- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.141
19 Ekim ArasEVET cnm geldi valla
22 sinde arasın var bildiğim kadarıyla
31 inde defnenin 1 kasımda da nilin var
ilk aklıma gelenler bunlar
ben 1 kasımda yapacağım doğumgününü kuzumun kısmetse
ne yapsam bilmiyorum valla
evet teyzesi aras paşamın 11. gün sonra songülümün misafirleri var gelir akşama doğruhoşgeldin katreynurum
geçmiş olsun inş atlatır kolayca kuzum sizin tahlil sonuçları ne oldu cnm ?
cnm aras 19 ekim diye biliorum ben yanlış hatırlamıyosam:kız songülllll nerdesin şekerimmm:
foto yok mu annesi kuzumun musmutlu hallerinden. kalabalıktan sonra yalnızlığa alışmak zor cnm haklısınEvet bana da süpriz oldu yok du haberim çok mutlu oldu mumlari ufkerken kuzum ay biz gene yanlız kalcaz ya orda kalabalık ne guzeldi
kız maşallah nasıl yapcan pepeyi he he:) ben de yok öyle marifetler en fazla normal bi yaş pasta yapabilirim. ama hazır alcam süslü püslü olsun. hem geriye kalanları ben yapcam onu da babamız yaptırsın di mi ama:) en son biz miyiz şu an... 16 kasım...19 Ekim Aras
30 Ekim Erdem teyzesi
evet teyzesi aras paşamın 11. gün sonra songülümün misafirleri var gelir akşama doğru
bende pepe teması istiyorum ama pastayı kendim yapasım var nasıl olacak bilmiyorum menüye karar veremedim size maşallah
sarma,ha ha gelsin menüler:) ilki kadar olmasa da yine de çok heyecanlı. güzel şeyler hazırlamak lazım tabi. ama ne:)
her zaman ki gibi baş köşede doğumgünü pastası. sonra zeytinyağlı sarma. sanırım şalgamlı salata. peynirli börek ve çiçek kurabiye. ha ha ortaya çıktı bile menüü:)
aynen öyle canım yaohh ohh defnemede baksen demek küsüyoruzda eeee olur böyle kazlar ama babalar anlamıyoki hemen tepki veriyolar eşimde öyle..
ooohh afiyet şeker olsun. heyecan yaptım şimdiden. sizinkiler daha yakın tabisarma,
pratik açma
sosyete mantısı
mercimek köfte
kumpir salata
havuç tatlısı
pasta
canım allah hepimize ülke olarak huzur versinSa kızlar
biz ani olarak yola çıktık sabah
eşime dün gece tel gelmiş hemen yola çık görev yerine dön diye dua edelim kızlar ülke karışıyor bizde sabah apar topar yola çıktık simdi boludayiz annemlere yeni gelmiştim normalde pazar günü donecektik bir sürü planım vardı Rabbim böyle uygun gördü
benimde bayramım güzel geçti bayramın ikinci gününe kadar hep kv deydik ikinci günü Akşam anneme geçtik Ablamlar kardeşlerim falan çok güzeldi
elif şimdi uyudu ins uzun uyur da fazla kusmadan atlatiriz yolculuğu
Fundacim defneme bak sen demek babasina kustu ama babası da haketmis
yaseminim yerim kız ben o dilleri masallah bal bocegim çok güzel konuşuyor
Betül paşa iyilesmemis daha anneye naz yapıyor bence çok akıllı bunlar
beni masalah sizinde araniz düzelmis nida da elif gibi paralari annesine getirmiş biz karlı çıktık bu bayram anneler olarak
Güldencim çabuk bitti dimi tatil ama kisliklarini falan Halletmissin ne güzel nil napiyor bugün sormuş mu seni eşinin de kontrolü iyu çıkar ins
katre inşallah berram iyileşir çabucak elifte gripti bal limon verdim bide keciboynuzu özü çabuk toparladi masallah
ne oldu ki yahu kaçırdımcanım allah hepimize ülke olarak huzur versin
tüm polis ve asker eşlerine de kolaylık versin
evet babasına küstü ve bence babası da hak etti
zaten defneden önce ben de eşimi bi güzel haşladım
o da anladı hatasını
size de hayırlı yolculuklar canım
e çok güzel olmuşAnnemlerde elifin d gününü kutladılar kızlar pasta almışlar kuzuma mum ufledi zaten bayram diye bir sürü hediye de almışlar ilk kutlayan biz olduk heralde
ya bilmiyorum menü nasıl sizce?ooohh afiyet şeker olsun. heyecan yaptım şimdiden. sizinkiler daha yakın tabi
canım beninin tarifi var ya hamaratlardanurayım desene şimdiden elifimin doğum günü kutlu olsun
ay funda pıratik açma nasıl oluyo şekerim bak merak ettim tarif isterimmmm:
ha ha bence de kopya çekebilirim. yaaa instagramda çok güzel kıyafetler koöbinler var yaa ama güvenemiyorum gerçi kapıda ödeme olanlar var ama bilemiyorm. şöyle doğumgününe güzel de bi kıyafet lazım di mi amayaseminim sonlarda olmak daha iyi bence cnm kopya çekersin şekerim he hehe: ben olsam öyle yapardımyani
ama sonda rana kuzu var hatırladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?