- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.821
gülden oh cnm izinlisin bak keyfine bol bol vakt gecir kızınla.
katre beni geçmiş olsun
reces nasıl oldu defne ?
masal beysal maşallah siizn kuzulara ne dilliler öyle ay biizmki çok tembel hep bişeyle söylüyo ama anlayana aşk olsun :))
memlekete gidenler var herhalde güzel bir tatil diliyorum herkese
havalar soğudu malum
bizde lcw den sezonluk alışverişimizi yaptık çok güzel ciciler aldım kuzuma lcw yi seviyorum :))
kızlar canan karatayı dinledinzmi bir sürü sempozyumda bu keçiboynuzu ve pekmezin içinde demir olmadığı artık kanıtlanmış. çocuğunuza şeker yediriyorsunuz asla vermeyin demir sadece etde var diyo.
ve pekmez karaciğer büyümesi yapıyormuş.
yiyebiliyorsa keçiboynuzunun kendisini yesin diyor.
biz sabah akşam inek sütü içiyoruz bir biberon kansızlık varmı ne durumda açıkçası merak ediyorum ??
Geçmiş olsun canım çok dikkat edin. Allah korusunFunda defne daha iyi sukur Sen yanindasin ya onemli olan o bayramda guzel gecer insallah
Nur cok gecmis olsun canim insallah ilacsiz gecer
Alp tugrada hasta olacak heralde aksam iki Kerr kustu usuttu kesin
Songul masallah pasaya kilosu gayet iyi boyu kac peki insallah asilarida tutmustr kuzularn o suruptan Sen hala arasa veriyomsn
günaydın cnm iyiyim.şükür defne de iyifunda günaydın cnm nasılsın. defne nasıl oldu
iyiyim cnm çok şükür. hsonu doyamadım kuzuma bi gün yetmio. çok sevindim defnenin ii olmasına. maşallah. işe başlamak zor olmuştur tabi. her türlü zor yaa normalde kahvaltısını yaptırıp çıkıyorum kuzumun bugün geç kalınca yaptıramadım o bile zor geldi yani. doğru düzgün bişey de yememiş.günaydın cnm iyiyim.şükür defne de iyi
sen nasılsın?
evet cnm çok zor olduiyiyim cnm çok şükür. hsonu doyamadım kuzuma bi gün yetmio. çok sevindim defnenin ii olmasına. maşallah. işe başlamak zor olmuştur tabi. her türlü zor yaa normalde kahvaltısını yaptırıp çıkıyorum kuzumun bugün geç kalınca yaptıramadım o bile zor geldi yani. doğru düzgün bişey de yememiş.
cnm ben geç kaldığım için yaptıramadım. ananesiyle de yapmak istememiş bi kaç lokma aldı bıraktı dedi annemevet cnm çok zor oldu
ay kuzum niye yapmadı kahvaltısını?kıyamam ona ben
cnm benim yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. çabucak toparlarlar inş. eşinmi kıskançlık krizine girdi cnm. benim eşimde çok kıskanç ve bu beni bazen çileden çıkarıo ciddi anlamdaTunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun hepımız ıcın ıns..
Beyza hasta oluyo demıstım nıdaya da gectı malesefbıkac gun baya okrusuk falan vardı nıda ıkı gun hsfıf ateslendı bugun daha dr ya ıkı cesıt oksuruk surubu yazdırmıstım genelde bıtkısel ıcerıklı olanı kullanıyorum ama bu sefer dıgerı kullandım daha etkılı oldugu ıcın sımdı ıyıyız cok sukur.. Cumartesı ıyıler dıye dugune gıttık orda basladı hafıf ates ama onun dısında ıyılerdı yormadılar bızı:)
Benım cnm bıraz sıkkın bıkac gundur konusmuyorum esımle ve nereye kadar gıdecek boyle bılmıyorum cunku fazlasıyla kırıldım sebep sorarsanız anlatmak uzun ıs kıskanclık krızıyle baslayan olaylar dıyelım...boyle olunca bende evde huzur falanda kalmıyo hıc bısey yapmak gelmıyo ıcımden....
Aysegul gule gıysın masal cıcılerını cnm sende bulursun ıns ıstedıgın cantayı..
Yasmın semıner gelmıs gecmıs zor olmustur ama en azından anane vardı, hersey daha yolundaymıs sevındım sut olayınız bıtıyo galıba...
Nuray sende baba evındesındır artık ıyı tatıller cnm...
Katreınur berra ıyıymıs sevındım hafıf atlatmasına...
Funda sızde de hersey yolunda olmasına sevındım bıgun ıse baslamak zor olmustur amakım bakıyo defneye annen gıttı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?