2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canim benin izledin inan seni
Ama ben evdeyken cok vakit bilamiyorsam senim de giremememne hak veriyorim
demek termale gudiceksinuz
benim esiminde ixni olmuyor ramazan disi bende cok isterin ole ufak kacamao

Oh gule gule giysinler cnm benum
Ya yavas yavas laf atmlar baslamis neyseki onumuz bayram

Oh hamarat hatin senu yedin mi bakim dolma icleeini

Oh iyi etmissiniz ya alisinca sobali zor ikuyor tabi
Ay valla kis geldi hepimiz hurda olcaz nasipse

Ah bizimkide ssver gece yatmadan veriuorim hadi sut icelimmi siyorum kosa kosa gidiyor dolaptan alip getiriuor yere yastik getiruryor hemen icerkennde bacak bacak ustune atiyor oh

Canim ya sizin is te kotu aslinda kocaman kadinsun arada kalsan evinde vende cok ozlerim inanki
aynen cnm evimi özledim inan. annem hastaneye yatmadan haftaiçide olsa gidiyordum tabi annemi yanıma alarak. haftasonları da eşim geliyordu evimde oluyordum. bunaldım . bırakmıolar ki gideyim. çocuk küçükmüş tek kalınmazmış eşimin de böylesi işine gelio aklım kalır yalnız kalsanız deyip duruyo. sanki kaçıracaklar. kime ne ayol. offf neyse ki eşim bayram iznin birleştirdi 10 gün kadar bizimle inş. evimizde oluruz. sen napıosun bakalım maşallah arars paşaya llıkır lıkır içio demekki. benimki de anne süt daaap dio uzata uzata yapıyorum içmiycem dio sıpa:)

Su ab acaip sinie olmus durumdayim alr katta oturan adam geldu kapita supurge supuruyordum uyunaya calisiyorm dedi bende ginduzvakti supurucem tabi dedim ustum uygun degildi kapiyi acmadum
esim gelck birazdan

nasıl yani songülüm ben anlamadım.
adam gece mi çalışıyor niye gündüz uyumaya çalışıyormuş?
süpürgen ne kadar ses yapıyor ılabilir ki adam kapıya kadar geldi
ne kadar değişik adammış.insanlarda komşuya saygı kalmamış ya

ne hakla geliosun sen bir bayanın kapısına yaa büyük saysısızlık yani...

herkese şimdiden iyi bayramlar kızlar.... hepimiz sağlıkla huzurlu mutlu bir bayram geçiririz inş. ... bayram dönüşü görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…