- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.161
defne türk kahvesi dökmüş kiler dolabına babasıda kızmış defneme cnm defnemde küsmüş onu cezalandırmış iyi yapmış aferin akıllı kuzuma:):) he he he
fundam menü güzel ama ben mesela poçaları falan yapıp dondurucuya atıcam kolaylık olsun diye cnm: yani yapıla bilirleri yapıp atmak lazım kolaylık olur hem 29 ekim tatilya ozamanda temizlik yapıcam he he: gerçi yine batar ama en azından derinini ozaman yapmış olurum: he he zaten bizde pek kalabalık olmuyacaz:):)senin annende gelecekti dimi yanlış hatyırlamıyosam oda yardım edersana
ohhh güle güle giyisin kuzum ee ne için çalışıyoruz ne yapalım burdada öyle ni için bende alışveriş yaptım biyerde tam 440 tl harcadım bir yerde 130 tl birde bot aldım 79 tl yani nilin kıyafetleri 600 geçti ama kışlığı kapattık sayılır
tabi bu aldıklarımın içinde mont falan yok herşey çok pahalı malesef daha öncesindede uzun kollu tişörtler almıştım onları saymıyorum bile
sorsan daha eksikk varmı evet var:
kızlar öğle arasında battım resmen
defneye atlet,kıyafet ve uyku tulumu aldım
resmen maddi açıdan battım
ne kadar pahalı kıyafetler ya
Yok benim telde teyzeleri çekti resim evet ya çok zor olacak elif icindefoto yok mu annesi kuzumun musmutlu hallerinden. kalabalıktan sonra yalnızlığa alışmak zor cnm haklısın
evet cnm annem gelecek inşallahfundam menü güzel ama ben mesela poçaları falan yapıp dondurucuya atıcam kolaylık olsun diye cnm: yani yapıla bilirleri yapıp atmak lazım kolaylık olur hem 29 ekim tatilya ozamanda temizlik yapıcam he he: gerçi yine batar ama en azından derinini ozaman yapmış olurum: he he zaten bizde pek kalabalık olmuyacaz:):)senin annende gelecekti dimi yanlış hatyırlamıyosam oda yardım edersana
Ohh menu süpersarma,
pratik açma
sosyete mantısı
mercimek köfte
kumpir salata
havuç tatlısı
pasta
Oy çok güzel ya kuzucuk mutlu olmuş canım benim sevindim :)Evet bana da süpriz oldu yok du haberim çok mutlu oldu mumlari ufkerken kuzum ay biz gene yanlız kalcaz ya orda kalabalık ne guzeldi
kız düşünüyorum kesin değil :)hoşgeldin nurayım evetya sonunda burayıda karıştırdılar allahım sonumuzu hayır etsin inş hayırlısıyla varırsınız cnm:
ohhh pastayı kendin yapacan demek maşallah şekerim bune hamaratlıkya:
yok kız pepe şeklinde değil hani üstüne resim basılıyo ya oyle yada düz renk şeker hamuru ile yapıp üstüne pepe oyuncağı koyarım die düşünüyorum da kararsızımkız maşallah nasıl yapcan pepeyi he he:) ben de yok öyle marifetler en fazla normal bi yaş pasta yapabilirim. ama hazır alcam süslü püslü olsun. hem geriye kalanları ben yapcam onu da babamız yaptırsın di mi ama:) en son biz miyiz şu an... 16 kasım...
ay kuzum benim küsmeyi öğrendiler erdemde küsüyo dün mutfakta yemek yapıyorum baba ve amcayla içeride top oynuyordu birden geldi yanıma anne babaya küstüm oynamam dedidefne türk kahvesi dökmüş kiler dolabına babasıda kızmış defneme cnm defnemde küsmüş onu cezalandırmış iyi yapmış aferin akıllı kuzuma:):) he he he
valla cnm ben bugün 250 tl bayıldımohhh güle güle giyisin kuzum ee ne için çalışıyoruz ne yapalım burdada öyle ni için bende alışveriş yaptım biyerde tam 440 tl harcadım bir yerde 130 tl birde bot aldım 79 tl yani nilin kıyafetleri 600 geçti ama kışlığı kapattık sayılır
tabi bu aldıklarımın içinde mont falan yok herşey çok pahalı malesef daha öncesindede uzun kollu tişörtler almıştım onları saymıyorum bile
sorsan daha eksikk varmı evet var:
cnm anne kız tasarımlar vardı ama kapıda ödemeli mi hatırlamıyorum. ben kullanmıyorum instagram cnm gelinmizin var sağolsun o bulup gösterioayyy sormaya bende annekız elbise alayım diorum ama korkuyorum ya olmazsa diye bunun iyadesideyok kız o kapıda ödemelerde annekız aynı kıyafetler varmı söyle bakyim:
aynen bide biz nelere ses çıkarmıyoruz onların sesi hemen yükseliyo..
ayy kıyamam inş allahım sizin gelinede 1 çocuk nasip etsin yaseminimmm: tüm kalbimle dua ediorum..
valla cnm ben bugün 250 tl bayıldım
5 tane kolsuz atlet,
1 tane kot bir tane pamuklu kalın pantolon
1 tane tül kumaştan uzun kollu bady üstüne tüylü yelek
1 tane de uzun kollu beyaz gömlek üzerine ince uzun kollu çiçek desenli sırtı açık bady
1 tane de uyku tulumu
bot falan almadım henüz
resimlerini atmaya çalışıyorum ama yüklenmiyor ki
hata veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?