2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam kızlar tünaydın;

songülcüm maşallah arasa ben ilk kez duyuyorum aşılar tutumuşmu diye olan tahlili , böyle birşeydemi var yani tutmamam ihtimalidemi varki ?

gülden oh cnm izinlisin bak keyfine bol bol vakt gecir kızınla.
katre beni geçmiş olsun
reces nasıl oldu defne ?
masal beysal maşallah siizn kuzulara ne dilliler öyle ay biizmki çok tembel hep bişeyle söylüyo ama anlayana aşk olsun :))
memlekete gidenler var herhalde güzel bir tatil diliyorum herkese
havalar soğudu malum
bizde lcw den sezonluk alışverişimizi yaptık çok güzel ciciler aldım kuzuma lcw yi seviyorum :))

kızlar canan karatayı dinledinzmi bir sürü sempozyumda bu keçiboynuzu ve pekmezin içinde demir olmadığı artık kanıtlanmış. çocuğunuza şeker yediriyorsunuz asla vermeyin demir sadece etde var diyo.
ve pekmez karaciğer büyümesi yapıyormuş.
yiyebiliyorsa keçiboynuzunun kendisini yesin diyor.

biz sabah akşam inek sütü içiyoruz bir biberon kansızlık varmı ne durumda açıkçası merak ediyorum ??

Hayırlı cumalar herkes e. Biz iyiyiz şükür. Dün antıbıyotık de bitti. Dr ateşi sürekli takip edin dedi. Krese başladığı için prebiyotik toz verdi. Bağışıklık güçlendirmek için.
Ben sürekli ateş olcuyorum.
Hasta bebisler e geçmiş olsun.
Nuray bayramda Ailene kavusacaksin ne güzel.
Yasmın ablan geliyor gözün aydın.
Songul arasa maşallah. Kullandığınız vitamin hangisi?
Kızlar bayramda kuzenim gelecek islerini ayarlayabilirse. Çocukları ile çok güzel olur inşallah.
Bu arada eve çıktık çıkalı kv 1 kere bile gelmedi. Tel ediyor sadece. Allah bildiği gibi yapsın

Allah o kadını bildiği gibi yapsın funda canım bir şey diyemiyorum hiç birşey ama şükürler olsun defnem iyiymiş çok sevindim canım inşallah kuzenlerinde gelir güzel bir bayram geçirirsiniz .
cvr sağol teyzesi ama miniğe haksızlık etme annesi güzel anlatıyordur kuzucuk siz anlamıyorsanız o napsın dimi ama :)
songülüm şükürler olsun aras paşamada maşallah
yasmin canım umarım eğitim güzel geçiyordur ve bal böcüğü sensiz iyi durmuştur gece inşallah
gülden canım maşallah sana bol bol eğlenin
memleket yolcuları hayırlı yolcululaar
ayşegül bayılduım masalın köylü kızı moduna :)
biz iyiyiz şükür teyzoşlar

Funda defne daha iyi sukur Sen yanindasin ya onemli olan o bayramda guzel gecer insallah

Nur cok gecmis olsun canim insallah ilacsiz gecer
Alp tugrada hasta olacak heralde aksam iki Kerr kustu usuttu kesin

Songul masallah pasaya kilosu gayet iyi boyu kac peki insallah asilarida tutmustr kuzularn o suruptan Sen hala arasa veriyomsn

Gule gule giysin emir cicilerini
Konusmada bizde tembeliz zamnla olur heralde emirin hic kanina bakilmdmi

Geçmiş olsun canım çok dikkat edin. Allah korusun

gunaydin kizlar dun buranin pazarydi ne varsa aldilar masala ayakkbi elbiseler mevsimlik mont corap ne varsa:)
babam aldi hepsini bir parca bana almadi torun farki bu olsa gerek:)
birtek canta istiyordm kucuk bisey unutmusum arefe gunu kuruluyor pazar ozmn alicam artik
sizler nasilsinz optuk sizi coook

Iyi pazarlar kizlar

Nerelerdesiniz cok sakin kalmış buralar

Biz guzel günler geciriyoruz. Cuma gunu arkadaslarimla bulustuk. Cogumuz evlendi bi araya gelmemiz zor oluyor. Burada oturan bi arkadasta toplandik hatta gece de orada kaldik eski gunlerdeki gibi sabahladik. Dunde beraber carsiya ciktik. Cok iyi geldi bana. Berranin ilerlemedi cok şükür burun akintisi var ama atesi yukselmiyor. Inşallah bu sekilde gecer gider.

Bayram yaklasinca herkesin yogun geçiyor sanırım ama arada haberdar edin bizi bos birakmayin buralari:)

Kızlar biz yoldayız iki saat sonra istanbula varmış olacağız ins ciktigimizdan beri yağmur var elif devamli kustu uyumak istemedi çok zor bi yolculuk oldu çok yorulduk hepimiz ins biran önce hayırlısı ile variriz hepinizi opuuorum

herkese günaydın kızlar yağmurlu bir tokat sabahından. maşallah iki gündür çok güzel yağıyor sakin sakin. hava da tam uyku havası zeynep uyanmasa uyurdum yani. zor yetiştim :) iki gecedir dörtte uyanıo zeynep ama tamamen uyanıo bal böcüğüm zorla uyutuyorum vallahi inş. huy edinmez yoksa yandık. cuma ctesi kuzumdan ayrıydım. allahtan tek geceydi rabbim kimseyi evladından ayrı bırakmasın hiç uyuyamadım. ayrı olanlara da allah sabır versin. kuzumda gece boyu sayıklamış anne diye. neyse ki ctesi beşte yanındaydım gittiğimde uyanıodu. uyandığında beni görünce gözlerinde ki parıltı paha biçilemez. sarıldık koklaştık derken meşhur cümlemiz geri geldi anne memeeee:) annecim uf odu ya dedim acıoo kapatt dedi:) bu hergün tekrarlanan bir durum oldu. allahtan üstelemio. bende daha iyiyim çok şükür. kaynar duşlar işe yarıo her ne kadar ben haşlanmış tavuk gibi duştan çıksam da:)bizden havadisler böyle. sizler nasılsınız. bi bakayım geçmişe. inş. herkes iyidir

herkese günaydın
bugün işe başladım kızlar
kuzumdan ayrılmak çok zor oldu.
hepinize çok teşekkür ederim.beni hiç yalnız bırakmadınız.allah hepinizden razı olsun.kimseye böyle bişey yaşatmasın
defne çok şükür iyi.artık takipteyiz
m.

nuray yolculuk zorlu geçti anlaşılan
yasemin seni en iyi ben anlarım.bilirim ne kadar zor olduğunu

günaydın cnm iyiyim.şükür defne de iyi
sen nasılsın?
iyiyim cnm çok şükür. hsonu doyamadım kuzuma bi gün yetmio. çok sevindim defnenin ii olmasına. maşallah. işe başlamak zor olmuştur tabi. her türlü zor yaa normalde kahvaltısını yaptırıp çıkıyorum kuzumun bugün geç kalınca yaptıramadım o bile zor geldi yani. doğru düzgün bişey de yememiş.

evet cnm çok zor oldu
ay kuzum niye yapmadı kahvaltısını?kıyamam ona ben

Tunaydın kızlar
Guzel bır hafta olsun hepımız ıcın ıns..
Beyza hasta oluyo demıstım nıdaya da gectı malesef bıkac gun baya okrusuk falan vardı nıda ıkı gun hsfıf ateslendı bugun daha dr ya ıkı cesıt oksuruk surubu yazdırmıstım genelde bıtkısel ıcerıklı olanı kullanıyorum ama bu sefer dıgerı kullandım daha etkılı oldugu ıcın sımdı ıyıyız cok sukur.. Cumartesı ıyıler dıye dugune gıttık orda basladı hafıf ates ama onun dısında ıyılerdı yormadılar bızı:)
Benım cnm bıraz sıkkın bıkac gundur konusmuyorum esımle ve nereye kadar gıdecek boyle bılmıyorum cunku fazlasıyla kırıldım sebep sorarsanız anlatmak uzun ıs kıskanclık krızıyle baslayan olaylar dıyelım...boyle olunca bende evde huzur falanda kalmıyo hıc bısey yapmak gelmıyo ıcımden....
Aysegul gule gıysın masal cıcılerını cnm sende bulursun ıns ıstedıgın cantayı..
Yasmın semıner gelmıs gecmıs zor olmustur ama en azından anane vardı, hersey daha yolundaymıs sevındım sut olayınız bıtıyo galıba...
Nuray sende baba evındesındır artık ıyı tatıller cnm...
Katreınur berra ıyıymıs sevındım hafıf atlatmasına...
Funda sızde de hersey yolunda olmasına sevındım bıgun ıse baslamak zor olmustur ama kım bakıyo defneye annen gıttı mı?

cnm benim yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. çabucak toparlarlar inş. eşinmi kıskançlık krizine girdi cnm. benim eşimde çok kıskanç ve bu beni bazen çileden çıkarıo ciddi anlamda inş. çabucak düzelir aranız cnm böyle durumlar insanı çok fazla yoruo çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…