- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.961
erdem bey kalkmam burda kalcam dedi sabah zor uyandırdım :) ben de sanırım grip oluyorum yasminim birde cuma gecesi başlıyacam emzirme bıraktırmaya onun stresi sardıbetül funda günaydın kızlar.. nasıl bebişler iyiler mi. sizler nasılsınız
oy kuzum yatak keyfi yapmak istio cnm kıyamam yaaa... cnm hiç gözünde büyütme göğüs ucuna salçayı sür sütyenle araya peçete koyuyosunya ona bulaşıo onu görünce geri çekildi zeynep. uf oldu bak acıo dersin. rabbim yardım edio. merak etme allahın izniyle atlatırsın sende. hala soruyo zeynep meme diye bir haftayı dün devirdik. ama artık aç bakıom demio:) uf oldu diorum acıo dio kuzum. çok şükür rabbime beklediğimden .ok kolay oldu. sadece ilk iki üç gece çok huzursuzlandı. sürekli ayakta sallanmak istedi o kadar. o da normal yani iki yıldır oluşan bir alışkanlık var. buarada geçmiş olsun cnm bana da gelio gibierdem bey kalkmam burda kalcam dedi sabah zor uyandırdım :) ben de sanırım grip oluyorum yasminim birde cuma gecesi başlıyacam emzirme bıraktırmaya onun stresi sardı
günaydın tatlımgünaydın kızlar
Günaydın ffundam Allah bildiği gibi yapsın o kadını
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar... nasılsınız bakalım. link neden açılmıo ki anlamadım ben aynen kopyalayıp yapıştırdım. eylül ekim ayları en uygun aylar ancak 6 yaşın altındaki çocuklara önerilmemektedir. yazıyordu. neyse... benicim sevindim cnm eşinin yelkenlerinin suya inmesine. barışmanın ucu gözükmüş gibi çok şükür. zeynep memeyi bıraktığından beri bana çok düşkünleşti. ayrıcada çok inatlaştı. giydiğini çıkarmıo çıkardığını giymio.pufff çok zorlanıyorum. çıplak gezecek hanımefendi.sanki hava sıcakta ben izin cermiyorum. kırk takla atıyorum ama yok. seçenek sunuyorum yok. ağlaya ağlaya giyinio en sonunda. pijamalrını bile giydirmeden yatırcam artık o noktaya geldik yani yeter ki ağlamasın diye
iyiyiz şükür cnmbetül funda günaydın kızlar.. nasıl bebişler iyiler mi. sizler nasılsınız
ay kıyamam yaerdem bey kalkmam burda kalcam dedi sabah zor uyandırdım :) ben de sanırım grip oluyorum yasminim birde cuma gecesi başlıyacam emzirme bıraktırmaya onun stresi sardı
cnm zeynepte öyleydi nuraya da söyleyip duruyordum çok emio gece diye . üstelik ağzından çıktığı an uyanıo sinirleniodu. bi kaç kez yok dedim diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. rabbim yardım edio inan ki. çok şükür. rabbime. işimede yaradı artık daha çok su içio bu da malum sıkıntımızı gideriogeceleri inadına çok düşkün oldu yasminim o korkutuyo beni bakalım başka iznim yok diye bayramı seçtim
iyiyiz şükür cnm
bugün ayın 1 i malum maaş günü :)
borçları ödüyorum
bu arada bugün vefat eden kuzenimin yıl dönümü
kızlar müsait olanlar dua gönderebilir mi?(yasin,fatiha)
ay başlıycam ben böyle iki yaş sendromuna tövbe tövbeee:) inan çok zorlanıyorum havalar soğudu iyice . annem bak üşüdün diorum ,bacaklarına ellio ,anne bak üşüdü bacaaaam dio. tamam gel giydireyim annecim diorum giymiyom dio gülerek:) gülsem mi ağlasam mı durumu yani tam dagünaydın tatlım
sanırım 2 yaş sendromu yaşıyor zeynep
defne de bu aralar kıyafet konusunda inat ediyor.o da giydiğini çıkarmıyor çıkardığını giymiyor
amin cnmcnm tekrardan allah rahmet eylesin. ay sizin maaş 1 i mi ne güzel denk gelmiş bayram öncesi:)
valla cnm aynı durumu biz de yaşıyoruz ama ben bu olayı tolking tom ile aştım.onu açıyorum o ona dalınca ben de giydiriyorumay başlıycam ben böyle iki yaş sendromuna tövbe tövbeee:) inan çok zorlanıyorum havalar soğudu iyice . annem bak üşüdün diorum ,bacaklarına ellio ,anne bak üşüdü bacaaaam dio. tamam gel giydireyim annecim diorum giymiyom dio gülerek:) gülsem mi ağlasam mı durumu yani tam da
ayın onbeşini aybaşı ilan etmeyi kim buldu acaba:) ay başı dediğin ayın biri olur di mi ama he he:) allah kabul etsin cnm inş hepimizinkiniamin cnm
evet biz her ayın 1inde alıyoruz
valla kurban parasını ödedim bugün allah kabul ederse
valla cnm aynı durumu biz de yaşıyoruz ama ben bu olayı tolking tom ile aştım.onu açıyorum o ona dalınca ben de giydiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?