2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın tatlım ne güzel eğlenmiş kuzum maşallah. ayyyy songülllllllllllllll 3. mü yapıcan kız biz ikinciyi yapmadan ne kadar ayıp:)

BETÜLÜM GÜNAYDIN OYYY ERDEM PAŞAMADA BAKSEN
BİZDE GEÇEN KÖFTE YEMEYE GİTTİK NİL ÖNDEN EKMEKLERİ YEDİ EE HALİYLE BUDEFA KÖFTLERİ YEMESİ ZOR OLUYO::):)

sağol teyzesi maşallah barekallah tüm kuzularımıza. nilimin hakkını yeme cnm sohbet edio benim kuzum annesiyle. hepsi çok akıllı bunların yaa... büyüdüler yaaaa

ŞÜKÜR CNM AYYY ZEYNEBİM DÜZGÜN VE GÜZEL KONUŞTU BİDE ÖNCE KONUŞTUYA YANİ UZUN ZAMANDIR KONUŞUYO BENİM KUZUM
TEKRAR MAŞALLAH ONA ALLAHIM KORUSUN NAZARLARDAN:

evet kuzular büyüdüler akşam bizim evde fred çakmaktaş vardı yaba daba duuu diyo bide göğsüne vuruyo elleri sıpa amcasıyla

günaydın cnm
defne bayıldı cicilere
elinden zor aldı

ha ha geldim tatlım buradayım. nurayda geldi elifimi uyuttukça o da döner shalara artık. valla bu bebişlerin taksiti hiç bitmio gerçekten . resmen lcw ye çalışıyoruz yahu:)
aynen kızlar hep taksit ödüyoruz
taksit bitiyor bu seferde mevsim değişiyor

kızlar akşam işten geç çıktım.defne anne krizine girmiş.akşam geldiler beni aldılar.kuzum bana sarıldı kv ile babasını şikayet ediyor.
akşam baya özlemş beni kuzum
sabah da aşkitom diyor bana

OYYYY KUZUM KIYAMAM HA HA HA
AMA ÇOK GÜKLDÜM ALAH İYİLİĞİNİ VERSİN AŞKİTOMU NERDEN DUYMUŞKİ KUZU YERİM ONU BENNNNNN:

aşkito ne kız he he:) maşallah kuzuya annesini özlüo napsın yavrum.
aynen cnm özlediği için de ne yapacağını şaşırıyor
dün eşim diyor ki" senin işten gelme saatinde bambaşka birine dönüyor
resmen krize giriyor"

aynen cnm özlediği için de ne yapacağını şaşırıyor
dün eşim diyor ki" senin işten gelme saatinde bambaşka birine dönüyor
resmen krize giriyor"
aynı durum dün akşam bizde de vardı cnm. kv diyor ki annesi geldiydi yüzünde güller açtı dio. yavrum benim kıyamam

pöfff ya biz çalışan annelerin işi ne zor dimi tamam onlar rahat etsin diye çalışıyoruz ama her zamanımızı onlarla geçiremioruz..

2014 kasım annelerine bakıorum çok heyecanlılar yaa... bizde geçtik aynı yollardan ve üstünden iki yıl geçti bile. hayat ne kadar hızlı geçio...

yaseminim sormaya bukonuda çok dertliyiz dimi kitap yazarız vallaha: ay şimdi kızıma doğum günü yazısı yazmam lazım1 2 dr randevumuz var 25 ekimde sizce ne sorayım soru hazırlıyorumda 1 vurmayı sorucam nil bu ara vurmayı çoğalttı çünkü ben şöyle bi yol izliyorum ama doğrumu bilmiorum
nil seni uyarıyorum diorum vurmaya devam edersen seninle konuşmuyacam biliyosun çğünkü canım acıyo diorum oda hemen vurmayı kesiyo herzaman değil ama özellikle kızınca hemen vuruyoruz başka varmı aklınıza gelen yazın bakyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…