2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh sisinde yogun gecmis canim
Haha ay oarayida mi anlarmis kuzum arasta hep bana getirdi paralari:)

herkese günaydınlar kızlar uzun bi arada sonra umarım iyisinizdir bi geçmiş yapıp gelicem
byu arada geçmiş bayramınız mubarek olsun:

kızlar biraz geçmiş yaptım ama bugün biraz yoğğunum pek bakamdım anladığım kadarıyla
ayşe arkadaşım çok geçmiş olsun dualarımız kuzucukla çok zor gerçekten umarım en kısa zamanda atlatır kuzucuk..
yaseminim haklısın cnm insanın kendi evi gibisi yok cnm: inş sizin iş çözümlenir biran önce:
benicim ohh paralar toplanmış negüzel nilde topladığı paraları hemen getip bana verdi:
songül ben o bayram şekerini yesem diorum nedersin şekerimmm:
katreynurum sen neyaptın gittinmi annenenlerin yanına?
nurayım döndünüzmü cnm nasıl geçti çok iyi gelmiştir eminim.
ayşegül sağlıkla dönmüşsünüzdür inş cnm nilde el öptü para topladı büyüdüler iyice bizim sıpalar al karşına konuş resmen.
betülüm sen neyaptın erdem paşam nasıl cnm?
sibel kavuştunmu meryemciğe?
wavsum sende gitmişsindir sanıyorum annenlerin yanına dimi.
özcenanım sen nasılsın ranacık nasıl siz gitmedinizmi kvlere? sanki ben gideceksiniz diye hatırlıorum..fundam defne nasıl kimgeldi misafir cnm kv son durumlar nasıl eşin döndümü?

fatma nerelerdesin eren paşa neler yapıyo bakalım?
ay kızlar umarım unuttuğum yoktur varsadaaf ola toparlayamıyorum henüz kafamı

herkese günaydın kızlar... geçmiş bayramınız kutlu olsun. inş. herkes ağız tadıyla bir bayram geçirmiştir. ayşe arkadaşım çok üzüldüm çok zor bir durum rabbim yavruna şifa versin inş. güldenim hoşgeldin cnm sensiz buraların tadı tuzu yok inan ki. sahipsiz kaldı topik kuş uçmaz kervan geçmez . sayfalardan anlarsın zaten pek bi geçmiş yok. gerçi herkes bayram telaşındaydı.inş. normale döneriz. kızlar hazırlanın yoklama alcam. siz kaşınmıştınız hatırlarsanız he he:)

günaydın yaseminim sorma nille çok g
zel zaman geçirdik ama yaparım dediğim hiç bişeyi yapamadım ama kuzum için değerdi cnm
bende sizi çok özledim sizsizde olmuyo inan bu arada al yoklama bencede şekerim artık canlansın burası dimi ama:).)

canlarım günaydın geçmiş bayramınız mübarek olsun
nasılsınız kızlar geçmiş yaptım ama aklımda kaldımı hayır :)
bizden bahsediyim bayram çok yorucu geçti nasıl geçti 5 gün hiç anlamadım arife günü izinliydim temizlik yaptım bayramın 1 günü anneme gittik kurban geç olduğu için akşama kadar ablamla vakit geçirdik yattık yuvarlandık erdem teyzesini görünce mutlu oldu akşam üzeri diğer teyzede gelince havalara uçtu tabi kuzum abilerle birlikte oynadı akşam etler gelince gece 2 ye kadar onları ayıkladık verilecekleri ayırdık kıymalık ayırdık sabah 7 de amcamız geldi mersinden erdem sevinçten uyuyamadı onunla kahkaha kıyamet :) amca yedirsin amca versin esir aldık amcayı
3.gün bizimkileri çağırdım kahvaştıya 15 kişiydik baya curcuna geçti yorucuydu sonrasında ablam la börek sardık buzluğa atttık ütü yaptım akşamda çıktık gezdik avmye götrüdük paşayı oyuncaklara bindik
dünde koltuk takımlarımın yerini değiştirdim yine derinlemesine bir temizlik yaptım gece erdem yataktan düştü Allahtan yerde yatak vardı ama korkmuş uyumadı sabahta kalktık işe geldim ama fena yoruldum bu tatilde
kuzum çok mutluydu bayram harçlığını aldığı zaman elimden tuttu " Anne hadi hın düt gidelim (jetonlu oyuncak) " tutturdu kuzum parayı alınca ilk aklına o geldi :)

Gunaydın kızlar bende burdayım:)
Bol sohbetlı bır hafta dılıyorum....
Tatılcıler hosgeldınız kuzularla ne guzel gecmıstır bayram

benicim hoşgeldin nasıl kuzucuklar
hem nasıl iyi geldi cnm ama şimdi özledim pöffff
bu arada eşinle durumlar düzeldi dimi bayramda?

herkese günaydın kızlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben nasıl geçti anlamadım çok yoğundu
cuma günü 1 de işten çıktım eve gittim
hemen camları sildim,sarmayı pişirdim,evi çektim.silmeye başlayacaktım ki kv aradı nerdesin sen defne durmuyor,hiçbir şey yediremedim diye.bende evi öylece bıraktım.pazara uğrayıp geliyorum dedim.jet hızıyla pazarı pazarladım(15 dakikada bütün alacaklaımı aldım pazardan) bi gittim ki defne uyuyor.neyse kv pasta börek yapıyordu ona yardım ettim,çamaşır astım.kv yemek hazırladı yemek yedik.sonra defne uyandı.biraz gönlünü yaptım.akşam 6 gibi oradan çıktım.defneyle markete gittik.alışveriş yaptık.eve geldim yemek hazırladım defneye yemek yedirdim.banyo yaptırdım.sonra defneyi uyuttum.nohut pişirdim.tatlı yaptım.evi sildim.lavaboları yıkadım derken 2 gibi yattım.sabah uyandık.defneye kahvaltı yaptırırken eşim ve kaynım geldi.
onlarla biraz oturdum.komposto kaynattım.evi toparladım.defneyi uyuttum. büyükleri aradık.abimler(teyzemin oğlu,gelini,2 çocuğu)geldi.onlara yemek hazırladım.sonra defne uyandı ona yemek yedirdim.sonra dışarı çıktık.dışarı çıkmadan eşime annenlere gidelim önce dedim.o da abinler foçanın manzarasını görsünler annemlere dönüşte uğrarız dedi.akşam kv lere gittiğimizde saat 10 du.kv bana sitem etti bir sürü.bişey demedim.11 de kalktık eve geldik.yattığımda saat 1 di.
2. gün sabah ben eşime vekalet verdim.kurbanı o,kv ve kaynım kestiler(ben koyun kestim,eşim de kv ile dana kesti)
benim kurbanın eti geldi,dana eti kv ye gitti.kv yi aradım akşama bana gelin yemek yiyelim diye kv işim çok gelemem dedi.yengemle kurbanı hallettik.payları dağıtmak için ayırdım,et kavurdum.abim,eşim,çocukları alıp gezmeye gittiler.biz evde yengemle yemek yaptık.
sonra defnenin karnını doyurdum.abimler geldi yemek hazırladık.yemekten sonra urlaya gittik.oradan alaçatıya geçtik.gezdik,yemek yedik.2. gün de 2 de yattım.sabah kalktık.kahvaltı,evi sil toparla.ondan sonra dğal yaşam parkına gittik.oradan alsancak a gittik.akşam 11 de döndük.çocukları uyutup çay demledim oturduk.yattığımda saat 3 e geliyordu.son gün de kahvaltı yaptık,abimler yola çıktı.biz evi sildik eşimle.defneyi uyuttum.yatana kadar çamaşır yıkadım.dün kv ler foçadan döneceklerdi akşam.eşimin teyzesine bayramlaşmaya gitmemiştik.hadi teyzenlere gidelim dedim eşim başım ağrıyor sonra gideriz dedi.akşam eşimi gönderdim annesigili aldı evlerine bıraktı.dün akşam saat 1,5 tu yattığımda.sabah da işe geldim

nasıl geçti anlamadım.kuzenim grip oldu defneye de bulaştırdı.
onun haricinde defne çok mutlu oldu çocuklarla çok eğlendi.dün onlar giderken çok ağladı.

bayramda kv birsürü densizlik yaptı ama bişey demedim.

Son düzenleme:
songül maşallah arasıma,ne kadar yakışıklı olmuş.

günaydın fundacım bi nefeste anlatmışsın maşallah a dan z ye. yoğun bi bayram olmuş. beni cim sana da günaydın tatlım. songülüm paşam çok yakışıklı yaa maşallah ama yaren ablamızda çok güzel olmuş. nurayım nerelerdesin. wavs fatma katre nerelerdesiniz kızlar...

benicim hoşgeldin nasıl kuzucuklar
hem nasıl iyi geldi cnm ama şimdi özledim pöffff
bu arada eşinle durumlar düzeldi dimi bayramda?
Kızlar ıyı cnm sagol
Nıl ıcınde zor olucaktır tam alıstı sana bıkac gune toparlarsınız ıns
Esımle duzeldık cok sukur ılk bu kadar uzun kusluktu bayram oncesı cıcekler falan geldı ama ben yıne uzattım haklıydım cunku, en son bayramda buzlar erıdı nasıl rahatladım anlatamam huzur gıbısı yok gercekten:) Allah evlerımızden huzuru eksık etmesın

Yasmın balbocugu ne yaptı anlatmıyosun teyzesı geldı babası geldı ondan mutlusu yoktur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…