- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.781
napıosun tatlım nasılsın . alıştın mı beypazarına. bayrama gidio musunuz memleketeOh gezin bakalim sevindim masalin yuzu bayag iyilesti ozaman
Masallah masala istahi bizede gecsin birazcik
napıosun tatlım nasılsın . alıştın mı beypazarına. bayrama gidio musunuz memlekete
cnm genelde daha erken uyanıo zeynep ilay. şimdiye kadar en geç sekizde kalktı:) akşam da 9 gibi uyuyo en geç 10. gündüz de genelde iki uyku yapıo. biri 10 gibi diğeri 3...Yasmincim gittikce alisiyo zeynep gecenz iyi gecmis
Sabah 7 de kalkipaksam kacta uyuyo peki
Nur insallah berra hasta olmaz burasida bayag sogudu bende korkuyorum alp hasta olacak diye
Betul erdem pasa bayag uyanik kalmis biyerimi agriyoduki
Ilac kullaniymusnz hala kulagi gectmi
Sibel kuzun gitmis necokozlemsndr ama az kalmis kavusmanza
Beni beyzaya gecmis olsun insallah ilerlemedn atlatr
cnm genelde daha erken uyanıo zeynep ilay. şimdiye kadar en geç sekizde kalktı:) akşam da 9 gibi uyuyo en geç 10. gündüz de genelde iki uyku yapıo. biri 10 gibi diğeri 3...
inş. gidersiniz cnm bayrama. bizim işler beklemede cnm bakalım ne zamana kadar. eşim orda biz burda zor oluo. rabbim tez zamanda kavuştursun inş.
Sa arkadaşlar
Nasılsıniz biz iyiyiz çok sukur
pazar günü ist gitmek üzere yola çıkıyoruz bi yandan çamaşır yikiyorum bi yandan yerlestiriyorum ay çok güzel ya
sizede ii yolculuklar cnmSiz erkenden gidiyosunz yani neguzel biz ya persemde yada cuma gidicez nasipse tabi bilet bulabilrsek bakalim
Kolay gelsin canim
kız kaç oldu söylüyorum sen kaçırdın heralde ay çok mutluyum gideceğiniz için ins bi aksilik çıkmaz da gidebilirizhu huu nurayım nereye yahu hiç haber de vermion aşkolsunneyse heyecanına verelim bari:) sağlıkla gidin inş. cnm. ay benim de ablam gelcek inş. arefe günü çok heyecanlıyım:)
keşke buraya yakın tasinsaydiniz ne güzel birbirimize destek olurduk ya havalarda soğudu bi yere çekilmiyorSiz erkenden gidiyosunz yani neguzel biz ya persemde yada cuma gidicez nasipse tabi bilet bulabilrsek bakalim
Kolay gelsin canim
cnm pazar gideceğini bilmiyordum ondan dedimkız kaç oldu söylüyorum sen kaçırdın heralde ay çok mutluyum gideceğiniz için ins bi aksilik çıkmaz da gidebiliriz
sizede ii yolculuklar cnm
ay şu avatarına erdemimin fotosunu koysana betülüm yaaa kuzuyu görelimoy ne güzel heyecanlar bunlar ya kızlar erdemin neyi vardı anlayamadım bende valla :)
keşke buraya yakın tasinsaydiniz ne güzel birbirimize destek olurduk ya havalarda soğudu bi yere çekilmiyor
Erken gidiyiruz bayramdan sonrada bi kaç gün kalıp döneceğiz eşim yıllık iznini kullanacak tayini çıkınca tatil işini iptal etmiştik izin daha duruyordu
sizin bir ay oldu mu geleli komşular gelip gitmeye başladı mi anlatsana azıcık sevdin mi orayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?