2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benim senden cok sanirim borclarim bu kis azaltmam lazim artik.istedigin gibi bulamamissin bayramlik ya gomlekle pantolonda gercekten pahaliymis ama belki bulursun bayrama kadar.
Sizin tasinma isi ertelendimi canim esinle ayrimisiniz simdi.

Funda ben bilmiyodum defnenin krese gittigini ya baya uzak kaldim herseyden girmeyince.cocuk krese baslamis ama kv.deden kurtulamamis hala sen yine sehir disina gidiyomusun.

Gulden basiniz sagolsun canim.nilede gecmis olsun bronsit olmus ins.iyidir simdi.akilli bidik demek bana annem bakicak artik diyo herseyin farkinda bunlar ya cok tatlilar.ama ayrilmasi cok zor olucak.nilde bayramliklarini gule gule giysin canim.

Benicim dolap icin sagol canim.sizede gecmis olsun burda bi disari cikiyoruz herkes hasta tvde dizilerde falan herkesin sesi bozuk ya git gide hastaliklar cogaldi artik nekadar kolay hasta olur olduk.
Biz esimle duzeldik sayilir ama bizimde gerginlik ve tartismalar baya uzun surdu bi barisiyo gibiydik sonra yine kavgaliyiz ins.sizin uzun surmez canim onumuz bayram nede olsa bayrami kus gecirmessiniz ins.

cnm benim borçların tamamı zeynepten sonra . allahtan daha öncesinde yoktu. olsa daha çok birikirdi. çok aramyok oruçla allahım günah yazmasın ama vücut direncim düşüo çok çabuk. hiç halim olmuo. anneme imreniyorum valla kadın oruç mu dğil mi hiç fark olmuo. ama bende öyle olmuo. hayırlısıyla tutarız inş. borçlarımızı ikinci bebişler gelmeden.:)

ben burdayım fundam sağol cnm
yaseminim haklısın pahalıda bende nilin bir gömleyini ve pantolonunu 90 tly aldım başkada bişey bulamadım ama aklımda hala bi elbise yada bi takımvar nedense..
fatmacım sağol cnm:
bu konudada drler herzaman olduğu gibi ikileme düşüyorlar cnm bakalım görücez biz ekim sonu gidecez bizimdr ben iyice sorarım ona

ne bileyim cnm şöyle değecek bi elbise filan olsa 90 tl ye acımam ama bildiğin kot gömlek pantolon. çok geldi açıkçası. süsü püsü işi hiç bişeyi yok.ama sanırım eni sonu gidip onu alcam. tüm aile aynı oluruz he he:) ay orda mont gördüm o bile 60 tlydi yahu el insaf...

cnm ekimin 20sine kadar izmirdeyim.ekim 20-31 arasında da manisadayım hergün gidiş geliş yapacağım

Hayir cocuk ole hastayken nasilda cemmis cani bir ornegi daha yom

Amın cnm evet 5 gunu devırdık bu aksam yemekten sonra elıne saglık demeler cocuklardan laf carptırmalar basladı yuzune bakmasamda gozumun ıcıne baktıgını hıssetmekteyım uzatmaları oynuyoruz ama cıddı bı konusma ozur olmadan barısmak yok:)

Sagol cnm huzur olmadımı olmuyo gercekten, duzelmenıze sevındım..
Darısı basımıza artık....

Bıraz fıkrımız degısıyo mu ne:) pahalı falan ama aynı olmak hos olacagı ıcın deger sankı??:)

Hayir cocuk ole hastayken nasilda cemmis cani bir ornegi daha yom
Çocuğun hastalığı umrunda değil ki. Lafta çok Üzgün ama yaptıkları hiç öyle olmadığını gösterdi. Daha bir de anneme gitme biraz daha kal da torununa bak diyor. Pazar günü arkadaşının oğlunun nikahı vardı. Gelecek misin diyor. Ben de defne hastayken bi yere gitmem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…