- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.181
bizim de eksiğimiz var cnm. ama en önemlisi şuan mont. geçen yıl ki botlarımız oluo hem de 21 numara he he:) bottan yırttık. çok pahalı çocuk giyimi yaaa. eşimdio ki annesi kapalı diye herşey pahalı . bununkiler de minik diye battık vala dio:)bencede cnm allahım kimsenin kucağını boşbırakmasın
bende yapa bilirmiydim bilmiorum cnm: negüzel allahım onun mükefatını mutlaka verecektir..
ay coştuk gerçekteninanırmısın cnm kendime bayramda bi çorap bile almadım desem yerivar yani:
ama biz bu sene monttan yırtık eylül ablamızın 2 montuvar onlarla idare ederiz ama bizede uyku tulumu lazım ve 2 3 takım pijamadaha alırsam bu iş tamamdır sanıyorum..
Amin canim sagolcanım allah hepimize ülke olarak huzur versin
tüm polis ve asker eşlerine de kolaylık versin
evet babasına küstü ve bence babası da hak etti
zaten defneden önce ben de eşimi bi güzel haşladım
o da anladı hatasını
size de hayırlı yolculuklar canım
kız gömleğin üstüne giyecek onusırtı açık badiyi napıcak kız el kadar bebe allah iyiyliğini versin kaybediyoruz kendimizi alışveriş yaparken vallahi:)
eşin güldürdü benibizim de eksiğimiz var cnm. ama en önemlisi şuan mont. geçen yıl ki botlarımız oluo hem de 21 numara he he:) bottan yırttık. çok pahalı çocuk giyimi yaaa. eşimdio ki annesi kapalı diye herşey pahalı . bununkiler de minik diye battık vala dio:)
valla cnm aynı durum bende de varnurayım biri bişey dese bende çok bozuluyorum hee ne olcak sonumuz bilmem. babasının bile laf etmesine tahammülüm yok halbu ki o da babası di mi ama:)
ben öyle bişey alsam kırk tane laf yerim hee:) güzel duruyo olabilir o ayrı tabikız gömleğin üstüne giyecek onu
keşke resim ekleyebilsem o zaman nasıl bişey olduğunu görürdün
eşin güldürdü beni
ben geçen yıl mont aldım defneye nisan ayında bu yıl giymesi için
ama biraz önce bi kaban gördüm çok şık ama almadım kendimi tuttum
Aynen bende yaseminim eşim kiziyorben öyle bişey alsam kırk tane laf yerim hee:) güzel duruyo olabilir o ayrı tabi
defne giyince foto yollarımben öyle bişey alsam kırk tane laf yerim hee:) güzel duruyo olabilir o ayrı tabi
ooo hayırlı olsun efendim cicileriniz. istanbulda çok uygun yerler oluo cnm gerçekten. eşimin işi belli olsa bende gidip samsundan yapıp eşimi de alıp dönücem. orda lcw gibi mağazaların indirim mağazaları var çok uyguna denk gelioYa bütün nazlarini sıkıntılarını biz çekiyoruz da ondan benimde kimsenin kızmasına tahammülü m yok vallahi şakadan bile olsa
Kızlar bende elife bir sürü kışlık aldım geçen seneden bizimde montumuz var bot pantolon kadife Tayt badi elbise kazak swet bor sürü şey aldım bot hariç birçok şeyi sosyete pazarından aldım uygun uygun biraz da teyzeleri almış bir sürü yeni cici yle gidiyoruz
nilim ve defnemde Güle güle giysin yeni cicilerini çok güzel şeyler var ya insan hep almak İstiyor
gönderdim cnmFunda watsup tan atsana ya çok merak ettim
bu konuda ben de hep dertliyim cnm . ne alsam eşim kv m küçük diyor. e 2- 3 yaş kıyafeti alıyorum çoğunun kolu uzun gelio. hatta nerdeyse hepsinin. e 4 yaş alınca nasıl giyecek acaba.çok dertliyim bu konuda ilk zamanlar takıyordum şimdi hiç umrumda değil sevmiyorum çocuğun üstünden sarkan kıyafet emanet gibidefne giyince foto yollarım
valla benim kv de benim aldıklarıma hep laf eder
neymiş büyük alacakmışım 2-3 yıl giyecekmiş
yahu çocuğa 4 yaş kıyafeti al diyor o da üstünde durmuyor
giydiremedikten sonra ne anlamı var
ben kafama göre takılıyorum artık
canım ne isterse onu giydiriyorum
babası laf edecek olursa da o zaman sen al senin aldırdığını giydiriyim diyorum susuyor.çünkü defnenin üstüne 1 tek parça almışlığı yoktur.
valla cnm hem de kanz mağazasından aldım montuama adam haklı cnm burda açık insanlar için herşey uygun. çok cüzi fiyatlara donanıp çıkabileceğin mağazalar var. ama kapalı olunca en kötüsü 100 tl den başlıo bi parçanın.komple giyinmeye kalksan ciddi anlamda sarsıo. e bebek kıyafetleri desen onların da aşağı kalır yanı yok. mont alcaz bakalım kaça mal olcak. sen sezon sonu alıp en iyisini yapmışsın. ama işte sezon da da böyle yenileri görüp akıl kalması var. yaaa yok mu instagram kullanan:)orda çok güzel montlar filan da var . yurtdışından getirtiyorlarmış filan
güle güle giysin kuzumYa bütün nazlarini sıkıntılarını biz çekiyoruz da ondan benimde kimsenin kızmasına tahammülü m yok vallahi şakadan bile olsa
Kızlar bende elife bir sürü kışlık aldım geçen seneden bizimde montumuz var bot pantolon kadife Tayt badi elbise kazak swet bor sürü şey aldım bot hariç birçok şeyi sosyete pazarından aldım uygun uygun biraz da teyzeleri almış bir sürü yeni cici yle gidiyoruz
nilim ve defnemde Güle güle giysin yeni cicilerini çok güzel şeyler var ya insan hep almak İstiyor
aynen cnm ne yapıyım çocuk giyemedikten sonra ya da çuval gibi durduktan sonrabu konuda ben de hep dertliyim cnm . ne alsam eşim kv m küçük diyor. e 2- 3 yaş kıyafeti alıyorum çoğunun kolu uzun gelio. hatta nerdeyse hepsinin. e 4 yaş alınca nasıl giyecek acaba.çok dertliyim bu konuda ilk zamanlar takıyordum şimdi hiç umrumda değil sevmiyorum çocuğun üstünden sarkan kıyafet emanet gibi
cnm aynı durumdayız. bayramda giydirdim . hemen kv dio gel kız buraya yine moda dergisinden fırlamış gibi olmuşsun dio:) halbu ki bi kot gömlek altına bi şort giydirdim kadife. abartılacak bişey yoktu yani ama onlara göre zeynebin kıyafeti çok olduğu için almaya da gerek yok.aynen cnm ne yapıyım çocuk giyemedikten sonra ya da çuval gibi durduktan sonra
bir de leke vs oluyor ya da yıkana yıkana kötü oluyor e ondan sonra hoş durmuyor zamanı gelip tam olmaya başlayınca
boşver sen de takma
bir de benim kv ile zevklerimiz uymadığı için benim aldıklarımı beğenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?