- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.721
günaydın cnm bende aynı fikirdeyim. tarz olan şeyleri onlar büyüyünce kendileri seçmeli biz e seçersek seçelim beğenmiycekler. baksana şimdi bile bazı çocuklar pepe sevio bazısı niloya. bakalım ilerde neleri sevecekler.günaydın kızlar
fatmacım dolaplar çok güzel biliyorsun bizde okadar çok aradık ki sonunda düz dolap aldım beyaz bide karyola aldım normal halı ve tülle de odayı canlandıracam gereksiz pahalı geldi o dolaplar bize eğer bakmadıysan tekzene bak derim biz 400 tl ye kaliteli 3 kapaklı bir dolap aldık canım büyüyüp anladıklarında istemiyecekler şuan ne alırsan al zaten o yüzden bizde okula başlarken oda takımı alırız diye düşündük
ben buralardayım cnm da kimsecikler yok. sen napıosun paşa nasılkayıp arkadaşlarım nerelerdesiniz
funda nasıl oldu defnee
anladım cnm işte o yüzden hem erenin hemde kardeşi olursa onun da kullanabileceği bişey bakmalısın. bence o yüzden dolap bir cinsiyet ifade etmemeli. olsa da ortada renkler olmalı. mesela beyaz olursa beni nin dediği gibi bi kapağına ereni anlatan bişeyler yapıştırsın hatta isim bile yazdırabilirsin. diğer kapağınada artık ilerde kardeşinin.Kizlar simdi erenin odasinda bi cekyat ve besigi var bikac tanede gecici sureligine koydugum ufak tefek esya ben simdiye kadar erenin kiyafetlerini konsolun altindaki dolaba koydum halada orda duruyolar yatak odasida cok kucuk oldugu icin zaten besigini hic oraya koyamadim besigi koltuklu odada duruyodu gecen sene kucuk odada yer acip oraya goturduk erenin bebekliginden beri cok zorluk cektim bunlar yuzunden ve cok skldim artik simdi oglumun odasi var artik ve butun yaz dolap aradim ben dolaba ihtiyacim var baska dolap olsa tamam bisureligine kullanirdim ama yok iste ayrica duz dolap alip ilerde erenin istedigi biseyi alma sansim yok hem yer yok hemde zaten esim almaz oyuzden almisken icime sinen uzun sure kullanabilicem bisey almak istiyorum.ins.anlatabilmisimdir.
Cnm bız kendı fıkırlerımızı soyledık ama bu ıkısınden bırını alıcam dıyosan denızcı derım, bıraz daha arastır ıstersen..Kizlar simdi erenin odasinda bi cekyat ve besigi var bikac tanede gecici sureligine koydugum ufak tefek esya ben simdiye kadar erenin kiyafetlerini konsolun altindaki dolaba koydum halada orda duruyolar yatak odasida cok kucuk oldugu icin zaten besigini hic oraya koyamadim besigi koltuklu odada duruyodu gecen sene kucuk odada yer acip oraya goturduk erenin bebekliginden beri cok zorluk cektim bunlar yuzunden ve cok skldim artik simdi oglumun odasi var artik ve butun yaz dolap aradim ben dolaba ihtiyacim var baska dolap olsa tamam bisureligine kullanirdim ama yok iste ayrica duz dolap alip ilerde erenin istedigi biseyi alma sansim yok hem yer yok hemde zaten esim almaz oyuzden almisken icime sinen uzun sure kullanabilicem bisey almak istiyorum.ins.anlatabilmisimdir.
ağzını yerim onun maşallah. artık iyice anlatıorlar kendilerini di mi.çok tatlılar yaa maşallah hepsinefatma anladım canım umarım gönlüne göre bulursun birşeyler
yasmin canım aradı az önce anne abi okula gitti yenge abiyi götürdü diyo :) yeğenim kreşe başladıda
baba nerde diyo okulda diyorum okuull heee diyoane nerde diyo işteyim annem diyorum hayııır burdaaa diyo telefonda yanında hissediyo herhalde kuzum
ay masallah cnm yafatma anladım canım umarım gönlüne göre bulursun birşeyler
yasmin canım aradı az önce anne abi okula gitti yenge abiyi götürdü diyo :) yeğenim kreşe başladıda
baba nerde diyo okulda diyorum okuull heee diyoane nerde diyo işteyim annem diyorum hayııır burdaaa diyo telefonda yanında hissediyo herhalde kuzum
:) birşey soruyorum az önce telefonda hı diyo annem arkadan hı değil efendim de diyo annne diyo erdem Efendim dicem hı değil diyo :)ay masallah cnm ya
Bızde daha yok oyle bıcır bıcır konusmak
Bıde bızımkı kısa yoldan halledıyo bısey sorunca hı hı dıye cvplıyo:)
maşallah kuzuma. ya barekallah.:) birşey soruyorum az önce telefonda hı diyo annem arkadan hı değil efendim de diyo annne diyo erdem Efendim dicem hı değil diyo :)
nıda da seslenınce nee dıyo:) ne degıl efendım dıyorum kendınce efendım dıyo pek anlasılır degıl ama:):) birşey soruyorum az önce telefonda hı diyo annem arkadan hı değil efendim de diyo annne diyo erdem Efendim dicem hı değil diyo :)
cnm reflu oluşma ihtimalınden dolayı gece sü vermek istemiyorum. sonra bi de onu bıraktırmaya çalışmak var. gece acıkmıo bence yoksa zeynep anne süt dap der:) sabah yedi olmadan kahvaltısını yaptı kuzum teyzesi. atlatıcaz inş. defne dün iyiydi cnm bugün haberim yok benimde henüzGunaydın kızlar mutlu gunlerınız olsun
Defneyı bende merak ettım ıyıdır ıns
Yasmın gecenız bıraz kotu gecmıs sanırım ıns alısmaz sallanmaya
Sut vermeyı denesen gece tok olunca uyur belkı kıyamam sabah acıkmıskı mama dıyo kuzucum..
Katrecim berra icmis mamayi cok sevindim canim simdiden sonra emme olmayinca zaten icicektir ins. merak etme.
Yasemin goguslerin cok aciyosa biraz sag canim.erenide ilk geceler hep ayakta salladik ve hep cok aglarsa sut verdik her seferinde ama onlar ilk geceler oluyo sonra hepsi duzene giriyo hic merak etme canim aliskanlik yapmaz bugunlerde geciyo sonra istahlari acilmis olarak size geri donerler ins.
Defne nasil ya kac gundur benimde haberim yok ins.iyidir artik.
Kizlar bakin cogunuzun bebislerin kullandigi dolap var zaten ve ilerde takim olarak alicaksiniz ama esim almaz iste simdi duz bi dolap alip ilerde erenin istedigi dolabi alma sansim yok esimle bu yuzden hep kavgaliydik zaten hani yorum yaparken benim icinde bulundugum duruma gore yorum yaparsaniz daha cok yardimci olmus olursunuz hepinizin fikirleri onemli benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?