- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.861
dışardan soyleniyor ne kız kebap lahmacun tarzı şeyler mi istiyosunuzSorma cnm ya bu ara pek isi yok zaten emmekle
Bu hin disardan soyleniyor kabakli tavukli salata ole
aglak pasta yapicam sadece
Tabi ama bizde islama kofte soykuyoruzdışardan soyleniyor ne kız kebap lahmacun tarzı şeyler mi istiyosunuz
ben onu bilmiom amaTabi ama bizde islama kofte soykuyoruz
yok cnm sanırım bilmiyorumIslama jofte bilirmisiniz siz
Ay unutttm a of oruclu oruclu olmai baknetten baktım . ekmek ıkızartmasıyla birlikte sunuluomuş. ama biraz ekmek kızartması değişik. lezzetli oluodur eminim. köfte severim zaten:)
olur olur:) sabahın köründe yemek tariflerine bakmaya başladım zaten oruç psikolojisi he he:)Ay unutttm a of oruclu oruclu olmai bak
Ay sorma ramazanda hepimiz neydik oleolur olur:) sabahın köründe yemek tariflerine bakmaya başladım zaten oruç psikolojisi he he:)
aynen cnm bi de bizler gün boyu pc başında olunca otomatikman akşama kadar tek ilgi odaoğı yemek sitelri oluoAy sorma ramazanda hepimiz neydik ole
evet cnm ilk ama benim daha . malum eğitim filan derken ancak fırsat oldu. cumaya kadar tutucam nasipse 4 gün 4 gündür di mi:) bugünü inş tutarsam 40 kalacak:Nile cok gecmis olsun üzüldüm yaa
Yasemincim sende atlatirsin bir an once inşallah cok zor oluyor.
Songül hanim hoşgeldiniz:) merak ettirdiniz kendinizi
Yasemin sen de mi orucsun bugün ben de tuttum. Bu kış tutmamiz lazim kazalarin bi kısmını artık
sağol cnm illk 10 günü tutmak çok sevap ben bi kısmını kaçırdım rabbim kabul etsin inş. kısım kısım tutup bitirmeliyim 2. bebe gelmeden:)Funda cnm allah kavustursun bayramda beraber olma durumunuz varmı annenle?
Esımın benı sacma sapan bı nedenden kıskanmasıyla basladı cnm sonrada buyudu...
Songul hosgeldın cnm sagol atlatıyoruz hastalıkları ama yıne tekrarlıyo nıdanın kontrolunde grıp asısını sorucam dr ye bskalım...sana kolay gelsın dısardan soylemekte ıyıymıs ev sahıbı cok yorulmaz en azından, pekı gun sahıbesı mı soyluyo yoksa herkes ortakmı? Islama kofte bı kere tv de ızlemıstım guzel olur herhalde mmmm afıyet olsun sıze:)
Yasmın Allah kabul etsın cnm 10 gun mu tutacaksın cok buyuk sevapmıs ıns naıl olursun..
cnm korkma birakır inş. zeynepte çok düşkündü nurayıma söyleyip duruyordum çok ağlıycak diye. şükür korktuğum gibi olmadı. ama salçadan korktu kuzum çok işime yaradı ne yalan söylim. tavsiye ederim:)selam kızlar ay ne güzel ya bıraktınız emmeyi ben bayramda başlayacam geceleri deli gibi emiyo çok yoruldum artık uyuyamıyorum ama çok korkuyorum bırakmaz gibi geliyo bırakır dimi kızlar çok ağlamaz dimi
Hay Allah insalla daha fazla uzamas hos onumuz bayram en koty o zamana hallolurFunda cnm allah kavustursun bayramda beraber olma durumunuz varmı annenle?
Esımın benı sacma sapan bı nedenden kıskanmasıyla basladı cnm sonrada buyudu...
Songul hosgeldın cnm sagol atlatıyoruz hastalıkları ama yıne tekrarlıyo nıdanın kontrolunde grıp asısını sorucam dr ye bskalım...sana kolay gelsın dısardan soylemekte ıyıymıs ev sahıbı cok yorulmaz en azından, pekı gun sahıbesı mı soyluyo yoksa herkes ortakmı? Islama kofte bı kere tv de ızlemıstım guzel olur herhalde mmmm afıyet olsun sıze:)
Yasmın Allah kabul etsın cnm 10 gun mu tutacaksın cok buyuk sevapmıs ıns naıl olursun..
Canim senin kuzu cok uyanik ole ikna ile falan hallolmaz bu is basacan sakiza saci iatemicek artikselam kızlar ay ne güzel ya bıraktınız emmeyi ben bayramda başlayacam geceleri deli gibi emiyo çok yoruldum artık uyuyamıyorum ama çok korkuyorum bırakmaz gibi geliyo bırakır dimi kızlar çok ağlamaz dimi
Ay sagol canim cimNile cok gecmis olsun üzüldüm yaa
Yasemincim sende atlatirsin bir an once inşallah cok zor oluyor.
Songül hanim hoşgeldiniz:) merak ettirdiniz kendinizi
Yasemin sen de mi orucsun bugün ben de tuttum. Bu kış tutmamiz lazim kazalarin bi kısmını artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?