2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizim de eksiğimiz var cnm. ama en önemlisi şuan mont. geçen yıl ki botlarımız oluo hem de 21 numara he he:) bottan yırttık. çok pahalı çocuk giyimi yaaa. eşimdio ki annesi kapalı diye herşey pahalı . bununkiler de minik diye battık vala dio:)

Amin canim sagol
ins anlamistir ya elife bazen bende kızıyorum ama başkası kızarma dokunuyor bana izin vermiyorum kizmalarina

nurayım biri bişey dese bende çok bozuluyorum hee ne olcak sonumuz bilmem. babasının bile laf etmesine tahammülüm yok halbu ki o da babası di mi ama:)

sırtı açık badiyi napıcak kız el kadar bebe allah iyiyliğini versin kaybediyoruz kendimizi alışveriş yaparken vallahi:)
kız gömleğin üstüne giyecek onu
keşke resim ekleyebilsem o zaman nasıl bişey olduğunu görürdün

eşin güldürdü beni
ben geçen yıl mont aldım defneye nisan ayında bu yıl giymesi için
ama biraz önce bi kaban gördüm çok şık ama almadım kendimi tuttum

nurayım biri bişey dese bende çok bozuluyorum hee ne olcak sonumuz bilmem. babasının bile laf etmesine tahammülüm yok halbu ki o da babası di mi ama:)
valla cnm aynı durum bende de var
kimsenin öte git demesine bile tahammülüm yok

eşin güldürdü beni
ben geçen yıl mont aldım defneye nisan ayında bu yıl giymesi için
ama biraz önce bi kaban gördüm çok şık ama almadım kendimi tuttum

ama adam haklı cnm burda açık insanlar için herşey uygun. çok cüzi fiyatlara donanıp çıkabileceğin mağazalar var. ama kapalı olunca en kötüsü 100 tl den başlıo bi parçanın.komple giyinmeye kalksan ciddi anlamda sarsıo. e bebek kıyafetleri desen onların da aşağı kalır yanı yok. mont alcaz bakalım kaça mal olcak. sen sezon sonu alıp en iyisini yapmışsın. ama işte sezon da da böyle yenileri görüp akıl kalması var. yaaa yok mu instagram kullanan:)orda çok güzel montlar filan da var . yurtdışından getirtiyorlarmış filan

Ya bütün nazlarini sıkıntılarını biz çekiyoruz da ondan benimde kimsenin kızmasına tahammülü m yok vallahi şakadan bile olsa
Kızlar bende elife bir sürü kışlık aldım geçen seneden bizimde montumuz var bot pantolon kadife Tayt badi elbise kazak swet bor sürü şey aldım bot hariç birçok şeyi sosyete pazarından aldım uygun uygun biraz da teyzeleri almış bir sürü yeni cici yle gidiyoruz
nilim ve defnemde Güle güle giysin yeni cicilerini çok güzel şeyler var ya insan hep almak İstiyor

ayyyy bende tahamül edemiorum eşimi fırçalıyorum hemen bizimki bide okadar alınganki annanesi geçen ggayri ihtiyari sesini yüksellti aman bş başladı ağlamaya anlatamam :
ayyy yaseminim nile 25 numara bot aldım desem cnm pöffff ya galiba nilin ayakları büyük olacak:

ben öyle bişey alsam kırk tane laf yerim hee:) güzel duruyo olabilir o ayrı tabi
defne giyince foto yollarım
valla benim kv de benim aldıklarıma hep laf eder
neymiş büyük alacakmışım 2-3 yıl giyecekmiş
yahu çocuğa 4 yaş kıyafeti al diyor o da üstünde durmuyor
giydiremedikten sonra ne anlamı var
ben kafama göre takılıyorum artık
canım ne isterse onu giydiriyorum
babası laf edecek olursa da o zaman sen al senin aldırdığını giydiriyim diyorum susuyor.çünkü defnenin üstüne 1 tek parça almışlığı yoktur.

ooo hayırlı olsun efendim cicileriniz. istanbulda çok uygun yerler oluo cnm gerçekten. eşimin işi belli olsa bende gidip samsundan yapıp eşimi de alıp dönücem. orda lcw gibi mağazaların indirim mağazaları var çok uyguna denk gelio

bu konuda ben de hep dertliyim cnm . ne alsam eşim kv m küçük diyor. e 2- 3 yaş kıyafeti alıyorum çoğunun kolu uzun gelio. hatta nerdeyse hepsinin. e 4 yaş alınca nasıl giyecek acaba.çok dertliyim bu konuda ilk zamanlar takıyordum şimdi hiç umrumda değil sevmiyorum çocuğun üstünden sarkan kıyafet emanet gibi

valla cnm hem de kanz mağazasından aldım montu
sezon sonu ama o da çok cici
valla cnm eşin çok haklı
ben instagram kullanıyorum ama ben görüp dokunmadan kıyafeti alamam internetten

güle güle giysin kuzum
ben çok fazla şey almadım
kv pazardan günlük giydireceği bikaç şey aldı
ben de kreşe ya da biyere giderken giyeceklerini aldım
bir de kv nin yeğeni bikaç parça almış ama kv onları kendi evinde tutuyor.tabi sonra da gelmediği için giydiremiyorum o ayrı

aynen cnm ne yapıyım çocuk giyemedikten sonra ya da çuval gibi durduktan sonra
bir de leke vs oluyor ya da yıkana yıkana kötü oluyor e ondan sonra hoş durmuyor zamanı gelip tam olmaya başlayınca
boşver sen de takma
bir de benim kv ile zevklerimiz uymadığı için benim aldıklarımı beğenmez

cnm aynı durumdayız. bayramda giydirdim . hemen kv dio gel kız buraya yine moda dergisinden fırlamış gibi olmuşsun dio:) halbu ki bi kot gömlek altına bi şort giydirdim kadife. abartılacak bişey yoktu yani ama onlara göre zeynebin kıyafeti çok olduğu için almaya da gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…