2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlar

Betül maşallah yaa yerim ben erdemi nasil güzel konuşuyor. Yaa berra nasil tembel cikti bu konuda o da konussun artık:)

Defne iyudir inşallah fundaa haberdar et bizi

Yasemin üzüldüm ya inşallah duzene girer zamanla. Benim kiz dünden hazirmis heralde birakmaya. Maşallah rahat bi gece gecirdik inşallah böyle devam eder.

Fatmacim ben de berranin kiyafetlerini bizim komidinleri bosalttim onlara koyuyorum. Gardropu da ortak kullaniyoruz:) Aslinda dolaba ihtiyacim var ama bi iki sene sonra oda takimi almak istiyorum herseyiyle. O yuzden böyle idare etcem şimdilik. Dolap olarak dun fikrimi soyledim zaten. Artık karar senin tabiki canım

çok sevindim iyi bi gece geçirmenize. darısı bize inş. bakalım belki bu gece ii geçer inş.... berrada konuşur annesi bi anda başlar patır patır dökülür kelimeler. biz maşallah baştan beri çok diliyiz anasının kızı he he:)

Fikirlerinizde haklisinizda iste icinde bulundugum durum karisik melesef bende duz beyaz bi dolap alip ustune resim yapistiririm diye dusunmustum ama ilerde nolucak baska alamiycam hadi alsam bu dolabi napicam.
Cinsiyet konusundada haklisinizda iste bu konuda nedense hic onu dusunmek istemiyorum erenin odasini gonlume gore yapmak istiyorum kardesi falan dusunmek istemiyorum nedense ev kucuk olunca surekli esyalarla ugrasiyorum zaten hemde ilerde erenin yatagini normal yatak almak istemiyorum hani dolapli ranzali hepsi bir arada gibi olanlar var oyle bisey dusunuyorum artik ozamana kadar kardesi olursa kiz olursa onu ona dusunurum hem kiz olursa esim mecbur almak zorunda kalir ne dersem cok itiraz etmez daha iyi.
Of ya ama yinede cok kafam karisik idarelik dolap olsa kullanicam ama yokki.

Kizlar k.bakmayin kendimi cok stresli hissediyorum ya kafam cok bulandi neyse size iyi gunler ben sonra geliyim biraz kafayi topliyim.

bence sen içine hangisi siniosa düşünme onu al cnm . bu kadar sterse gerek yok

Çok çocuklu bi geceydi ne konuştuğumuzu anladık ne oturduğumuzu valla
kızlar dün akşam komşular geldi dört kadın yedi çocuk vardı oyuncak paylasamadilar bi türlü elif paylasmayi hiç bilmiyor kim neyi alsa gidip elimden alicam diye helak oldu sonra bıraktı kosusturmayi başa cikamayacagini anladı çünkü ama diğer çocukların kavgaları devam etti
Fatmacim elifinde üç kapili beyaz bi dolabı var şimdilik yatağı yok bizim odada yatiyor ancak kendi evimize dönünce alicam ben dolabın üstüne de istediği şeyleri yapıştırıyor gidiyor sokuyor keyfine göre
Katreinur ve yasemin hafi gittikçe kolaylasacak ins işiniz berramin da mama icmesine çok sevindim elif te gece kalkınca sadece su içiyor süt vermedim ben

neyse ki atlatmışsın cnm. zeynepte paylaşmayı bilmio. dün kuzenimin kızı gelmiş bi yaş büyük zeynepten. o neyi eline aldıysa bizim ki onu almış:) alışacaklar zamanla inş. bende su veriyorum cnm bide sonra gece sütü bıraktırmaya uğraşmayalım di mi ama:)

Aynen bende senin gibi düşündüm işte eşim agladikca süt ver dedi ama bizimki zaten biberon almıyor Pipetle falan olsa iyice uykusu açılacak ondan vermedim iki güne alisti zaten sabah kalkınca zeynep gibi hemen mama diyor

nurayım benim eşimde olsa eminim süt ver diye tutturur üstüne tartışırdık.allahtan anneme varmiycem deyince bişey demedi.:) sabah erkenden kalkıp kahvaltısını yapıo azda olsa yio zamanla artacaktır eminim. en sağlıklısı da bu değil mi.

Slm herkeseee..

Gece bencede bisry vermryin su dışında artık buyuduler alissinlar degil mi ama zaten cok uykusuz geceler gecrdik devami gelnesin

Slm herkeseee..

Gece bencede bisry vermryin su dışında artık buyuduler alissinlar degil mi ama zaten cok uykusuz geceler gecrdik devami gelnesin
ay haklsın cnm. dişleri içinde ii değilmiş zaten di mi sen daha ii bilirsin. :) akşam yatmadan ballı süt içio sonrasında da suyunu içio uyuyoruz öyle. gece kalkdıkçada bir iki yudum su. kesintisiz uyumayı özledik di mi...

Kizlar gece beslemesi konusunda cok haklısıniz ben de öyle düşünüyorum. Ama biliyorsunuz berranin gelişimi cok geri gunduz icmedigi mamayi gece icerse ki bu dr un verdigi mama ben veririm. Biliyorum bi de onu kesmeye ugrascaz ama normal seviyeye gelsin kuzum da ona da ugrasiriz napalım. Ama siz bence de alistirmayin ben de tamamen berraya bagli bi durum icerse veririm yoksa elimden bisey gelmiyo zaten

cnm senin durumun farklı sonuçta sen dr nin verdiği bir mamayı içiremediğin için gece veriosun. bende olsa aynını yapardım. zeynebin gece beslenme gereği olmadığı için vermiyorum cnm sende ilerde bıraktırırsın. sağlıklı olsunlarda gerisi boş

Cnm ıcıne sınen hangısıyse onu al derım ama senınde kafan karısık anladıgım, esını ıkna etmısken almak ıstıyosun bıyandan da kararsızsın..
Ilerde ıkıncı cocuk olunca baska oda yoksa ılerıye donuk karar vermen en mantıklısı bana gore ama yıne sen bılırsın..
Bizım soyle bı avantajımız var kullanmadıgımız esyaları net ten satabılıyoruz eger buyuk esyaysa eve kadar almaya da gelıyolar, kızların pusetlı bebek arabalarını bebek yatagını( asagıda kullanıyordum) kıradayken aldıgımız mutfagımızı hep o sekılde sattık, hatta gecen yenı camasır makınası aldık eskıyı koyalım bakam nete belkı alan olur dedık aynı gun gıttı:)
Demek ıstedıgım oyle bı ımkan olsa gecıcı bısey alırdın sonra satardın...

Anladım cnm bende sabaha karsı bazen verıyorum vermezsem aramıyo bızımkıde,
Aglarken ben verebılırdım ama sızın esler gıbı:)) sma sonra ugrasmsk var bırde tabı, Ins bır ıkı gune duzene gırer zeynep ve berra kuzular, ıstah konusunda daha ıyı olur boylelıkle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…