2012 kasım bebekleri büyüyor..

defne türk kahvesi dökmüş kiler dolabına babasıda kızmış defneme cnm defnemde küsmüş onu cezalandırmış iyi yapmış aferin akıllı kuzuma:):) he he he

haketmiş babası çeksin cezasını...biz nelerine katlanıyoruz onlar en ufak bişeyde kızıo

ohhh güle güle giyisin kuzum ee ne için çalışıyoruz ne yapalım burdada öyle ni için bende alışveriş yaptım biyerde tam 440 tl harcadım bir yerde 130 tl birde bot aldım 79 tl yani nilin kıyafetleri 600 geçti ama kışlığı kapattık sayılır
tabi bu aldıklarımın içinde mont falan yok herşey çok pahalı malesef daha öncesindede uzun kollu tişörtler almıştım onları saymıyorum bile
sorsan daha eksikk varmı evet var:

ohhh planlarda yapılmış. valla benim evede derin bir temizlik şart malum nerdeyse 3 aydır doğru süzgün evde durduğumuz yok. benim de dolapta sarmam eksik olmaz. hazır bişeyler olması işi kolaylaştırıyor

anam kız ne aldın o kadar içinde mont bille yok:)

ayyy sormaya bende annekız elbise alayım diorum ama korkuyorum ya olmazsa diye bunun iyadesideyok kız o kapıda ödemelerde annekız aynı kıyafetler varmı söyle bakyim:
aynen bide biz nelere ses çıkarmıyoruz onların sesi hemen yükseliyo..

evet cnm annem gelecek inşallah

ay yaseminim dur yazayım
bayram için bir pantolon badi bir ceket takım
, 2 gömlek,1 kot pantolon, 1 kürklü yelek,1 triko kazak,1 hırka, 3 çorap, bot, vee yağmurluk mevsimlik okadar başkada bişey yok cnm:

Evet bana da süpriz oldu yok du haberim çok mutlu oldu mumlari ufkerken kuzum ay biz gene yanlız kalcaz ya orda kalabalık ne guzeldi
Oy çok güzel ya kuzucuk mutlu olmuş canım benim sevindim :)

hoşgeldin nurayım evetya sonunda burayıda karıştırdılar allahım sonumuzu hayır etsin inş hayırlısıyla varırsınız cnm:
ohhh pastayı kendin yapacan demek maşallah şekerim bune hamaratlıkya:
kız düşünüyorum kesin değil :)

yok kız pepe şeklinde değil hani üstüne resim basılıyo ya oyle yada düz renk şeker hamuru ile yapıp üstüne pepe oyuncağı koyarım die düşünüyorum da kararsızım

defne türk kahvesi dökmüş kiler dolabına babasıda kızmış defneme cnm defnemde küsmüş onu cezalandırmış iyi yapmış aferin akıllı kuzuma:):) he he he
ay kuzum benim küsmeyi öğrendiler erdemde küsüyo dün mutfakta yemek yapıyorum baba ve amcayla içeride top oynuyordu birden geldi yanıma anne babaya küstüm oynamam dedi eşşek ya gittim sordum ne oldu die babası amcayla ben oynıyacam sen oynama demiş oda küsmüş :)

valla cnm ben bugün 250 tl bayıldım
5 tane kolsuz atlet,
1 tane kot bir tane pamuklu kalın pantolon
1 tane tül kumaştan uzun kollu bady üstüne tüylü yelek
1 tane de uzun kollu beyaz gömlek üzerine ince uzun kollu çiçek desenli sırtı açık bady
1 tane de uyku tulumu
bot falan almadım henüz
resimlerini atmaya çalışıyorum ama yüklenmiyor ki
hata veriyor

cnm anne kız tasarımlar vardı ama kapıda ödemeli mi hatırlamıyorum. ben kullanmıyorum instagram cnm gelinmizin var sağolsun o bulup gösterio

ayyy yaseminim yazmayı unuttum yazarken diorum nekadar azmış diye pardon 2 tane günlük giymeye alt ve 3 takımda pijama aldım şekerim: bunlarınyanında:

valla coşmuşsunuz kızlar siz funda gülden maşallah. ama insan alırken kendini kaybedio di mi:) bizim de mont ihtiyacımız var bakalım ne zamana nasip olcak

ayy kıyamam inş allahım sizin gelinede 1 çocuk nasip etsin yaseminimmm: tüm kalbimle dua ediorum..

sağol cnm allah razı olsun. o kadar ii ki ben olsam yapamam kesinlikle diyorum özellikle de çocuğum yokken görümcemin çocuğuna bu kadar sıcak ilgili oolamazdım. rabbim tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin inş. tabi bizimkilere de hayırlısıyla

o erdemi de yerim ben yaa babayı şikayet edio. bizim kide bişeye yok deyince ya elerini gözüne kapatıo ya da kollarını bağlayıp ı ıııh küstüm ı ıhh dio bi de derken omuzlarını banane der gibi silkelio . tabi o anda ben de herşey kopuo başlıorum bal böcüğümü yemeye he he:)

bencede cnm allahım kimsenin kucağını boşbırakmasın
bende yapa bilirmiydim bilmiorum cnm: negüzel allahım onun mükefatını mutlaka verecektir..
ay coştuk gerçekteninanırmısın cnm kendime bayramda bi çorap bile almadım desem yerivar yani:
ama biz bu sene monttan yırtık eylül ablamızın 2 montuvar onlarla idare ederiz ama bizede uyku tulumu lazım ve 2 3 takım pijamadaha alırsam bu iş tamamdır sanıyorum..

sırtı açık badiyi napıcak kız el kadar bebe allah iyiyliğini versin kaybediyoruz kendimizi alışveriş yaparken vallahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…