- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #54.261
cnm inatlaşmayla nasıl başedecekmişiz onu da sor sana zahmet. yaa kıyafet bile değiştiremiyorum. gece uykusunda bile söylenio bunu çıkat yaa bunu çıkat deyip duruyor tulumuna.çok zorluo beni bu ara gerçekten.yaseminim sormaya bukonuda çok dertliyiz dimi kitap yazarız vallaha: ay şimdi kızıma doğum günü yazısı yazmam lazım1 2 dr randevumuz var 25 ekimde sizce ne sorayım soru hazırlıyorumda 1 vurmayı sorucam nil bu ara vurmayı çoğalttı çünkü ben şöyle bi yol izliyorum ama doğrumu bilmiorum
nil seni uyarıyorum diorum vurmaya devam edersen seninle konuşmuyacam biliyosun çğünkü canım acıyo diorum oda hemen vurmayı kesiyo herzaman değil ama özellikle kızınca hemen vuruyoruz başka varmı aklınıza gelen yazın bakyim:)
amin cnm inş.... bakalım bizim topikten bebiş sesleri ne zaman yükselmeye başlıycak:)ayyy gerçekten ne heyecanlıdırlar he he he: gelsin hayırlısıyla bebişlerrrrr:
cnm sakin olacaksın da inadından vazgeçmio ki. hava soğuk giyinmek istemio öyle gezecekmiş. hasta olacak anlatamıosun ki mecbur ağlatarakta olsa giydiriyorsun. seçenek sunmak gönlünü yapmak hiç bişey işe yaramıo malesefinatlaşma bizdede var cnm akşam eşimde soruyodu sakin olacaksın deim ona ama tam ne yapılır sorayım bakalım..
çok beğendim cnm bencede iki kişi yazıştıktan sonra buranın anlamı yok. hadi doğru maile:)yaseminim bisenvarsın bi ben
en iyisi biz mailden yazışalım arkadaşlarımızda çatlasın ıhhhhh:
bizi yanlız bıraktıkları için onları cezalandıralım nasıl fikir ama:).):):):)
Hhahaha yok kusum ne 3.su esim.istiyor o ayriama songul cixxxxgünaydın herkese kızlarrrr:
ee betülümü kimse dinlememiş bende çok geçmiş bekliyodum ama cıkssss
katreynurum sağol cnm;: bende bianda alıp taksit yapıyorum tam taksit bitiyo hoppp yazlık sezonu alıyorumyani anlıyacağın nil hanımın taksitlerini ödüyoruz hep ama onlara bşeyler almak gerçekten çok zevkli hep alayım istiorumm:
songülüm sen citi citi düşünüyomusun 3. çocuk bak merak ettim şimdi
günaydın fundacım:
nuray sorunsuz döndünbüz inş.
bugünde haraket istiorum yaseminim gelde yoklama al şekerimmm:
Ay saat kava kadar brkledim bekledim yok katrenin yazdigu bir dk olmustu anam ne ara yazdi cekti gittigünaydın canlar hiçte geçmiş yok sevmedim ben bu işi oyun bozanlık buuu
akşam balık keyfimiz güzeldi anane dede de geldi amcaya rahat vermedik tabi bide balık gelmeden ekmekle doyurdu karnını sıpa :) sonra avm e gittik amcamızın ihtiyaçlarını aldık eve geldik amcayla oyunlar oynadık ve amca masal okudu uyuduk :)
bizden haberler böyle vee songül 3. çocuk ? bu fikirmi dolanıyor yoksaaaaa :O
Canim gecmis olsij insalla bu kadarla sabit kalir cold mux candir bizim sisede dibune vursu almaliyerim o özleyen kuzuyu ben. benimki beni balkonda bekliyordu. köşeyi dönmemle gelddiii anne geldiii diye bağırması bir oldu. sonra yatana kadar hep dibimdeydi. koşturup durdu. lakala seniii lakala seniii dio sıpam senle beni karıştırıo çok koöik yaa hep ters söylüo. yakala beni diycek güya he he:) buarada babamız ve babaannemiz grip haliyle zeynebe geçmek üzere. gece genzimiz burnumuz tıkandı. coldmix kurtardı. biraz önce de aradım soğan suyu verin dedim ama bakalım içirebilecekler mi sabah çok mız mızdı. bi de kızlar mandalina pişik yaptı mı sizin bebişlerde hiç. sanırım zeynebe pişik yapıo.
ha ha sevsinler onu. bizimki de pek sevio. bizde de kitap merakı daha fazla oku oku diye dolanıyo bide bulup getirio anne bakk ayıdık nanuuu... ayıcık nanu ya mı aşık oldu ne he he:) gece bile kitabım diye sayıklıo vallahı.Kizlar biDe bu aea bid resim yapma meragi varki sormayin sabah yataktan indi kosa kosa gitri pastel boya ve resim kafidi getirmis basladik reskm yapmaya ruyadami gorduki
RESİM MERAKI DEFNEDE DE var cnmKizlar biDe bu aea bid resim yapma meragi varki sormayin sabah yataktan indi kosa kosa gitri pastel boya ve resim kafidi getirmis basladik reskm yapmaya ruyadami gorduki
ayıcık nanu mu?ha ha sevsinler onu. bizimki de pek sevio. bizde de kitap merakı daha fazla oku oku diye dolanıyo bide bulup getirio anne bakk ayıdık nanuuu... ayıcık nanu ya mı aşık oldu ne he he:) gece bile kitabım diye sayıklıo vallahı.
Yaaa ne kadar guzel aras slkiliyorb kitao okuma isinden ben atmasyon yapuyorum yaren aras vb hemen odasa biizim resimleri gosteeiyor ay su an araba aldi uyuyan babasini yol yapti ann ann diyorha ha sevsinler onu. bizimki de pek sevio. bizde de kitap merakı daha fazla oku oku diye dolanıyo bide bulup getirio anne bakk ayıdık nanuuu... ayıcık nanu ya mı aşık oldu ne he he:) gece bile kitabım diye sayıklıo vallahı.
Ywrim onuj elini ayagini bizimkide severRESİM MERAKI DEFNEDE DE var cnm
özellikle elini ve ayağını çizdirmeyi çok seviyor :)
he he en sevdiği kitap cnm. oku oku daral geldi bana ama:)ayıcık nanu mu?
onun konuşmasını yerim ben
kız dikkat et baba oğul trafik kazası olmasın he he:)Yaaa ne kadar guzel aras slkiliyorb kitao okuma isinden ben atmasyon yapuyorum yaren aras vb hemen odasa biizim resimleri gosteeiyor ay su an araba aldi uyuyan babasini yol yapti ann ann diyor
Hahaha bak sen ya inay yapiyor desene bizimki o isi cozemedi kagidini cikarmakla sabit birde bana bir iki diyor rakam cizicekmisimOYYY YERİM BEN O KUZULARI
AYY NİLDE BOYAMAYI ÇOK SEVİYO AMA BEN EVDEYKEN
PASTEL BOYALARIMI İSTİORUM ANE DEDİ VE BOYALARI KIRMAYA BAŞLATI ÇIT ÇIT SANIYORUM OSESİ DUYUNCA DAHA ÇOK YAPTI BENDE KIZDIM KIRARSAN VERMEM DEDİMALDIM SONRA TEKRAR İSTEDİ BİRAZ ZAMAN GEÇİNCETEKRAR VERDİM ANLAŞTIM AMA KIRMAYA DEVAM OYÜZDEN BİZİM BOYLAR KALKTI ORTADAN ŞİMDİ KURU BOYA LAICAM KAYBOLMUŞ DİĞERLERİ..
Haha sormq sonunda onada goturdi bir araba birdaha hep kazakız dikkat et baba oğul trafik kazası olmasın he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?