- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.981
aynen cnm ama demekki memur nüfusu fazla ki ayın 15 i aybaşı ilan edilmiş :)ayın onbeşini aybaşı ilan etmeyi kim buldu acaba:) ay başı dediğin ayın biri olur di mi ama he he:) allah kabul etsin cnm inş hepimizinkini
işiniz zor vallabiz onunla süt içiyoruz bir bardak sütü içircem diye akşamları kırk takla atıyorum
burada da yüksek cnm... gerçi geçen seneyle aynı:)aynen cnm ama demekki memur nüfusu fazla ki ayın 15 i aybaşı ilan edilmiş :)
amin cnm
burada kurban fiyatları çok yüksek sizin oralarda nasıl?
aynen cnm çok zorluo beni kuzum sağolsun. ama eskiye nazaran çok daha iyiyiz. küçük bi su bardağıyla içio sütü bin şükür. bazen kar zarar meselesine girio cnm iş. sende haklısın sütü uykuda vermekle yani. eee kilosu kaç defneninişiniz zor valla
süt içmediği zaman defne uyuyunca içiriyorum.biliyorum kötü bi alışkanlık ama yapacak bişey yok.vitamini alması şart
12800 cnmaynen cnm çok zorluo beni kuzum sağolsun. ama eskiye nazaran çok daha iyiyiz. küçük bi su bardağıyla içio sütü bin şükür. bazen kar zarar meselesine girio cnm iş. sende haklısın sütü uykuda vermekle yani. eee kilosu kaç defnenin
cnm bu gidişle ben de terkedip oraları takip edeceğimburayı bıraktım 2014 kasım annelerine bakıyorum su gibi akıo sayfaları maşallah... 4bin küsürlerde sayfaları:) napımmm burayı herkes terk etti artık. herkesin işi başından aşkın. bi uğrayıp kaçar oldu herkes. bebişler sağlıklı olsunda sorun yok. fatmacım bi an evvel gelir dolabın inş.
eee cnm burası terkedilecek kadar oldu yani gerçekten. maşallah defneme cnm. bence gece acıkmıosa içmesine gerk yok sütü. çünkü reflüye filan sebep olabiliormuş uyurken içirilen süt tabi ayrıca diş çürüklerine allah korusun. maşallah kilosuda yerinde riske etmemek gerekcnm bu gidişle ben de terkedip oraları takip edeceğim
CNM İŞTE BENİ DE düşündürüyor gece vermek.normalde yatmadan önce sütünü içip öyle yatıyor ama bazen içmeden yatıyor o zaman da ben sütten alacağı vitaminleri alsın diye gece uykusunda veriyorumeee cnm burası terkedilecek kadar oldu yani gerçekten. maşallah defneme cnm. bence gece acıkmıosa içmesine gerk yok sütü. çünkü reflüye filan sebep olabiliormuş uyurken içirilen süt tabi ayrıca diş çürüklerine allah korusun. maşallah kilosuda yerinde riske etmemek gerek
geçmiş olsun cnm benim.inşallah daha fazla ilerlemeden iyi olur kuzum benimSa arkadaşlar
aman hemen gitmekten bahseder olmuşsunuz e bayram öncesi millet ya temizlik yada benim gibi anasını n yanında
elif grup oldu burnu şakır şakır akıyor oksuruyor da ama keyfi Yerinde abalari burda çok mutlu
fatma dolap almossin hadi Güle güle kullan
yasemin atlattın meme işini hadi gözün aydin kuzumun iki yaş sendromu başlamış annesi sabır çek
Funda maşallah kuzuma iyileşti toparladı Allah akıl fikir versin kv ne iyi baksın artık ilgilensin defnemle
Betül uykucu pasami yerim ben
Canim arti eskisi gibu gec yatmuyorrum yoksa sabah kalkamiyorumBen geldım cnm ama sen coktan gıtmıssın....
Herkese ıyı geceler bana da uyku vaktı.....
Yorgunluktan ölen bi katre var:)Kizlarrr yokmu kimsecikler
Ay desebe sen de benim gibi yorgun savascisin ay ne cabuk gevti kimbilir ginler annrndeYorgunluktan ölen bi katre var:)
Cok yogun bi gün geçirdim bugün. 20 lik dislerim cok agriyordu dr a gittik o da fakulteye gönderdi. Onlarda cok ileri bi tarihe randevu veriyorlar. Bi ise yaramadi yani. Sonra pazara ardindan bi ablaya ziyarete gittik. bu surecte berrayla ugrasmak zaten basli başına bi yorgunluk sebebi.
Yarin son günümüz annemlerde. Cuma günü gidiyoruz kv lere cok stres var ben de hayırlısıyla bi atlatsaydik.
Berra bu ara herseye ı ıh diyo hayir diyemeyince bunu kullanıyor. Ama akliniza gelecek herseye ne sorarsam ı ıh diyo. Sendrom halleri var üzerimizde anlayacağınız. Bizden haberler böyle. Sakın bi yere gitmeyin bayramdan sonra yine aktif oluruz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?