- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.921
cnm benim başınız sağolsun tekrardan. o cümleler kuran kuzuyu da yerim yaa maşallah. ama sana fazla alışıo annesi ananeniz zorlanacak vallahikızlar nasılsınız bakalım ay giremiorum inanın çok zor oluyo
nil 1 dakika bile yanından ayrılmamı istemio onunl öyle uykusu yaparım diodum ama o uyuyunca anca işlerimi yapıorum bana annem bakıcak diye dolaşıyo piyasada çok komik bide artık herşeyi söylüyo inanılmaz cümleler kuruyo ben şaşırıyorum
bu arada eşimin dedesinide kaybettik geçmiş yapamıorum umarım herkes iyidir kızlar fırsat buldukça yazıcam ama nerde sanıyorum bayramlıklar alınmış ama ben buyıl nile istediğim gibi bişey bulamadım pantolon gömlek aldım malesef aslında etek ceket takım istiodum..
Yıne bakarsın cnm bıkac gun var daha, kalıtesını bılmıyorum ama bencede pahalı gıbı, ama ucunuzde aynı tarz cok hos olurdu he:)hiç bişey bulamadan geldim yaa çok sinir oldumkot elbise istiyorum yok... internet kaynıo elbiseyle onlarada güvenilmio güvensen de çok geç yetişmez. kot gmlek pantolon alayım dedim. eşimde bende kot gömlek ve keen pantolon giycez aynı renklerde. tam zeynebe göre buldum nerdeyse aynısı. gömlek 50 tl pantolon 40 çok pahalı değil mi yaa özellikli bişey de değil sinir oldum. büyükşehirde yaşamak lazım
Amıınn cnm amın cumlemızın ınsBenicim esinle bir an önce duzelirsiniz inşallah. Huzur olmazsa insanin tadi da olmuyo. Rabbim evlerimizden huzuru eksik etmesin
Uyku tulumunu gule gule gıysın erdem pasa:)günaydın yasemincim ay oğluma hafta sonu uyku tulumu almıştım dün akşam onunla yattık rahat rahat uyudum bende onu düşünmeden :)
fatma dolabınız hayırlı olsun
güldenim nil bronşit olmuş geçmiş olsun
beni umarım düzelmiştir aranız
aynen cnm çok hoş olurda aynı paraya kışlık mont alınır yani he he:) gün boyu işte olunca akşamda çıkmak zor gelio zeynepte yakamı hiç bırakmıo sağolsun. fırsat olmuo o yüzden öğlen halledeyim demiştim ama jet hızıyla 3 mağaza gezdim hiç bir işe yaramadı. neyse olmadı evde giymediklerinden giydircemYıne bakarsın cnm bıkac gun var daha, kalıtesını bılmıyorum ama bencede pahalı gıbı, ama ucunuzde aynı tarz cok hos olurdu he:)
Olmazsa evdekılerden gıydırırsın cnm bosver Allah baska sıkıntı vermesın:)aynen cnm çok hoş olurda aynı paraya kışlık mont alınır yani he he:) gün boyu işte olunca akşamda çıkmak zor gelio zeynepte yakamı hiç bırakmıo sağolsun. fırsat olmuo o yüzden öğlen halledeyim demiştim ama jet hızıyla 3 mağaza gezdim hiç bir işe yaramadı. neyse olmadı evde giymediklerinden giydircem
eşinle durumlar aynı mı cnm yaa rabbim tez zamanda huzur versin inş.
aynen cnm allah başka sıkıntı vermesin.bi an evvel sizin sıkıntınızı da gidersin inş cnmOlmazsa evdekılerden gıydırırsın cnm bosver Allah baska sıkıntı vermesın:)
Bende yarın sabahtan cıkmayı dusunuyorum nıdayla ıkısı olunca hıc bısey bakılmıyor en azından nıdayla cıkıcam belkı bulurum bıseyler olmazsa bızde evdekılerden gıyıcez...
Amın cnm aynıyız malesef
nil nasıl oldu cnm?kızlar nasılsınız bakalım ay giremiorum inanın çok zor oluyo
nil 1 dakika bile yanından ayrılmamı istemio onunl öyle uykusu yaparım diodum ama o uyuyunca anca işlerimi yapıorum bana annem bakıcak diye dolaşıyo piyasada çok komik bide artık herşeyi söylüyo inanılmaz cümleler kuruyo ben şaşırıyorum
bu arada eşimin dedesinide kaybettik geçmiş yapamıorum umarım herkes iyidir kızlar fırsat buldukça yazıcam ama nerde sanıyorum bayramlıklar alınmış ama ben buyıl nile istediğim gibi bişey bulamadım pantolon gömlek aldım malesef aslında etek ceket takım istiodum..
cnm burada da fiyatlar uçmuş durumdahiç bişey bulamadan geldim yaa çok sinir oldumkot elbise istiyorum yok... internet kaynıo elbiseyle onlarada güvenilmio güvensen de çok geç yetişmez. kot gmlek pantolon alayım dedim. eşimde bende kot gömlek ve keen pantolon giycez aynı renklerde. tam zeynebe göre buldum nerdeyse aynısı. gömlek 50 tl pantolon 40 çok pahalı değil mi yaa özellikli bişey de değil sinir oldum. büyükşehirde yaşamak lazım
cnm defne alışsın kreşe de tam gün ereceğim zatenHayırlı gunler kızlar
Funda kv ye Allah akıl fıkır versın ya ne kadar rahat bır ınsan, sınır oluyorum okudukca, subattan sonra tam gun versen krese daha az kv ye maruz kalmıs olur yavrucak
Gulden basınız sagolsun cnm
Nıle de gecmıs olsun masallah dıllenmıs baya annesının etkısı oluyodur emınım:)
Fatma dolabınızı gule gule kullanın ıns gelıncede begenırsın..
cnm bizim dr da önermedihttp://www.hastane.com.tr/saglik/grip-asisi-icin-en-uygun-aylar.html
kızlar bu yazıda altı yaşın altındaki çocuklara grip aşısı yapılmaması gerketiği söyleniyor bilginize...
anladım cnm. demek ki grip olması gerekio bebişlerin.cnm bizim dr da önermedi
o sadece astım ya da alerjik hastalığı olan bebeklere öneriyormuş grip aşısını
bir aşıdan bahsetti.onun kapsamı çok genişmiş ama o da 3 yaş altına yapılmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?