2012 kasım bebekleri büyüyor..

nurayım iyi yolculuklar cnm:
bu arada yaseminim evetya doğumgünleri geldi yazın bakyim ne yapıcaksınız kuzulara bu sene:

nurayım iyi yolculuklar cnm:
bu arada yaseminim evetya doğumgünleri geldi yazın bakyim ne yapıcaksınız kuzulara bu sene:
hiç bilmiyorum ki cnm kendi aramızda olcak sanırım yani annemler kv ler filan. güzel bir sofra eşliğinde birlikte vakit geçiririz diye düşünüyorum. inş. babamız o zamana kadar tamamen yanımıza gelmiş olur. dua edin bizim için kızlar şu süreç hayırlısıyla sonuçlansın artık

oyyy inşallah kuzum inş süreç tamamlanır artık doğum gününde babası yanında olur zeynebimin yani tamamen: nilde babayı çok özledi babamız annelerinin yanındaydı
anne baba nerde dedenin yanında kızım dede uf olmuş diorum
ama ben çok özledim dedi durdu gelincede sarıldı saatlerce kucağında durdu şimdide anee baba annee baba diye dolanıyo ben bile nili ilkdefa bukadar babaya düşkün gördüm..

Selam kızlar gecmisi tam bitiremedim. Ne güzel hareketlenmis buralar. Ben pazaretesi donecem inşallah sahalara:) su an kv lerdeyiz. Berra tekrar grip oldu. Babasindan bulaştı bu sefer herkes hasta burada.
Sizi cok özledim öpüyorum hepinizi:)

ay geldi di mi doğum günleri. ilk doğum günü aras paşanın sanıyorum di mi
EVET cnm geldi valla
22 sinde arasın var bildiğim kadarıyla
31 inde defnenin 1 kasımda da nilin var
ilk aklıma gelenler bunlar
ben 1 kasımda yapacağım doğumgününü kuzumun kısmetse
ne yapsam bilmiyorum valla

kıyamam kuzuma ya
defne babasını görünce gözlerini kapattı
babasına gitmedi,kendini öptürmedi
40 gündür eşim yoktu ama defne bu tepkiyi verdi
dün babası defneye kızdı(defne türk kahvesini olduğu gibi dolabın kiler gözüne döktü.sebep bu) defne de küstü.şimdi babasıyla konuşmuyor

geçmiş olsun cnm benim

hoşgeldin katreynurum
geçmiş olsun inş atlatır kolayca kuzum sizin tahlil sonuçları ne oldu cnm ?

cnm aras 19 ekim diye biliorum ben yanlış hatırlamıyosam:kız songülllll nerdesin şekerimmm:

EVET cnm geldi valla
22 sinde arasın var bildiğim kadarıyla
31 inde defnenin 1 kasımda da nilin var
ilk aklıma gelenler bunlar
ben 1 kasımda yapacağım doğumgününü kuzumun kısmetse
ne yapsam bilmiyorum valla
ha ha gelsin menüler:) ilki kadar olmasa da yine de çok heyecanlı. güzel şeyler hazırlamak lazım tabi. ama ne:)
her zaman ki gibi baş köşede doğumgünü pastası. sonra zeytinyağlı sarma. sanırım şalgamlı salata. peynirli börek ve çiçek kurabiye. ha ha ortaya çıktı bile menüü:)

ohh ohh defnemede baksen demek küsüyoruzda eeee olur böyle kazlar ama babalar anlamıyoki hemen tepki veriyolar eşimde öyle..

benim menü tam olmamakla beraber:
şöyle oluşuyor: pepeli pasta, çatlak kurabiye, muhallebili kadayif, sarma, çiköfte, mayalı poça, milföy börek şimmdilik aklıma gelenler yeni ilaveleri bekliorum:

Bayramlar yogun gecmis kızlar bizim de cok yogun ve yorucuydu. Neyseki atlattik. Bi de evimize donseydik hayirlisiyla.

Guldencim fmf harici belli olmuştu. Fmf belli olmadi hala bekliyoruz cok geciktirdiler.

katreynurum nezaman dönüş peki cnm ama deyişik olmuştur sizede ay keşke bende biyerlere gitsem diorum hep cnm:
inş o tahlilde hayırlısıyla güzel gelir cnm:
yaseminim vallaha bişey bilmiyom diodun ama maşallah menü bile belli oldu şekerim he he he:

ha ha vallahi yazarken ortaya çıktı. ii de oldu . bi kaç düzenlemeyle tamamdır. yoğurtlu bi salata da olmalı kesinlikle.pastaya resim bastırmayı düşünüyorum ama bakalım değişik bişey de olabilir tabi.

Bayramlar yogun gecmis kızlar bizim de cok yogun ve yorucuydu. Neyseki atlattik. Bi de evimize donseydik hayirlisiyla.

Guldencim fmf harici belli olmuştu. Fmf belli olmadi hala bekliyoruz cok geciktirdiler.
onun sonucu da hayırlısıyla güzel çıksın inş. cnm. sizde sağ salim evinize dönün inş. insanın eve gibisi yok gerçekten

Sa kızlar
biz ani olarak yola çıktık sabah
eşime dün gece tel gelmiş hemen yola çık görev yerine dön diye dua edelim kızlar ülke karışıyor bizde sabah apar topar yola çıktık simdi boludayiz annemlere yeni gelmiştim normalde pazar günü donecektik bir sürü planım vardı Rabbim böyle uygun gördü
benimde bayramım güzel geçti bayramın ikinci gününe kadar hep kv deydik ikinci günü Akşam anneme geçtik Ablamlar kardeşlerim falan çok güzeldi
elif şimdi uyudu ins uzun uyur da fazla kusmadan atlatiriz yolculuğu

Fundacim defneme bak sen demek babasina kustu ama babası da haketmis
yaseminim yerim kız ben o dilleri masallah bal bocegim çok güzel konuşuyor
Betül paşa iyilesmemis daha anneye naz yapıyor bence çok akıllı bunlar
beni masalah sizinde araniz düzelmis nida da elif gibi paralari annesine getirmiş biz karlı çıktık bu bayram anneler olarak
Güldencim çabuk bitti dimi tatil ama kisliklarini falan Halletmissin ne güzel nil napiyor bugün sormuş mu seni eşinin de kontrolü iyu çıkar ins
katre inşallah berram iyileşir çabucak elifte gripti bal limon verdim bide keciboynuzu özü çabuk toparladi masallah

Annemlerde elifin d gününü kutladılar kızlar pasta almışlar kuzuma mum ufledi zaten bayram diye bir sürü hediye de almışlar ilk kutlayan biz olduk heralde

Annemlerde elifin d gününü kutladılar kızlar pasta almışlar kuzuma mum ufledi zaten bayram diye bir sürü hediye de almışlar ilk kutlayan biz olduk heralde
ooo nuray hanımcım erkenci çıktınız siz he he:) oh çok ii olmuş cnm sevindim. kalabalıkla daha ii olmuştur. elifimde mutlu olmuştur sarı şekerim benim maşallah

ooo nuray hanımcım erkenci çıktınız siz he he:) oh çok ii olmuş cnm sevindim. kalabalıkla daha ii olmuştur. elifimde mutlu olmuştur sarı şekerim benim maşallah
Evet bana da süpriz oldu yok du haberim çok mutlu oldu mumlari ufkerken kuzum ay biz gene yanlız kalcaz ya orda kalabalık ne guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…