2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm çok yoğundu ama çok güzel geçti
bayramda ben annemlerin yanında değildim ama abimler buradaydı çok şükür

amin cnm
barışmanıza çok sevindim
allah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin

betül erdeme çok geçmiş olsun cnm
nesi var? çabucak atlatır inşallah

Yasmın balbocugu ne yaptı anlatmıyosun teyzesı geldı babası geldı ondan mutlusu yoktur:)
ay çok mutluydu cnm ama teyzesine hiç yüz vermedi sıpam teyzemiz çok üzüldü tabi. hemen ikinciyi yapıosun dio ablam onu sevecekmiş he he:) balböüğüme son anda kot gömlek ve vizon kadife şort aldım cnm. tüm aile kot kombin yaptık yani:) kuzum bugün babasıyla başbaşa teyzesi. biraz önce aradım parktan dönüolardı. çok güldüm yaa benim kuzu kakasını yapmış dün yapmamıştı. babasını bekledi herhalde. eşimde ilk kez altını değişmiş oldu ve iki yılın acısı çıkmış tam bi felaketti dio eşim he he he:) buarada eşinle aranızın düzelmesine çoook sevindim cnm huzur gibisi yok gerçekten

evet cnm çok yoğundu ama çok güzel geçti
bayramda ben annemlerin yanında değildim ama abimler buradaydı çok şükür
Bayramınız yogun gecmıs ama guzel gecmıs sevındım cnm
Kv bayramda yapmasa bısey olmazdı zaten yapmıstır ıne yapacagını..

çok güldüm ya
demek babasını bekledi bal böcüğü ha

Bayramınız yogun gecmıs ama guzel gecmıs sevındım cnm
Kv bayramda yapmasa bısey olmazdı zaten yapmıstır ıne yapacagını..
aynen öyle cnm ama hiiiiiç sallamadım
çünkü ben oğluna gidelim dedim gitmedi,oğluna çıkışsın
dün de eşime teyzenlere gidelim dedim,aşım ağrıyor dedi
ben ne yapabilirim
ha birde neden bayramda kuzenimin geleceğini kv ye söylememişim.evime gelen misafire de karışacak.

benicim çok sevindim cnm amin allahım kimsenin huzurunu bozmasın..
fundacım günaydın hakkaten negüzel anlatmışsın 1 nefeste cnm çok sevindim iyi geçirmenize
ee senin kvnin herzamanki halleri cnm boşver:
betül nesivar paşamın bakyim kıyamam:
ama ama kızlar ben burdayım nerdesiniz bakyim:

funda canım valla genzi dolu geceleri hissediyorum Allaha şükür neşesi iştahı yerinde ama geceleri coşuyo rahatsızlığı

funda canım valla genzi dolu geceleri hissediyorum Allaha şükür neşesi iştahı yerinde ama geceleri coşuyo rahatsızlığı
cnm cold mix denedin mi hemen açılıo genzi. rahat uyur kuzum. bu gece zeynebin de burnu tıkandı uyuyamadı yastığa damlattım rahatlattı biraz.

sen bu hale şükret cnm he he:)

Bazen ne oluyosa bunlara sevdırmıyolar kendılerını sıpalar, teyzenın ıstegıde gızelmıs:)
Bızımkıde tam tersı pek bı sevdırdı kendını sıpa, teyzemlere yegenlere enıstelerıne gıttı hep hele kuzenımın kucagına gıdıp abım demesı mest ettı herkesı:) bıde degısım var bugunlerde beyzaya deda gıbı bısey derdı hep ıkı gundur beyza dıyo oyle tatlıkı sureklı soyletesım gelıyo:)
Bayramlık aldınız demek cok yatlı olmustur emınım herkes bı ara album yapsada gorsek kuzuları:)
Kaka olayı babaya denk geldı demekaman yapsın balbocugu sefası olsun
Babalarda gorsun bı zahmet herzaman temız temız sevıyolar
Bızımkı sıftahı yaptıktan sonra degısıyo artık arada bı haftasonları

aynen cnm boşverdim valla sefam olsun
evlendik evleneli ilk defa eşimle aile olarak bi bayram geçirdik
sağolsun eşim de çok iyiydi
çok güzel ev sahipliği yaptı
40 gündür yoktu ve baya özlemiş
nasıl geçer ki geniz akıntısı?
serum fizyolojik denesen olmaz mı?belki rahatlatır.

sen bu hale şükret cnm he he:)
aynen cnm geçen hafta daha kötüydü

ay sorma defne de abimin oğullarına kendini sevdiriyor ama abimle yengeme sevdirmiyor
çok komikti ya
abimin küçük oğluna saldırıyor büyük oğlunu sakin sakin seviyor
çok ilginçler

aynen cnm çok ii oldu vallahi gideyim bi seferde bunun için öpücem kuzumu popişine sağlık:) o beyza diyen dilleri de yerim ben. çok tatlılar yaa. zeynebin de bizi evde arması çok hoşuma gidio. anneciiik neydesin. neydesin annecikkkk. hiç susmamasına bağığrı. peşindende ben buydadım ben buydadım dio he he:) pek hamaratlaştı sofra kuruyo kuzum. çatal kaşık götürüo bardakları götürüo peşinden gelio ,anne bi de tabak beyyy yiyesim gelio o anda :)

Evet cnm o ankı ruh hallerıne baglı bızım mınnosların..
Esınle bırlık olmanızada cok sevındım ama teyzeyı bayramda hıc gormedıyse gıdebılırdı buyuk oldugu ıcın..
Esın gıttımı yıne uzaga?

ha ha ha o zeynebide yerim nidayıda yerim ay gerçekten iyice komik oldu bunlar ya
fundacım eşin sevindim cnm aferin inş öğrenecek
defneyede maşallah
öyle kime sevdirip sevdirmiyeceklerine kendileri karar veriyolar bizim sıpalar:

ay maşallah zeynebime
ayrıca o dillerini yerim ben ya
ben de defneye makinadan çıkan tabakları yerleştirtiyorum
onu getir bunu götür diyorum
defne de annemmmm annemmm diye seslenir bana
öpücük ver diyorum.öpüyorum sonra bittiiii diyor.öpücük bitmez diyorum bitti diyor
çok komikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…