2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ins cnm
Zor olur tabı devamlı yatırmak Allah kolaylık versın
Bızde de babanne carsı pzar gezemedıgı ıcın buyuk babası alır arada oda buyuk olur genelde ama o kadar dusunuyolar yıne sagolsunlar, gıydırdıgımde karısan olmaz cok sukur..

öpüyorum kuzular sizi bizde balık yemeye gidicez eşim ve kardeşi tabiki erdemle :) öpüyorum sizi sabaha görüşürz
bu arada gececiler bakın biz eski formumuza döndük sabaha geçmiş bekliyoruum

Ay ben gelene kdar kimsw kalmis ne guzel sayfakar ucmus belli oldu gulden ve yaseminin gekdigi
ay alisveristen bahsetmissiniz benum iki ader bir de gesmezlik ev kiyafeti pijama mont bit spor ooo liste uzuyiorda uzuyor bin tl rahat oluyor hatta gecuyor bile
Her alisveris sinrasi esime soruyotum eminmisin 3.cocuk icin oda hep bunlami korkutucaksin beni diyor

Bugun esimin teyzesi ve kuzeni kahvaltuya geldi sonra yarenun satranc kyrsu vardi derken ancak bu saatcoldu gelmem am malesef herkes gitmis tabi

Kizlar maşallah bütün kuzular cicilerini Güle güle kullansin. Ne cok para harcamissiniz öyle ben tek seferde almiyorum o kadar parça parça aliyorum. Butce kaldirmaz yoksa:) Montumuz uyku tulumumuz var gecen seneden. Ama bot konusunda kararsizim kışın cok disari çıkmıyoruz gereksiz mi acaba diye düşündüm. Gitmeden kışlık kiyafetleri tamamlamak istiyorum ev kiyafetlerimiz elbiselerimiz tamam sayılır. Bi kac pantolon badi alirsam tamamdır. Alamazsam da internetten alcaz artik napalım. Lcw nin internet alisverisini seviyorum daha cok cesit oluyor sanki. Cok zevkli ama kuzulara biseyler almak ya:) kendime bisey almayi sevmiyorum karar veremiyorum ama berraya kolayca secip alabiliyorum nedense:)

Merhaba cnm benim nasil gecti bayram anne evidnen mi yaziyorsun
Bende unternetten aliyorum soyleki iki cocugumagazaya gotur kiyafeto sec ikisinide giydir okadar zor ki netten aliyorum hem cesitten bol en kotu degisim kolay
Kendime gelimce daha zor tabi kapalida olunca imkanlar daha kisitli sende kapaliydin degilmi

herkese günaydın kızlar. funda ne yaptı defne cicişleri görünce:) songülll hangi sitelerden yapıosun alışverişi tecrübeli bayan söyle de bizde yapalım güvenili güvenli:) katre bende o kadar bir anda almıyorum cnm ama geçen lcw de kendimi kaybetmiştim 200 tl tuttu. ama uzunn kollu badi ihtiyacımız çoktu ii oldu. eksik bitmio ki. bizimde bot var mont yok he he he:) alınacaklar listesinin baş köşesinde oturuyor :) güldenim nilim nasıl. beni kızla napıo. wavs alptuğra nasıl. fatma eren paşa napıo. betül cnm balık keyfi nasıldı akşam erdem paşa eğlendi mi amcasıyla. ayşe akif oğluşun nasıl oldu.

günaydın herkese kızlarrrr:
ee betülümü kimse dinlememiş bende çok geçmiş bekliyodum ama cıkssss
katreynurum sağol cnm;: bende bianda alıp taksit yapıyorum tam taksit bitiyo hoppp yazlık sezonu alıyorumyani anlıyacağın nil hanımın taksitlerini ödüyoruz hep ama onlara bşeyler almak gerçekten çok zevkli hep alayım istiorumm:
songülüm sen citi citi düşünüyomusun 3. çocuk bak merak ettim şimdi
günaydın fundacım:
nuray sorunsuz döndünbüz inş.
bugünde haraket istiorum yaseminim gelde yoklama al şekerimmm:

ha ha geldim tatlım buradayım. nurayda geldi elifimi uyuttukça o da döner shalara artık. valla bu bebişlerin taksiti hiç bitmio gerçekten . resmen lcw ye çalışıyoruz yahu:)

yaseminim günaydın cnm nil iyi şükür eve gittim sarıldı anne özledim seni diyo sıpa akşam yatarkende nil diorum hee diyo ben seni çok özledim sende özledinmi diorum evettt diyo zeynebim nasıl bakalım?

yaseminim günaydın cnm nil iyi şükür eve gittim sarıldı anne özledim seni diyo sıpa akşam yatarkende nil diorum hee diyo ben seni çok özledim sende özledinmi diorum evettt diyo zeynebim nasıl bakalım?
yerim o özleyen kuzuyu ben. benimki beni balkonda bekliyordu. köşeyi dönmemle gelddiii anne geldiii diye bağırması bir oldu. sonra yatana kadar hep dibimdeydi. koşturup durdu. lakala seniii lakala seniii dio sıpam senle beni karıştırıo çok koöik yaa hep ters söylüo. yakala beni diycek güya he he:) buarada babamız ve babaannemiz grip haliyle zeynebe geçmek üzere. gece genzimiz burnumuz tıkandı. coldmix kurtardı. biraz önce de aradım soğan suyu verin dedim ama bakalım içirebilecekler mi sabah çok mız mızdı. bi de kızlar mandalina pişik yaptı mı sizin bebişlerde hiç. sanırım zeynebe pişik yapıo.

günaydın canlar hiçte geçmiş yok sevmedim ben bu işi oyun bozanlık buuu
akşam balık keyfimiz güzeldi anane dede de geldi amcaya rahat vermedik tabi bide balık gelmeden ekmekle doyurdu karnını sıpa :) sonra avm e gittik amcamızın ihtiyaçlarını aldık eve geldik amcayla oyunlar oynadık ve amca masal okudu uyuduk :)
bizden haberler böyle vee songül 3. çocuk ? bu fikirmi dolanıyor yoksaaaaa :O

OYYYY KIYAMAM BEN KUZUMAYA İNŞ GEÇMEZ CNM:EN AZINDAN SORUNSUZ ATLATIR ZEYNEBİM:
BEN ONUN YAKALA SENİ DİYEN DİLLERİNİ YERİM AKILLLI BIDIĞIM BENİM:
SANIYORUM TOPİĞİMİZİN EN ÇOK KONUŞAN VE EN ÖNCE KONUŞANI ZEYNEBİNM:
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN ONU 41 KERE MAŞALLLAHHH:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…