2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlae bu arad gecen tv de izledim tatsiz sakoz kulak ve cene kaslari icin cok iyiymis tavsiye etti dr
bizim atas cok seviyor ama balom yapamadigi ocin kiziyor

Ay sagol canim cim
Bu arada minuk nasil oldu sizede gecmia olsun
Sağol canim benim. Ne hastayiz ne iyiyiz idare ediyoruz işte.

Yasemin benimde ilk canim bi daha da tutamam heralde kardesim gelecek yarin. Ama bi tane bi tanedir dedim tuttum işte:) senin yine iyiymis. Benim 52 kalacak. Nasil biter ben de bilmiyorum

heheh :) ıyy ben iğrenirim yapamam öyle bakıcam bizim salçada çok tuzlu ya o işe yarar sanırım bizdede
cnm zaten uf oldu diosun ya salçada kan gibi bulaşmış oluo yani çocuk orda kırmızı bişeyler görüo. zeynep emmeye bile kalkışmadı. emse verecektim:) acıo kapat deyip durdu kuzum.

Kizlae bu arad gecen tv de izledim tatsiz sakoz kulak ve cene kaslari icin cok iyiymis tavsiye etti dr
ay benim kuzum da çok sevio dakıs dakıs deyip duruyo sıpam yerini de bilio bu tarapa bu tarapa dio güye beni mutfağa götürüyo he he:) çokta tatlı çğiniolar

Betül korkma canim bosyere o kadar stres yapmışım diyorum şimdi. Stresten bi hal olmustum ya agzimin ici yaralarla dolmuştu. Sen kararli olduktan sonra 2 3 gunun icinde hallolup gidiyor bi şekilde

cnm tabi ki bi tane bi tanedir. tutmak lazım. bende cumaya kadar tutucam çünkü allah nasip ederse cuma ablam gelcek. zaten 4 gün kalacak oruç tutamam sanırım

yok cnm bayramda eşimle konuştum annemlere gitmeyeceğiz
malum kurban fala kesilecek bir sürü iş
ama ekim sonunda annem defnenin doğumgününe gelecek.o zamana ben de izin alıp bol bol gezeceğiz
cnm inşallah bu kıskançlık işi hemen biter.

bırakır canım merak etme

evet cnm çok faydalı ama çok çiğnenirse çene çıkıklığına sebebp oluyor.benim kuzenimin çenesi çıkmıştı sakız çiğnemekten
defne de sakız çiğnemeyi seviyor

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim bu aralar esime cok kiziyorum yaa hic sormayin cumartesi bi etek alayim dedim carsiya gittik ama burnumdan getirdi sonra konusunca diyo bide ordakilere kizdim ondan oyle yaptim falan diye baya kizgindim esime konusmuyodum mecbur kalmadikca neyse ayrintiya cok girmiyim.dmbu gardrop isi beni cok strese sokmustu daha dogrusu kafama takilmisti hic keyfim yoktu dun artik duz dolap almaya karar vermistim ilerde satariz falan diyodum sonra rastgele tekzene baktim netten iki tane dolap eklenmis ikiside guzel ama ben birini begendim ve esimle konusup ikna ettim hatta songulede resim yollayip sormustum oda heycanima ortak oldu dun aksam hemen netten aldik dolabi bakalim ins.kisa zamanda gelir merakla bekliyorum.dun burayada girip dolaplari size sorayim dedim ama yuklenmedi biturlu bidaha deneyeyim bakalim yuklenirse artik.sizde fikrinizi soylersiniz.

Ay yok yaa niye yuklenmiyo anlamiyorum daha once yukledim aslinda ama bu sefer olmuyo biturlu neyse artik.
Dun aksamda ozdilegin magazasina gittik kullanmalik havlu aldim erenede araba seklinde ev ayakkabisi aldik tam olarak ne diyolar bunlara bilmiyorumda pelus hayvanli falan oluyoya onlardan eren icin arabali aldik simdiden evde giyiyo ve cikarmiyo benimde vardi zaten onceden artik ana ogul takiliriz evde.
Bugun islerim bitmedi biturlu yoksa gunduz giricektim bide erende cok az uyudu hic bana vakit kalmadi ins.yarin girerim gecmiside ozaman okurum simdi erenin banyo zamani sonra biraz durur uyuturum.

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl. fatmacım hayırlı olsun cnm dolabım içine sinerek kullanırsın inş.

günaydın yasemincim ay oğluma hafta sonu uyku tulumu almıştım dün akşam onunla yattık rahat rahat uyudum bende onu düşünmeden :)
fatma dolabınız hayırlı olsun
güldenim nil bronşit olmuş geçmiş olsun
beni umarım düzelmiştir aranız

günaydın cnm güle güle kullansın paşam tulumunu oh mis gibi uysun inş. iki gündür bende giydiriyorum napim üstünü örttüğüm anda uyanıo havalar da iyice serinledi. yaşasın uyku tulumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…