2012 kasım bebekleri büyüyor..

Mrblar kizlar netim bitti pek giremedim
Bugece 12 de zonguldaga gidicez nasipse
Insallah iyi gecer yolculugumuz malum alp tugrayla ilk otobus yilculugmz olacak allahtan gece uyur heralde
Heyy kim nereye gidiyo bakiyim hepimz yine bayramdan sonra burdayz insalla

Songul artik gece sohbetleri yok yani aras in uyku duzeni devammi erken yatnca sabah uyuyomu hala

Gulden basinsagolsun canim
Nilede gecmis olsun insallah daha iyidir

Nur anne yaninda son bir gunun yani
Berram nasil oldu

Beni esinle aran duzelmstr insallah evde huzur olmuyo ozaman
Kuzular iyilestmi

Yasmin naptin aldnmi zeynebe kot takmini

Fatma dolabin geldmi

Nuray sizin tatil basladi dimi elifin keyfi yerindeyms neguzel

iyi geceler kizlar masalla tatil cok guzel geciyor hergun annemlerdeyiz kvnin tarla isi var benimde isime yariyor:)
bu gecede bamyo yapti masal annemlerin ev kaloriferli diye annemlerde yatiyoruz kvnin ev sobali biz usuyouz ama kv sobayi kurmuyo gerek yok daha erken diyor esimde kizdi hatta oyuzden bugun annemlerdeyiz masal coktan uyudu tabi bende size bakayim dedim
uzilmeyin kizlar bayramdan sonra harektlenir burasida malum kis geldi herkes evde artik park sokak gezmelerimiz kalmicak
opyoruz hepinizi iyi gecelerrr

Iyı geceler kızlar
Yasmın sıtem etmeyın nolur herkeste bayram yogunlugu var bayram ardı gelmeyenlere yapalım yoklamayı ve sıtemlerı olur mu:)
Bız bugun alısverıse gıttık nıdosla, uzmedı sayılır benı mınnosum:) yurume arabasınıda aldım carsıda gezmek ıcın, ozlemıs galıba baya oyalandı ıcınde yoksa hep kucak ıstıyodu ıyı oldu..
Kızlara bayramlık buldum bıseyler ıkısınede aynı leopar desenlı elbıse aldım kısa kollu soguk olursa ıcıne badı kılotlu corap bıde nıdaya kucuk canta:) ıkısını aynı gıydırmeyı sevıyorum bazen gecen sene ramazan bayramında da aynı almıstım cok sırın olmustu..
Kendımede elbıse aldım ese bısey yok
Bız daha barısmadık zorunlu hallerde konusuyoruz, arabanın benzını bıtıyo ve ben hıc kendım doldurmadım daha aksam soyledım benzın bıtıyo dıye para bıraktım alsaydın dedı kızlara bayramlık aldım dedım bana almadınız mı bısey dedı kızlara anca yettı dedım kartla cekseydın falan dedı cvp vermedım gıttım mutfaga..
Aksam ustu temızlıge devam ettım yarında camları falan sılıcem ıns..
Wavs hayırlı yolculuklar cnm ıns sorunsuz gecer yolculuk, ıyı tatıller..
Katreınur gecmıs olsun cnm bende de kac gundur arkadakı ıkı dısımın dıs etı fena acıyo neden oldu bılmıyorum gecmezse dr a gıdıcem bende, bızde de ı ıhh ve almanca hayır cok var hep kendı ıstedıklerı olsun ıstıyolar..
Fatma dolabın geldı mı cnm bende merak ettım begendın mı acaba dıye:)
Camasırım vardı onları asıp yatıcam bende herkese ıyı geceler...

günaydın kızlar az da olsa bir geçmiş görmek ne güzel :) bizde durumlar aynı bayramda eşimin kardeşi gelcek ablamlar gelicek erdem yaşadı amca teyze curcuna olacak paşamın genzi dolu ama şükür keyfi yerinde ben hastayım burnum tıkalı bazen akıyo bazen bişe yok hapşuruklarım meşhur yarın olsa da evi bi toparlasam bayramda da emzirme bırakma işimiz var çok gertginim çok

günaydın cnm nasılsın. ay bende çok heyecanlıyım yarın sabah ablam ve yeğenim gelecek inş. tabi babamızda gelio:) ablamı en son nisanda gördüm çok özledim rabbim sağlıkla görüşmeyi nasip etsin inş. emzirme işini kalabalıkla daha güzel atlatırsın cnm. gerçi yorgunluğu çok oluo gece illa ki etkilio. hayırlısıyla atlatırsın inş. cnm sen de...

kızlar hepinize günaydın buarada... bekleyelim bakalım bayram sonunu nasıl olcak buralar:)
beni cnm güle güle giysin kuzular cicilerini. tabi sende. ben hala bişey almadım sanırım evdekileri giyecek onlarda giyilmemiş ama hiç sinmio içime

Gunaydın kızlar
Sagolun gule oynaya gıyerız ıns..
Yasmın olsun cnm takma balbocugu de evdekı yenı cıcılerınden gıyıverır hem ne gıyseler yakısır bızım kasım pres ve prenseslerıne:) belkı son dakkalarda atak da yapabılırsın bellı olmaz senın ısın:)
Betul memeden kesme ıns dusundugun gıbı streslı gecmez kolaylıkla atlatırsınız ıns...
Funda Allah rahmet eylesın kuzenıne bu ara yogunum ama yarın aksama okurum buyuk ıhtımal yasın kuzenıne de gıder ıns...
nuray elıf hasta mı oldu gecmıs olsun cnm bayrama kadar atlatır ıns..
Bende sımdı nıdaya yumurtasını yedıtıyorum baska bısey yedıgı yok kahvaltıda bıde asırı sut duskunu bu aralar uc ogun versem hayır demez bıberonu gordugu an baslıyo zaten(malesef bıberonla ıcıyoruz bız) tamam yapıcam deyınce yeee dıye havaya zıplıyo mınnos:)

beni ben onun yeee diyen dillerini yerim:) benim sıpada bu ara ne istiosun annecim ne alayım gelirken diorum çikolaaaa diyo. ben eve gidip de zile basınca koşturuomuş yadadınnn çikolaaa diye:) ay güya çok nadir veriyorum çikolata ama her daim versem bu kadar düşkün olmazdı herhalde:)

herkese günaydın hanımlar işler o kadar yoğun ki giremiyorum her zaman hastaneye gittim biraz önce başımın yarısı çok ağrıyo diye 12 ekime mr günü verdiler pazar pazar nasıl gidilir çanakkaleye bimem
bayrama evdeyiz diye hiç bişi yapmıyorum öyle takılacaz çekirdek aile 20 ekimden sonra gelecekmiş kv biz de o zaman gidecekmişiz
yasmin ben o çikola diyen dillerini yerim balböcüğünün :) benim kız da eti cini seviyo çikolatadan daha iyidir diye onu alır olduk yuavlak bisküt istiyoom diyo babaaaa diye bağıro o alıyoya bi de kaşlarını çatıyo gdip alacakmış babası :)
bugün son gün sonra birlikteyiz kuzumla 5 gün termal yaparız büyük ihtimal burda yeni açıldı geçen gittik pek hoşuna gitti rananın 1 saat durduktan sonra sıkıldı sıcaktan bay bay cibicibi demeye başladı suyu seven rana hanım:)
akşamları giremiyorum çünkü erkenden yatıyorum çok yoruluyorum rana öğlenleri bizi görmüyo diye sürekli akşam oyun istiyo babasının zıplamasını istiyo sürekli adamın zıplamasını da beğenmiyo başlıyo ağlamaya
giyinmeme meselesi bizde tavan durumda ama özellikle çorap konusunda beni çok üzüyo giydiriyorum iki dakika sonra çıkarıyo parmak aralarını kurcalıyo sonra hmmmm diye incelemeye alıyo titiz ayşem benim :)

günaydın cnm çok geçmiş olsun. gitmelisin bence mr günü gelince sağlık ihmale gelmez. böyle diyorum ama benim de sırtım boynum hep ağrıo bi dr ye gidemedim.yuvalak bisküvi mi yerim onu ben yaaa. cnm ben hiç vermiyordum çikolata. sonra bi kez sürpriz yumurta yedi. baktım bayılıo. dedim kakanı yaparsan yaptığında vericem. ödül sistemi:) bi ara öyle verdim. şimdi arada sırada yio. ama talihsizliğimiz dayımızın çalıştığı şirket çikolata da pazzarlıo. haliyle ev çikolata kaynıo:) allahtan daha terlerini keşfedemedi.:) yine de yio ama

Ya bence o kadar sıkıntı yapma biz de yiyomuşuz annem sen çok kısıtlıyosun diyo topitop bile aldım ben sonra öğrendi tabi aldığımız bakkalı her gördüğünde topitop diyo ama es geçiyoruz biz her zararlı yiyecekten sonra diş fırçalıyoruz dişleri aşındı fırçalamaktan :)
süpriz yumurta hiç vermedim daha ne olduğunu bilmiyo :) markette bakıyo elliyo bırakıyo biliyo kendi çikolatasını ama bi çakarsa ayvayı yedik:)
ödül sistemi güzel ben de uyguluyorum arada yemeğini bitirirsen sana bir süprizim var diyorum şeke mi diye soruyo ben de bilmem ye bakalım diyorum ağlıyo tabi söylemediğim için evet şeke çikolata diyorum tabak bitiyo:) böyle böyle 11 kiloyu geçtik çok şükür iki yaşına kadar 12 yaparsam ne ala :) boyumuz da 87 cm biraz zayıfız ama iştah yerinde çok hareketli olduğu için mi almıyo bilmiyorum.. bakıcı bu yemesiyle hareket etmese obez olur diyo artık bilmiyorum.. istanbula gidinceye kadar biraz daha alsa kv ler ayy ne kadar zayıf derse yolacam bi kaç kişiyi çünkü

günaydın cnm
erdemin genzi iyi olmadı mı hala?inşallah bir an önce iyileşir
sana da geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine

günaydın tatlım
allah kavuştursun ablanla

günaydın cnm
kızlar güle güle giysin cicilerini
sağol cnm allah razı olsun.okursan çok mutlu olurum

günaydın tatlım
geçmiş olsun dikkat et aksatma mr a git mutlaka
yuvarlak bisküvi demek ha
defne de eti puf yiyor genellikle

cnm sen kimseyi takma boşver önemli olan sağlıklı olması.her şeyi yiyip besinini alması daha önemli bence

günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok uykusuzum
dün akşam defne uyuduktan sonra yaprak sardım(songül kulaklarını bol bol çınlattım)
malum bayrama kuzenim eşi ve çocukları gelecekler
sonra duş vs aldım derken gece 1,5 tu yattığımda
sabah da işe biraz geç geldim.defneye kahvaltı yaptırdım.kreşe bıraktım.

cnm ben yapsamda bişey değişmio ki çevremdekiler sağolsun. ama bu ara felket oldu yni memeden kestikten sonra sardı iyice. sabah gözünü açınca bile çikolaaa dio:)

oh ellerine sağlık cnm. bende hiç hazırlık yok:) gerçi dolabımda sarmam var fazlasıyla ama öyle bayrama özel yaptığım bişey yok zaten evde olmuyoruz .

oh ellerine sağlık cnm. bende hiç hazırlık yok:) gerçi dolabımda sarmam var fazlasıyla ama öyle bayrama özel yaptığım bişey yok zaten evde olmuyoruz .
cnm valla sırada temizlik var
bu gece ve cuma günü temizlik yapacağım
cuma günü bir de tatlı yapacağım

ay keşke evimde olsamda yapsam cnm. özledim kendi düzenimi. kızlar dua edinde bi an evvel normal düzenimiz dönelim inş. çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…