- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.221
yeter ki para kesme olayı olsun cnm öyle bir durumda burdakiler de affetmez aslan kesilirlerDısıplınler ulkesı ya burası
10 dak gec kaldım dıyesankı benı beklıyomus gıcık
Ins cnmBeni çim geçmiş olsun ins devamı gelmez Sağol ya Elifi araba tutuyor yatiriyorum devamli yatmak da istemiyor
Benim eşim kızıyor devamli alıyorum diye çok var giydiremiyirsun bole hepsini diyor ama kv bayilir elife alışveriş yapsın hep şık güzel şeyler alır sağolsun güzel giydirdigim zamanda hoşuna gider yoktur öyle laf sokmasi
Gule gule cnmben kaçar kızlar kuzum beni bekler herkese ii akşamlar
Merhaba cnm benim nasil gecti bayram anne evidnen mi yaziyorsunKizlar maşallah bütün kuzular cicilerini Güle güle kullansin. Ne cok para harcamissiniz öyleben tek seferde almiyorum o kadar parça parça aliyorum. Butce kaldirmaz yoksa:) Montumuz uyku tulumumuz var gecen seneden. Ama bot konusunda kararsizim kışın cok disari çıkmıyoruz gereksiz mi acaba diye düşündüm. Gitmeden kışlık kiyafetleri tamamlamak istiyorum ev kiyafetlerimiz elbiselerimiz tamam sayılır. Bi kac pantolon badi alirsam tamamdır. Alamazsam da internetten alcaz artik napalım. Lcw nin internet alisverisini seviyorum daha cok cesit oluyor sanki. Cok zevkli ama kuzulara biseyler almak ya:) kendime bisey almayi sevmiyorum karar veremiyorum ama berraya kolayca secip alabiliyorum nedense:)
günaydın herkese kızlarrrr:
ee betülümü kimse dinlememiş bende çok geçmiş bekliyodum ama cıkssss
katreynurum sağol cnm;: bende bianda alıp taksit yapıyorum tam taksit bitiyo hoppp yazlık sezonu alıyorumyani anlıyacağın nil hanımın taksitlerini ödüyoruz hep ama onlara bşeyler almak gerçekten çok zevkli hep alayım istiorumm:
songülüm sen citi citi düşünüyomusun 3. çocuk bak merak ettim şimdi
günaydın fundacım:
nuray sorunsuz döndünbüz inş.
bugünde haraket istiorum yaseminim gelde yoklama al şekerimmm:
yerim o özleyen kuzuyu ben. benimki beni balkonda bekliyordu. köşeyi dönmemle gelddiii anne geldiii diye bağırması bir oldu. sonra yatana kadar hep dibimdeydi. koşturup durdu. lakala seniii lakala seniii dio sıpam senle beni karıştırıo çok koöik yaa hep ters söylüo. yakala beni diycek güya he he:) buarada babamız ve babaannemiz grip haliyle zeynebe geçmek üzere. gece genzimiz burnumuz tıkandı. coldmix kurtardı. biraz önce de aradım soğan suyu verin dedim ama bakalım içirebilecekler mi sabah çok mız mızdı. bi de kızlar mandalina pişik yaptı mı sizin bebişlerde hiç. sanırım zeynebe pişik yapıo.yaseminim günaydın cnm nil iyi şükür eve gittim sarıldı anne özledim seni diyo sıpa akşam yatarkende nil diorum hee diyo ben seni çok özledim sende özledinmi diorum evettt diyo zeynebim nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?