2012 kasım bebekleri büyüyor..

HA HA HA AYNEN SONGÜLÜM ŞUAN İTİBARİYLE MALESEF PASTEL BOYA YOK UNUTANA KADAR: YERİM BEN ONU 1 2 ÇİZ DEMEK ARAS PAŞAM OKULA GİTMEDEN ÇÖZÜCEK GALLİBA OKUMAYI NEDERSİN?

eşin evde di mi bugün . ay benimki de evde çocuk bakıo:)
ay benimki de evde ama çocuk bakamıyor
biraz önce aradım bir de kvye iş çıkarmış
kestaneyi mikrodalga fırına koymuş.o da patlamış fırının her tarafını batırmış.ben de temizle bir de sen iş çıkarma dedim

Oooo iyiymus valla esim bugun izinli ama normaldede 5 e kadar evde dun de biz kursa gittuk aras yine babaua:)
Ee nasil gidiyormus neyneple
cnm dün de eşim baktı. yazmıştım hatta. kakasını yapmış eşim teöizlemiş ilk kez altını değişti. çok fenaydı dio:) kv de dün öğleden sonra geldi ama babaannesine hiç bişeyini yaptırmıomuş. her işini babamız yapıo yani. şimdi de üzerini giydiriordu . halasına gideceklermiş:)

eşim isterse bakar cnm. ben varken çok bakmaz ama. iki yaşına geldiler nerdeyse baksın artık di mi ama:)

HA HA HA AYNEN SONGÜLÜM ŞUAN İTİBARİYLE MALESEF PASTEL BOYA YOK UNUTANA KADAR: YERİM BEN ONU 1 2 ÇİZ DEMEK ARAS PAŞAM OKULA GİTMEDEN ÇÖZÜCEK GALLİBA OKUMAYI NEDERSİN?
cnm bizim de tüm boyalar kırıldı. hani şu silinebilir boyalar var ya onlardandı. eşimde tahta olan kuru kalemlerden alalım dio ama bakalım.kalemler bin parça olmuş zeynep kalemliğe bakıo parmaklarını ağzına götürüp aaa yine buldum aaa yine buldum deyip deyip çıkarıo he he:)

şu mikrodalgaya da girmeyen kalmadı hee:) kv akşama sinirini senden çıkarmasın cnm dikkat et:)

Tunaydın kızlar
Kımse kalmamıs ya burda
Dun gece kabus gıbı bı gece gecırdık
Zaten gunduzden baslamıstı beyzanın kıyafet krızı aksam yatırdım bızım yatakta yatıcam dıye agladı durdu onun ardından tabı nıda da, gecenın ucunde beyza cısım var dıye uyandı nıda da onun sesıne uyandı kalkacakmıs bıraz aglattım ama susmuyo mecbur aldım yataga babasıda uyandı sabah toplantım var uyumam lazım dıye erken yatmıstı ama uyumak ne mumkun
Bese dogru daldı hanım efendı altı bucukta yıne uyandı yatmıycakmıs...
Nası sabah ettık bellı degıl ıkı tane olunca ıkı kat enerjı:) sabah onbucuga kadar uyuttum bugun ıkısınede ogle uykusu yok aksam erkenden yatak ıns...

YASEMİNİMHA ÜZERİNE BASTIN BİZİM BOYALARDA O SİLİNENLERDENDİ
ARTIK SAYELERİNDE KIRILAN OLDULAR O AYRI:):)
BENİCİM HOŞGELDİN OFFF ZOR GEÇMİŞ AKŞAM CNM NEDEN ÖYLE OLDUKİ ACABANİLDE AKŞAM UYANDI BAYAĞI UYANIK KALDI Bİ ARA KARNIM AĞRIYO DEDİ AMA SONRA GEÇTİ DEDİ ANLAMADIM BENDE.. İNŞ BUGECE SORUNSUZ GEÇER CNM
2 ÇOCUK İSTEYENLERE DUYURULUR HA HA HA HA HA:).):)

ayy tunaydın cnm da gözümü korkutma yahu böyle olmuo ki ama:) valla şaka bi yana zor iş cnm iki çocuk. ama sen büyük kısmını atlattın maşallah darısı bize inş:) zeynepte bu gece hacı yatmaz gibiydi ben yatırdıkça o kalktı. şu tarapa şu tarapa deyip durdu kapıyı gösterio kalkacakmış sıpam zor yatırdım vallahi

her güzel şeyin bi zorluğu var cnm . emek olmadan yemek olmuo he he he:) ama bu kırılan boya lafını sevdim de kırılmasalardı iyiydi:)

AYNEN YASEMİNİM KIRILMAYAYDI İYİDİ HARBİDEN ÇOKTA GÜZZELLERDİ HE HE HE
KIZ BU ARADA SEN BENİ 2. ÇOCUK FKRİNE ALIŞTIRAYIM DERKEN BUGİDİŞLE BENSENİ TEK ÇOCUK FİRKİNE ALIŞTIRACAM HA HA HA HA:):):)

Gozunuz korkmasın kızlar ama bızım krızler bu ara fazla tekrarlandı o yuzden sabırda kalmıyo esımle konustuk az once nerde hata yapıyoruz dıye..ogle uykusuz denıycem bakalım benım ıcın zor olsada...
Ama artık gelsın sızden de bı bebek haberı:)
Songulll ucuncuye hayıııırrr:) esın konussun dursun kuzum boyle gayet ıyı:)

Arkadasımında ıkıncı bebegı oldu buyugu nıdadan ıkı ay kucuk:) bayramın bırıncı gunu dogdu:)

şu mikrodalgaya da girmeyen kalmadı hee:) kv akşama sinirini senden çıkarmasın cnm dikkat et:)
valla benlik bişey yok.kv ye de söyledim sen bırak selçuk temizlesin dedim
bu akşam kızacağını sanmıyorum
bir bluz bir de eşarp aldım kv ye hediye
bayramda bişey almamıştım

ay canım benim ya
niye öyle yaptı ki kuzu
sana da ne kadar zor olmuştur
canım benim inşallah bugün sorunsuz uyurlar

BENİCİM ARKADAŞININ 2. BEBİŞ HAYIRLI OLSUN CNM
BENİM EŞİMDE DİLİNDEYDEİ Bİ ARA 2. ÇOCUK DİYE AMA AKŞAM DİYOKİ YOK BEN 2. ÇOCUK İSTEMİORUMDİYO Kİ NİLLE NEKADAR İLGİLENİYO DÜŞÜNÜN YANİ HE HE HE:

yok cnm yaaa ben bebiş çok seviyorummm:)

benimki de ikinci çocuğa geç kaldık deyip duruyor he he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…