2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar nasılsınız bakalım ay giremiorum inanın çok zor oluyo
nil 1 dakika bile yanından ayrılmamı istemio onunl öyle uykusu yaparım diodum ama o uyuyunca anca işlerimi yapıorum bana annem bakıcak diye dolaşıyo piyasada çok komik bide artık herşeyi söylüyo inanılmaz cümleler kuruyo ben şaşırıyorum
bu arada eşimin dedesinide kaybettik geçmiş yapamıorum umarım herkes iyidir kızlar fırsat buldukça yazıcam ama nerde sanıyorum bayramlıklar alınmış ama ben buyıl nile istediğim gibi bişey bulamadım pantolon gömlek aldım malesef aslında etek ceket takım istiodum..

hiç bişey bulamadan geldim yaa çok sinir oldum kot elbise istiyorum yok... internet kaynıo elbiseyle onlarada güvenilmio güvensen de çok geç yetişmez. kot gmlek pantolon alayım dedim. eşimde bende kot gömlek ve keen pantolon giycez aynı renklerde. tam zeynebe göre buldum nerdeyse aynısı. gömlek 50 tl pantolon 40 çok pahalı değil mi yaa özellikli bişey de değil sinir oldum. büyükşehirde yaşamak lazım

cnm benim başınız sağolsun tekrardan. o cümleler kuran kuzuyu da yerim yaa maşallah. ama sana fazla alışıo annesi ananeniz zorlanacak vallahi

Hayırlı gunler kızlar
Funda kv ye Allah akıl fıkır versın ya ne kadar rahat bır ınsan, sınır oluyorum okudukca, subattan sonra tam gun versen krese daha az kv ye maruz kalmıs olur yavrucak
Gulden basınız sagolsun cnm
Nıle de gecmıs olsun masallah dıllenmıs baya annesının etkısı oluyodur emınım:)
Fatma dolabınızı gule gule kullanın ıns gelıncede begenırsın..

Yıne bakarsın cnm bıkac gun var daha, kalıtesını bılmıyorum ama bencede pahalı gıbı, ama ucunuzde aynı tarz cok hos olurdu he:)

Benicim esinle bir an önce duzelirsiniz inşallah. Huzur olmazsa insanin tadi da olmuyo. Rabbim evlerimizden huzuru eksik etmesin
Amıınn cnm amın cumlemızın ıns
Yoksa tat tuz yok gercekten
Uyku tulumunu gule gule gıysın erdem pasa:)
Bız aynıyız hala malesef
Temızlıge verdım kendımı:) sabah mutfak dolaplarımı sıldım artık cumaya kadar temızlık gunu:)

Cvr sana yazıcaktım unuttum cnm
Emırde gule gule gıysın cıcılerını..
Demır konusu ne kadar karıstı oyle ya her dr farklı bısey soyluyor sımdıye kadar yanlısmı bılıyomusuz bız sımdı?

Yıne bakarsın cnm bıkac gun var daha, kalıtesını bılmıyorum ama bencede pahalı gıbı, ama ucunuzde aynı tarz cok hos olurdu he:)
aynen cnm çok hoş olurda aynı paraya kışlık mont alınır yani he he:) gün boyu işte olunca akşamda çıkmak zor gelio zeynepte yakamı hiç bırakmıo sağolsun. fırsat olmuo o yüzden öğlen halledeyim demiştim ama jet hızıyla 3 mağaza gezdim hiç bir işe yaramadı. neyse olmadı evde giymediklerinden giydircem
eşinle durumlar aynı mı cnm yaa rabbim tez zamanda huzur versin inş.

Olmazsa evdekılerden gıydırırsın cnm bosver Allah baska sıkıntı vermesın:)
Bende yarın sabahtan cıkmayı dusunuyorum nıdayla ıkısı olunca hıc bısey bakılmıyor en azından nıdayla cıkıcam belkı bulurum bıseyler olmazsa bızde evdekılerden gıyıcez...
Amın cnm aynıyız malesef

aynen cnm allah başka sıkıntı vermesin.bi an evvel sizin sıkıntınızı da gidersin inş cnm
çocukla alışveriş zor gerçekten. ya bi de küçük şehirde olunca fiyatlar iki katı oluo gıcık oluyorum yaa. değen şeye acımam ama altı üstü bi gömlek 50 tl üstelik dümdüz kot gömlek. eşiminkinin bile 40 aldım yahu:)

benicim hayırdır limonimisiniz cnm allahım biran önce huzur versin kızlarında dediği gibi..
yaseminim sağol tekrar cnm evetya nil bana acayip alışıyo işimiz zor olacak gerçekten hiç bi iş yapamıorumdesem inan yeri sürekli çekelştiriyo betülüm sağol cnm evet nil buronşit olmuş gırip çevirmişpöfff
yaseminim neden böyle ldu bu bayram bilmiorum ama bende hiç bişey bulamıorum cnm: ben kot pantolon giydirmek istemiodum aslında ama bakalım mecbur öyle olacak herhalde:
madem üçünüzde uyumlu olacaksınız alsen o gömlek pantolonu zeynebime

ama çok pahalı güldenim yaaa 90 tl ve dümdüz bi kot gömlek le vizon rengi bi keten pantolon... eminim güzel duracak ama hiç bi şirinliği yok yahu

nil nasıl oldu cnm?
eşinin dedesine allah rahmet eylesin başınız sağolsun
nil de güle güle giysin cicilerini

cnm burada da fiyatlar uçmuş durumda
o yüzden üzülme

cnm defne alışsın kreşe de tam gün ereceğim zaten
ben yaşarken daha da sinir oluyorum

beni cnm hala düzelmemiş aranız inşallah bir an önce düzelir
rabbim hepimizin evine huzur versin

anladım cnm. demek ki grip olması gerekio bebişlerin.

kızlar kimse yok mu??????????
kendim çalıp kendim oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…