- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.801
aaa cnm arkadaşım gelmiş hoşgelmiş. bu kadar boşlama arkadaşım burayı yahu olmuo ama beni geçtin he he:) niloşumu çok öp bolbol güzel vakit geçir inşkızlar selam nasılsınız ay hiç giremiorumya sormayın kış temizlii kış hazırlığı derken dünde annanem geldi 2 3 ay bizde kalıcak zaten nilde sağolsun hpe otur anne otur diyo hep benimle birlikte olmak istiyo yanlız bana fena alıştı işe başlayınca ne olacak hiç bilmiorum teldende giremiorum malesef o eski uygulamalar yok normalden girincede benim tel kilitleniyo anlamıyorum sizde ne var ne yok bakalım?
aaa geçmiş olsun cnm lilerlemesin hemencecik geçsin inş. tabi ki hemen antibiyotik vermemek gerek haklısın. havalardan oluo çocuklar cnm bi sıcak bisoğuk dengelerş alışkın değilyaseminim sağol arkadaşım niloşla zaman güzel gerçekten ama sonrasını bilmiorum.
bu arada niloşsalı akşamı buaazım acıyo dedi bdnde bi sağlık ocağındaki dr götüreyimde baksın buazı şişmişmi ona göre normal dr götüreyim dedim
ay dr dedi kızarmış buazı hemen yazdı antibiyotik tabi vermedim çünkü şimdilik sadece burnu akıyo bide sağolsun songülümün dediği damlayı alıp yastığına damlattım akşam rahat uyudu kuzum takipteyim eğer ateş yükselirse dr götürüp alıcam antibiyotiği herşeydede antibiyotik vermek istemiorum açıkçası..
Hasta olmaz ıns cnm ya bızde de alarmlar calıyo bakalım ıns nıdaya gecmezyaseminim sağol arkadaşım niloşla zaman güzel gerçekten ama sonrasını bilmiorum.
bu arada niloşsalı akşamı buaazım acıyo dedi bdnde bi sağlık ocağındaki dr götüreyimde baksın buazı şişmişmi ona göre normal dr götüreyim dedim
ay dr dedi kızarmış buazı hemen yazdı antibiyotik tabi vermedim çünkü şimdilik sadece burnu akıyo bide sağolsun songülümün dediği damlayı alıp yastığına damlattım akşam rahat uyudu kuzum takipteyim eğer ateş yükselirse dr götürüp alıcam antibiyotiği herşeydede antibiyotik vermek istemiorum açıkçası..
Annemler su aralar vıze ıslerıyle ugrasıyolar 11 ay basında gelecekler ıns, bayramdan sonra olsaydı ıyıydı ama ıslerımız var dedıler neyse bunada sukur dedık:)sağol benicim sende hoşgeldin cnm nasıl kızlar beyzamı hasta pöfff hava deyişiyoya etkiliyo geliyomu senin annnenler
ay keşke bende biyerlere gitsemya hiç dinlenemedimki evde evet tarhana tamamdır akşamda turşuları yaptık sırada eriştevar ama onu bayram sonrası annemler yapıcak
Cnm tedavı ıcın gıtmıstı dımı esın 10 gundur nılosta ozlemıstır babayı hadı gozunuz aydın o zamanaynen ya hava deyişimi kötü gerçekten:
niloş uyuyo kızlar çamaşırlr asılmak üzere beni beklio birde akşam içinn pilav yapılacak eşimde 10 gündür annesinde oda dönüyo bugün artık benim işim hiç bitmez ben işte dinlenirim artık: he he:):):):) şaka biyana ama evde niloşla zaman geçirmek süper..
sağol cnm yaparsınsen eminim he he he:) senin kadar hamarat olamasakta yapıoruz işte bişeyler cnm:Annemler su aralar vıze ıslerıyle ugrasıyolar 11 ay basında gelecekler ıns, bayramdan sonra olsaydı ıyıydı ama ıslerımız var dedıler neyse bunada sukur dedık:)
Bende cok gıtmek ıstıyorum bıyerlere yaa ama en fazla ablamlara falan oluuo havalarda ıyı degıl tıkıldık eve
Ay ne guzel hazırlıklar bıtmıs sayılır gule gule yıyın ıns
Banada eltım yarım kasa murdum erıgı gondermıs pasta fabrıkasında calısıyo, ne yapsam dıye dusunuyorum ama en kolayıma marmelat gelıyo yarın falan onu yaparım gerhalde..
sağol cnm yaparsınsen eminim he he he:) senin kadar hamarat olamasakta yapıoruz işte bişeyler cnm:
inş gelsinler hayırlısıyla negüzel aynen tıkıldık eve pöfff
kızlar niloş uyandı 1çamaşırları 2aşamadım laptabın dümeleri kopacak şimdi öptüm sizi görüşürüz fırsat bulunca yazarım
Guldencim gecmis olsun canim kullandigin damlanin adi ne yazarsan çok sevinirim. Kizlar siz kullandiniz mi bu damlayı bilgisi olan ya da songül e ulasabilen bi sorabilir miyaseminim sağol arkadaşım niloşla zaman güzel gerçekten ama sonrasını bilmiorum.
Canim vok gecmis olsun danla cold mux iki danla yastiguna damlatiyorajn hatta ben bir damla damlatiyorumGuldencim gecmis olsun canim kullandigin damlanin adi ne yazarsan çok sevinirim. Kizlar siz kullandiniz mi bu damlayı bilgisi olan ya da songül e ulasabilen bi sorabilir mi
Berra malesef hasta oldu. Dün atesi de yükseldi. Grip ve ates varAma cok yukselmiyor ates. Dr a gitmeden atlatabilcez mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?