2012 kasım bebekleri büyüyor..

EVET cnm geldi valla
22 sinde arasın var bildiğim kadarıyla
31 inde defnenin 1 kasımda da nilin var
ilk aklıma gelenler bunlar
ben 1 kasımda yapacağım doğumgününü kuzumun kısmetse
ne yapsam bilmiyorum valla
19 Ekim Aras
30 Ekim Erdem teyzesi

hoşgeldin katreynurum
geçmiş olsun inş atlatır kolayca kuzum sizin tahlil sonuçları ne oldu cnm ?

cnm aras 19 ekim diye biliorum ben yanlış hatırlamıyosam:kız songülllll nerdesin şekerimmm:
evet teyzesi aras paşamın 11. gün sonra songülümün misafirleri var gelir akşama doğru
bende pepe teması istiyorum ama pastayı kendim yapasım var nasıl olacak bilmiyorum menüye karar veremedim size maşallah

hoşgeldin nurayım evetya sonunda burayıda karıştırdılar allahım sonumuzu hayır etsin inş hayırlısıyla varırsınız cnm:
ohhh pastayı kendin yapacan demek maşallah şekerim bune hamaratlıkya:

kız maşallah nasıl yapcan pepeyi he he:) ben de yok öyle marifetler en fazla normal bi yaş pasta yapabilirim. ama hazır alcam süslü püslü olsun. hem geriye kalanları ben yapcam onu da babamız yaptırsın di mi ama:) en son biz miyiz şu an... 16 kasım...

sarma,
pratik açma
sosyete mantısı
mercimek köfte
kumpir salata
havuç tatlısı
pasta

songülün çakma kol böreğinden de yapabilirm. ay telaş sardı daha bir aydan fazla var ve gelecekler ailelerimiz ne oluosa:)

canım allah hepimize ülke olarak huzur versin
tüm polis ve asker eşlerine de kolaylık versin
evet babasına küstü ve bence babası da hak etti
zaten defneden önce ben de eşimi bi güzel haşladım
o da anladı hatasını
size de hayırlı yolculuklar canım

ne oldu ki yahu kaçırdım

yaseminim sonlarda olmak daha iyi bence cnm kopya çekersin şekerim he hehe: ben olsam öyle yapardımyani
ama sonda rana kuzu var hatırladığım kadarıyla...

ooohh afiyet şeker olsun. heyecan yaptım şimdiden. sizinkiler daha yakın tabi
ya bilmiyorum menü nasıl sizce?
yani aklıma birtek bunlar geldi en pratik
çünkü hem temizlik,hem iş hem de bunları hazırlamak zaten bol bol zamanımı alacak

defne türk kahvesi dökmüş kiler dolabına babasıda kızmış defneme cnm defnemde küsmüş onu cezalandırmış iyi yapmış aferin akıllı kuzuma:):) he he he

kızlar öğle arasında battım resmen
defneye atlet,kıyafet ve uyku tulumu aldım
resmen maddi açıdan battım
ne kadar pahalı kıyafetler ya

fundam menü güzel ama ben mesela poçaları falan yapıp dondurucuya atıcam kolaylık olsun diye cnm: yani yapıla bilirleri yapıp atmak lazım kolaylık olur hem 29 ekim tatilya ozamanda temizlik yapıcam he he: gerçi yine batar ama en azından derinini ozaman yapmış olurum: he he zaten bizde pek kalabalık olmuyacaz:):)senin annende gelecekti dimi yanlış hatyırlamıyosam oda yardım edersana

yaseminim sonlarda olmak daha iyi bence cnm kopya çekersin şekerim he hehe: ben olsam öyle yapardımyani
ama sonda rana kuzu var hatırladığım kadarıyla...
ha ha bence de kopya çekebilirim. yaaa instagramda çok güzel kıyafetler koöbinler var yaa ama güvenemiyorum gerçi kapıda ödeme olanlar var ama bilemiyorm. şöyle doğumgününe güzel de bi kıyafet lazım di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…