2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yasmincim gittikce alisiyo zeynep gecenz iyi gecmis
Sabah 7 de kalkipaksam kacta uyuyo peki

Nur insallah berra hasta olmaz burasida bayag sogudu bende korkuyorum alp hasta olacak diye

Betul erdem pasa bayag uyanik kalmis biyerimi agriyoduki
Ilac kullaniymusnz hala kulagi gectmi

Sibel kuzun gitmis necokozlemsndr ama az kalmis kavusmanza

Beni beyzaya gecmis olsun insallah ilerlemedn atlatr

cnm genelde daha erken uyanıo zeynep ilay. şimdiye kadar en geç sekizde kalktı:) akşam da 9 gibi uyuyo en geç 10. gündüz de genelde iki uyku yapıo. biri 10 gibi diğeri 3...
inş. gidersiniz cnm bayrama. bizim işler beklemede cnm bakalım ne zamana kadar. eşim orda biz burda zor oluo. rabbim tez zamanda kavuştursun inş.

Iku uyku yapiyosa iyi yoksa nasildayaniyo dicektim
Insallah tez zamnda kavusursnz canim ayri ayri zor
Guldenden habet varmi whatSapp dan konusuyomsnz

evet cnm iki uyku olduğundan dayanıo yoksa daha erken uyur. gülden ii cnm niloşla vakit geçirio bolbol. bide en son tarhana yapmıştı:)

Sa arkadaşlar
Nasılsıniz biz iyiyiz çok sukur
pazar günü ist gitmek üzere yola çıkıyoruz bi yandan çamaşır yikiyorum bi yandan yerlestiriyorum ay çok güzel ya

Betülum niye direndi uymamak için acaba paşa Kıyamam sana bugün akşam nasıl olacak
Katreinur ve beni kızlar inşallah hasta olmaz ya geçmiş olsun şimdiden size
yaseminim oyy yanlız mi kaldın sn inan vakit bulamiyorum girmeye elif zaten tel görmeye tahammül edemiyor

hu huu nurayım nereye yahu hiç haber de vermion aşkolsun neyse heyecanına verelim bari:) sağlıkla gidin inş. cnm. ay benim de ablam gelcek inş. arefe günü çok heyecanlıyım:)

hu huu nurayım nereye yahu hiç haber de vermion aşkolsun neyse heyecanına verelim bari:) sağlıkla gidin inş. cnm. ay benim de ablam gelcek inş. arefe günü çok heyecanlıyım:)
kız kaç oldu söylüyorum sen kaçırdın heralde ay çok mutluyum gideceğiniz için ins bi aksilik çıkmaz da gidebiliriz

Siz erkenden gidiyosunz yani neguzel biz ya persemde yada cuma gidicez nasipse tabi bilet bulabilrsek bakalim
Kolay gelsin canim
keşke buraya yakın tasinsaydiniz ne güzel birbirimize destek olurduk ya havalarda soğudu bi yere çekilmiyor
Erken gidiyiruz bayramdan sonrada bi kaç gün kalıp döneceğiz eşim yıllık iznini kullanacak tayini çıkınca tatil işini iptal etmiştik izin daha duruyordu
sizin bir ay oldu mu geleli komşular gelip gitmeye başladı mi anlatsana azıcık sevdin mi orayi

Keske yakin olsaydik canim ama iste
Uzun bi tatilolacak yani ailelerin yaninda insallah guzel gecer canim
Aynen havalar cok sogudu ev serin artik
Bir ay oldu canim komsular iyi simdilik gecend bana geliceklerdi ama ben rahatszdim kabul edemedim artik bigun hazrlikyapip cagiricam
Burdaki insanlarin cogu tarimla ugrasiyo bahceleri var apartmandaklerinde var sagolsunlar bazen sebze falan veriyolar bitanesi hamile buara doguracak karsimada yeni evlenecek birileri gelecrkmis bakalim insallah kafam uyarda anlasrim
Sevdimmi ya nebileyim simdilik sevdim gibi artik donus yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…