- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.121
hiç bilmiyorum ki cnm kendi aramızda olcak sanırım yani annemler kv ler filan. güzel bir sofra eşliğinde birlikte vakit geçiririz diye düşünüyorum. inş. babamız o zamana kadar tamamen yanımıza gelmiş olur. dua edin bizim için kızlar şu süreç hayırlısıyla sonuçlansın artıknurayım iyi yolculuklar cnm:
bu arada yaseminim evetya doğumgünleri geldi yazın bakyim ne yapıcaksınız kuzulara bu sene:
EVET cnm geldi vallaay geldi di mi doğum günleri. ilk doğum günü aras paşanın sanıyorum di mi
kıyamam kuzuma yaoyyy inşallah kuzum inş süreç tamamlanır artık doğum gününde babası yanında olur zeynebimin yani tamamen: nilde babayı çok özledi babamız annelerinin yanındaydı
anne baba nerde dedenin yanında kızım dede uf olmuş diorum
ama ben çok özledim dedi durdu gelincede sarıldı saatlerce kucağında durdu şimdide anee baba annee baba diye dolanıyo ben bile nili ilkdefa bukadar babaya düşkün gördüm..
geçmiş olsun cnm benimSelam kızlar gecmisi tam bitiremedim. Ne güzel hareketlenmis buralar. Ben pazaretesi donecem inşallah sahalara:) su an kv lerdeyiz. Berra tekrar grip oldu. Babasindan bulaştı bu sefer herkes hasta burada.
Sizi cok özledim öpüyorum hepinizi:)
ha ha gelsin menüler:) ilki kadar olmasa da yine de çok heyecanlı. güzel şeyler hazırlamak lazım tabi. ama ne:)EVET cnm geldi valla
22 sinde arasın var bildiğim kadarıyla
31 inde defnenin 1 kasımda da nilin var
ilk aklıma gelenler bunlar
ben 1 kasımda yapacağım doğumgününü kuzumun kısmetse
ne yapsam bilmiyorum valla
ha ha vallahi yazarken ortaya çıktı. ii de oldu . bi kaç düzenlemeyle tamamdır. yoğurtlu bi salata da olmalı kesinlikle.pastaya resim bastırmayı düşünüyorum ama bakalım değişik bişey de olabilir tabi.katreynurum nezaman dönüş peki cnm ama deyişik olmuştur sizede ay keşke bende biyerlere gitsem diorum hep cnm:
inş o tahlilde hayırlısıyla güzel gelir cnm:
yaseminim vallaha bişey bilmiyom diodun ama maşallah menü bile belli oldu şekerim he he he:
onun sonucu da hayırlısıyla güzel çıksın inş. cnm. sizde sağ salim evinize dönün inş. insanın eve gibisi yok gerçektenBayramlar yogun gecmis kızlar bizim de cok yogun ve yorucuydu. Neyseki atlattik. Bi de evimize donseydik hayirlisiyla.
Guldencim fmf harici belli olmuştu. Fmf belli olmadi hala bekliyoruz cok geciktirdiler.
ooo nuray hanımcım erkenci çıktınız siz he he:) oh çok ii olmuş cnm sevindim. kalabalıkla daha ii olmuştur. elifimde mutlu olmuştur sarı şekerim benim maşallahAnnemlerde elifin d gününü kutladılar kızlar pasta almışlar kuzuma mum ufledi zaten bayram diye bir sürü hediye de almışlar ilk kutlayan biz olduk heralde
Evet bana da süpriz oldu yok du haberim çok mutlu oldu mumlari ufkerken kuzum ay biz gene yanlız kalcaz ya orda kalabalık ne guzeldiooo nuray hanımcım erkenci çıktınız siz he he:) oh çok ii olmuş cnm sevindim. kalabalıkla daha ii olmuştur. elifimde mutlu olmuştur sarı şekerim benim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?