2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar selam nasılsınız ay hiç giremiorumya sormayın kış temizlii kış hazırlığı derken dünde annanem geldi 2 3 ay bizde kalıcak zaten nilde sağolsun hpe otur anne otur diyo hep benimle birlikte olmak istiyo yanlız bana fena alıştı işe başlayınca ne olacak hiç bilmiorum teldende giremiorum malesef o eski uygulamalar yok normalden girincede benim tel kilitleniyo anlamıyorum sizde ne var ne yok bakalım?

aaa cnm arkadaşım gelmiş hoşgelmiş. bu kadar boşlama arkadaşım burayı yahu olmuo ama beni geçtin he he:) niloşumu çok öp bolbol güzel vakit geçir inş

Gulden hosgeldın arada boyle ses ver cnm ozluyoruz:)
Tarhanada yapılmıs oh ellerıne saglık hamarat hatun senı:) nılosun keyfıne dıyecek yoktur oturtur tabı yanında tadını cıkarsın annelı gunlerın bol bol..
Wavs nuray sızlerde sımdıden ıyı tatıller canlar..

yaseminim sağol arkadaşım niloşla zaman güzel gerçekten ama sonrasını bilmiorum.
bu arada niloşsalı akşamı buaazım acıyo dedi bdnde bi sağlık ocağındaki dr götüreyimde baksın buazı şişmişmi ona göre normal dr götüreyim dedim
ay dr dedi kızarmış buazı hemen yazdı antibiyotik tabi vermedim çünkü şimdilik sadece burnu akıyo bide sağolsun songülümün dediği damlayı alıp yastığına damlattım akşam rahat uyudu kuzum takipteyim eğer ateş yükselirse dr götürüp alıcam antibiyotiği herşeydede antibiyotik vermek istemiorum açıkçası..

Aysegul cok sevındım hersey yoluna gırmıs cok sukur pembelıkte kalmaz ıns
Masallah masala koyde yesın dogal dogal herseyden yarasın kuzuya...

sağol benicim sende hoşgeldin cnm nasıl kızlar beyzamı hasta pöfff hava deyişiyoya etkiliyo geliyomu senin annnenler
ay keşke bende biyerlere gitsemya hiç dinlenemedimki evde evet tarhana tamamdır akşamda turşuları yaptık sırada eriştevar ama onu bayram sonrası annemler yapıcak

aaa geçmiş olsun cnm lilerlemesin hemencecik geçsin inş. tabi ki hemen antibiyotik vermemek gerek haklısın. havalardan oluo çocuklar cnm bi sıcak bisoğuk dengelerş alışkın değil

Hasta olmaz ıns cnm ya bızde de alarmlar calıyo bakalım ıns nıdaya gecmez

yaseminim nasıl gidiyo bal böcüğümüm meme savaşı?
betül nesivar erdem paşamın
wavsum beni sormuşsun sağol cnm sende annenlerin yanına gideceksin negüzel pöfff bende gitmek istiorum..
nurayım sanıyorum uzun kalacaksınız istanbulda çok sevindim cnm ne tatlı heyecanlar bunlar dimi
ayşegül masalı faceden takipteyiz maşallah:
fatma girmiyomusun sende dertrsler başladı tabi dimi
songülüm kız sen geliomusun
sibel nerde meryemcik babaanneylemi gitti yoksa oyy kıyamam
funda nedir defneden son haberler bugün konturol varı cnm:

aynen ya hava deyişimi kötü gerçekten:
niloş uyuyo kızlar çamaşırlr asılmak üzere beni beklio birde akşam içinn pilav yapılacak eşimde 10 gündür annesinde oda dönüyo bugün artık benim işim hiç bitmez ben işte dinlenirim artık: he he:):):):) şaka biyana ama evde niloşla zaman geçirmek süper..

Annemler su aralar vıze ıslerıyle ugrasıyolar 11 ay basında gelecekler ıns, bayramdan sonra olsaydı ıyıydı ama ıslerımız var dedıler neyse bunada sukur dedık:)
Bende cok gıtmek ıstıyorum bıyerlere yaa ama en fazla ablamlara falan oluuo havalarda ıyı degıl tıkıldık eve
Ay ne guzel hazırlıklar bıtmıs sayılır gule gule yıyın ıns
Banada eltım yarım kasa murdum erıgı gondermıs pasta fabrıkasında calısıyo, ne yapsam dıye dusunuyorum ama en kolayıma marmelat gelıyo yarın falan onu yaparım gerhalde..

Cnm tedavı ıcın gıtmıstı dımı esın 10 gundur nılosta ozlemıstır babayı hadı gozunuz aydın o zaman
Kolay gelsın sana ev hanımı olmakta hıc kolay degılmıs dımı:)
Bende yatırdım kızları once benım yataga yattık 1 saat gectı hala tepınıyolar sonra nıdayı tatagına goturdum ıkı mızırdadı sımdı uyuyolar:)

sağol cnm yaparsınsen eminim he he he:) senin kadar hamarat olamasakta yapıoruz işte bişeyler cnm:
inş gelsinler hayırlısıyla negüzel aynen tıkıldık eve pöfff
kızlar niloş uyandı 1çamaşırları 2aşamadım laptabın dümeleri kopacak şimdi öptüm sizi görüşürüz fırsat bulunca yazarım

Masallah canim sana dokturmussun yine
Nil alisir tabi sana annesni ozluyo kuzum
Izne ciktin ama dinlenemedin dimi dedgin gibi ise baslayinca dinlenrsin
Bol bol kuzunla vakit gecir canim arada gel yine boyle

Guldencim gecmis olsun canim kullandigin damlanin adi ne yazarsan çok sevinirim. Kizlar siz kullandiniz mi bu damlayı bilgisi olan ya da songül e ulasabilen bi sorabilir mi

Berra malesef hasta oldu. Dün atesi de yükseldi. Grip ve ates var Ama cok yukselmiyor ates. Dr a gitmeden atlatabilcez mi bakalım

slm kizlar gunaydin
gulden ins nik hasta olmadan atlatirsiniz
katre berraya gecmis olsun atesi artmaz ins havalar dengesiz buara oyuzden hstaliklar artti ins ilerlemez
beni cnm sizde de hastalik alarmi varmis ins yanlis alarmdir biseycikleri olmaz ins
wavs neguzel komsularin iyiymis taze sebze yersiniz seninde bahcen varsa sense yaparsjn belki bikac sebze tazecik yersiniz
funda defne nasil oldu sen izinlimisin annen yanindami hala

biz bolbol gezip birsuu sarkilar ogrendik tryzesi ogretti masala hatta bikti tyzemiz :)
teyze oyumcek sarko sole dio tam kardesim baslio hayirrrr cebiz adami soyle dio teyzesiyle dalga gecio resmen sipam:)

Canim vok gecmis olsun danla cold mux iki danla yastiguna damlatiyorajn hatta ben bir damla damlatiyorum
Gribi icin bsabah aksam sogam suyu ver canin bogazda slklnti varsa bal limon
he atesi mutlaka kontrol altinda tut canim calpil ve dolven donusumlu rabbimin izni ile atlarir

Kizlar bizim dun cocuk dr u kontrilumuz vardi
yazin tum ilaclari kesnistik durumunu cok iyi gordu kis icinee tum ilaclari kesti bir daha tekrarlarsa kullanicaz
dun arasa yarim yarene tek doz grio asisi vuruldu biraz gozlem altinda kaldik
arasin kg cok sasirtti bizi 14600 olmud heekez aldi desede bu kadar ummamisrik sanirimkullandigumiz vitamim fayda etto dedik dr hemen bir tane hediye verdi:)
Bir dahaki ay yarim do daha asi vurulcak drmuz hic tahlil yaomamisti iki yas asisida bitince tahlil yaoicam asilari tuttumu diye bakicak
Aras ta cok guzel muayne oldu
bu arada emzirme olayini sordum ikivyasta tamam dedi hrm artik anneyede zarar dedi
bizden haberler boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…