2012 kasım bebekleri büyüyor..

buarada biz memeyi bıraktık tamamen . çok şükür bende daha iyiyim ama hala el değdirmek mümkündeğil. sanırım sık emzirdiğim için bu kadar sıkıntı oldu. en son emzirdiğimin üzerinden 1 hafta geçti. artık normale dönsün di mi ama:)

Sagol cnm atlatıcaz ıns havalarda bozuk onun etkısıde oluyo,kreste bahceye cıkıyolar sonrasıda toparlıyamıyoruz bı turlu..
Evet cnm esımın sacma sapan kıskanclıgı yuzunden basladı malesef...
Emzırme ustunden bır hafta gectıyse artık normale donme zamanı bısey kalmamıs atlattınız cok sukur:)
Katreınur da atlatmıstır artık o zaman ins..

Songul nerelerdesın cnm ugrayamıyosun okullar acıldıgından bu yana yogunluk var sanırım, masallah aras pasaya gelısımı super gıdıyo...

evet cnm katreyle aynı gün başladık ama o geceleri vermeye devam etti bi kaç gün daha. inş. iyidir o da. atlattık sayılır çok şükür. ama benim bal böcüğü hala memeee demeye devam edio. yavaş yavaş mamaaa ya döner inş.
erkeklerin kıskançlığı bazen sınırları zorluo cnm sizde çabucak toparlarsıınız inş. geçici bir dönemdir üzme kandini

Selam kızlar

Beni gecmis olsun canim ya. Berranin gecmisti burun akintisi bugun akintiyla beraber hirilti var burunda tikanik sanırım. Tam olarak atlatamadik yani.

Yasemin biz de bıraktık artik. Benim sıkıntım gecti şükür. Ilk gunler cok fenaydi sonra bi ara azaldi tekrar basladi ağrı. Dunden beri cok rahatim artik bi daha olmaz heralde.

oh çok şükür sen atlatmışsın cnm darısı bana inş. bende hala bi kısmında taş gibi sertlik var o da geçer zamanla inş. kuzular alıştı ya bin şükür bizler atlatırız. berremda çabucak toparlasın inş cnm. ben tıkanıklık için cold mix damla aldırmıştım geçen sefer ii gelmişti. hani yastığına yakasına damlatılanlar var ya onlardan. yoğun bir kokusu var. rahat uyumasını sağladı diye düşünüyorum cnm songülde tavsiye etmişti sanırım.istersen deneyebilirsin.buara beişler hasta sanırım genelde.nilim de bronşit olmuş yaa şimdi gülden yazdı. çok üzüldüm. çabucak toplar inş.

sanırım sayfayı terketme zamanı geldi. bu ne ki da in cin top oynuo bi gelen bi daha uğramıo ahanda küstüm

sanırım sayfayı terketme zamanı geldi. bu ne ki da in cin top oynuo bi gelen bi daha uğramıo ahanda küstüm
Kız gıtme sakın bırılerının topıgı ayakta tutması lazım:) nıda tel gorunce baslıyo mız mızlıga ondan yazamıyom herzaman;(
Sımdı nıloya dıye tutturdu baktık yok keloglan bakıyo kel kel deyıp duruyo:)

Ins uzun surmez bayramda gelıyo zaten
Isın kotusu kendını haklı cıkarmaya calısmıyo mu daha da sınır oluyorum....
Zeynepcık ıns artık mama mama dıycek annesı umudunu kestı artık memeden yoksa daha zor olurdu,masallah ona

cnm kızlar bir an önce iyileşir
annem cumartesi gece gitti cnm.defneye kv bakıyor.bugün kreşe gitti.12 de kv kreşten aldı.günün kalanında o bakacak
siz de kim kimi kıskandı cnm(çok özel değilse)?inşallah bir an önce barışırsınız?

sagol cnm sızede gecmıs olsun ıns cabuk toparlar berra yoksa ıstahta gıdıyo:)
Bız dun ogleden sonraya kadar bısey yemedık oglen tarhana corbası ysptım yanınada yogurt koydum ekmegı yogurda batırıp ogle guzel yedıkı masallah, bıyandan bende corba tıktım agzına:) benımde karnım doydu onla beraber:) arada bı tam acıkması lazım benım bıdıgın yemesı ıcın bıdaha artık ne zaman oyle yer bılmıyorum:)

canım merak etme zamanla düzeliyor
defne emmeyi bırakalı 1 yıl olacak ama benim sütüm hala kesilmedi.ara ara çok sızlıyor o zaman azcık sağıp rahatlıyorum.defneyi çok içten sevdiğin için sütünün çekilmemesi normal diyor kv ama bilmiyorum normal mi?

sürmez cnm bayramda öpüşüp koklaşırsınız:) inş cnm memeden kesmenin en güzel sonucu daha çok su içmesi oldu sanırım cnm

ay o kadar olmaz inş. cnm yaa 1 yıl mı. ben bayrama eskiye dönerim diye düşünüyorum inş.

harbiden arada bişeyler oluo kuzulara daha bi güzel yiolar. öyle görünce de kendi kendime ben mi çok sık yedirmeye çalışıyorum ki diye düşünmüo değlilim. afiyet şifa olsun kuzuma inş.

Huhu kulaklarim kizdi bur bakayim dedim nasilsiniz bakim
benim gunler yogun geciyor malum yaren sabahci
benucim cnm olur arada boyke seyler ej guzelide barismasu hehe
alir gonlunu esin
katre yasemin hadi sizde atlattiniz sira geldi bana
Ay yarina misafirim vae arascan uyusun is cok

sıra sende cnm da sende o sıraya girecek göz yok he he:) aras seni bırakacak bu gidişle. eee iki yaşa ne kaldı:) ne yapcan yarına bakim söyle de bana da belki iftar için fikir olur:)

sıra sende cnm da sende o sıraya girecek göz yok he he:) aras seni bırakacak bu gidişle. eee iki yaşa ne kaldı:) ne yapcan yarına bakim söyle de bana da belki iftar için fikir olur:)
Sorma cnm ya bu ara pek isi yok zaten emmekle
Bu hin disardan soyleniyor kabakli tavukli salata ole
aglak pasta yapicam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…