2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oyy masallah yedı cocuk evı havaya ksldırmıslardır:)) paylasamama konusu normal her cocukta oldugu gıbı....
Ama ne guzel alısıyosun komsular cogalıyor galıba:)

Sıbel sana yazacaktım unutmusum sabah
Meryem ne kadar kalıcak cnm gozunde tuter kuzucuk ama senı aramıyo herhalde duruyo babanneyle..cabucak gecsın gunlerın kavus yavruna ıns...

Wavs alptugraya da masallah cnm alıskanlıkları bıraktırmak zor oluyo genelde ama pasa uzmuyo senı bıde yemegını yese tam olacak ama napcan cogumuzda bu sorun

Iyi geceler kızlar. Bizi merak etmişsiniz sağolun. Defne daha iyi gibi. Şükür. Yarın dr kontrolü var. Boğazı tam olarak iyilesmedi ama ateş kontrol altında. Biraz önce uyuttum biraz ateş vardı ama inşallah bişey olmaz.

Bu konularda beni uzmedi sagolsun ama memeyi biraktgindan beri uykuya zor daliyo
Gece ben sut veryorum saglikli olmadgni bilyirum ama yakinda onuda biraktrcam insallah

Nur cok sevindim canim berranin mamasni icmesine insallah boyle devam eder

Yasmin bu gecenz daha iyi gecer insallah canim

Fatma dolap konusunda benimde kafam karisik suanki ev bizim degil kiradayz o yuzdennasil bisey almalyim bilemyorum aslinda ben buyuk istyorum oyle alsam tasndgim eve olmaz belki of oyuzdensuan beklemedeyim

Insallah daha iyi olacak canim defne annen gitmedi dimi
Yarin bizede haber ver canim dr dan sonra

herkese günaydın kızlar. biz çok şükür son iki güne nazaran ii bi gece geçirdik. iki üç kez uyandı kuzum ve sadece bi kez ayağımda salladım. gerisinde kendi söylendi söylendi uyudu. :) sabah da meme dedi kahvaltıdan sonra annem uf oldu ya dedim bakim filan demedi hiç çok şükür. ama bugün arkamdan çok ağladı kuzum nedense . halbuki el sallayarak yolluyordu
katre sizin geceniz nasıl geçti cnm malum aynı dönemi yaşıyoruz. berra içmiştir inş. mamasını

Gunaydin.....bende salca surmustum...bi iku kez memme dedi hemen ardindan eghh pis dedi)simdide giyinitkn falan gorunce siritiyo memme diyo sonra eghh diyo... cok ozledim kuzumu bayramda gidecz...aksam benle konusmadi babasiyla aloo baba bakka git mamma geti dedi. .sevyorm gibi bisryler dedi.....Babası mest bende hüngür fosurt agladm

ay kıyamam kuzuma annesine trip mi atıomuş. bende yarın sabah ayrılcam kuzumdan iki gündüz bi gece. onu düşünüyorum kara kara daha hiç ayrı kalmadım nasıl geçecek yarın gece bilmiyorum

betülll günaydın tatlım napıosun. ay kimsecikler yazmıo yahu çok sıkıcı. bi gelen ce dio gidio yada altta görünüo yazmıo bile pufff güldennnnn nerdesin arkadaşımmmm

Günaydın kızlar
Yasemin kiyamam sana yalniz mi bıraktılar seni ama inan benim firsatim olmuyo annemlerde olunca. Berra bu gece cok huzursuzdu grip oluyo gibi. Cok sık uyandi. Mamasini da bi kac yudum icti sadece. Dogru düzgün kahvaltı yapmadi moralim bozuk anlayacağın

Berra da emmek aklina geldikce aci aci diyor. Acidi demiştim ya. Gelio goguslerimi öpüyor kuzum bu kadar anlayışlı olmasini hic beklemedigim için sanırım kiyamiyorum

py kıyamam yaa inş. olmaz cnm. ama dirençleri düşeceği kesin. bende yediriyorum ama kırk taklayla . oyüzden işe gelmeden kahvaltısını ben yaptırıyorum yedi gibi kahvaltı edio. sonra 10 gibi çorba içip tekrar uyuyo. artık ne yerse kar. konuşan kedi tomla oynayarak yio bu ara:) bizde bu gece daha rahattık cnm maşallah

Gunaydın kızlar
Bende de moraller bozuk beyza hasta oluyo yıne oksuruk burnu tıkanıyo bugun goturmedım krese ıns ılerlemeden cabuk toparlarız, kıs erken geldı buraya halıyle hastalıklarda bu kıs gecermı boyle poff...
Katre ıns berra hasta olmaz cnm ..
Yasemın gecenız ıyı gecmıs sevındım anlayıslı bu mınıkler masallah..
Funda defneın kontrolu de ıyı gecer ıns cnm..

betülll günaydın tatlım napıosun. ay kimsecikler yazmıo yahu çok sıkıcı. bi gelen ce dio gidio yada altta görünüo yazmıo bile pufff güldennnnn nerdesin arkadaşımmmm
canım çok yorgunum gece erdem 1 de uyandı 5 te yattı uykusuz sarhoş olarak geziyorum yazamadım sayfa acıkda erdem sadece direndi uyumamak için sonra uyandı bal istedi kuzum :)

oyyy çabucak toparlar inş. cnm. burası da çabuk soğudu yaa güneş var ama serin baya. evet cnm kuzularımız anlayıişlı maşallah düz duvara tırmanır gece benimki kesin diodum ama korktuğum kadar olmadı çok şükür.

canım çok yorgunum gece erdem 1 de uyandı 5 te yattı uykusuz sarhoş olarak geziyorum yazamadım sayfa acıkda erdem sadece direndi uyumamak için sonra uyandı bal istedi kuzum :)

niye uyandı ki cnm bi yeri mi ağrıodu acaba. tüh uykusuzluk çok zor. bal mı istedi maşallah paşaya sağlıklı beslenio he he:)

kizlar bizim gunumuz cok guzel geciyo geziyoruz bolbol
masalin yuzu tmmen iylesti az bi pembelik kaldi herkes diger yanaginada allik surun bayramda kimse anlamaz dio:)
masal acayip dillendi bicir bicir surekli konusyor salvar diktik masala yemeni taktik allhim tam bir koylu kizi oldu sirinem
yalniz herkes yemek yemesine hayran kaldi herkesin icinde yedorme nazqr degcek diolar:)
ama bizden once yedirsemde bizlede yer illaaki oturr sofraya
dun bamya kavgasi etti benle catalla nasil yior anlatamm gulmekten olduk:)
ins emzirmeyi biraktiniz sizlerede ugrar masalin istahi

yasemincim masalin yuzunu gorenler susam yagi sur leke kalmaz dediler netten arastirdim bagirsak duzenlyicymis kabiza cok iyi geliomus encok o yonden kullniliyormus 1cay kasigi iciliyormus sen yarim cay kasigi icir hergun dene istersen
okuyunca betulle sen geldinz aklima eczaneden alabilirsin istersen

ayşegülcüm çok sevindim masalın iileşmesine ve eğlenmesine. kuzu iice dillenmiş maşalllah. biz bu ara iyiyiz cnm çok şükür. ama aklımızda bulunsun tabi sağolasın

Oh gezin bakalim sevindim masalin yuzu bayag iyilesti ozaman
Masallah masala istahi bizede gecsin birazcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…