- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.201
cnm instagramda çok güzel montlar var yaa bayıldım. burda yok ki öyle. ama işte bende güvenemiyorumvalla cnm hem de kanz mağazasından aldım montu
sezon sonu ama o da çok cici
valla cnm eşin çok haklı
ben instagram kullanıyorum ama ben görüp dokunmadan kıyafeti alamam internetten
aman benim eşim de aynı kafadacnm aynı durumdayız. bayramda giydirdim . hemen kv dio gel kız buraya yine moda dergisinden fırlamış gibi olmuşsun dio:) halbu ki bi kot gömlek altına bi şort giydirdim kadife. abartılacak bişey yoktu yani ama onlara göre zeynebin kıyafeti çok olduğu için almaya da gerek yok.
ben veriorum valla cnm . yani çok az sakladığım şey var. ilk doğum günü kıyafeti ilk bayramlığı vs gibi. gerisini verdim gitti. benim kalabalığım bana yetio zaten he he:)bitmez şekerim bitmez sonra kimseye vermeyede kıyamıyorum bi çoğunu ee nezamanakadar saklanırki bunlar: he he he:
Ikıncı gelene kadarbitmez şekerim bitmez sonra kimseye vermeyede kıyamıyorum bi çoğunu ee nezamanakadar saklanırki bunlar: he he he:
bütün kuzucuklar güle güle giysinKızlar gule gule gıydırın aldıklarınızı kuzulara, guldenn cok harcamıssın cnm ya ama ucuzda bısey yok dımı
Bende cogunu ındırımde halledıyorum ama yınede eksık bıtmıyor..
Dogum gunlerı menuler hazırlanmıs oh
Bızımde 24 ekım hıc bılmıyorum ne yapıcam aıleyı davet etsem bırbırıyle konusmayanlar var bırı gelırse dıgerı gelmıycek, bana kalsa cekırdek aıle kutlaması en guzelı..
tüh ya yemesen iyiydinıdayla gıdıp geldık ama hava yagmurluydu nıdayı eltım bana bırak dedı durmaz dıye dusundum ama amcası tel den oyun falan acmıs durmus carsıdan oraya ugradım kahvaltı yaptık sonra beyzayı alıp eve geldık..
Bu arada ıkıncı cezamı yemıs oldumarabayı carsıya park ettım park bıletı alıp cama koydum lakın 10 dak gecıktım dıye yazmıslar cezayı, ılkı de ramazanda radara cekılmıstım hep trafık kurallarına uyan ben ogun oruc oruc ve cocuklarla alısverıs yapmanın azızlıgıne ugradım:) neyse ıns devamı gelmez:)
sagol cnmbeni cnm geçmiş olsun. inş. üçüncüsü olmaz gerçi allah can sağlığı versin de bunlar hiç. oh eltinlerle aranın iyi olması ne güzel cnm.
ınsallah cnmbütün kuzucuklar güle güle giysin
küslerin olması kötü
tüh ya yemesen iyiydi
inşallah devamı gelmez
kötü oluo cnm öyle de . zorunlu bir araya gelindiği için gereksiz gerginlik olur. düzelirler inş..
sagol cnm
Ay oylede durup dururken hıc beklemıyodum ondan bozuldu moralım
Allah baska keder vermesın...
Iyıyız Allaha sukur ben hepsıyle ıyı olmaya calısıyorum, bırbırıyle kus olanlarda var malesef ılk zamanlar herkes bı arada olurdu davetlerde falan sımdı anca kv evınde hep bı arada oluruz oda denk gelırse..
ÇOK ŞANSLISIN O ZAMAN CNM EN AZINDAN BİRİ DESTEKLİYOR SENİBeni çim geçmiş olsun ins devamı gelmez Sağol ya Elifi araba tutuyor yatiriyorum devamli yatmak da istemiyor
Benim eşim kızıyor devamli alıyorum diye çok var giydiremiyirsun bole hepsini diyor ama kv bayilir elife alışveriş yapsın hep şık güzel şeyler alır sağolsun güzel giydirdigim zamanda hoşuna gider yoktur öyle laf sokmasi
oh ne güzel cnm yaa. kv alırsa iki üç yaş büyük alır. çok nadirdir zaten aldığı da.Beni çim geçmiş olsun ins devamı gelmez Sağol ya Elifi araba tutuyor yatiriyorum devamli yatmak da istemiyor
Benim eşim kızıyor devamli alıyorum diye çok var giydiremiyirsun bole hepsini diyor ama kv bayilir elife alışveriş yapsın hep şık güzel şeyler alır sağolsun güzel giydirdigim zamanda hoşuna gider yoktur öyle laf sokmasi
Dısıplınler ulkesı ya burasıbizim burda arabaları kaldırımlara bırakıyolar neceza var nebişey bide kızp söylenşrsen adam senden daha çok söyleniyo
geçmiş olsun cnm olsun sağlığınız iyiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?