2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydın hanımlar uyku tulumlarını nerden aldınız bakim bizim uyku tulumu küçüldü yenisini almak lazım ama daha alamadık

herkese günaydın hanımlar uyku tulumlarını nerden aldınız bakim bizim uyku tulumu küçüldü yenisini almak lazım ama daha alamadık
günaydın cnm bizim geçen sene ki oluo lcw den almıştım . geçen yıl biraz büyüktü bu yıl tam oluo. bu yılı atlatır rahat rahat inş.:) ranacık nasıl

buarada teyzesi kuzuma bayramlık göndermişti dün denedik olmadı daha doğrusu yaka dikişi hatalı sanırım bi tuhaf durdu. iade olacak sanırım. eee bizede bayramlık almak düştü:) bu öğle arası gidip bakmam lazım kuzum bayramlıksız mı kalsın di mi ama:)

günaydın cnm bizim geçen sene ki oluo lcw den almıştım . geçen yıl biraz büyüktü bu yıl tam oluo. bu yılı atlatır rahat rahat inş.:) ranacık nasıl
ranacık iyi teyzesi hep birlikte oyun oynamak istiyo evde dinlenmek yok vardiyeli de oynayamıyosun illa baba ve anne ikimizde kalkacaz
babam almıştı uyku tulumunu bu ay baktım burdaki lcw ye ama kalmamıştı sömürüyolar burda

biz bayramlık almadık ya iki hafta önce pantolon üst almıştım bayrama onları giyer nasılsa bi yere gitmiyoruz :)

günaydın kızlar
fatma cnm dolabınız hayırlı olsun
yasemin öğle arasında alışveriş var desene
ben 2 hafta önce aldım kuzuma bayramlık
betül cnm erdem güle güle giysin tulumunu
bizim geçen yılki tulumumuz biraz büyüktü ama şimdi nasıl gelir bilmiyorum.belki ben de alabilirim
canan günaydın tatlım rana nasıl?

günaydın canım rana iyi bakalım şimdilik bakıcıya gitmek istemiyo bu ara ayrılmak istemiyo benden cumayı bekliyorum dört gözle
defne nasıl oldu iyileşti çok şükür değil mi

günaydın canım rana iyi bakalım şimdilik bakıcıya gitmek istemiyo bu ara ayrılmak istemiyo benden cumayı bekliyorum dört gözle
defne nasıl oldu iyileşti çok şükür değil mi
kuzum benim kıyamam ya neden gitmek istemiyor ki?
defne iyi çok şükür cnm
tabi kv tekrar hasta etmezse
dün akşam bi gittim ki badysinin önü ıslak ve akşamın o soğuğunda kv defneyi balkonda tutuyor.gel de kızma.çocuk daha yeni hastalıktan kurtuldu.önü ıslak dedim . aa evet biraz önce ıslattı dedi.yemek yedirememiş,uyumamış dün kuzum.sabah da bırakınca ağladı

bal böcüğü ne yapıyo bakalım artık sütten iyice kesildi değil mi
iyi cnm bal böcüğü çok şükür . hala arada meme bakıooomm dese de süt bitti çok şükür. bende günden güne daha ii oluyorum. benim kuzu da bolbol kitap olkutuyo oku oku deyip duruyo ayıdık nanuuu dio sıpam çok sevio onu nedense:) bende pantolon ve mevsimlik üst almıştım iki hafta önce aslında bi tarafm nları giydri diyo. ama bi tarafımda elbise almalısın dio:) teyzemiz aldım dediği için sevinmiştim ama malesef bana ciciş yolları gözüktü:)

evet cnm ciciş yolları gözüktü bana nasılsa orucum yemek derdim de yok 1 saat dolanırım artık:)

of ya kendi canından can o niye böyle yapıyo bu kadın yani elin çocuğu olsa daha iyi mi bakacak ben anlamadım hayır soğukta balkonda ne işi var evin içinde bile ıslak ıslak ne dolaştırıyo anında müdahale etsene tamam değiştirmiyosun madem bi mendil sok demi ama

elbise giymiyo benim kız ya ben alıorum sabah giydirip gönderiyorum bakıcıya öğlen almaya gittiğimde pantolona dönmüş olarak dönüyo kadın üşüdüğünü düşünüyo herhalde o yüzden almayacam bayramdan sonra istanbula gitmeden belki bakarım yine bişeyler

allah senin kv ye akıl fikir en önemlşsş de biraz insaf versin cnm. yazık yaa el kaar yavru zaten yeni toparlıo biraz daha dikkat gerek. hem artık izmir de olsa balkon devri bitti yani. özelliklede senin eve gittiğin saatler için. yazık günah

anladım cnm ama elbiseyle de pek bi cici oluolar yahu:) ama dediğin doğru elbise çocukların çok kullanabildikleri bişey değil.

Gunaydin kizlar herkese hayirli gunler olsun ins. dolap icin hepiniz sagolun ins.hayirlisiyla gelirde istedigim gibidir elime gecmeden icim rahat etmiycek.

Fundacim defneyi sorucaktim ama yine cocuk kv.eline dusmus nasil iyi olsun islak islak tutuyo cocugu iyice hasta etmek istiyo heralde kadina bak yaa.sen defneyi krese vericekmisin.

Betulcum sizinde tulumunuz hayirli olsun bizede lazim yaa bide eren odasinda uyudugu icin esimle gidip gidip ustunu ortuyoruz ama bu ara erene kaban ve mevsimlik giyicek aldigimiz icin uyku tulumunu bayram sonrasina biraktim gecen seneden cok biseyi yoktu cunku kucuk geliyolar.bizde alsak rahatla uyucam ins.bende.

Yasemin sen oruclara basladinmi Allah kabul etsin benimde var cok borcum yaa bende bayram sonrasi baslasam iyi olucak.zeynebe teyzesinin aldigi bayramlik olmamasi kotu olmus ama sen al yine iyi alisverisler.

Bu arada patlican kabizliga iyi geliyomus siz biliyomuydunuz kizlar bende rastgele ogrendim bilmiyosaniz aklinizda bulunsun gerek olursa patlican yedirirsiniz kuzulara.

günaydın cnm. inş. istediğin gibi bi dolap gelir. evet bayramlığımız olmadı yaa bende çok üzüldüm.napalım yeni ciciş alcaz artık bulabilirsek. aslında giymediği iki badisi bi pantolonu var ama işte elbise lazım sanki:) orucun 2. günü daha 39 gün var

canım vallahi allah seni inandırsın akşam çocuğun önü olduğu gibi ıslaktı
ben şunu anladım ki benim kv çocuk bakmaktan anlamıyor
zaten eşim ve kaynım da çok zahmetsiz çocuklarmış.yemek konusunda hiç üzmemişler.ne verdiyse yemişler.kendi iş yapacağı zaman oturturmuş önlerine de oyuncak koyarmış o da işine bakarmış.o yüzden defneye bakmak ona çok zor geliyor.bir de hastanede anneme kimse benden daha iyi bakamaz diyor övünerek
zaten daha defnenin kaka yapıp yapmadığını bile anlamıyor.o derece düşün yani.tesadüfen açınca ya da yanındakiler çocuk kaka yapmış dediği zaman farkediyor
artık art niyetle değil anlamadığı için böyle yaptığını düşünüyorum.ama bak öyle değil şöyle yap dediğim zaman da onun babasını da ben büyüttüm deyip çıkıyor.ne olursa olsun olan benim çocuğuma oluyor.eşim kesinlikle annesinin hatasını kabul etmiyor.benim çok evhamlı olduğumu düşünüyor.
çocuk öyle allahıma emanet bi şekilde.ya düşünün hala benim çocuğuma sabah kahvaltısı yaptırmak yerine kaşık maması yediriyor.ki defne çok güzel kahvaltı yapar.zeytin,peynir,domates,salatalık,bal,reçel ve yumurtayı yer.ben kahvaltı yaptırıyorum o mama yediriyor.sen evde mama yedirme kreşte yapsın kahvaltısını diyorum onu da kabul etmiyor.
ama allah var meyve suyu sıkıp verir.bak o konuda hakkını yiyemem.ama onda da defnenein eline meyvenin kendisini verse daha iyi olur.etrafı batıracak diye meyve suyu sıkıp veriyor.en azından sağlıklı bişey.

canım son günlerde çok soğuk burası da
akşam 8 buçukta buz gibi oluyor.öyle bir rüzgar esiyor ki anlatamam
ama kadın dikkat etmiyor işte
aman zaten nolacak hastanede rezil olan biziz.kendi gezmelere gitti
1 saat yanımıza uğradı onun ardından o avm senin bu avm benim gezdi durdu

canımdefne yarım gün kreşe gidiyor zaten
dün tekrar başladı kuzum
kv de defneyle derslere girmek istemiş kreştekiler de siz böyle yaparsanız olmaz siz dışarı çıkın demişler
her ders arasında da videolarını göstermişler kv ye
cnm bizim dr 3 yaşından önce patlıcan verdirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…