2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tabi ama bizde islama kofte soykuyoruz
ben onu bilmiom ama buarada dün sabah kahvaltı da zeynep acuka yedi peynirle:) hemde ne yeme sen aklıma geldin söylemeliyim diye::) anasının kızı acı sevio. o yiyince eşim merak etti bi bakayım nasılmış dedi acıymış ya kızım nasıl yion sen dio he he:)

netten baktım . ekmek ıkızartmasıyla birlikte sunuluomuş. ama biraz ekmek kızartması değişik. lezzetli oluodur eminim. köfte severim zaten:)

Funda cnm allah kavustursun bayramda beraber olma durumunuz varmı annenle?
Esımın benı sacma sapan bı nedenden kıskanmasıyla basladı cnm sonrada buyudu...
Songul hosgeldın cnm sagol atlatıyoruz hastalıkları ama yıne tekrarlıyo nıdanın kontrolunde grıp asısını sorucam dr ye bskalım...sana kolay gelsın dısardan soylemekte ıyıymıs ev sahıbı cok yorulmaz en azından, pekı gun sahıbesı mı soyluyo yoksa herkes ortakmı? Islama kofte bı kere tv de ızlemıstım guzel olur herhalde mmmm afıyet olsun sıze:)
Yasmın Allah kabul etsın cnm 10 gun mu tutacaksın cok buyuk sevapmıs ıns naıl olursun..

Nile cok gecmis olsun üzüldüm yaa

Yasemincim sende atlatirsin bir an once inşallah cok zor oluyor.

Songül hanim hoşgeldiniz:) merak ettirdiniz kendinizi

Yasemin sen de mi orucsun bugün ben de tuttum. Bu kış tutmamiz lazim kazalarin bi kısmını artık

evet cnm ilk ama benim daha . malum eğitim filan derken ancak fırsat oldu. cumaya kadar tutucam nasipse 4 gün 4 gündür di mi:) bugünü inş tutarsam 40 kalacak: biter mi ki

sağol cnm illk 10 günü tutmak çok sevap ben bi kısmını kaçırdım rabbim kabul etsin inş. kısım kısım tutup bitirmeliyim 2. bebe gelmeden:)

selam kızlar ay ne güzel ya bıraktınız emmeyi ben bayramda başlayacam geceleri deli gibi emiyo çok yoruldum artık uyuyamıyorum ama çok korkuyorum bırakmaz gibi geliyo bırakır dimi kızlar çok ağlamaz dimi

cnm korkma birakır inş. zeynepte çok düşkündü nurayıma söyleyip duruyordum çok ağlıycak diye. şükür korktuğum gibi olmadı. ama salçadan korktu kuzum çok işime yaradı ne yalan söylim. tavsiye ederim:)

Hay Allah insalla daha fazla uzamas hos onumuz bayram en koty o zamana hallolur
Cnm gerkes kendi siparisuni oduyor ev sahibi icecek salata ve tatli yapiyor
betullerle olan toplantida herkez bir cesit yapiyor oda cok keyifli oluypr
bi arada kizlarada araa arada sogan syyu cee cnm
arasta keciboynuzu ozunden beri masalla diyeyim xok iyi

Canim senin kuzu cok uyanik ole ikna ile falan hallolmaz bu is basacan sakiza saci iatemicek artik

Ay sagol canim cim
Bu arada minuk nasil oldu sizede gecmia olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…