- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.241
günaydın tatlım ne güzel eğlenmiş kuzum maşallah. ayyyy songülllllllllllllll 3. mü yapıcan kız biz ikinciyi yapmadan ne kadar ayıp:)günaydın canlar hiçte geçmiş yok sevmedim ben bu işi oyun bozanlık buuu
akşam balık keyfimiz güzeldi anane dede de geldi amcaya rahat vermedik tabi bide balık gelmeden ekmekle doyurdu karnını sıpa :) sonra avm e gittik amcamızın ihtiyaçlarını aldık eve geldik amcayla oyunlar oynadık ve amca masal okudu uyuduk :)
bizden haberler böyle vee songül 3. çocuk ? bu fikirmi dolanıyor yoksaaaaa :O
OYYYY KIYAMAM BEN KUZUMAYA İNŞ GEÇMEZ CNM:EN AZINDAN SORUNSUZ ATLATIR ZEYNEBİM:
BEN ONUN YAKALA SENİ DİYEN DİLLERİNİ YERİM AKILLLI BIDIĞIM BENİM:
SANIYORUM TOPİĞİMİZİN EN ÇOK KONUŞAN VE EN ÖNCE KONUŞANI ZEYNEBİNM:
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN ONU 41 KERE MAŞALLLAHHH:
kız videoya çekseydin ya yerim onun o dillerini:)evet kuzular büyüdüler akşam bizim evde fred çakmaktaş vardıyaba daba duuu diyo bide göğsüne vuruyo elleri sıpa amcasıyla
günaydın cnmherkese günaydın kızlar. funda ne yaptı defne cicişleri görünce:) songülll hangi sitelerden yapıosun alışverişi tecrübeli bayan söyle de bizde yapalım güvenili güvenli:) katre bende o kadar bir anda almıyorum cnm ama geçen lcw de kendimi kaybetmiştim 200 tl tuttu. ama uzunn kollu badi ihtiyacımız çoktu ii oldu. eksik bitmio ki. bizimde bot var mont yok he he he:) alınacaklar listesinin baş köşesinde oturuyor :) güldenim nilim nasıl. beni kızla napıo. wavs alptuğra nasıl. fatma eren paşa napıo. betül cnm balık keyfi nasıldı akşam erdem paşa eğlendi mi amcasıyla. ayşe akif oğluşun nasıl oldu.
aynen kızlar hep taksit ödüyoruzha ha geldim tatlım buradayım. nurayda geldi elifimi uyuttukça o da döner shalara artık. valla bu bebişlerin taksiti hiç bitmio gerçekten . resmen lcw ye çalışıyoruz yahu:)
abimin oğlu bayramın son günüöğrettiOYYYY KUZUM KIYAMAM HA HA HA
AMA ÇOK GÜKLDÜM ALAH İYİLİĞİNİ VERSİN AŞKİTOMU NERDEN DUYMUŞKİ KUZU YERİM ONU BENNNNNN:
aynen cnm özlediği için de ne yapacağını şaşırıyoraşkito ne kız he he:) maşallah kuzuya annesini özlüo napsın yavrum.
aynı durum dün akşam bizde de vardı cnm. kv diyor ki annesi geldiydi yüzünde güller açtı dio. yavrum benim kıyamamaynen cnm özlediği için de ne yapacağını şaşırıyor
dün eşim diyor ki" senin işten gelme saatinde bambaşka birine dönüyor
resmen krize giriyor"
lütfen bu konuya girmiyoruz gülden hanımcım girince çıkamıyoruz çünkü he he:)pöfff ya biz çalışan annelerin işi ne zor dimi tamam onlar rahat etsin diye çalışıyoruz ama her zamanımızı onlarla geçiremioruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?