ihtiyacina gore aliyoruz.

Katrecim yorumun icinde sagol evet denizcili olan guzel erenin besigide denizcili zaten uyumlu olur ama fiyati biraz yuksek iste bide mavi eren biraz buyuyuncede kullanir diye dusunuyorum ama bitaraftanda cocuk icin duz gibi geliyo ustune biseyler yapistiririm ama kafam karisik iste boyle cokda yorgunum suan zaten burayada heycandan girdim hemen size sormak istedim yarin kizlarda soyler fikirlerini ins.hayirli bi karar veririm.simdi cikiyorum ben canim iyi geceler sana kolay gelsin.

Iyı aksamlar kızlar
Katreınur ıyı olmana sevındım cnm bu geceyıde atlatırsan daha rahat olur senın ıcın, eger rahatsız etmıyorsa emzırme bence bakalım ne yapıcak berra agladıgı zaman sut vermeyı denersın alırsa tabı, Allah yardımcın olsun..
Fatma bencede denızcı ama fıyat nasıl bılmıyorum kalıte farkı yoksa sadece resımlı dıye o para verılmez tabı, ıns gonlune gore ıstedıgın olur cnm..
Bende bu aralar dolap arastırmasındayım ama kafamdakı bellı beyaz kayan kapaklı buyuk dolsplardan alıcam, uc kapılı var bızım ıkı kıza kucuk gelıyor, ben cıceklı falandan cok beyaz ıstıyorum yıne, ustune ıstedıklerı fıgurlerı yapıstırıyoruz sıkılınca degıstırıyoruz:) kendı ıstedıklerı gıbı oda duzme ısı 6 7 yası bulur dıye dusunuyorum odalarını ayırmak ısterlerse o zaman alırız ıstedıklerı gıbı..

Kizlar su an cok saskinim berra ilk defa biberonla mamasini icti uyurken. Inanamiyorum hala 50 cc kadar koymustum icmez diye bitirdi hepsini. Tekrar koydum bu sefer icmedi agladi keske daha cok koysaymisim. Mucize gibi ya gündüz kirk takla attik bi yudum icse diye agzina surmemisti

berra ve eren gule gule gıysınler cıcılerını..
Bızde daha almadık bayramlık dugun ıcın aldım nıdaya gıymedıklerıde var ama bakalım yıne bakarız bıseyler..

Masallah de annesı nazar olmasın kuzu:)
Devamı gelır ıns cok sevındım

Cnm bende denizciliyi daga cok begendim ama axeke etme cnm gez dolas bak hatta siparusle yapyir ucuz birseydedw degil

Ah ah iki kuzin yetermi ciculerine hic ay genc kiz olunca ortak ta giyeelee biz ablamla giyerdik
Geeci ben verince cok kiskanirdim sindi olsa canimi verirum

Benicim iyi geceler canin yatayim ben. Sen gittin mi bilmiyorum aşağıda göremiyorum seni.
Burdaydım cnm ama tv ye takıldım trt de hayat agacı dıye bı dızı ne zaman basladı bılmıyorum tam bı aıle dızısıne benzıyo baya duygusala bagladım coktandır dızı takıp ettıgımde yok ama bunu ızlerım sıkılmazsam:)
Bende cıkıyorum sımdı songulde gelmıs ama benımde uyumam lazım:)

Ah ah iki kuzin yetermi ciculerine hic ay genc kiz olunca ortak ta giyeelee biz ablamla giyerdik
Geeci ben verince cok kiskanirdim sindi olsa canimi verirum
Aynen bızde ablamla gıyerdık ama bende kıskanırdım sankı eve gelınce hemen cıkarmasını ısterdım hey gıdı gunler....
Ay yetmıyo gercekten bıde sıfonyer var dolup tasıyo buyuk dolap gerek bıze:)
Senden ne var neyok songulcum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…