- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.761
Oyy masallah yedı cocuk evı havaya ksldırmıslardır:)) paylasamama konusu normal her cocukta oldugu gıbı....Çok çocuklu bi geceydi ne konuştuğumuzu anladık ne oturduğumuzu valla
kızlar dün akşam komşular geldi dört kadın yedi çocuk vardı oyuncak paylasamadilar bi türlü elif paylasmayi hiç bilmiyor kim neyi alsa gidip elimden alicam diye helak oldu sonra bıraktı kosusturmayi başa cikamayacagini anladı çünkü ama diğer çocukların kavgaları devam etti
Fatmacim elifinde üç kapili beyaz bi dolabı var şimdilik yatağı yok bizim odada yatiyor ancak kendi evimize dönünce alicam ben dolabın üstüne de istediği şeyleri yapıştırıyor gidiyor sokuyor keyfine göre
Katreinur ve yasemin hafi gittikçe kolaylasacak ins işiniz berramin da mama icmesine çok sevindim elif te gece kalkınca sadece su içiyor süt vermedim ben
Sıbel sana yazacaktım unutmusum sabah
Meryem ne kadar kalıcak cnm gozunde tuter kuzucuk ama senı aramıyo herhalde duruyo babanneyle..cabucak gecsın gunlerın kavus yavruna ıns...
Wavs alptugraya da masallah cnm alıskanlıkları bıraktırmak zor oluyo genelde ama pasa uzmuyo senı bıde yemegını yese tam olacak ama napcan cogumuzda bu sorun
Iyi geceler kızlar. Bizi merak etmişsiniz sağolun. Defne daha iyi gibi. Şükür. Yarın dr kontrolü var. Boğazı tam olarak iyilesmedi ama ateş kontrol altında. Biraz önce uyuttum biraz ateş vardı ama inşallah bişey olmaz.
ay kıyamam kuzuma annesine trip mi atıomuş. bende yarın sabah ayrılcam kuzumdan iki gündüz bi gece. onu düşünüyorum kara kara daha hiç ayrı kalmadım nasıl geçecek yarın gece bilmiyorumGunaydin.....bende salca surmustum...bi iku kez memme dedi hemen ardindan eghh pis dedi)simdide giyinitkn falan gorunce siritiyo memme diyo sonra eghh diyo... cok ozledim kuzumu bayramda gidecz...aksam benle konusmadi babasiyla aloo baba bakka git mamma geti dedi. .sevyorm gibi bisryler dedi.....Babası mest bende hüngür fosurt agladm
py kıyamam yaa inş. olmaz cnm. ama dirençleri düşeceği kesin. bende yediriyorum ama kırk taklayla . oyüzden işe gelmeden kahvaltısını ben yaptırıyorum yedi gibi kahvaltı edio. sonra 10 gibi çorba içip tekrar uyuyo. artık ne yerse kar. konuşan kedi tomla oynayarak yio bu ara:) bizde bu gece daha rahattık cnm maşallahGünaydın kızlar
Yasemin kiyamam sana yalniz mi bıraktılar seni ama inan benim firsatim olmuyo annemlerde olunca. Berra bu gece cok huzursuzdu grip oluyo gibi. Cok sık uyandi. Mamasini da bi kac yudum icti sadece. Dogru düzgün kahvaltı yapmadi moralim bozuk anlayacağın
canım çok yorgunum gece erdem 1 de uyandı 5 te yattı uykusuz sarhoş olarak geziyorum yazamadım sayfa acıkda erdem sadece direndi uyumamak için sonra uyandı bal istedi kuzum :)betülll günaydın tatlım napıosun. ay kimsecikler yazmıo yahu çok sıkıcı. bi gelen ce dio gidio yada altta görünüo yazmıo bile pufffgüldennnnn nerdesin arkadaşımmmm
Gunaydın kızlar
Bende de moraller bozuk beyza hasta oluyo yıne oksuruk burnu tıkanıyo bugun goturmedım krese ıns ılerlemeden cabuk toparlarız, kıs erken geldı buraya halıyle hastalıklarda bu kıs gecermı boyle poff...
Katre ıns berra hasta olmaz cnm ..
Yasemın gecenız ıyı gecmıs sevındım anlayıslı bu mınıkler masallah..
Funda defneın kontrolu de ıyı gecer ıns cnm..
canım çok yorgunum gece erdem 1 de uyandı 5 te yattı uykusuz sarhoş olarak geziyorum yazamadım sayfa acıkda erdem sadece direndi uyumamak için sonra uyandı bal istedi kuzum :)
kizlar bizim gunumuz cok guzel geciyo geziyoruz bolbol
masalin yuzu tmmen iylesti az bi pembelik kaldi herkes diger yanaginada allik surun bayramda kimse anlamaz dio:)
masal acayip dillendi bicir bicir surekli konusyor salvar diktik masala yemeni taktik allhim tam bir koylu kizi oldu sirinem
yalniz herkes yemek yemesine hayran kaldi herkesin icinde yedorme nazqr degcek diolar:)
ama bizden once yedirsemde bizlede yer illaaki oturr sofraya
dun bamya kavgasi etti benle catalla nasil yior anlatamm gulmekten olduk:)
ins emzirmeyi biraktiniz sizlerede ugrar masalin istahi
yasemincim masalin yuzunu gorenler susam yagi sur leke kalmaz dediler netten arastirdim bagirsak duzenlyicymis kabiza cok iyi geliomus encok o yonden kullniliyormus 1cay kasigi iciliyormus sen yarim cay kasigi icir hergun dene istersen
okuyunca betulle sen geldinz aklima eczaneden alabilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?