- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.881
heheh :) ıyy ben iğrenirim yapamam öyle bakıcam bizim salçada çok tuzlu ya o işe yarar sanırım bizdedeCanim senin kuzu cok uyanik ole ikna ile falan hallolmaz bu is basacan sakiza saci iatemicek artik
heheh :) ıyy ben iğrenirim yapamam öyle bakıcam bizim salçada çok tuzlu ya o işe yarar sanırım bizdede
Valla erden bu ara pek istahlu o salcayi yer gibiheheh :) ıyy ben iğrenirim yapamam öyle bakıcam bizim salçada çok tuzlu ya o işe yarar sanırım bizdede
Sağol canim benim. Ne hastayiz ne iyiyiz idare ediyoruz işte.Ay sagol canim cim
Bu arada minuk nasil oldu sizede gecmia olsun
cnm zaten uf oldu diosun ya salçada kan gibi bulaşmış oluo yani çocuk orda kırmızı bişeyler görüo. zeynep emmeye bile kalkışmadı. emse verecektim:) acıo kapat deyip durdu kuzum.heheh :) ıyy ben iğrenirim yapamam öyle bakıcam bizim salçada çok tuzlu ya o işe yarar sanırım bizdede
ay benim kuzum da çok sevio dakıs dakıs deyip duruyo sıpam yerini de bilio bu tarapa bu tarapa dio güye beni mutfağa götürüyo he he:) çokta tatlı çğiniolarKizlae bu arad gecen tv de izledim tatsiz sakoz kulak ve cene kaslari icin cok iyiymis tavsiye etti dr
bizim atas cok seviyor ama balom yapamadigi ocin kiziyor
Sağol canim benim. Ne hastayiz ne iyiyiz idare ediyoruz işte.
Yasemin benimde ilk canim bi daha da tutamam heralde kardesim gelecek yarin. Ama bi tane bi tanedir dedim tuttum işte:) senin yine iyiymis. Benim 52 kalacak. Nasil biter ben de bilmiyorum
yok cnm bayramda eşimle konuştum annemlere gitmeyeceğizFunda cnm allah kavustursun bayramda beraber olma durumunuz varmı annenle?
Esımın benı sacma sapan bı nedenden kıskanmasıyla basladı cnm sonrada buyudu...
Songul hosgeldın cnm sagol atlatıyoruz hastalıkları ama yıne tekrarlıyo nıdanın kontrolunde grıp asısını sorucam dr ye bskalım...sana kolay gelsın dısardan soylemekte ıyıymıs ev sahıbı cok yorulmaz en azından, pekı gun sahıbesı mı soyluyo yoksa herkes ortakmı? Islama kofte bı kere tv de ızlemıstım guzel olur herhalde mmmm afıyet olsun sıze:)
Yasmın Allah kabul etsın cnm 10 gun mu tutacaksın cok buyuk sevapmıs ıns naıl olursun..
bırakır canım merak etmeselam kızlar ay ne güzel ya bıraktınız emmeyi ben bayramda başlayacam geceleri deli gibi emiyo çok yoruldum artık uyuyamıyorum ama çok korkuyorum bırakmaz gibi geliyo bırakır dimi kızlar çok ağlamaz dimi
benim annem beni öyle bıraktırmışCanim senin kuzu cok uyanik ole ikna ile falan hallolmaz bu is basacan sakiza saci iatemicek artik
evet cnm çok faydalı ama çok çiğnenirse çene çıkıklığına sebebp oluyor.benim kuzenimin çenesi çıkmıştı sakız çiğnemektenKizlae bu arad gecen tv de izledim tatsiz sakoz kulak ve cene kaslari icin cok iyiymis tavsiye etti dr
bizim atas cok seviyor ama balom yapamadigi ocin kiziyor
amiiiiinnnnBenicim esinle bir an önce duzelirsiniz inşallah. Huzur olmazsa insanin tadi da olmuyo. Rabbim evlerimizden huzuru eksik etmesin
günaydın cnm güle güle kullansın paşam tulumunu oh mis gibi uysun inş. iki gündür bende giydiriyorum napim üstünü örttüğüm anda uyanıo havalar da iyice serinledi. yaşasın uyku tulumu:)günaydın yasemincim ay oğluma hafta sonu uyku tulumu almıştım dün akşam onunla yattık rahat rahat uyudum bende onu düşünmeden :)
fatma dolabınız hayırlı olsun
güldenim nil bronşit olmuş geçmiş olsun
beni umarım düzelmiştir aranız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?