2012 kasım bebekleri büyüyor..

Of kizlar sormayon esim bugun izinli malum gitri kapilarina adam cok mulayom konustu Allahtan kavga orrami olmadi
uyardu boyle hirsey olursa mumkunse esunuz gelsin diye

Of kizlar sormayon esim bugun izinli malum gitri kapilarina adam cok mulayom konustu Allahtan kavga orrami olmadi
uyardu boyle hirsey olursa mumkunse esunuz gelsin diye

Bu arada kiracilardu evi aliyorlarmus
bile isteye aliyorlar ne edelim
kavga ortamı olmamasına sevindim cnm
inşallah iyi komşulukları olur da bir daha böyle şeyler yaşanmaz

herkese günaydın kızlar
ben yine yorgunum
dün akşam defne uyuduktan sonra mutfağı temizledim,tozları aldım.bugün de iş çıkışı camları sileceim,evin kalan kısmını temizleyeceğim,sarmayı pişireceğim,pazara gideceğim
defne çok mutlu uyandı

Merhabalar kızlar
Kımsecıkler yok buralarda
Temızlıgımı bıtırdım cok sukur bı yorgunlugu kaldı oda yarın gezmelerde gecer ıns:)
Songulcum tartısmasız gecmesıne sevındım apartmanda yasanıyosa tabıkı bıraz anlayıs olması lazım hem neden esı gelmemıs anlamadım,bıde gunduz gınduz ev supuremıycekmıyız evımızde tovbe..evı alıyolarmıs ıns ılerde sıkıntı yasamazsınız..
Funda sanada kolay gelsın cnm mısafırlerın gelecek yogunsun ama keyıflı olur, defneylede bol bol vakıt gecırırsın ıns...
Kızlar yarın bende gıremem buyuk ıhtımal sımdıden kurban bayramınız mubarek olsun sevdıklerınızle beraber ıns..kurbanı olanların kurbanını Allah kabul etsın agız tadıyla yemenızıde nasıp etsın ıns..bızım bu sene tr de kurbanımız Allah kabul eder ıns..
Opuyorum sızlerı ve mınık kuzularınızı...

Sorma arkadasim ya gUzel distluklae kavga ile baslar modunda olucaz yada boyoe devam edicek

Senin ve aileninde bayrami kutku olsin cnm nice mutku bayramlara

Sağol cnm benim

herkeze hayirli bayramlar dilerim canlar,allahim nice bayramlar nasip etsin sevdiklerimizle insallah,oglumun ayagi alcida demistim 26.09.214 dr kontrolumuz vardi dizin tam altinda kirik var eski alci alindi dizin ustunden ayagina kadar alcida su an ve bu ayin 16 cikicak insallah hersey yolunda giderse cok zorlaniyorm elimi basima goturemeyecek sekilde yorgunum ama bunada sukur ediyorum nolur ogluma dua edin aklinizi geldikce ayaginin uzerine basmamasi lazim ama cocuk bu elimden koydugum an aya kalkmaya calisiyor eger basarsa kirik yerde kayma olurmus ve yan bitisirmis allahim sen koru yavrumu,ve buutun cocuklarimizi bu bayram gunu ogluma sifa ver yarabbim komsularin cocuklari kosup oynuyor benimki boynunu egip bakiyor yuregimin yanginini anlatamam size cok zor geliyor oglumu oyle gormek allahim sen buyuksun ogluma sifa ver allahim.

Allahım şifa versin inş bu mübarek günün hürmetİne canim öyle bi yazmışsın ki yüreğinin yangınıni yüreğimde hissettim kötü şeyler getirme aklına ins en güzel şekilde iyileşir Yavrum
kızlar herkesin bayramı mübarek olsun Rabbim yuvalarimiza sağlık birlik ağız tadı versin inş

Canim arkadasim inan okurken sanki ben yasamis gibi oldum rabbim kuzumun en yakinda zamansa sagligina kavusmasini nasio eder insalla
Seni cok iyi anliyorum ole harekwtli zamanlari ki mumkun degol ki otur doyelim otursunlae
kuzum icin bol bol dua edicem
seninde bayramin mubarek olsun arkadsim

iyi bayramlar kizlar
masal bol bol el optu seker para topladi ama gercekten el opup basina koyuo ya :)
yarin ankaraya donuyorue yolculuk basliycak ayrilik vakti 18gundur koydeyiz cok alistik encok anane asigi masal cok ozliycek kuzum
ayse akif cok uzuldum cnm dualrim sizinle allhin izniyle biseycigi kalmicak ins aklina kotu seyler getirme suan sana ohtiyaci var oglusun
masalinda yuzu yandi cok agladim yiprattim kendimi iz kalcak aynaya bakamicak yavrum diye ama allhin izniyle az bi leke var oda zamanla gecicek ins
ben kendimi uzdugumle kaldim sende uzulme canim yorma kendini daha fazla

Canıım allah şifa versin. Hem senin oğluna hem de hasta olup şifa arayanlara. Bol bol dua edeceğim. Çok üzüldüm. Yavrum onun için de çok zor bir durum.

Herkese hayırlı gunler
Mutlu bayramlar kızlar
Umarım guzel gecmıstır gecıyodur bayramınız..
Bızım ıyı gectı gezdık, bızede gorumcemler falan geldı oyle gectı...nıda topladıgı paraları once cantasına sonra elınde burusturup bı koseye atıyodu anlamıyo daha para falan:) bugunde cantasında para olmayınca benden ıstıyo para para dıye:)

Cnm gozlerım doldu okurken Allah sıfa versın en kısa zamanda ıns
Bı dakka yerınde durmayan cocuklar onlar sımdı.. cok zorlanıyosundur ama hersey yavrunun saglıgı ıcın bu gunlerde gececek ıns
Allah yardımcın olsun...

Ah cnm benim akisinca zor oluyor tabi helr ailene daha cok koyucak ama ne yapcaz uate hayat sartlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…