2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm inatlaşmayla nasıl başedecekmişiz onu da sor sana zahmet. yaa kıyafet bile değiştiremiyorum. gece uykusunda bile söylenio bunu çıkat yaa bunu çıkat deyip duruyor tulumuna.çok zorluo beni bu ara gerçekten.

yaseminim bisenvarsın bi ben
en iyisi biz mailden yazışalım arkadaşlarımızda çatlasın ıhhhhh:
bizi yanlız bıraktıkları için onları cezalandıralım nasıl fikir ama:).):):):)

inatlaşma bizdede var cnm akşam eşimde soruyodu sakin olacaksın deim ona ama tam ne yapılır sorayım bakalım..
cnm sakin olacaksın da inadından vazgeçmio ki. hava soğuk giyinmek istemio öyle gezecekmiş. hasta olacak anlatamıosun ki mecbur ağlatarakta olsa giydiriyorsun. seçenek sunmak gönlünü yapmak hiç bişey işe yaramıo malesef

yaseminim bisenvarsın bi ben
en iyisi biz mailden yazışalım arkadaşlarımızda çatlasın ıhhhhh:
bizi yanlız bıraktıkları için onları cezalandıralım nasıl fikir ama:).):):):)
çok beğendim cnm bencede iki kişi yazıştıktan sonra buranın anlamı yok. hadi doğru maile:)

Hhahaha yok kusum ne 3.su esim.istiyor o ayriama songul cixxxx
Ay dedigunuz gibi yazlik taksiti bitityor kislik basliyor:)

Ay saat kava kadar brkledim bekledim yok katrenin yazdigu bir dk olmustu anam ne ara yazdi cekti gitti

Canim gecmis olsij insalla bu kadarla sabit kalir cold mux candir bizim sisede dibune vursu almali

Kizlar biDe bu aea bid resim yapma meragi varki sormayin sabah yataktan indi kosa kosa gitri pastel boya ve resim kafidi getirmis basladik reskm yapmaya ruyadami gorduki

Kizlar biDe bu aea bid resim yapma meragi varki sormayin sabah yataktan indi kosa kosa gitri pastel boya ve resim kafidi getirmis basladik reskm yapmaya ruyadami gorduki
ha ha sevsinler onu. bizimki de pek sevio. bizde de kitap merakı daha fazla oku oku diye dolanıyo bide bulup getirio anne bakk ayıdık nanuuu... ayıcık nanu ya mı aşık oldu ne he he:) gece bile kitabım diye sayıklıo vallahı.

RESİM MERAKI DEFNEDE DE var cnm
özellikle elini ve ayağını çizdirmeyi çok seviyor :)

ayıcık nanu mu?
onun konuşmasını yerim ben

Yaaa ne kadar guzel aras slkiliyorb kitao okuma isinden ben atmasyon yapuyorum yaren aras vb hemen odasa biizim resimleri gosteeiyor ay su an araba aldi uyuyan babasini yol yapti ann ann diyor

OYYY YERİM BEN O KUZULARI
AYY NİLDE BOYAMAYI ÇOK SEVİYO AMA BEN EVDEYKEN
PASTEL BOYALARIMI İSTİORUM ANE DEDİ VE BOYALARI KIRMAYA BAŞLATI ÇIT ÇIT SANIYORUM OSESİ DUYUNCA DAHA ÇOK YAPTI BENDE KIZDIM KIRARSAN VERMEM DEDİMALDIM SONRA TEKRAR İSTEDİ BİRAZ ZAMAN GEÇİNCETEKRAR VERDİM ANLAŞTIM AMA KIRMAYA DEVAM OYÜZDEN BİZİM BOYLAR KALKTI ORTADAN ŞİMDİ KURU BOYA LAICAM KAYBOLMUŞ DİĞERLERİ..

Hahaha bak sen ya inay yapiyor desene bizimki o isi cozemedi kagidini cikarmakla sabit birde bana bir iki diyor rakam cizicekmisim
desene sizin pastel kalem defteri simdilik kapandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…