- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.101
yok cnm bayramda hiç görmedi.gidelim dedim ama başım ağrıyor diye gitmedi.üstelik bi kaç kere dedim gidelim diyeEvet cnm o ankı ruh hallerıne baglı bızım mınnosların..
Esınle bırlık olmanızada cok sevındım ama teyzeyı bayramda hıc gormedıyse gıdebılırdı buyuk oldugu ıcın..
Esın gıttımı yıne uzaga?
evet cnm zamanla öğrenecek ama zamanlaha ha ha o zeynebide yerim nidayıda yerim ay gerçekten iyice komik oldu bunlar ya
fundacım eşin sevindim cnm aferin inş öğrenecek
defneyede maşallah
öyle kime sevdirip sevdirmiyeceklerine kendileri karar veriyolar bizim sıpalar:
aynen cnm boşverdim valla sefam olsun
evlendik evleneli ilk defa eşimle aile olarak bi bayram geçirdik
sağolsun eşim de çok iyiydi
çok güzel ev sahipliği yaptı
40 gündür yoktu ve baya özlemiş
nasıl geçer ki geniz akıntısı?
serum fizyolojik denesen olmaz mı?belki rahatlatır.
aynen cnm geçen hafta daha kötüydü
ay sorma defne de abimin oğullarına kendini sevdiriyor ama abimle yengeme sevdirmiyor
çok komikti ya
abimin küçük oğluna saldırıyor büyük oğlunu sakin sakin seviyor
çok ilginçler
burun spreyi yapıyorum okyanıs suyu canım rahatlar inşallahbetül evetya bende nile kullandım songülümün tavsiye sonucunda coltmix süper bişey
valla cnm hiç mantıklı değilnasıl ala bilirki çok zor yani az para değil ama ben sana bilşey söyliyeyimmi
senin bu kv o yazlığı size aldırır..
aynen cnm bende diyorum ilerde kaçarsın şimdi bari yap d,ye. he he çok eğlenio iki bardak götürünce:) kolay gelsin san cnm ii gezmelerKızlar ben kactım gorusmek uzere
Tr dekı eltım evının perde olcusunu ıstedı yanlıs olcmus kendısı onu alıcaz sımdı sonra carsıya gıdıcem bayramlık kılotlu coraplardan bırı olmadı onu degısıcem bırazda dolanırız nıdosla:)
Defne zeynepılay a kocaman aferın masallah onlara bızımkılerde cok yardım sever becersenız kacarsınız derız bızde:)
Cok meraklılar hele beyza krese gıderken beslenmesını kendı hazırlıyo:)
cnm genzinin akmasını sağlıo yoğun kokusu var. bence dene derim.burun spreyi yapıyorum okyanıs suyu canım rahatlar inşallah
güldenim erdemin burnu tıkalı değil şükür ama aklımda olsun
bizde de derler öyle cnmKızlar ben kactım gorusmek uzere
Tr dekı eltım evının perde olcusunu ıstedı yanlıs olcmus kendısı onu alıcaz sımdı sonra carsıya gıdıcem bayramlık kılotlu coraplardan bırı olmadı onu degısıcem bırazda dolanırız nıdosla:)
Defne zeynepılay a kocaman aferın masallah onlara bızımkılerde cok yardım sever becersenız kacarsınız derız bızde:)
Cok meraklılar hele beyza krese gıderken beslenmesını kendı hazırlıyo:)
face de gördüm fotoğraflarıgörüşürüz cnm aferin kocaman bi alkışta beyzaya ozaman
yanlız benim kızımda bayram için sarma sardı bizimle kızlar ay söylemeden geçemiyeceğim:):):):)
oy kuzum yerim o sarma sarn parmakları ben sarma niyetine he he:)görüşürüz cnm aferin kocaman bi alkışta beyzaya ozaman
yanlız benim kızımda bayram için sarma sardı bizimle kızlar ay söylemeden geçemiyeceğim:):):):)
ay geldi di mi doğum günleri. ilk doğum günü aras paşanın sanıyorum di miay ye teyzesi ye ::):)he he
evetya kızlar allahım kesilen kurbanları kabul etsin:
biz b bayram kesemedik malesef
nil için doğduğunda kesmişti eşim:
ay birde eşimin teyzesi nil için kurban adamış hayırlısıyla doğunca kesicem diye yeni öğrendim sanıyorum aralıkta gelince onu kesecek:
ay bide aralıktada orda niloşa doğum günü yapa biliriz he he he:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?