2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok cnm bayramda hiç görmedi.gidelim dedim ama başım ağrıyor diye gitmedi.üstelik bi kaç kere dedim gidelim diye
cumartesi gece gidecek cnm şimdi izinli

evet cnm zamanla öğrenecek ama zamanla
bu arada kv bi yazlık bulmuş.daha tamamlanmamış yere 240 bin diyorlarmış.şimdi eşim kara kara orayı kredi çekmeden nasıl alırız diye düşünüyor ama benim içime sinmiyor hiç

betül evetya bende nile kullandım songülümün tavsiye sonucunda coltmix süper bişey
burun spreyi yapıyorum okyanıs suyu canım rahatlar inşallah
güldenim erdemin burnu tıkalı değil şükür ama aklımda olsun

nasıl ala bilirki çok zor yani az para değil ama ben sana bilşey söyliyeyimmi
senin bu kv o yazlığı size aldırır..
valla cnm hiç mantıklı değil
hem inşaat halinde hem de kredi çekmeden o yazlığı nasıl alacak?
allah içimi biliyor ya hiç istemiyorum
ya daha inşaat halindeymiş

Kızlar ben kactım gorusmek uzere
Tr dekı eltım evının perde olcusunu ıstedı yanlıs olcmus kendısı onu alıcaz sımdı sonra carsıya gıdıcem bayramlık kılotlu coraplardan bırı olmadı onu degısıcem bırazda dolanırız nıdosla:)
Defne zeynepılay a kocaman aferın masallah onlara bızımkılerde cok yardım sever becersenız kacarsınız derız bızde:)
Cok meraklılar hele beyza krese gıderken beslenmesını kendı hazırlıyo:)

aynen cnm bende diyorum ilerde kaçarsın şimdi bari yap d,ye. he he çok eğlenio iki bardak götürünce:) kolay gelsin san cnm ii gezmeler

görüşürüz cnm aferin kocaman bi alkışta beyzaya ozaman
yanlız benim kızımda bayram için sarma sardı bizimle kızlar ay söylemeden geçemiyeceğim:):):):)

Gunaydin kizlaar herkesin gecmis bayrami mubarek olsun bayram cok yogundu bizim hic giremedim zaten hazirlik falan derken arefe aksami esimin koyune gittik kv.ye sabah orda gezdik sonra baska koyde ablasi var oraya gittik ordan tekrar k.pasada teyzeme gittik en son bizim koye gittik ama aksam uzeriydi zaten cocukla ordan oraya zor oluyo yaa ama mecbur iste bizde 2.gun kurban kestik Allah kabul etsin ilk kurbanimizdi hemde eren icin kesmis olduk esim kesti kurbanimizida ilk kez ben pek istemedim ama kesti ogrenmis oldu
o gun benim etler dinlendi dolapta annemin etlerini hallettik sonra ablamin oraya gittik eltisininde sunnet dugunu vardi aksamda oraya gittik sunnet yatagi yapiliyodu erende bisuru erkek cocukla baya eglendi oynadi.3.gun benim etleri hallettik aksaminda okulun orda dugun oldu beraber oraya gittik.bide tam bayramda mantarlar cikmis hemde duble mantari ben cok severim toplamasini dunde sabah erkenden esim kardesimle gittik ormana mantar topladik sattik ama eren uyuyodu biz cikarken kuzum ben yokken cok sakin durmus dugunun oraya falan gitmisler annemle biz eve geldik annemle erende sonradan geldiler eren ilk gelirken anne anne diye bagiriyo sonra beni gorunce bi sarildik durup durup sariliyo normalde ayri kalmadigimizdan ozlemis kuzum yaa bende onu ozledim.dun gelirken esimin koyune ve teyzeme ugradik zaten eve gelince saat kac olmustu erenide yataga aldik uyuduk.bugunde bayabi isim var bakalim napicam.

fatmacım seninde yoğun bir bayram olmuş ne güzel. artık evdesin yavaştan halledersin işini.

Kizlar k.bakmayin yine gelmeden gidiyorum ama gecmiside okumaya vakit yok ins. islerimin cogunu bugun halledebirim kurbanida atlattik artik ins.daha cok giricem buraya yarinda okulum var ama bakalim ya erenle gidicem yada gitmiycem esim izin alamaz bakalim nolucak.

bizde de derler öyle cnm
aynen iş başa gelince kaçarlar

görüşürüz cnm aferin kocaman bi alkışta beyzaya ozaman
yanlız benim kızımda bayram için sarma sardı bizimle kızlar ay söylemeden geçemiyeceğim:):):):)
face de gördüm fotoğrafları
nilin eli değdi ya kesin çoooookk güzel olmuştur o sarma
bu arada eşin nasıl oldu cnm
atom tedavisi nasıl gitti,işe yaradı mı

fatma allah sizin de kurbanınızı kabul etsin
sizin de baya yoğun geçmiş bayram

ay olmazmı fundam süper oldu tabi sarmalar:
eşim iyi cnm ama 2 aysonra konturole gidecek asıl ozaman belli olacak ama dr göre çok güzel geçmiş bakalım bekleyip görücez..
fatmacım hoşgeldin cnm halllet işlerini ama aradada bizi ihmal etme şekerim
ay herkes gezmiş negüzel ben ilk gün gezdim amabidaha hep evdeydim cumartesi kvelere gidicez inş.. dede öldüğünde gidemedim ben niloşla..

ay ye teyzesi ye ::):)he he
evetya kızlar allahım kesilen kurbanları kabul etsin:
biz b bayram kesemedik malesef
nil için doğduğunda kesmişti eşim:
ay birde eşimin teyzesi nil için kurban adamış hayırlısıyla doğunca kesicem diye yeni öğrendim sanıyorum aralıkta gelince onu kesecek:
ay bide aralıktada orda niloşa doğum günü yapa biliriz he he he:

ay geldi di mi doğum günleri. ilk doğum günü aras paşanın sanıyorum di mi

nurayım yoldan aramıza katılımış:) nasıl gidio yolculuk tatlım elifimi tuttu mu yine araç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…