- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.941
Benim senden cok sanirim borclarim bu kis azaltmam lazim artik.istedigin gibi bulamamissin bayramlik ya gomlekle pantolonda gercekten pahaliymis ama belki bulursun bayrama kadar.günaydın cnm. inş. istediğin gibi bi dolap gelir. evet bayramlığımız olmadı yaa bende çok üzüldüm.napalım yeni ciciş alcaz artık bulabilirsek. aslında giymediği iki badisi bi pantolonu var ama işte elbise lazım sanki:) orucun 2. günü daha 39 gün var
cnm benim borçların tamamı zeynepten sonra . allahtan daha öncesinde yoktu. olsa daha çok birikirdi. çok aramyok oruçla allahım günah yazmasın ama vücut direncim düşüo çok çabuk. hiç halim olmuo. anneme imreniyorum valla kadın oruç mu dğil mi hiç fark olmuo. ama bende öyle olmuo. hayırlısıyla tutarız inş. borçlarımızı ikinci bebişler gelmeden.:)Benim senden cok sanirim borclarim bu kis azaltmam lazim artik.istedigin gibi bulamamissin bayramlik ya gomlekle pantolonda gercekten pahaliymis ama belki bulursun bayrama kadar.
Sizin tasinma isi ertelendimi canim esinle ayrimisiniz simdi.
Funda ben bilmiyodum defnenin krese gittigini ya baya uzak kaldim herseyden girmeyince.cocuk krese baslamis ama kv.deden kurtulamamis hala sen yine sehir disina gidiyomusun.
Gulden basiniz sagolsun canim.nilede gecmis olsun bronsit olmus ins.iyidir simdi.akilli bidik demek bana annem bakicak artik diyo herseyin farkinda bunlar ya cok tatlilar.ama ayrilmasi cok zor olucak.nilde bayramliklarini gule gule giysin canim.
Benicim dolap icin sagol canim.sizede gecmis olsun burda bi disari cikiyoruz herkes hasta tvde dizilerde falan herkesin sesi bozuk ya git gide hastaliklar cogaldi artik nekadar kolay hasta olur olduk.
Biz esimle duzeldik sayilir ama bizimde gerginlik ve tartismalar baya uzun surdu bi barisiyo gibiydik sonra yine kavgaliyiz ins.sizin uzun surmez canim onumuz bayram nede olsa bayrami kus gecirmessiniz ins.
ne bileyim cnm şöyle değecek bi elbise filan olsa 90 tl ye acımam ama bildiğin kot gömlek pantolon. çok geldi açıkçası. süsü püsü işi hiç bişeyi yok.ama sanırım eni sonu gidip onu alcam. tüm aile aynı oluruz he he:) ay orda mont gördüm o bile 60 tlydi yahu el insaf...ben burdayım fundam sağol cnm
yaseminim haklısın pahalıda bende nilin bir gömleyini ve pantolonunu 90 tly aldım başkada bişey bulamadım ama aklımda hala bi elbise yada bi takımvar nedense..
fatmacım sağol cnm:
bu konudada drler herzaman olduğu gibi ikileme düşüyorlar cnm bakalım görücez biz ekim sonu gidecez bizimdr ben iyice sorarım ona
cnm ekimin 20sine kadar izmirdeyim.ekim 20-31 arasında da manisadayım hergün gidiş geliş yapacağımBenim senden cok sanirim borclarim bu kis azaltmam lazim artik.istedigin gibi bulamamissin bayramlik ya gomlekle pantolonda gercekten pahaliymis ama belki bulursun bayrama kadar.
Funda ben bilmiyodum defnenin krese gittigini ya baya uzak kaldim herseyden girmeyince.cocuk krese baslamis ama kv.deden kurtulamamis hala sen yine sehir disina gidiyomusun.
Gulden basiniz sagolsun canim.nilede gecmis olsun bronsit olmus ins.iyidir simdi.akilli bidik demek bana annem bakicak artik diyo herseyin farkinda bunlar ya cok tatlilar.ama ayrilmasi cok zor olucak.nilde bayramliklarini gule gule giysin canim.
Benicim dolap icin sagol canim.sizede gecmis olsun burda bi disari cikiyoruz herkes hasta tvde dizilerde falan herkesin sesi bozuk ya git gide hastaliklar cogaldi artik nekadar kolay hasta olur olduk.
Biz esimle duzeldik sayilir ama bizimde gerginlik ve tartismalar baya uzun surdu bi barisiyo gibiydik sonra yine kavgaliyiz ins.sizin uzun surmez canim onumuz bayram nede olsa bayrami kus gecirmessiniz ins.
Canim link actim ama konuyla ikgiki birsey cikmadihttp://www.hastane.com.tr/saglik/grip-asisi-icin-en-uygun-aylar.html
kızlar bu yazıda altı yaşın altındaki çocuklara grip aşısı yapılmaması gerketiği söyleniyor bilginize...
Hayir cocuk ole hastayken nasilda cemmis cani bir ornegi daha yomcanım son günlerde çok soğuk burası da
akşam 8 buçukta buz gibi oluyor.öyle bir rüzgar esiyor ki anlatamam
ama kadın dikkat etmiyor işte
aman zaten nolacak hastanede rezil olan biziz.kendi gezmelere gitti
1 saat yanımıza uğradı onun ardından o avm senin bu avm benim gezdi durdu
Amın cnm evet 5 gunu devırdık bu aksam yemekten sonra elıne saglık demeler cocuklardan laf carptırmalar basladı yuzune bakmasamda gozumun ıcıne baktıgını hıssetmekteyım uzatmaları oynuyoruz ama cıddı bı konusma ozur olmadan barısmak yok:)benicim hayırdır limonimisiniz cnm allahım biran önce huzur versin kızlarında dediği gibi..
yaseminim sağol tekrar cnm evetya nil bana acayip alışıyo işimiz zor olacak gerçekten hiç bi iş yapamıorumdesem inan yeri sürekli çekelştiriyo betülüm sağol cnm evet nil buronşit olmuş gırip çevirmişpöfff
yaseminim neden böyle ldu bu bayram bilmiorum ama bende hiç bişey bulamıorum cnm: ben kot pantolon giydirmek istemiodum aslında ama bakalım mecbur öyle olacak herhalde:
madem üçünüzde uyumlu olacaksınız alsen o gömlek pantolonu zeynebime
Bende acılmadı okuyamadımhttp://www.hastane.com.tr/saglik/grip-asisi-icin-en-uygun-aylar.html
kızlar bu yazıda altı yaşın altındaki çocuklara grip aşısı yapılmaması gerketiği söyleniyor bilginize...
Allah kolaylık versın sana gercekten ne zor bı kadın ya hu!cnm defne alışsın kreşe de tam gün ereceğim zaten
ben yaşarken daha da sinir oluyorum
amın cnmbeni cnm hala düzelmemiş aranız inşallah bir an önce düzelir
rabbim hepimizin evine huzur versin
Sagol cnm huzur olmadımı olmuyo gercekten, duzelmenıze sevındım..Benim senden cok sanirim borclarim bu kis azaltmam lazim artik.istedigin gibi bulamamissin bayramlik ya gomlekle pantolonda gercekten pahaliymis ama belki bulursun bayrama kadar.
Bıraz fıkrımız degısıyo mu ne:) pahalı falan ama aynı olmak hos olacagı ıcın deger sankı??:)ne bileyim cnm şöyle değecek bi elbise filan olsa 90 tl ye acımam ama bildiğin kot gömlek pantolon. çok geldi açıkçası. süsü püsü işi hiç bişeyi yok.ama sanırım eni sonu gidip onu alcam. tüm aile aynı oluruz he he:) ay orda mont gördüm o bile 60 tlydi yahu el insaf...
Ben geldım cnm ama sen coktan gıtmıssın....Bebeler uyudu geldim kimse yokmu
Çocuğun hastalığı umrunda değil ki. Lafta çok Üzgün ama yaptıkları hiç öyle olmadığını gösterdi. Daha bir de anneme gitme biraz daha kal da torununa bak diyor. Pazar günü arkadaşının oğlunun nikahı vardı. Gelecek misin diyor. Ben de defne hastayken bi yere gitmem dedimHayir cocuk ole hastayken nasilda cemmis cani bir ornegi daha yom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?